tiistai 8. maaliskuuta 2022

Helmikuun kosmetiikkaostokset

Tässäpä helmikuun kosmetiikkaostokset. Niitä ei ole paljon mutta sitäkin kalliimpia ne sitten olivat. Ja vielä kaiken lisäksi niin lyhyt kuukausi ja tälläisen summan törsäsin...

Ruotsin Sephora

Ruotsin Sephoran tilauksesta kerroin täällä. Tilaan kyllä toistekin koska kaiken kivan saa saman katon alta. Sieltä saa mm.Urban Decayta josta kerroinkin jo aiemmin että poistuu suomesta sekä pohjoismaista, mikä on kyllä todella harmi! Muistan kun aloittaessani meikkifriikin uraa ( :D ), UD on jenkeistä saatava harrastajien himoitsema prosarja jota minäkin ostin kokeiluun ja ihastuin! On kyllä tosi harmi että poistuu :// Sephoran tilaus oli siis 185 e ja tilasin Hudaa ja Anastasiaa. Molemmista paleteista tulee oma postaus!

Oletkauniille oli joku -20% alekoodi ja tilasin ostoslistalla olleita huulimeikkejä sekä kauniin meikkipussin joka oli kympin alessa. Tilaus oli jotain 55 e luokkaa.

Meikkikirppistelyjä eli pari putsaria ja siveltimiä. Nämä olivat jotain 12 e luokkaa. 

CeraVen misellivesi apteekista 11 e. 

Notinosta tilasin tätä Inebryan hopeashampoota, joka on sellainen mikä taittaa nimenomaan kirkkaan kylmän vaaleaan, liki valkeaan jos on niin vaalea tukka. Tämä on sinistä kun Fudge on violettia. Kun mulla on viiden sentin tyvikasvu, tukka alkaa herkästi mennä liian tummaksi mikä on toisinaan ongelma Fudgen kanssa. Onneksi mulla on kampaaja kolman viikon päästä joten yritän vielä sinnitellä sinne asti. Haluan siis pitää tukkani ehdottomasti hopeavivahteisena kylmän vaaleana mutta oma väri raitojen seassa tuo haasteensa ;) nämä oli jotain 20 e luokkaa, ei kalliita. 

Vähän ostoksia mutta tosiaan sitäkin kalliimpia. Eli helmikuun meikkiostoihin meni 283 e. Keskivertoa enemmän! Tai siis aika paljonkin enemmän...Mutta sain nyt hankittua pitkään himotuslistalla olleita juttuja ;)

Mikä oli sinun tämän kuun saldosi?

26 kommenttia:

  1. Kiksistä ainakin sanoivat ettei UD poistu heidän valikoimistaan. Eli mihin perustat tämän poistumistiedon? Minä toki kun ekaa kertaa sinulta tästä luin, hyökkäsin täyttämään varastot UDn luottotuotteilla.. ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan faktoihin joita on kuultu jo useamman kuukauden ajan mm Instagramista monelta eri vaikuttajalta. UD tulee poistumaan pohjoismaista sekä osasta Euroopan maita jossain vaiheessa. Eli tulee häviämään Kicksistä myös jossain vaiheessa, Sokoksista se poistui ensimmäisenä. Kicks myy varastonsa loppuun ja viimeistään siinä vaiheessa se poistuu valikoimasta :) perustan tietoni faktoihin jotka itse olen lukenut netistä ja IG:stä :) Itsekin aion ostaa vielä tuotteita varastoon :)

      Poista
    2. Kiksistä vastasivat että varastoon tulee kokoajan lisää tuotteita merkiltä ja heidän sisäänostaja vakuuttanut että tuotetta saa jatkossakin.

      Poista
    3. Heillä ei esim ole sitä uutta vihreää palettia. Jännä jos jäisi pelkkään Kicksiin ja muualta häviää kokonaan. Hienoa tietysti jos jäisi Kicksiin mutta se jää nähtäväksi :)

      Poista
    4. En usko että UD on poistumassa mihinkään, ihan kaikkialta löytyy vielä heidän tuotteitaan ja jos ne poistuisi kivijalasta Kicks/Sokos/Emotion niitä saisi aina Lykolta.

      Poista
    5. Ihan kaikkialta?? Nyt puhut höpöjä! Sokokseltakin on hyllyt poistuneet ja loput mitä jäljellä, pienessä korissa poistomyynnissä, ihan kuten Jeffreekin. Ei ole nyt uskon asia vaan fakta että poistuu.

      Poista
    6. Täältä etelästä saa ihan vieläkin Emotionin hyllyltä ostettua suihketta :) Jos Emotion/Sokos ketju poistaa brändin itseltään ei tarkoita että poistuu koko Suomesta!

      Poista
    7. Ei kannata väitellä asiasta josta sulla ei nyt näytä olevan faktatietoa.

      Poista
  2. Ihania ostoksia<3 Eikä tosiaan paha hinta noilla hopeashampoilla, kun pullot on noin suuret! Mulle sopii paremmin violettiin taittavat hopeashampoot kuin siniseen, mutta noi alkoi silti kiinnostaa :) Mun helmikuun saldo kosmetiikan suhteen jäi varmaan johonkin pariinkymppiin, kun en ostanut mitään ihmeellistä taaskaan :D Nyt tekisi mieli repäistä äitiysloman alun kunniaksi ja tilata jotain ihanaa uutta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi mitähän ihanaa repäiset ostaa, muista sitten esitellä ostokset meille :) oikeestaan yllätyin miten jättipullot nuo oli! Ja miten hyvät tuotteet, tukan väri pysyy viileänä hopeana vaikka jossain vaiheessa huonommilla hopeashampoilla se meinasi mennä väärän väriseksi :) ja kampaaja on vasta parin viikon päästä <3

      Poista
  3. Taas poistuu sitte yks lempparisarja. Pitää ainaki tilata sitä setting sprayta jemmaan sitte. Ja silmämeikinpohjustaja on ollu mulla käytössä tosi pitkään. Mikä vois olla yhtä hyvä pohjustaja rasvottuville luomille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi että poistuu :/ aina kaikki hyvät lähtee! Wet n Wild pohjustaja on tosi hyvä, pysyy mutta aika kuivakka jos on ikääntyvä iho. Nuorelle se on parempi. Smashboxin ja Loracin silmämeikinpohjustajat pysyy kans yhtä hyvin ja on iäkkäälle iholle mukavampia käyttää :)

      Poista
  4. Niinpä. Kyllä harmittaa tosi paljo. Missä tuota Loracia myydään? Jompaa kumpaa täytyy seuraavaksi kokeilla. Olisko vielä hyviä setting spray suosituksia? 🙂 Ja sitte yks kysymys huulikiilloista. Kävin meikkilaatikoita läpi, nii oli epähuomiossa jääny sinne pari, joista on päiväys menny jo turhan kauan sitte. Mutta niitä ei oo siis avattu. Mietin vaan että pilaantuuko ne avaamattomanaki ku kuitenki menny nii vanhaksi. Että heitänkö suosiolla roskiin vai katonko miltä tilanne näyttää.. Pitäis useammin käydä läpi nuo meikkilaatikot 🤭

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En usko että ovat pilalla jos niitä ei ole avattu :) paitsi jos ovat luonnonkosmetiikkaa ja nyt joskus vuosia sitten mennyt päiväys :D mutta avaa ja haista, jos tuoksu on ok niin uskaltaa käyttää. Loracia myy esim Sokos ( siellä on meikit nyt alessa ), Bangerhead, Cocopanda...Setting Spray, kerro vielä haetko mattaavaa? Jos haet niin Urban Decayn All Nighter on hyvä. En oikeastaan itse käytä kuin mattaavia kiinnityssuihkeita, mulla nyt Pixi mutta en ole varma myydäänkö sitä enää :)

      Poista
  5. Hyvä, kiitos paljon. Eivät oo luonnonkosmetiikkaa, niin hyvä tietää, että uskaltaa käyttää, jos tuoksu on ok. Ku ei sitä mielellään heitä mitään roskiin paitsi tottakai jos ois pilaantunu 🙂 Mulla on kuiva iho, niin ei mattaavaa setting sprayta. Kun tietäs yhtään millon ne on loppu kicksiltäki, että ehtis tilata vielä UD:n. Ihana tuo sun Sephoran tilaus. 😊 Oon monesti miettiny, mutta en oo vielä tilannu. Mua kans jo vähä ärsyttää nuo tullaukset, vaikka se ei iso homma olekaan. Niin ja Makeup Geek lopettaa myös. Siitä kyllä suorastaan järkytyin. Pari kertaa sieltä tilasin ja just ajattelin, että en nyt haali kaikkea, kun voi sitte millon vaan tilata, nii toisin kävi siinäki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä harmi että kaikki kiva loppuu aina. Itse en ikinä MUG:ltä tilannut mutta kuullut että hyviä meikkejä ovat :) kosteuttavia suihkeita en osaa suositella kun en niistä ole niin suosikkia löytänyt, mutta oiskohan niissä UD suihkeissa kosteuttavaa versiota?

      Poista
  6. Mulla on nyt käytössä tuo all nighter long lasting setting spray. Onkohan se mattaava? Ei ainakaan missäänbselvästi lue. Siitä oon kuitenki tykänny. Joku vastaava pitää löytää, mutta tilaan yhen ainaki jemmaan. Se Loracin silmämeikinpohjustaja on kiinnostanu jo kauan, kun oon sun postauksista siitä lukenu 🙂 Sitä kokeilen sitte kun tarvii uutta. Oon tykänny tosi paljon niistä Makeup geekin luomiväreistä ja oon onbellinen, ku sain kuitenki tilattua ne sävyt, joita halusin. Viimenen paketti on vielä tulossa, mutta haikea olo jää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se perusversio on minusta kiinnityssuihke eli mattaavana minä sitä pidän. En itse pidä kiinnityssuihkeena esim hohtoa tuovia suihkeita tai oikeastaan kosteuttavia, ne kun kosteuttavat eivätkä kiinnitä :) Mä muistan MUG:in luomivärit jo siltä ajalta kun blogia aloitin eli 2008 että pitkään ne on markkinoilla olleet! Seurasin silloin Marlenan YT meikkausvideoita :)

      Poista
  7. Niin no tuo on kyllä totta. Nyt päästiin siihen, että se saakin olla mattaava :) Voisitko siis suositella hyviä sellaisia. Mulla ei oo niistä mitään kokemusta, kun tuo UD on ainut jota oon käyttäny. Ja anteeks ku tulee kirjotusvirheitä välillä. Ei tuu tarkistettua, ku vaan näpyttelee. Marlena on kyllä sellanen tosi ihanalta vaikuttava ihminen. Tuli muuten mieleen vielä kysymys, ku nyt on tullu haalittua OPIN Kynsilakkoja pitkästä aikaa, nii onko sillä vaikutusta pysyvyyteen, jos on saman merkin aluslakka käytössä? Kun mulla on Essien aluslakka, nii sitte ku on ollu Essien kynsilakkaa, ni ne pysyy viikonki tosi hyvänä vaikka pesee käsiä yms.. Mutta nyt ku oli OPIN lakkaa sen kans nii selvästi pysy huonommin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos ne on niitä OPI Infinite Shine kynsilakkoja niin niiden kanssa suositellaan omaa primeria ja top coatia. Normaalin OPI kynsilakan kanssa voi käyttää ihan mitä vaan aluslakkaa, ei pitäisi niin riippua merkistä. Jotkut merkit vaan pysyy huonommin, mulla Essie lakat kestää hyvin, mutta Picture Polishit/A Englannit lohkeaa alle vuorokaudessa. Vaikka olisi sama aluslakka.

      Tätä **Pixiä mulla on nyt, auttaa meikkiä pysymään pidempään, ei ole kosteuttava vaan mattaava:
      https://go.kicks.fi/t/t?a=1204771835&as=1172548259&t=2&tk=1&url=https://www.kicks.fi/pixi/meikki/meikkipohja/setting-spray/makeup-fixing-mist-80-ml

      Skindinavia on ollut paras kokeilemani mutta sitä ei enää suomesta saa:
      https://skindinavia.com/shop/primer-sprays/

      Vastaava tuolle Skindinavialle on **UD All Nighter:
      https://go.kicks.fi/t/t?a=1204771835&as=1172548259&t=2&tk=1&url=https://www.kicks.fi/urban-decay/meikki/meikkipohja/setting-spray/all-nighter-setting-spray-118-ml

      Tai **Ultra Matte All Nighter:
      https://go.kicks.fi/t/t?a=1204771835&as=1172548259&t=2&tk=1&url=https://www.kicks.fi/urban-decay/meikki/meikkipohja/setting-spray/all-nighter-ultra-matte-setting-spray-118-ml

      Jos haet kosteuttavaa, iholle kosteutta ja hehkua tuovaa niin nämä molemmat **Pixit olen itse aikoinaan hyväksi havainnut:

      https://go.kicks.fi/t/t?a=1204771835&as=1172548259&t=2&tk=1&url=https://www.kicks.fi/pixi/ihonhoito/kasvojenhoito/kasvovedet/hydrating-milky-mist-80-ml

      https://go.kicks.fi/t/t?a=1204771835&as=1172548259&t=2&tk=1&url=https://www.kicks.fi/pixi/ihonhoito/vartalonhoito/bodymist/body-glow-mist-160-ml

      **Mainoslinkki, ostamalla sen kautta saan pienen komission suosituksestani :) toivottavasti noista löytyy hyviä, Kicksillä ovat nyt alennuksessa. Kopioi linkki ja liitä se osoitepalkkiin :)

      Poista
  8. Kiitos :) Tsekkaan nuo ja jonku niistä tilaan. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  9. Tein ostoksia helmikuussa. Evolven joulukalenterin ja Bohon blond kulmakynän ostin. Cultivatorsin kasvivärin ostin, jospa saisin keväällä värjättyä, sekä spf huulivoiteen.
    Kivat nuo kosmetiikkaostokset sinulle. Oletko pitänyt Hudan tuotteista?
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä tykkäät Blond kynästä? Minusta se on ihana :) ja ihan parasta ostaa vielä joulukalenteri!! Olen tykännyt tosi paljon. Kalliita mutta hyvin laadukkaita jos tykkää panostaa meikkeihin <3

      Poista
  10. Kerran olen käyttänyt. Tykkäsin. Meinaan käyttää seuraavilla meikkauskerroilla.
    Kalenterin löysin alesta ja tarvitsin kasvonaamioita. :)
    Tuleeko noista paleteista meikkikuvia? :)
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3