lauantai 5. maaliskuuta 2016

ABC: O niinkuin OMG

China Glazen lakalla jatketaan ABC haastetta. O niinkuin OMG. Hopeinen hololakka, monella varmasti tuttu. Näkynyt tässäkin blogissa miljoona kertaa. Harmi kun päivänvalolamput eivät näytä hitustakaan siitä, miten hieno tämä oikeasti on :/

P2070055.ORF

P2070032.ORF

Minun OMG pulloni on kuluneen ja nuhjuisen näköinen. Se ei nyt halua esiintyä pullokuvissa :) muissa kynsissä Color Club Blue Topia. Se on pullossa lähes mustalta näyttävä, hyvin syvä tummansininen. Sitä ei kannata päästää kynsinauhoille, on järkyttävä siivota. Lähes mahdoton siinä tilanteessa, kun kynsinauhat ovat rutikuivat ja oikein imevät asetonia ja lakkaa kun yrität siistiä kynsiä :D onko teillä muuten jotain vinkkiä, rasvaatteko kynsinauhat ennen lakkausta vai suojaatteko vaseliinilla tms? Vai oletteko vaan sotkematta? Kun kampaaja suojaa hiusrajan aina vaseliinilla ennen värjäystä..

P2070019.ORF

Pikkurillissä ja peukalossa F.U.N Lacquet Style ( h ) Blue Topian päällä. Voih, on jo ikävä kesää kun ei F.U.N:ien upeus pääse täydellisesti esille ilman aurinkoa. Niin paljon ihania lakkoja käytettäväksi kesällä! Nimettömässä pelkkä Blue Topia. Leimaus Color Club On The Rocksilla, laatta MoYou Pro 04. 

P2070012.ORF

Leimasin piCture pOlishin Jelly Stamperilla joka vaan on rakkautta. Tämäkin kuvio on kohdistettava ja ei varmasti onnistu millään muulla leimasimella. Jelly Stamperin erikoisuus on se että sitä voi keinauttaa ilman että kuva katkeaa! Tämä on korvaamaton apu minulle. Minulla on kaarevat kynnet ja pidän enemmän pehmeästä leimasimesta. piCture pOlishin Jelly Stamper on hieman pehmeämpi kuin Clear Jelly Stamper. Jos sinulla on ongelmia kohdistamisen kanssa tai kuva ei siirry kokonaan niin ehdottomasti avun löydät Jelly Stamperista.

P2070024.ORF

P2070018.ORF

Pieni sana vielä OMG:stä. On se kyllä aika järkky levittää, First Basesta huolimatta! Nykyholot ( Color Club Halo Hues ) ovat sata kertaa parempia kuin nämä vanhukset. Mutta OMG on silti legendaarinen lakka ja yksi harvinaisimpia lakkojani. Yhteen aikaan tämä olisi lähtenyt autiosaarelle mukaani, nykyään valitsisin toisen lakan ;)

P3060003.ORF

Tykkäsin kynsistä. Mukavasti eri värejä, kimallusta ja holotusta :) Essien päällyslakka vahvisti kivasti F.U.N glitterin värejä. Olen nyt testannut taas eri päällyslakkoja mutta huomaan aina palaavani Essieen. Niissä on hyvä sivellin ja paksumpi koostumus, niillä ei oikein saa leimoja leviämään. Good To Go on hyvä pikakuivattaja joka sopii leimojen päälle.

Essie First Base / CesarsShop, saatu
China Glaze OMG
Color Club Blue Topia / CesarsShop, saatu
F.U.N Lacquer Style ( h ) / CesarsShop, saatu
Essie Good To Go / CesarsShop
piCture pOlish Jelly Stamper / CesarsShop, saatu
MoYou Pro 04 / MoYou.co.uk

Mihin väriin sinä olisit yhdistänyt OMG:n? Vai ihan pelkästään nakkari-nakkena sillä?

12 kommenttia:

 1. Mä olen huomannut viisaaksi rasvata kädet oikein kunnolla ennen lakkausta, jotta kynsinauhat ei imisi kaikkea lakkaa itseensä. Yleensä käytän Neutrogenaa tähän tarkoitukseen ja hieron oikein kunnolla kynsinauhoihin. Eron kyllä huomaa, jos unohdan =)
  Mä tykkäsin yhdessä vaiheessa ihan mielettömästi hololakoista. Niistä tosi kirkkaista versioista. Nykyään mennään maltillisemmin =)

  VastaaPoista
 2. Sinisen kanssa tosi toimiva kombo ja sopii tähän lopputalveen hyvin! Mie oon tykänny Sally Hansenista (se musta puteli) päällyslakkana leimauksissa, kun se on vähän jankkimaista eikä oo koskaan levittäny leimoja. Essie tosin kuivaa nopeemmin. Ja tuo PP leimasin on r a k k a u t t a.

  VastaaPoista
 3. Kyllähän minäkin joskus rasvaan ennen lakkausta mutta ilmeisesti voisin olla ahkerampi ;) se on tosi inhottavaa jos kynsinauhat imevät punaista tai sinistä lakkaa, niitä ei kyllä siistiksi sitten saa :/ hololakat on ihania! Tykkään Glisten & Glown holoista, niissä on tosi voimakas ja ihana kuvio. Oranssi odottaa testausta, minulla ei ennestään ole oranssia holoa <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Voi olla että mulla on ollut joku Sally Hansenin musta pullo. Ainakin se Insta-Dri pikakuivattaja on tosi toimivaa. Ja PP:n leimasin, se on täydellisyyttä <3

  VastaaPoista
 5. OMG! Wautsi.
  Käytän öljyä kynsinauhoilla suojana. Kerran kokeilun ctrl alt del lateksia ja se oli kyllä kätevä! ;)

  VastaaPoista
 6. Kiitos :) Ctrl alt del on myös kätevää mutta saa laittaa aika tarkkaan jos sillä suojaa kynsinauhat :)

  VastaaPoista
 7. OMG että FUN on upee!

  VastaaPoista
 8. Kaunis kokonaisuus, tykkään tosta leimasta hulluna - joskus aikaa ennen clear stamppereita tuli hutkittua sitä monta kertaa :D Kuvan stampperi ei kyllä ole PP, eihän? Tai mun ei ainakaan näytä tuolta vaan linkin leimasin on the one <3

  VastaaPoista
 9. Kuvassa on väärä kaveri kun piti ensin leimata sillä :D joskus aina vaihtelen viime tipassa...joo ennen Clear Stampereita ei näitä kohdistettavia saanut kyllä millään tehtyä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3