perjantai 4. maaliskuuta 2016

Faby´s Red

Näitä kynsiä en ole itse keksinyt. Ideoita näihin olen saanut Instasta :) on se vaan totta että nykyään nettiversiot osittain korvaavat paperista. Sairaslomalla lueskelin vanhoja Trendi lehtiäni useammalta vuodelta. Etenkin kauneusaiheiset Trendi Look lehdet ovat kovin luettuja. Muistan ulkoa kaikki kuvat ja mainokset joista itsekin inspiroiduin matkimaan ja himoamaan jotain meikkiä. Niin ne ajat muuttuvat!

P2040009.ORF

Nyt se inspiraatio tulee blogeista. Luen toki edelleen lehtiä mutta älypuhelinten aikana tallennan kivoja kuvia puhelimeen. Kun ei tiedä millaiset kynnet tekisi, sen kun selaa puhelinta. Nyt edessä oli tilanne etten keksinyt mitään joten turvauduin apinointiin.
Musta ja punainen ovat yksi lemppariyhdistelmiäni. Pidän myös ruusuista decaleina tai leimattuina. Ihastuin ajatuksena näihin kynsiin ja aloin tekemään niitä ihan hartaudella. 

P2040017.ORF

Aluslakkana Faby Oxygene aluslakka. Olen tykännyt käyttää tätä kosteuttamassa kynttä ja suojaamassa sitä kuivumiselta. Sisältää A-, C- ja E-vitamiineja. Fabyn lakat ovat 5-free ja tämäkin on hyvin hellävarainen kynsille. Päällyslakkana Glisten & Glow HK Girl joka on upeasti kiiltävien kynsien salaisuus.

P2040014.ORF

Lakoiksi valitsin hyvän mustan, OPI jellyn Who Are You Calling Bossy?!?. Punaisena lakkana Faby´s Red. En ole lakannut Faby lakoilla pitkään aikaan vaikka pidän niistä kovasti. Hyvä peruspunainen, ei mitenkään kirkas tai pornahtava. Molempia lakkoja kaksi kerrosta. Älä päästä punaista kynsinauhoille tai on itse piru siivota pois.

Musta ja punainen ovat myös yksi sotkuisimmista väreistä joten ennen liukuväriä ja leimausta, suojasin kädet lateksilla. Käytin Glisten & Glown CTRL - ALT - DEL Latex Berrier suojaa.

P2040005.ORF

P2040004.ORF

Glisten & Glow CTRL - ALT - DEL / CesarsShop, saatu
Pueen laatta 64 / CesarsShop, saatu
Faby Oxygene aluslakka / Kauneutta.com, saatu
Faby´s Red / Kauneutta.com, saatu

P2040031.ORF

Fabyn ihanista lakoista on tulossa juttua!! Voisin muuten vilauttaa jo alekoodia joka on voimassa maaliskuun loppuun. Koodilla CHARMING saatte -20% alennuksen kaikista Kauneutta.com verkkokaupan tuotteista. Hopi, hopi, menkäähän sinne tutustumaan ;) siellä on paljon muitakin merkkejä kuin Fabyä. Alekoodi on niin tuntuva että sitä kannattaa jo käyttää. En saa alekoodin käytöstä provikkaa.

Mitä pidätte näistä kynsistä? Toimiiko musta ja punainen?


14 kommenttia:

 1. Kyllä toimii! :) upeet. Tulee joku goottibändi mieleen ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Jotenkin niin naiselliset :) Ja piti tulla ihan kommentoimaan ja kiittelemään kun nykyään näkyy useammin peukku kuvissa, tätä aiemmin pyysin täällä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Heidi :) muistan että sitä on toivottu ja yritän aina ängetä peukun kuvaan. Vaikka minun peukalo on vähän iso ja hankala saada nätisti kuvaan :)

  VastaaPoista
 4. Upeat on jälleen kerran kynnet! Puna-mustalla ei vaan voi mennä vikaan :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Mira :) pitäisi kokeilla puna-mustaa meikkiä!

  VastaaPoista
 6. No tykkään! Mä voisin testata näitä ilman laimauksia :) Tosin oon surkea kyllä tekemään liukuväriäkin :D

  VastaaPoista
 7. Varmasti toimisi oikein mainiosti myös meikissä - jään odottelemaan sinun toteutustasi :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos Janet! Kostuttaa meikkisienen ja mieluummin vähemmän väriä kerrallaan..kyllä sinä osaat :)

  VastaaPoista
 9. Nätit ja totta että punainen ja musta on haastavat sotkun takia. Näistä tuli kivat. Mä en muuten saa kuviin peukkua nätisti niin oon jättänyt pois jos se nyt ei niin kovasti eroa muusta lakkauksesta. Mulla on hirvee pötikkä tää peukku :D

  VastaaPoista
 10. Mulla on taivuttaessa ruma paksu peukku :D mutta hyvin sen saa vilahtamaan kuviin :) kiitos, sotku on kamalaa mutta onneksi G&G lateksi vähän helppii :)

  VastaaPoista
 11. Ihanat! Nimetön on erityisen hieno!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3