maanantai 6. marraskuuta 2023

OPI Strawberry Margarita

Tämä lakka on peräisin viime vuoden OPI joulukalenterista jonka sisältöä ostin kollegalta. Minipullot on käteviä mutta vähän hankalia käytössä. Toisaalta on kiva testata tälläistä sävyä jota tuskin isoa pulloa käyttäisin :) 

OPI Strawberry Margarita on klassikkosävyjä enkä kieltämättä ihmettele miksi se on niin suosittu. Ajaton, nätti lämmin pinkki. 

Minipullosta on hieman haastavaa lakata mutta kyllä tämä kahdella kerroksella peitti, ei ihan täydellisesti mutta kelpaa mulle. Iso pullo olisi varmasti helpompi lakata ja helpommin peittävämpi. Koska lumi on jo saatu maahan, on aika tehdä ensimmäiset talvikynnet. Ne voivat tottakai olla myös pinkit, eikö vain?

Näin heti mielessäni että haluan yhdistää lakkaan lumihiutaleita. Olen joskus tilannut näitä decaleita Born Pretty Storesta. Enää sieltäkään ei oikein saa yksittäisiä kivoja decal arkkeja :/ Todella kivat ja näyttävät kynnet, itse tykkäsin! Etenkin pinkin ja kultaisen yhdistelmä on herkullinen.

Mitä sinä tykkäät? Voiko talvikynnet olla pinkit?


8 kommenttia:

 1. Oi miten nätit noista tuli! Täällä ei tosin lunta luojan kiitos vielä ole, vaikka joku päivä pieni kerros sitä maassa aamulla olikin, mutta se suli nopeesti pois. Tosin en tiedä onko tää synkkyys ja pimeys sitten yhtään sen parempi vaihtoehto, ainakin se lumi valaisisi edes vähän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) lumessa se hyvä puoli ettei kura kantaudu sisään :)

   Poista
 2. Vitsi miten kaunis väri ja aivan upeat koristelut!! Opin minilakan sivellin on mun mielestäni liian pyöreä eikä ollenkaan niin kiva sitten käytössä kuin vaikka Essien pikkulakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) OPI minisuti ei ole kyllä lemppari mutta menettelee...

   Poista
 3. Mä en enää edes muistanut, miten nätti tää on. 😍 Klassikon asemaa ei tarvi ihmetellä. Talvikynnet voi todellakin olla pinkit.

  VastaaPoista
 4. Pinkki sopii hyvin pimeään vuodenaikaan. Väri pomppaa kivasti esille. Tämä sävy on hyvä, ja lakka ilmeisesti nauttii edelleen suosiosta, kun sen verran kauan se on ollut markkinoilla.
  t. TQ

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3