lauantai 6. kesäkuuta 2020

Meikkivinkit jotka olen oppinut muilta

Heippa! Meikki meikkitaiteilijoiden ohjeilla -postaukseni oli suosittu joten sain taas päähäni kirjoittaa vastaavan. Saan niin usein ahaa -elämyksiä meikkivideoita ja tutoja katsoessa, sovellan niitä itse ja opin koko ajan meikkaamaan paremmin :) näitä vinkkejä on taas kiva jakaa eteenpäin. 


Anastasia Beverly Hills Norvina

Olen yllättänyt itseni katsomassa yt videoita aikuisen naisen ihon meikkaamisesta. Ja kokenut ahaa -elämyksen siitä että "mullahan on aikuinen iho", eikä mun tarvii beikata ja laittaa kiloa peiteainetta silmien alle. Koska se ei toimi mulla enää. Mun silmänympärysiho on niin rutikuiva että kaikki tarraa kiinni ja vanhentaa lisää. En puhu asiasta enempää koska olen siitä aikani höyrynnyt, mutta youtubesta löytyy hyviä videoita hakusanalla "anti-age makeup" tai "under eye makeup". 

Huulipuna kynäsiveltimellä, tätä en ole jotenkin ikinä älynnyt! Käytän arkena hyvin vähän punaisia huulipunia kun ne aina tarvii sen rajauskynän tai syönnin jälkeen kuluu eikä ehdi korjailla...Mutta mun mielestä punaisen huulipunan voi hyvin levittää kynäsiveltimellä ja se näyttää mukavan luonnolliselta. Näin tulisi käytettyä noita punaisia pois ;) 


Neutraloijat. Se oli niin iso oivallus että huh huh. Keltainen neutraloija valaisee silmänalusia ja tuo ihan uutta ilmettä. Edelleenkään en pysty laittamaan neutraloijaa paljoa enkä ainakaan enää peiteainetta sen päälle, mutta ohuelti ohuelti...Bohoista tykkään mutta Physicians Formulat on kosteuttavampia kuivalle iholle!


Urban Debay Naked Honey

Kevyempi meikkipohja...tätä en olisi ikinä uskonut että en enää niin pidä mattapohjasta. Paksulti levitettynä ja kunnolla puuteroituna se oikeasti vanhentaa. Voi niitä ylä-asteaikoja, Lumenen sininen tuubi matta meikkivoidetta ja mattaista meikkipuuteria Lumenelta vielä päälle. Kunnolla paineltuna tottakai! Ei ehkä enää ;) mattaista meikkivoidetta olen alkanut annostella vähemmän ja puuteria käytän kevyemmällä kädellä. Näyttää paremmalta kun muuten tuntuu että ihohuokoset ja ihon kuivuus korostuu :/

Puuterin lisäys pikkusiveltimellä liittyy edelliseen. Pikku hipsut silmien alle, se riittää. Ihon kauttaaltaan puuterointi kabukisiveltimellä, siitä en vielä luovu kun iho kuitenkin rasvoittuu päivän mittaan. Pikku siveltimellä voi painella nenän pielet ja ne pahimmat kiiltokohdat, mutta ihan vielä en ole siinä trendissä mukana ettei puuteroida oikeastaan ollenkaan ;)


Luomivärin levitys sormin, nyt olen sen opetellut! Kun on ollut lyhyemmät kynnet ;DD joskus laitan shimmerit ja glitterit sormin luomelle, mutta raskailla luomilla sisänurkka vaatii siveltimen, muuten viiruttuu päivän mittaan.


Inglotin vihreitä ja keltaisia 

Vaalean luomivärin levitys isommalle alueelle ja jopa osittain raskaan luomen päälle, jotta tulee illuusio isommasta silmästä. Mattavarjostus entistä korkeammalle. Tämä on aika iso muutos entiseen, ennen varjostin tummalla värillä koko raskaan luomen ja meikkihän oli sitten melko tumma. Nyt opettelen kevyempiä varjostuksia mutta isommalle alueelle. Tämä vaatii vähän aikaa että työaamuina en tälläiseen ennätä, mutta ihana meikata vapaapäivinä pitkän kaavan mukaan.


Mitä uutta sinä olet oppinut meikkaamisessa?

12 kommenttia:

  1. Se paksu meikkipohja oikeasti vanhentaa, se virheetön puuterinen iho ei vaan istu iholle joka ikääntyy. :D

    Mulle varmaan isoimmat ahaa-elämykset on tulleet ihonhoidossa.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin vanhentaa. Yritän koko ajan opetella käyttämään vähemmän puuteria, tai käyttää pois noita puuterijemmojani ja vaihtaa jossain vaiheessa parempaan puuteriin joka sopii ikääntyvälle iholle ;) Ihanaa viikonloppua Jonna <3

      Poista
  2. Ihan samoja juttuja olen nyt iän myötä ottanut käyttöön ja lisännyt ihonhoitopurkkiriviä myös. Ja uusimpana olen alkanut uudelleen käyttää metallisia luomivärejä koko luomelle, en välitä vaikka näyttäisi vähän ryppyiselle, pääasia että miellyttää minua itseäni 😊

    Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Metalliset kyllä näyttää upealta! Itsellä ne karkaavat melko helposti luomivakoon joten kunnon pohjustus niin johan pysyy <3

      Poista
  3. Samoja kuin sinulla, kuten neutralijoijat ja kevyempi meikkipohja. Näyttää nätimmältä, kun ihon antaa hehkua. Liian peittävän meikkipohjan kanssa on itselläni vieras olo, mutta luonnollisen kanssa mukava.
    Kynsiä lakatessa muistin pitkästä aikaa heti alussa lisätä kärkiin ylimääräisen kerroksen, jotta kärjet peittyvät. Lakat ovat pysyneet tällä tavoin paremmin ja pidempään hyvinä. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, lakat pysyy paremmin. Monesti siistin myös eilisen lakkauksen vetämällä kärkiin lisää lakkaa ja laittamalla uuden kerroksen päällyslakkaa :)

      Poista
  4. Todella hyvä blogipostaus! Opin minäkin taas uutta ja sain muistutusta siitä, mitä juttuja pitäisi muistaa ottaa käyttöön, varsinkin, kun ikää alkaa itsellänikin jo olla;) Ihanaa kesää!

    Terveisin Anne/Kivun kahdet kasvot-blogi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että oli hyötyä :) Ihanaa kesää teille ja terkkuja Nemille <3

      Poista
  5. Kiinnityssuihkeen käyttö meikkimunan kanssa on parempi kuin puuteri. Sen opin Glitz n Glamin Minnalta. Meikkipohjan kevennys muutenkin on hyvä idea näin 38veenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, eipä mullakaan ole kolmekasiin enää montaa viikkoa ;) pitääpä muuten tuota kokeilla!!

      Poista
  6. Nyt mä tiedän mitä laventelin sävyisellä korjaajalla tehdään, taitetaan liian keltaista meikkivoidetta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3