sunnuntai 27. marraskuuta 2022

Jeffree Star Blood Lust paletti

 **Mainoslinkki

Siis tokihan olen Blood Lustin esitellyt täällä aiemmin mutta jostain syystä paletti on jäänyt vähälle käytölle, ja otinkin tämän syys-lokakuun käyttismeikkeihin. Nyt olen tarttunut tähän monta kertaa arkena ja viikonloppuisin tehnyt muutamat meikit blogia varten. Olen halunnut tarttua tällä kertaa vähän muihinkin sävyihin ja kokeillut niitä jotka olivat koskemattomia. 

Meikkilaatikon idea siis toteutuu kyllä hyvin, tulee käytettyä niitä harvemmin käytettyjä koska tosiasiahan on se että mulla on meikkejä enemmän kuin laki sallii. Joskus olen ajatellut että jos satun kuolemaan ja mun tavaroita aletaan käymään läpi...niin toivottavasti mun äiti ei ole tätä tekemässä ( kaikella rakkkaudella ) koska kylläpä hävettäisi! 

Blood Lustissa on kyllä mahdottoman ihanat violetit. Kimmeltävää, mattaa, pastellia, vaaleaa ja tummaa. Pinkkiä, punaista, turkoosia, kultaa ja vaaleanruskeaa. Niin ja yksi vaaleansininen, sen otin ihan haasteeksi käyttää meikissä nyt! 

Tähän seuraavaan meikkiin sain insiraation Huda Beautyn sivuilta, googletin uutta palettia ja promomeikki on tehty sillä. Kiinnitin huomiota siihen että mallilla näyttäisi olevan samanlainen raskas luomi kuin minulla, mutta raskaus on peitetty kultaisella flakies luomivärillä ja on tehty tuollaiset rajaukset jotka minunkin pitäisi osata. Ihan sikahieno meikki!!

Mun pitäisi ehdottomasti opetella meikkaamaan niin että nostan luomivärejä reilusti ylöspäin. Siis ihan paljon reippaammin kuin mitä yleensä. Halusin siis kokeilla Blood Lustin kimaltavaa antiikkikultaa, mattaa petroolia ja ruskeaa häivytykseen. Ihana näyttävä meikki tuli mutta edelleen voisin nostaa värejä ylemmäksi koska vaikka tässäkin on tavaraa, väreistä näkyy vain ripaus luomen ollessa rentona. Minusta olisi mahtavaa jos joku joskus meikkaisi mut ja opettaisi. 

Meikkilaatikon idea toteutui kyllä hyvin, ja mulla tuli kokeiltua kaikki loputkin sävyt mitkä paletista on olleet koskemattomina. Blood Lust on ihana arkipaletti joka toimii kiireessä, mutta sillä saa myös väriä meikkiin, sekä siinä on erikoisempia sävyjä yhdistellä kuten tässä vaaleansininen sekä punapohjaiset violetit. Eikä tartte olla mikään pro-meikkaaja vaan paletin moni sävy sointuu yhteen, eikä niin tarvii miettiä mitä tekee tai yhdistää. 

**Jeffree Star meikit löydät oletkauniilta. **Blood Lust 32,45 e vielä tämän Black Weekendin loppuun. Kannattaa kurkata Jeffreen meikkiale, alkaen -40% ja toki koko oletkaunis valikoima on alennuksessa vielä tämän päivän! 

Vieläkö Blood Lust inspiroi ja mitä tykkäät meikeistä?

perjantai 25. marraskuuta 2022

4x MAC Cosmetics meikkisuosikki

**Mainoslinkki
Kaupallinen yhteistyö / Lyko.FI

Muistatteko vanhat kamut vielä ne ajat, kun piti lähteä MAC -pyhiinvaellukselle Helsinkiin asti? Ja nykyään voit tilata MACia ihan kotisohvalta! Kylläpä on ajat muuttuneet mutta hyvään suuntaan tottakai, hyvä että tämäkin ammattimerkki on nykyään kaikkien saatavilla. Minä olen käyttänyt MAC meikkejä varmaan 15 vuotta? Yhtä pitkään kun mulla on ollut tietokone ja internet joka aikoinaan mahdollisti tämän harrastuksen leviämisen käsiin. MAC oli ensimmäisiä parempia merkkejä joita aloin ostamaan, ihan tilaamalla tuotteita Helsingin Stockmannilta Kuopion Stockmann Beautyyn. Silloin asiat hoitui niin mutta nykyään voit klikkailla kaiken itsellesi ihan kotisohvalta. 

**Lyko myy MAC perusvalikoiman lisäksi kausikokoelmia. Kaupallisen yhteistyön myötä valitsin MACin valikoimasta tuotteita jotka ovat olleet pitkään haaveilulistallani!


**MAC Prep + Prime Fix+ Matte ( 24,50 e ) ALESSA 19,60 e
Herraisä ihmiset miten en ole ollut tästä tietoinen?! Mattaava versio supersuositusta Fix+ suihkeesta! Alkuperäinen Fix+ on kosteuttava kiinnityssuihke joka sopii myös meikin pohjustukseen. Jos siitä pitää enemmän niin sitä löytyy useampi eri versio Lykolta. Nyt halusin kuitenkin kokeilla tämän mattaversion jossa on silicaa, jota ei taas löydy normi Fix+:sta. Mulla on rasvoittuva iho ja haluan että meikinkiinnityssuihkeeni mattaa ihon, pitää kiiltoa poissa ja pidentäisi meikin kestoa. 


Kannattaa ravistaa tätä kunnolla ja pari suihkausta kasvoille riittää. Tämä antaa mattapinnan ja todellakin pitää liiallista rasvaisuutta kurissa. Mun iho kiilteli normaalin työpäivän jälkeen puolet vähemmän kuin yleensä! Huomasin heti kun tätä laitoin että tästä tulee lempparituote. Fix+ Matte on rasvoittuvan ihon tuote kun haluat pitää kiiltoa ja jopa meikkipohjan liejuuntumista kurissa. Ja tätähän voi käyttää pohjustuksena sekä viimeistelyssä. 

Olen käyttänyt montaa erilaista mattasuihketta, mutta tämä on ensimmäinen jota riitti pieni määrä ja se teki tavallaan sellaisen mattaisen puuteripinnan. Joka on vaan hyvä juttu rasvoittuvalla iholla, koska hetken päästä se on luonnollisen hehkuva mutta matta. Ei rasvaisen hehkuva jota ei kukaan halua. Pidän tästä enemmän kuin UD All Nighterista! Suosittelen lämpimästi testaamaan jos sulla on todella rasvoittuva iho ja kiiltely on ongelmana päivän mittaan.


**MAC Hyper Real Glow Palette ( 47,90 e ) ALESSA 38,32 e
Kolmen värin highlighter paletti. Tämä mun paletti on Flesh + Awe joka sisältää viileätaittoisia neutraaleja sävyjä. Vieläkin kylmempi paletti on Lit, lämpimälle iholle kultaa ja persikkaa sisältää paletti on Get It Glowin` ja Peach on mielestäni lämpimin/kesäisin. Ehkä jopa bronzerin tapainen jos tykkää hehkumeikistä.


Tykkään sellaisista highlighteista jotka on kuitenkin kasvoilla hillittyjä ja kuultavia, ei värikkäitä tai erottuvia. MAC laatu on tässäkin tapauksessa aivan huippu, olen tykännyt aina MACin highlightereista ja minulta löytyy niitä useampi. Tätä palettia olen aina katsellut ja oli ehdottomasti odotuksen arvoinen! Levittyy kauniisti ja kuulto säilyy koko päivän haalistumatta. Tykkäsin tämän paletin värisävyistä, jokainen on mulle sopiva vuodenajasta riippumatta.


Meikissä käytetty Hyper Real Glow`n korostussävyjä ja contourpaletin varjostussävyjä. 


Kuuden värin mattainen korostus- ja varjostuspaletti. Tätä löytyy kahta eri väriä joista mulla vaaleampi. Rasia on jämäkän kätevä ja sisältää peilin. Palettia jaksaa hyvin kannatella kädessä meikkaamisen ajan ja mielestäni tässä paletissa on onnistuttu tosi hyvin! Kaikki sävyt ovat kylmiä/neutraaleja, eivät ainakaan liian lämpimiä. Jokainen sävy häivyttyy ja sulautuu ihoon luonnollisen kauniisti, eikä jätä viirua poskeen, ei vaikka itsekin varjostan aina rankemmalla kädellä ;) 


Light/Medium sävyinen paletti on sellainen josta käytän jokaista väriä. Tässä ei yksikään väri jää käyttämättä! Olisin ehkä toivonut yhden contoursävyn olevan harmaampi koska käytän itse harmaataittoista varjostussävyä. Löysin kuitenkin suosikin vasemman alakulman Taupesta. Se on tähänkin vuodenaikaan sopiva ja sulautuu hyvin ihoon, ei jätä sellaista rantua. Varmasti tällä paletilla haetaankin sellaista aurinkopuuterimaista varjostusta, siihen koko alarivi on passeli, sävyt eivät ole liian lämpimiä tai taita oranssiin.

Ylärivistä löytyy sävyt silmien alle ja korostuksiin. Mulle korostus/varjostus kuuluu jokapäiväiseen meikkiin eikä se ole mennyt muodista vaikka niin sanotaan. Pyöreäkasvoisena varjostus on luojan lahja. Silmien alle kannattaa muuten kokeilla myös vaaleanpunaista sävyä keltaisen sijaan, sekin kirkastaa nimittäin hyvin! Ei voi sanoa että tämä tai tämä sävy kuuluu siihen, paletti on niin ihanan monikäyttöinen kasvojen varjostukseen, lämmön tuomiseen, korostuksiin, koko kasvojen, silmien alusten tai luomien pohjustuspuuterointiin. Hyvin monikäyttöinen ja joka sävy tosi jees vaalealle iholle!

Harmikseni huomasin että tämä on poistunut Lykon valikoimista mutta Anastasialla on vastaava **Light To Medium paletti. Aikalailla samat sävyt siinäkin ;)


**MAC Art Library Eyeshadow Palette ( 53,50 e ) ALESSA 42,80 e
12 värin kompakti kokonaisuus. Musta näppärä, helposti sulkeutuva jämäkkä pakkaus sisältää 8 mattaa ja 4 kevyesti metallinhohtoista sävyä. MAC oon muuten tunnettu todella hyvistä mattaisista häivytyssävyistä ja niitähän tästä löytyy!


Art Library: Nude Model paletti sisältää roosaa ja nudea, tästä löytyy muuten sama sinappinen Outre sävy kuin Semi Sweet Times Nine-paletista! Ja se on muuten yksi ikiaikaisista suosikki häivytyssävyistäni, uskomattoman ihana vihreille silmille! Käytin allaolevassa meikissä ;)
Roosan ja nuden lisäksi paletissa on kultainen sekä hopea. Paletti on ihanan monipuolinen ja uskomattoman edullinen kun yksi MAC luomivärinappi yksinään maksaa yli 20 e. En osta enää yksittäisiä nappeja vaan ehdottomasti paletin, siinä saa enemmän vaihtoehtoja ja kaikki hyvät häivytyssävyt. Art Library paletteja löytyy myös lämpimän punertavan sävyinen ja kirkkaita värejä sisältävä. Kyllä meikkausmakuni on vuosien mittaan muuttunut, nykyään valitsen klassisen meikin ennemmin kuin kirkkaan. Ja ihania klassisia sävyjä tämä Nude Model sisältääkin, täydellinen nopeaan työmeikkiin tai sitten aikaa vievään näyttävämpään meikkiin. 


Ihastuin tosi paljon tämän paletin sävyihin, tuttua loistavaa MAC -laatua joka levittyy kauniisti, häivyttyy hyvin ja kestää pitkään. Paletti sopii jo ihan aloittelijalle sekä kokeneemmalla meikkaajalle. Se sisältää myös klassikkosävyn Shroom monien muiden hyvien sävyjen lisäksi. Sopii myös kaiken värisille silmille. 

Jos sinulla on jotain MAC -hankintoja, ne kannattaa tehdä nyt Black Weekina koska MAC Cosmetics tuotteet näyttävät olevan -20% alennuksessa. **TÄSTÄ OSTOKSILLE!

Toivottavasti jaksoit lukea! Löytyykö sulta jotain MAC -suosikkia tai oletko kenties kokeillut jotain näistä tuotteista? 

torstai 24. marraskuuta 2022

Vähän vanhempaa Jeffree Staria

**Mainoslinkki

Keksinpä kivan postausaiheen, voisin kertoa kuulumisia näistä vanhemmista Jeffree Star paleteistani! Kesäisin kuvia, taisin jo loppukesästä luonnostella tätä postausta. Meikkaan aika usein Jeffreen paleteillani mutta voisin kyllä käyttää niitä useamminkin. Ostoslistalla  on **Wedding paletti ja tottakai se uusin värikäs Psychedelic Circus. Ne on vaan niin kalliita ettei kaikkea raaski koko ajan ;)

**Beauty Killer on se ihan ensimmäinen ilmestynyt Jeffreen paletti. En muista mikä on ollut että olen sen kuitenkin vasta toisena itselle hankkinut. Mutta oli ilo huomata että tämä on ihan kunnossa vielä, pigmentti on loistavaa ja apua miten hyvin häivyttyvää!! En ymmärrä miksi tätä morkataan kun minusta tämä on ihan huippuhyvä paletti eikä yhtään häpeä uusimmille!! Värikattaus on täydellinen, ihan mun silmille sopiva ja sisältää todella hyviä perusvärejä, myös häivyttelyyn.

Tässä vanha postaus Beauty Killeristä. Onpa ihania meikkejä, vielä kun saisi tuollaiset kissarajaukset aikaan! Ei tule enää tehtyä enkä kyllä tällä hetkellä eyelineriä omistakaan että voisin kokeilla. En tiedä onnistuuko enää näillä luomilla. Tämän postauksen meikkikuvissa olen käyttänyt purkissa olevaa Maybellinen rajausta ja sivellintä. 

**Androgyny oli ensimmäinen hankkimani JSC luomiväripaletti ja tämähän se herätti mielenkiintoni merkkiä kohtaan. Alarivin turkoosit oli wautsiwau mutta koska meikkimakuni on muuttunut, arvostan nykyään enemmän ylärivin neutraaleja ja paremmin silmiini sointuvia sävyjä. Silti tästäkään paletista ei jää yhtään sävyä unholaan, loppupeleissään helppo paletti yhdistää kun katsoo paletin sävyjä neliöinä, joka väri sopii vierekkäisen värin kanssa yksiin.

Mukava lukea näitä vanhoja postauksia, tässä Androgyny paletti ja meikkikuvat. Ja apua mitä nostalgiaa lukea kommenttikenttää, onpa ennen tullut paljon kommentteja ja moni nimi niin tuttu, tai oikeastaan kaikki, mitähän heille tänä päivänä kuuluu? Monikaan ei enää blogimaailmassa hengaa. 

**Cremated paletti on ollut hävyttömän vähällä huomiolla ja siksi päätin ottaa vielä senkin tähän postaukseen mukaan :) en tajua miksi en niin pääse tähän sisälle vaikka tässä on kivat perusvärit. Kylmää sekä lämmintä, kaikkea vaaleasta tummaan, mattaa, kiiltävää ja kunnon metallinhohtoista. Todella loistava peruspaletti esim Orgyn rinnalle. Ja mikä pigmentti, tämä iltameikki oli todella nopeasti tehty ja tummista metallinhohtonapeista tulee upea hohto. Näyttävämpi meikki olisi tullut vielä sisärajauksilla ja alaluomen meikkaamisella, mutta joku siinä on että siinä vaiheessa alkaa silmät vuotaa jos menet siveltimellä alaluomelle. Ilmeisemmin luomivärit pöllyää ja ärsyttää mun silmiä sitten niin paljon. Jos ihmettelet miksi en meikkaa alaluomea niin siksi että silmät vuotaa ja on helpompi pyyhkiä kun ei ole meikkiä tiellä. 

Cremated postauksesta ei hirmuisasti aikaa ole, mutta kaksi vuotta kuitenkin! Siis miten nopeasti aika menee!! Onpas mulla ollut lyhyet hiukset ja apua nuo kulmakarvat...en jotenkin osaa enää nähdä muutakuin näitä pigmentointeja omina ;) Cremated on kyllä käyttämisen arvoinen paletti ja sopii ihan arkimeikkeihin. 

**JEFFREE STAR MEIKIT oletkauniilla, Black Weekend kannattaa kurkata jos alennuksessa on jotain kivaa! Alennukset ovat voimassa 25-27.11!

Mitä tykkäsit tälläisestä nostalgiapostauksesta? Minusta on kiva aina muistella näitä vanhojakin paletteja. Meinaatko hankkia jotain oletkauniin Black Fridaysta? Sinne on tullut hulluna lisää kaikkia tuotemerkkejä, itse kuitenkin kuolaan aina Jeffreen meikkejä ;)