sunnuntai 15. tammikuuta 2023

23 loppuun vuonna 2023

Heitinpä haasteen ilmoille, kiitos Lindan idean eli tänä vuonna 2023 aion kuluttaa loppuun 23 meikkituotetta. Mietin vähän millaisia tuotteita valitsen mukaan. Sellaisia jotka on oikeasti mahdollisuus käyttää loppuun, mutta ei sellaisia jotka ovat nyt ihan loppumaisillaan koska se olisi jo vähän huijaamista ;) Ajattelin etten kirjoita näitä kuukauden loppuneisiin, vaan kävisin projektia läpi vaikka 3kk välein? Miltä kuulostaisi? Vuoden lopussa katsotaan sitten miten kävi!

Mukaan valitsin tuotteita eri kategorioista. Otin mukaan tuotteita joita olen jo käyttänyt, mutta valitsin myös uusia ja avaamattomia. Valitsin tuotteita vähän vuodenaikojen mukaan eli otan tavoitteeksi vaikka käyttää 2 jo avattua meikkipohjaa tummemmassa sävyssä pois. Jos otan mukaan ihan uusia meikkivoiteita niin sula mahdottomuus käyttää pois vuoden aikana. Ei tehdä tästä ihan mahdottoman vaikeaa! Muuten saattaa käydä niin että kyllästyn koska tarkoitus ei ole tehdä tästä pakkopullaa.

Meikkipohja:

Paese Hi Rice! irtopuuteri

Rimmel Lasting Finish meikkivoide

Studio Makeup sävyttävä kosteusvoide

Wet`n`Wild Tinted Hydrator sävyttävä voide

Boho neutraloija 07

Clarins Everlasting peiteaine

Silmämeikki:

Ciaté Shadow Flip luomiväri

MAC Paint Pot luomiväri

Smashbox Under Eye primer

Physicians Formula Brown eyeliner

Maybelline Lasting Drama geeliliner

Kasvomeikki:

Physicians Formula Light Bronzer aurinkopuuteri

MAC Lightscapade highlighter ( pannu riittää )

Clarins Sweet Rose poskipuna ( pannu riittää )

Physicians Formula Rosy Pink poskipuna ( pannu riittää )

Make Up Store Masai contour

Luomivärit:

Dior 5-Couleurs Elegante ( tavoitteena koko paletti loppuun )

Urban Decay Naked 2 ( tavoitteena useasta vaaleasta sävystä pannu )

Huulimeikki:

NYX Stockholm huulipuna

essence Romantic huulipuna

Jeffree Star Celebrity Skin huulipuna

Maybelline Moon huulikiilto

Buxom Celeste huulikiilto

Minua kyllä vähän pelottaa tämä projekti. Sen takia koska olen sellainen aika nopsasti kyllästyvä tyyppi! Jos joudun pannuttamaan samaa tuotetta päivästä toiseen niin koko hommasta menee maku! Pelottaa myös että ahnehdinko liikaa poskipunia mukaan, ne on kuitenkin aika vaikeita käyttää pois. Niiden kohdalla päädyin pelkkään pannutukseen tavoitteena. En usko että saan molemmista pannua mutta toisesta toivottavasti. Tuo Clarins on vuosia vanha ja olen käyttänyt sitä todella paljon, mutta se piru vie ei kulu millään :D

Samaten ison highlighterin kyllä otin! Mutta toisaalta käytän aina eniten contouria, bronzeria ja korostusta, poskipunaa vähemmän. Highlighterista toivon pannua ja uskon siinä onnistuvani. Jos loppuu kokonaan niin olisi hienoa ;) Huulimeikeissä luulen onnistuvani. Luomivärejä yritän tosissani ja uskon että minipaletti loppuu ainakin ja toivon pannuttavani monta sävyä Nakedista! 

Ehkä jonkun mielestä otan mukaan liian vähän luomivärejä, mutta ottakaa huomioon että toteutan koko ajan meikkilaatikkoa mihin vaihtelen luomivärejä jotta ne saa käyttökertoja. Lisäksi nämä kaikki 23 tuotetta tulevat olemaan mukana käyttismeikeissä/meikkilaatikossa joten siellä ne vilahtavat mukana.

Kuulostaako helpolta vai vaikealta, miten tulen onnistumaan? 

Ps. Lähdetkö mukaan haasteeseen? Valitse 23 meikkituotetta jotka haluat saada loppuun kuluvana vuonna ja olet mukana projektissa ;) Kuulisin mielelläni mitä ne ovat! 

Ja mikäli tälläiset projektit kiinnostavat, kurkkaa Lindan blogista hänen tuotteensa ja muut kivat projektit joita siellä on enemmän. Ja mulle saa muuten ehdottaa jos tulis mieleen joku hyvä minkä pystyisin toteuttamaan ;) 

12 kommenttia:

  1. En kyllä pärjäisi ollenkaan tässä haasteessa. Mulla ei lopu ikinä mikään paitti ripsari, joskus kulmakynä, ja vielä harvempaan tahtiin meikkivoide. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä meikkaan liki joka päivä alusta loppuun niin saan kaikkea kulumaan :)

      Poista
  2. Tosi hyvät tuotteet valitsit tähän! Mukavasti haastetta, mutta kuitenkin myös sellaisia vähän helpompiakin tuotteita joukossa :) Poskipunat on itselle yleensä tosi vaikeita pannuttaa, joten mäkin kauhulla odotan miten pärjään noiden kahden kanssa, jotka itse valitsin projektiin. Tai no toisessa on jo se pannu esillä ja sen haluan loppumaan, katsotaan kuinka käy :D Huulimeikkien kohdalla nostan hattua, jos saat kaikki loppumaan, itse kun en moiseen pystyisi ikinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon että nuo huulimeikit menee loppuun :) ne oli aika helppo valinta. Poskipunat on vaikeita!

      Poista
  3. Monta hyvää tuotetta, näyttäisi siltä, että monet saisit hyvin kyllä käytettyä jos niihin keskityt ja puuterisissa varmasti mahdollisuus saada pannuja esiin kovalla työllä! Tietysti kun on laajasti erilaisia tuotteita ja on olemassa niitä suosikkeja, niin voi olla hivenen vaikea aina vain käyttää juuri näitä tuotteita :D Tsemppiä, seurataan miten sulla tässä käy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, uskon että onnistuu ihan hyvin vaikka nyt ei kaikki ihan loppuisikaan :) pitää vaan just keskittyä niihin tuotteisiin!

      Poista
  4. Mun mielestä on kiva setti sulla tässä. Kaikkee monipuolisesti ja en olis kans ottanut enempää luomivärejä. Muistan kun joku bloggaaja käytti tollasen Diorin minipaletin ja siinä meni kauan. Tossa on hyvät sun näköiset sävyt, joten varmasti onnistut. Ja pannu näkyviin on hyvä tavoite noihin kasvotuotteisiin. Meikkipohjia sulla on kans useampi, kuten mullakin omassa projektissa. Kiva kun teet tän projektin! Youtubessa näkee paljon erilaisia pannutus projekteja. Tykkään kaikkiin luomivärien pannutukseen liittyvistä projekteista😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla kun tykkäät :) uskoisin onnistuvani tuon Diorin kanssa kun olen käyttänyt sitä ennestään jo paljon :)

      Poista
  5. Tätä jään suurella mielenkiinnolla seuraamaan:) Uskon, että onnistut monen tuotteen kanssa! Itselleni helpoimpia olisi varmastikin meikkipohjatuotteet sekä nuo muut silmämeikkituotteet kuin luomivärit. Puuterituotteista ei ikinä oikein tiedä kuinka monta miljoonaa käyttökertaa vaativat:D Joskin voisi kuvitella että esim tuosta Naked 2:sta saa helpohkosti vuodessa vaaleista pannut esiin tehokkaammalla käytöllä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen että Nakedista saan esille 2 vaaleaa mattasävyä, tuntuu että noita shimmerisiä olen käyttänyt hurjana mutta eivät ole edes kuopalla :D ja tuo on kuitenkin vanha paletti!!

      Poista
  6. Hyvä projekti. Tuotteita on edes hyvä yrittää saada loppumaan. ;D Minä voisin yrittää saada loppumaan Smashbox Under Eye primer -tuotteen, kun niitä taitaa olla kaksi varastossa. ;) Loput tuotteet voisivat olla jokaiselle kuukaudelle yksi, eli 11 muuta, ja muistaa jokaista käyttää kuukausittain. 12 tuotetta yhteensä tälle vuodelle käyttöön. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerro sitten miten onnistui, tosi hyvä projekti tuokin! Se Under Eye on hyvä mutta en tiedä ostanko enää uutta :)

      Poista

Kiitos kommentista <3