maanantai 28. maaliskuuta 2016

Freeman kasvonaamiot ja putsarit

Minun on pitänyt jo pitkään tehdä tilaus Sunrise Cosmetics verkkokauppaan joka on Freemanin maahantuoja. Oli aika hankala yrittää pitää tilaus maltillisena, tuolla kun on kattava valikoima Freemaneja. Kaikkea mitä ei kaupasta löydy. Sain typistettyä tilauksen kuuteen tuotteeseen. Postikuluinen nämä maksoivat alle 30 e ja tulivat parissa päivässä hyvin paketoituna pakettiautomaattiin.

P7230005

Otin kasvojen pesutuotteita sekä naamioita. Olen kokeillut kaikkia joten voisin kirjoitella lyhyet arvostelut, koska näistä tuli paljon kyselyä Facebookissa ja Instagramissani. <-- laitahan seurantaan, postailen sinne uusista ostoksistani ja kaikesta kivasta ;)

P7230002

Blackberry Gel Facial Cleanser
Raikastava puhdistusgeeli poistaa hellävaraisesti lian, meikin sekä ylimääräisen öljyn kuivattamatta ihoa. Karhunvatukka sisältää ihoa uudistavia antioksidantteja, ja pajunkuori taas on luonnollinen salisyylihapon lähde, joka siloittaa karheaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille.

- Hyvältä tuoksuu, ihan karhunvatukalta! Geelikoostumus on lirua ja tätä tulee helposti liikaa tuubista. Kannattaa olla varovainen. Pieni määrä riittää ja tämä pesee todella hyvin pois tuhdin iho- ja silmämeikin. En tarvinnut erillistä silmämeikinpoistoainetta. Iho oli pintakuiva tämän jäljiltä. Tykkäsin koska pesuteho oli tosi hyvä ja pesen mielelläni samalla tuotteella silmämeikitkin ilman hankaamista. Ei kirvele silmiä.

Facial Enzyme Mask Pineapple
Entsyyminaamio sisältää ananas-uutetta ja AHA-happoja. Kuorii hellävaraisesti, kosteuttaa kevyesti, jättää ihon pehmeäksi ja kimmoisaksi. Suosittelemme normaalille - sekaiholle. 

- Ihana, oikean ananaksen tuoksu! Virkistävän tuntuinen, viilentää iholla mukavasti. Geeli levittyy hyvin kasvoille eikä lähde valumaan. Lyhyelläkin vaikutusajalla ihanasti virkistynyt iho joka oli kyllä putipuhdas, mutta kaipasi heti kosteutusta. Tämä kuoriva naamio on järjettömän hyvä ja monien suosima tuote Freemanilta. En millään muista onko minulla ollut joskus tätä, mutta ostan kyllä jemmaan.

Dead Sea Minerals Foaming Facial Cleanser
Kuolleen Meren merimineraaleja ja merileväuutetta sisältävä puhdistusaine, joka tasapainottaa ihon toimintaa ja kosteuttaa ja silottaa ihoa. Puhdistaa ihohuokoset sekä poistaa meikin ja ylimääräisen öljyn kuivattamatta ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille.

- Tuubin kuvituksessa on simpukoita joten tämä puhdistusaine on helmenhohtoista! Paksu koostumus, pieni määrä riittää. Pesee hyvin myös silmämeikit ja iho jää kivan tuntuiseksi. Jännä, meren mieleen tuova saippuainen tuoksu.

P7230004

Dead Sea Minerals Anti-stress Mask
Rauhoittava naamio sisältää Kuolleen meren mineraaleja, merisuolaa, laventelia ja bergamottia. Puhdistaa tukkeutuneita ihohuokosia ja poistaa ylimääräistä rasvaa iholta. Tekee ihon pehmeäksi ja terveen näköiseksi sekä ylläpitää kosteustasapainoa. Suosittelemme kaikille ihotyypeille.

- Tämä on kuin smurffin naamio, sinistä ja haisee hiukka saippuaiselle. Tuoksu ja käyttötuntu on kyllä miellyttävä. Sopii monelle ihotyypille, ei kuivattanut ja oli sellainen perusnaamion tuntuinen. Iho oli hyvin puhdistunut ja rauhallisen tuntuinen.

Diamond Mineral Rinse Mask
Kirkastava savinaamio, joka poistaa päivän aikana kasvoille kertyneen lian ja väsymyksen merkkejä. Sisältää pienenpieniä hehkua tuovia kimalteita. Ainesosina mm. päärynälevä-, nuolijuuri- ja vesikrassiuutteita.
Sopii kaikille ihotyypeille.

- Heleyttävän savinaamion sanotaan sopivan kaikille ihotyypeille. Minä en kuitenkaan suosittele tätä herkälle iholle, kuorivat rakeet ovat aika raapivia. Tämä levitetään kasvoille ja 5 minuutin päästä kuoritaan veden avulla pois. Vähän erilainen naamio kuin nämä muut. Sisältää vähän kimalletta joka tuo hehkua kasvoille. Ihan hauska naamio, tietysti iho oli kirkkaampi puhdistuksen jälkeen mutten huomannut mitään erikoista. Neutraali tuoksu.

Pomegranate Revealing Peel-off Mask
Kirkastaa, vahvistaa ja silottaa ihoa sekä auttaa vähentämään ihovaurioita.
Tuote sisältää 'Mega 8 Complex'-yhdistelmän tehokkaita antioksidantteja: goji, acai, granaattiomena, mango, mangosteeni, karpalo, noni-hedelmä ja mustikka. Tämä kasvonaamio sopii kaikille ihotyypeille.

- Kalvona pois lähtevä naamio. Tuoksu on hiukan teennäinen mutta marjaisa. Kasvonaamio virkistää ja puhdistaa. Iho ei kuivunut tämän jäljiltä. Aika hellävarainen eikä sotke käytössä. Tykkään käyttää silloin tällöin, kun en halua sotke savinaamiolla mutta tuntuu että iho pitää saada kunnolla puhtaaksi.

Freemanin tuotteet on valmistettu ilman eläinkokeilta tai eläinkunnasta peräisin olevia raaka-aineita. Freemania löytyy suuremmista marketeista ja Sokoksista, Anttiloista ainakin. Minä tilasin mielelläni suoraan maahantuojalta koska valikoima on suurempi ja hinta edullisempi. Lisäksi siellä on sitä mustaa "tuhka-naamiota" eli aktiivihiili-sokeri kuorintanaamiota.

Mitä Freeman suosikkeja teillä on?

16 kommenttia:

  1. Oi, olipa kiva ja kattava postaus! Itselläni on aprikoosikuorinta-aine, mutta nyt taitaa lähteä tilaukseen muitakin tuotteita.

    VastaaPoista
  2. Oi nam mitä herkkuja! Näistä on aina niin vaikea valita, joten olipa kiva juttu kuulla kokemuksia. Mä oon tykännyt käyttää noita kalvona lähteviä naamioita juurikin siksi kun eivät sotke.

    VastaaPoista
  3. Kiitos taasen esittelystä! Just pari päivää sitten selailin verkkokaupan valikoimaa, näissä Freemanin tuotteissa vaan tuntuu olevan hinta-laatu -suhde kohdillaan :) Ja kun kaikkia ei marketeista saa, niin nytpä tietää, mistä näitä voi turvallisesti netistä tilata :)

    VastaaPoista
  4. Olen jo pitkään aikonutkin testailla tuota entsyyminaamiota, ja onneksi sitä muistaakseni löytyikin Stockmannilta, koska yleensä näitä naamioita saa metsästää vähän joka kaupasta :)

    VastaaPoista
  5. Kiva kun tykkäsit :) näitä ei ole kyllä hinnalla pilattu joten kehtaa useammankin ostaa :)

    VastaaPoista
  6. Yritin kirjoitella lyhyet kokemukset, en vielä hirmu monesti ole ehtinyt näitä käyttää. Mutta pidin jokaisesta tilaamastani tuotteesta joten tulee tilattua toisenkin kerran :)

    VastaaPoista
  7. Ole hyvä :) on hyvä että Freemania löytyy vaikka Prismasta mutta valikoima ei ole lähellekään niin laaja kuin Sunriselta tilatessa ;)

    VastaaPoista
  8. Joskus olen tuota entsyyminaamiota nähnyt mutta aika harvassa on nykypäivänä :/

    VastaaPoista
  9. Freemanit on kyllä ihan loistavia! Etenkin toi ananasnaamio on ihan suosikkimatskua (:

    VastaaPoista
  10. Todellakin, hinta-laatusuhde kohdillaan ja ihanat pakkaukset!

    VastaaPoista
  11. Mulla odottaa tuo ananasnaamio käyttöönottoa, tai noh, oon sitä jo pari kertaa testannu, kun en malttanut odottaa edellisen tuotteen loppumista. Varmaan pääsen viimeistään parin viikon päästä kunnolla sen kimppuun :)

    VastaaPoista
  12. Se on kyllä ihana, tykkäät varmasti ;)

    VastaaPoista
  13. Molemmat noista putsareista Dead sea ja se avokado versio on hyviä. Ananas naamiosta tykkään ja joku persikkakuorinta on hyvä. Tuota tuhkanaamioo pitää saada!

    VastaaPoista
  14. Mulla on joku avocado naamio ja se on ihanan tuntuinen :)

    VastaaPoista
  15. Tilasin myös Freemanin verkkokaupasta suosikkiani Freeman Refining Facial Cleanser Pear -puhdistusgeeliä, kun en sitä enää lähimarketeista löytänyt. Pettymys oli suuri, sillä koostumusta on sitten viime tuubin muutettu! Pois on ihanasti kuoriva salisyylihappolisä, koostumuksesta on tullut vesimäistä lirua ja kaiken päälle INCIin on ilmestynyt voimakkaasti allergisoiva Methylisothiazolinone. Buu, huono, huono, huono juttu!

    VastaaPoista
  16. Niinkö? Pitääpä muuten tarkistaa tuo minun putelini, käytin juuri loppuun. On varmaan vanhempaa versiota kun olen ostanut aikoja sitten. Mutta ei ole kiva juttu jos koostumusta on muuteltu huonompaan suuntaan :/ päärynäputsari oli tosi ihanaa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3