lauantai 28. lokakuuta 2023

Lokakuun kosmetiikkaostokset

**Mainoslinkki

Moi! Tänään kurkataan lokakuun ihanat ostokset, en malta odottaa että pääsen esittelemään yhtä niistä tarkemmin...

Päädyin siihen että ostan useamman kalenterin sijasta Natasha Denonan I Need A Nude -paletin. Sille on takuuvarmasti käyttöä, toisinkuin kalenterille jonka avaaminen tuo hetken huvin, joka toki kyllä mukavaa on. Mutta osa sisällöstä on aina sellaista josta en tykkää. Ja minusta tänä vuonna noissa kalentereissa ei_vaan_ollut_mieleistä. Paitsi Kicks kalenterit...

Natashan paletti maksoi 72 e Lookfantasticilla. Mutta käytin siihen Glossybox Credits pisteitäni, näin hintaa jäi päälle 50 e. Jos muuten sinäkin haluat ansaita näitä pisteitä, tilaa Glossybox tämän linkin kautta ja saat vielä 5 e alennusta valitsemastasi tilausmuodosta. Näin minä saan pisteitä ja sinä saat oman suosittelulinkin jolla voit ansaita creditseja, joita voi sitten käyttää Lookfantasticilla :) 

**Kicksiin tein tilauksen koska näin että oli tullut joulupakkauksia. Tai tätä sesonkia mitä lie. Niissä on välillä hyviä ja halpoja jotka loppuvat eivätkä päädy tammialeen. Viime vuonna jäi vaivaamaan yksi IT sivellinsetti. Nyt siis tilasin **Anastasian huulikiiltoduon kun ei jäänyt paha hinta alen ja bonuksien jälkeen, samaten otin **Bentonin PHA kuorinnan koska mulla ei ole yhtään perinteistä kasvojenkuorintaa, uskokaa tai älkää...Kicks tilaus oli n.40 e.

Minä tykkään kyllä kun Iisalmessa on Normal, välillä tulee ihan himo käydä siellä. Nyt menin hakemaan Batisten Cherrya pienen pullon, ostoslistalla oli myös CND päällyslakka sekä Pure & Caren silmänalusnaamiot...mutta nämä kaikki lähti mukaan :D osa Kindereista on lahjoja. Normal ostokset 32 e, laskin nuo suklaat yms mukaan. Mutta tykkään kyllä kun sieltä löytyy aina kaikkea jännää ja valikoima uudistuu, aina kun käyn niin on tullut jotain uutta! Tuo Tony Moly´s sea salt suklaa on muuten besteistä bestein jos tykkää suolasuklaasta. 

Mun oli ihan pakko saada **The Body Shopin tämän joulun tuotteita joten tilasin suihkugeelejä. Kirsikkaa, päärynää ja vanilla pumpkinia. Ilmaisten postareiden takia myös Hamppu ja Kirsikka -sarjan käsivoidetta. Ihana tilaus, pitkäksi aikaa iloa. 44 e. Suosittelen oikeasti tuota Cherries -sarjaa, ihan älyttömän ihana tuoksu, paras sarja aikoihin! Kuvassa myös jotain Prisman ostoksia, ne tais olla 20 e luokkaa.

Emotioniin käytin -30% luonnonkosmetiikka alen, nappasin Nobe Beautyn silmänalusmaskit, nämä olen halunnut ostaa tosi pitkään! Hintaa jäi 20 e, Prismasta vielä tuttu Mossan putsari. Se maksoi 11 e muistaakseni.

Hiusten hellimisviikot alkoi ja tällä kertaa minä en niitä skipannut, vaan menin heti ekana päivänä Emotioniin :) En sitten ostanut muutakuin Oleplex 6:sta, mutta kassalle oli juuri laitettu vitosen tuotteita joita nää Madarat ja Whamisa on, en kyllä voinut olla ostamatta. Otin myös S-mobiili alella Lancomen silmämeikinpoistoaineen joka on normaalisti ihan liian kallis, mutta on se tosi hyväkin. Emotion ostot vähän päälle 70 e. Normihinta koko setille olisi ollut 240!

Aika paljon kyllä kaikkea mutta kerrankos se laukalle lähtee...ehkä sallin myös itselleni ostaa vähän höllemmin kun en hankkinut mitään kosmetiikkakalenteria. Eiks ole hyvä selitys ;)

Mitä sinä ostit tässä kuussa, oliko ostoksissa jotain kiinnostavia?


28 kommenttia:

  1. Nyt täytyy pihistellä ja ostaa vaan tarpeelliset, kun olen oletettavasti ainakin loppuvuoden lomautettuna. Noh, iski kuitenkin joku ihme himo ostaa joku kiva huulipuna ja yhden Catricen Shine Bomb - punan ostin heräteostona. :) Mä tykkään kans paljon tuosta Tony's Chocolonely Caramel Sea Saltista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, onpas vähän harmillinen juttu :/ onneksi Catricen puna ei nyt ihan konkurssia tee...joo tuo suklaa on tosi hyvää :)

      Poista
  2. Mahtavia ostoksia sulla - ja nuo Emotionin 5 e tuotteet on ihan älytön löytö!

    Minä kävin juuri I love me -messuilla ja kyllä sinne taisi melkein 200 euroa jäädä :D Tuli ostettua luottotuotteita jemmaan normihintaa halvemmalla: Laponien putsareita ja kasvovoide, Sade-sarjan shampoo ja hoitoaine. Sitten ihan uusia tuttavuuksia: Brunsin hiustuotteita, BTB13 AHA-PHA kasvokuorinta ja Farfallan hamppuöljy.

    Sinun ostoksista kadehdin eniten tuota TBS:n kirsikkasuihkugeeliä. Rakastan nimittäin kirsikkaa, mutta valitettavasti en pysty enää käyttämään hajusteita :( Pitää kuitenkin käydä tuoksuttelemassa liikkeessä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrankin sattui jotain kohdalle ;) Katsoin sitä messuhuumaa enkä tiedä olisinko pystynyt siellä olemaan. En ole tottunut todellakaan tuollaiseen ryysikseen, jo Kuopion kauppakeskuksen jouluruuhka on mulle liikaa saati Kuopion ruuhkaliikenne :D hyviä löytöjä sieltä tietysti olisi tehnyt mutta en hyödyntänyt mitään messutarjouksia netissäkään :) Harmi jos on hajuste yliherkkyys, se on ikävä kun itsekin on niin kova tuoksujen ystävä...

      Poista
  3. Ohhoh, olivatpas löytöjä nuo vitosen tuotteet!

    VastaaPoista
  4. No nyt on kyllä oikein maukkaita ostoksia siulla :) Kiva, että Glossyn pisteitä voi käyttää tuolla Lookfantasticilla. Emotionilla on kyllä ollut (jälleen kerran) alennukset kohdillaan, en varmaan miekään olisi pystynyt ohittamaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa Emotionissa on kyllä aina jotain aleja, usein löytää vitosella Essie ja OPI kynsilakkoja :)

      Poista
  5. Superhyvät alet noissa Madaroissa jne.!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin oli, ne oli just laitettu siihen kassalle ja vein parhaat päältä :)

      Poista
  6. Upeita ostoksia! Sait ND paletin edukkaasti!Ja mitä löytöjä Emotionista! En kans oo ostanut mitään kalenteria, ainakaan vielä. Sama paletti kiinnostais tai Hudan uutuus kans. Mulla oli tässä kuussa sekä kampaaja, että kosmetologi, joten ostoksia olis pitänyt hillitä. Ostelin luottoihonhoitoa ja hiusten hellimisviikolta muutamat must tuotteet. Muuten oon koittanut pysyä pois kaupoista sekä netissä että kivijalassa. Ja muuten en kadu mitään hankintoja, kiva kun iho ei oo kipeän kuiva ja tukkakin hyvin raidoitettu ja leikattu..ja hyvillä tuotteilla saan jatkaa kotona🥰

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivalta kuulostaa :) mulla kans kampaaja ensi kuussa kuten myös auton huolto ja korjaaminen...se vähän hirvittää. Hudan uutuus pitäisi ostaa kuten myös Jeffreen, kattoo nyt raaskiiko milloinka. Joululahjojakin pitäis hankkia :) Onneks on töissä tullut kivasti ylitöitä ja tulee ihan mukavaa tiliä, niille on nyt kipeästi tarvetta. Tosin se vaatii että tekee myös vkonlopputöitä kuten nytkin. Sillähän niitä Hudan uutuuksia sitten ostetaan :DD

      Poista
  7. Anastasian huulikiillot on ihania, yhtiä lemppareitani <3 Nätit sävyt tuossa setissä. Bentonin kuorinta kuulostaa mielenkiintoiselta. Kiva olisi kuulla siitä mielipiteesi myöhemmin. Tuo ND upea ja tosi käytännöllinen, itselläni vielä ostoslistalla. Oon nyt tosi kiinnostunut itsekin silmänympärysihon naamioista, kiva oli nähdä noitakin tuossa. Yritän pohtia mitkä ostan kun kotona olevat loppuu. Tosi hyvät löydöt nuo Madarat ja Whamisa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole tainnut ennen olla ABH kiiltoja joten ihana kun nyt on :) Bentonin kuorinta on ollut ihan hyvä, hellävarainen ja varmasti tekee tehtävänsä. Ihmeitä se ei ole tehnyt mutta satunnaisesti olen käyttänytkin. Joo se on kyllä kiva kun tekee tuollaisia suoranaisia löytöjä ;)

      Poista
  8. Mullakin on tuo ND I need a nude paletti,ja sen paletin ostoa en kyllä kadu.Niin ihana. Nyt mietin sitä ND xenon midi palettia,vaikka harmaat ei ookaan mun juttu,mutta mietin vaan josko siinä olis kuitenkin kivoja vaaleita shimmereitä.No ei pitäis kyllä sortua,kun kovin tummanpuhuvia meikkejä sillä paletilla on youtube videoissa nähnyt.
    Noi Madarat olisin minäkin ostanut ja whamisan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ostoslistalla nyt se Huda Beautyn uusi paletti, mulle harmaat ja tummanpuhuvat sopii vaikkakaan nyt hirmu tummia meikkejä en tee. Tää Nude on ollut todella ihana paletti <3

      Poista
  9. Ihania ostoksia :) Haaveilen tuosta ND:N paletista. Mulla ei niistä oo kokemusta, nii onko miten erilaisia kuin esim. ABH:N paletit. Niistä en vaan oo oppinu tykkäämään, vaikka se Sultry onki nii nätti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan erilaisia, ei niin pöliseviä eikä shimmerit niin muussaantuvia. Todella laadukas koostumus, suosittelen <3

      Poista
    2. Just siitä en tykkää niissä ABH:N shimmereissä jun ovat nii muussasntuvia. Häivyttyykö sillai helposti, kun minähän oon eniten käyttäny vaan niitä UD:N paletteja. Sinullahan on se glam paletti myös. Sekin on nätti. Nuissa Anastasian paleteissa luvataan muistaakseni, että säilyy vaan 6kk avaamisesta. Mutta jos on ihan normaali olonen ym, nii eihän niitä nyt kannata kuitenkaan pois heittää.

      Poista
    3. Ei kannata heittää pois, mulla on se Modern Renaissance vuosia vanha niin nyt vasta huomaa että pigmentti vaan hiipunut vähän...Natashan shimmerit on enemmän kovemman oloisia ja tosi pigmenttisiä. Ei semmosia pehmeitä. Muistuttaa enempi UD laatua :) häivyttyy hyvin kyllä.

      Poista
  10. Oo mitä ostoksia!! Toi ND:n paletti, en malta odottaa että saadaan sulta arvio siitä<3 Ja hei miten hyvään hintaan oot noi Mádarat ja muut saanut :o Miksen itse bongaa koskaan tollasia alennuksia? :D Smuutin putsari kiinnostaa myös kovasti, ajattelin jossain vaiheessa itsekin kokeilla sitä, tosin en nyt just ehkä uskalla, kun iho kuivuu muutenkin tosi herkästi. TBS:n kirsikkasarjasta täytyy munkin ostaa jemmaan ainakin yksi pullo vielä, nyt oli ihan superonnistunut kausisarja heiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tosi hyvä bongaus, sen harvan kerran kun tuolla käyn :) arvostelu tulossa, ihana palettihan se on <3

      Poista
  11. Kun Iisalmen emotionissa löytää alen alen ale tuotteita tuntuu maailma jotenkin täydelliseltä 😆
    En ole vieläkään saanut Yesstyle n joulukalenteria, huomenna neljäs yritys klo 5 🤞🏻
    T:milipili

    VastaaPoista
  12. Oot tehnyt kivoja ostoksia ja nuo vitosen tuotteet ihan huippulöytöjä! Normal on kyllä sellainen, ettei sieltä poistu koskaan vain sen tuotteen kanssa, jota lähti hakemaan :D

    VastaaPoista
  13. Ihanat ostokset sinulla. Tuosta paletista odotan esittelyä. Luonnonkosmetiikan alen ale -tuotteet ihan mahtavat.
    Lokakuussa tuli tehtyä ostoksia niin itselle kuin lahjaksi. Ostin varastoon Hurraw!'n huulivoiteita, Uniquoen syväpuhdistavan sampoon, kun vihdoin löysin luonnonkosmetiikan version, Whamisan kaktuspuhdistusöljyn (tämä ei ole ollut niin mieluinen kuin muut Whamisan tuotteet) ja Deep rich lotionin, Pure=Beauty Birch sap mistiä ja sy-voiteen, Novexpertin C-vitamiiniseerumin ja Weledan skin foodia. Sensain volume maskara sekä Laponien puhdistusöljy pääsivät vielä ostoskoriin. Aika paljon tuli ostettua, mutta kaikki ovat käyttötuotteita.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki on kyllä olleet ihan sun lempparituotteita, itsekin ostan aina varastoon esim alesta. Ja tykkään että kaapista saa ottaa aina uuden eikä tarvii juosta kauppaan. Kunhan ei nyt ihan hulluna hamstraa ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3