sunnuntai 15. lokakuuta 2023

Lokakuun Glossybox 2023

 Lokakuun Glossybox saapui perjantaina ja nyt oli aikaa naputella siitä postaus teille :) 

Boxi oli kyllä älyttömän hyvä tällä kertaa, pidin sisällöstä tosi paljon. Yleisesti ottaen olen ollut Glossyboxiin tosi tyytyväinen vaikka kaikki tuotteet ei aina osu kohdalle. Mulla on sitä varten sellainen ylimääräisten tuotteiden laatikko josta annan niitä kavereille tai jonnekin. Mutta tässä Glossyboxissa yleensä tulee käytettäviä tuotteita, joitain tuttuja eikä ainakaan yleensä mitään turhaa, tai turhia välineitä kuten esim Goodieboxissa. Muutoinkin pidän tästä enemmän kuin Goodieboxista koska tuotemerkit onn ehkä vähän tutumpia ja turvallisempia, mutta eivät sellaisia joka päivän markettijuttuja kuten Bette Boxissa. 

Boxin teemana on "Hidden Places" jossa on kyse paljastamattomien kauneussalaisuuksien tutkimisesta. Kannen kuvitus on hieno, tai oikeastaan hienoin tähänastisista ja boxi jää omaan käyttöön säilytysrasiaksi. Katsotaanpa tämä kiva sisältö tarkemmin.

Aveeno Skin Relief Body Oil Spray / arvo 11,90 e
Boxin isoin pullo on vartaloöljysuihke. Tämä oli ainut pettymys itselle, ei sillä että tuote huono olisi, mutta pienempi koko olisi riittänyt kokeiluun ja olisi sitten ollut vaikka täysikokoinen tuo huulipuna. En tarvitse vartaloöljyä kun en niin kuivaihoinen ole. Tämä menee lahjoituslaatikkoon mutta varmasti tästä joku muu ilahtuu, uskon että tuote on kiva ja käytännöllinen talvella. Tämä sopii myös hierontaan ja kuivan & herkän ihon Aveeno -tuotteet löydätkin apteekista.

Kueshi Coconut Shower Gel / arvo 19,95 e
Kueshin tuotteita tulee Glossyboxissa aika ajoin, eipä se nyt haittaa kun ihan hyviä nämä on olleet. Kookoksen tuoksusta toki pitää tykätä jos tämän suihkugeelin mielii käyttää pois ;)


Rodial Vit C Papaya Enzyme Scrub / arvo n.15 e
C-vitamiinia ja hyaluronihappoa sisältävä kasvokuorinta joka poistaa hellävaraisesti kuolleita ihosoluja papaijaentsyymien avulla. Yleensä pidän todella paljon entsyymikuorinnoista joten tämän on mielenkiintoinen tuote, ehkäpä boxin paras tällä kertaa? Tuotemerkki on tuttu esim LF joulukalenterista. 

b.Fresh Hot Hair Goals Heat Protection Shine Mist / arvo 10 e
Lämpösuojasuihke joka kosteuttaa hiuksia ja lisää niiden kiiltoa. Sievä pullo ja hyvä tuoksu tässä! Käytän nyt Biozellia joka ei mielestäni ole parasta bestiä joten tämän otan ilolla vastaan! Onko kellään muuten kokemuksia GHD lämpösuojasta, kannattaako satsata siihen kun on näin paksu tukka joka on hankala suoristaa?



Teeez Lust Matte Lipstick Such A Flirt / arvo n.12 e
Kerrankin hyvä sävy! Kylmänruskea mattapuna on mulle kuin luotu mutta hei mites tää punan muoto?? Ennennäkemätön todellakin! Testataan katkeaako tämä vai kestääkö käyttöä, todella hyvä värisävy kyllä kerrankin! Teeez tuotemerkki on tuttu Goodieboxista mutta en tuotteita ikinä testannut. Mattapunista tykkään joten kokeilen tätä, tässähän on E-vitamiinia ja auringonkukkaöljyä joten sen ei pitäisi tuntua huulilla kuivalta, mutta lupaa silti olla mattahuulipuna joka pysyy koko päivän paikallaan. 

Jos Glossyboxin tilaaminen kutkuttaa niin nyt tilatessasi saat ilmaisen boxin kaupan päälle, kun aloitat 12 kuukauden jatkuvan tilauksen. Koodi on HIDDENBOX. Mulla on se 12 kk tilaus enkä kyllä ole sitä katunut, eikö tuo kohta ala tulla täyteen? 

 Olisitko pitänyt sisällöstä?

21 kommenttia:

  1. Kuorinta ja suihkugeeli olisi päässyt takuulla käyttöön, kaikki vähänkään tropiikilta tuoksuva tänne heti :D

    Ja mikä on tämä huulipunan muotoilu??! Todellakin ennennäkemätön. Informoi kun käyttelet tuotetta että pysyykö se kasassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo huulipuna oli kyllä hämmentävä, testaan kyllä kunhan meikkaan :) se on luonnossa vielä kapeampi ja heiveröisempi, vähän pelottaa katkeaako se kun olen melko kovaotteinen aina ja saan huulipunat pitkin hylsyä :)

      Poista
  2. Onpas tosiaan hassu muoto tuolla huulipunalla!

    VastaaPoista
  3. Mulla on ghd:lta kaks tuotetta käytössä eli advanced split end therapy voide, joka laitetaan just suorituksen alle ja sitten suihkutettava lämpösuoja bodyguard heat protect spray. Molemmat tuotteet sellaisia, että en enää luopuis. Laitan sprayn ekaks kun föönaan ja sitten vielä pituuksiin tuota voidetta kun suoristan. Jopa kampaaja myöntää, että huomaa eron, kun näitä aloin käyttämään. Emotionista hiusten hellimisviikolta ostaisin, niin sais -40% alella. Ja samalla olaplexin hoitoainetta raidoituksen kuivattamalle. Mulla ei oo niin paksut hiukset kun sulla, mutta pitkät ja raidoitetut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohoh, nyt on ehkä pakko ostaa ne :D just kävin Emotionissa mutta ei ainakaan osunut silmään, voi olla ettei täällä ole GHD:ta. Saahan niitä varmasti jostain tilattua :) Kiitos kokemuksista, oli hyötyä <3

      Poista
    2. Kiva! Nyt alkoi just hiusten hellimisviikot😉

      Poista
  4. Moikka! Aika monipuolinen boksi. Tykkään kyllä kehoöljyistä, mutta pumppupullo olisi paras. En haluaisi ainakaan kaukaa suihkia vartalolle öljyä levitettäväksi, kun lattia saisi samalla osansa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, pieni vessa niin kaikkialla olis sitä mönjää...

      Poista
  5. Älä rullaa punaa esiin kuin vähän, niin pysyy paremmin ehjänä? :) kaunis tuo boksin kansi ja kivoja tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin kyllä, en minä noin paljoa rullaa laittaessa :D mutta on sen kans oltava vähän normaalia varovaisempi :)

      Poista
  6. Aika hyvä sisältö tässä boksissa! Parempi kuin Lookfantasticin :D Tuo Aveeno tuli miulle LF:stä jokunen tovi sitten, itsekin pistin sen eteenpäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä parempi kuin LF, ainakin mulle tämä Glossy on ollut sopivampi kuin LF jota kans harkitsin tilaavani :)

      Poista
  7. Aveenon tuotteet on tosi hyviä, mutta just tollaselle öljylle ei välttämättä olisi itselläkään käyttöä. Ne käsivoiteet on ihan huippuhyviä<3 Miten upea sävy tossa huulipunassa! Muoto on joo vähän hassu, mutta tavallaan just se tekee tosta tosi kiinnostavan mun silmissä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole tainnut Aveenoa ikinä kokeilla mutta kiva kuulla että hyviä tuotteita löytyy :) en ole vielä testannut tuota punaa, saa nähdä tykkäänkö siitä...

      Poista
  8. En ole ehtinyt noutaa vielä omaa boksiani. Ihan kiva sisältö näyttää olevan taas:) Jos saan saman kokonaisuuden, luultavasti muut jää itselle paitsi huulipuna. Ellei sitten ole liikkeellä muitakin sävyjä! Kivoimpia tuotteita mielestäni kasvokuorinta ja lämpösuojasuihke.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos nyt muistan oikein niin tässä boxissa ei ollut muita variaatioita. Mielenkiintoista nähdä tuleeko sullekin tuo sävy tai sitten joku sopivampi :)

      Poista
  9. Boxin kansi on makee, wow. Kivoja tuotteita esim. Rodialin kuorinta ja huulipuna, joka tosin ei olis ollut yhtään mun sävyinen. 😅 Noi sävyt pitäisi melko itse päästä valitsemaan vaikka parista vaihtoehdosta ennen boxin tuloa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ois kyllä hyvä jos sais valita sopivamman sävyn :) tuo laatikko on kyllä todella hieno!

      Poista
  10. Öljy olisi varmasti mennyt lahjaksi kuivaihoiselle ystävälleni. Tuo huulipuna oli kyllä hauskan mallinen, alkoi ihan hymyilyttää nähdessäni sen postauksessasi. Lämpösuihke olisi ollut mieluinen uimahallireppuun, talvella tulee siellä joskus föönattua hiuksia. Kasvokuorinta olisi ilahduttanut ja suihkugeeli olisi mennyt tod.näk. lahjaksi, sillä kookoksen tuoksu ei ole lemppareitani. Boksin kansi hieno ja olisin säästänyt laatikon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Säästin tämän laatikon, on hienoin ikinä tullut Glossybox :)

      Poista

Kiitos kommentista <3