torstai 18. kesäkuuta 2020

Modern Renaissance & muita päivän meikkejä

Heeiiiipat! Ensinnäkin kiva kun toivotte postauksia ja annatte ideoita. Mulla takoo pää välillä niin tyhjää etten keksi mistä postailla. Silloin yleensä toteutan toiveitanne, aloitetaan vaikka ABH Modern Renaissance meikistä. 


Ajattelin että voisin toteuttaa meikin sävyillä joita en ole vielä kokeillut! Sellaisia nimittäin näyttää olevan muutama tässä paletissa, napin pinta ihan koskematon. Kokeilin ja tein, mutta tuli niin tylsä että pyyhin pois ja aloitin alusta, vanhalla tutulla kaavalla. MR paletista tutuimmat sävyt ovat kultaiset ja punaiset, niitä käytän ihan eniten ja niillä luodaan näyttävä meikki vihreille silmille ;)


Kokeilemattomat sävyt olivat Golden Ochre ja Raw Sienna ainakin. Tein siis ensin paletilla ruskean meikin mutta se oli ihan ääh ja ajattelin ettei kukaan halua sellaista katsella. Mietin kyllä että pitäisi ottaa MR ihan arkikäyttöön koska siinä on kuitenkin tosi paljon käyttökelpoisia nudeja.



Tykkään kuitenkin haastaa itseäni ja näillä hienoimmilla ( =kalliimmilla ) paleteillani taikoa jotain erikoisempaa meikkiä. Tälläinen tuli sävyillä Red Ochre, Primavera ja Buon Fresco. Pohjustin luomen UDPP:llä ja essencen Banana Powderilla. Jotenkin tuli poikkeuksellisen hyvä pohja ja värit häivyttyivät saumattomasti. Ihailin koko päivän peilistä miten mun meikki on niin hieno :DD en kestä miten paljon tykkään tästä paletista, on kyllä yksi kaikkien aikojen suosikkipaleteistani! Vanhoja ABH MR meikkikuvia tässä. Kummasti paletti on edelleen käyttökelpoinen vaikka säilyvyyttä luvataan vaan 6kk...

Koska innostuin Anastasiasta, käytin myös pitkästä aikaa Prism -palettia. Se on kyllä jäänyt luvattoman vähälle käytölle. Johtunee siitä että siinä kuitenkin on aika erikoiset värit tai ei ainakaan heti hahmota miten niitä yhdistellä. Värien sijoittelu paletissa on erikoinen ja olenkin Instassa nähnyt kuvia miten nappien paikkoja on vaihdettu. 
Olen ruennut tekemään halomeikkejä jotta saisin käytettyä tummia metallinhohtosävyjä. En osaa käyttää niitä koko luomella, se ei jotenkin vaan sovi mielestäni minulle tai silmänmallilleni. 


Tässä halomeikissä sävyt Throne, Pyramid, Lure ja rajauksessa Obsidian mustan kajalin päällä. Tähän ja Subcultureen mulla on jonkinlainen viha-rakkaussuhde, haluaisin luopua niistä mutta en raaski. Haaveilen koko ajan uusista Anastasian paleteista, ne on niin ihania mutta kun mä tiedän etten käyttäisi niitä glittersävyjä...


Kolmas toive joka on kyllä esitetty jo ajat sitten...joskus toivottiin luonnollisempia kulmakarvoja. Minä itse tykkään aika vahvoista kulmista, varmaan siksi kun en omaa sellaisia luonnostaan ja aina joutuu piirtämään. Mun mielestä vahvat ja nätisti meikatut kulmat sopivat vahvaan meikkiin, mutta nämä on aina makuasioita! 

Ylä-asteella rupesin nyppimään kulmia. Piirsin ne aina mustalla kulmakynällä ohuiksi viiruiksi. Tätä harrastin pitkään, jossain vaiheessa aloin sitten ajamaan kulmat pois höylällä. Tätä tein vuosien ajan vielä aikuisenakin, huh huh näin jälkikäteen ajateltuna. En edes muista millaiset kulmat mulla alkujaan oli, ovatko ne olleet tuuheammat. Muistelen nyt miksi lopetin höyläämisen, voisiko olla että sain kulmista kommentteja ja aloin sitten vaan kasvattamaan niitä takaisin. 


Nykyään värjään ne pari kertaa viikossa jotta niissä pysyy muoto ja joku väri. Helpottaa meikkaamista että saan ne symmetrisiksi. Mulla on toinen kulma täydellinen mutta toinen harva alapuolelta ja siitä puuttuu koko pää tuosta kulmakorusta alkaen. Tykkään piirtää muodon ja värittää kulmavärillä. Joskus teen kulmat pomadella. Joskus kulmat jää aamukiireessä vaaleammiksi ja luonnollisemmaksi, joskus ne on piirretymmät. 

En tiiä mikä pointti tässä vuodatuksessa oli. Voitte vaikka vertailla näistä kuvista vahvemmin meikattuja kulmia ja kevyempiä viimeisestä kuvasta. Meikki on tehty Make Up Store Moon Shadow paletin lilalla, aurinkopuuterilla ja violetilla kajalilla. Tykkään tästä kevyen värikkäästä kesämeikistä :)

Mitä tykkäät? Saa ehdottaa lisääkin meikkitoiveita niin yritän toteuttaa niitä :)

11 kommenttia:

  1. Siis wow, miten ihania meikkejä. Leuka loksahti viimisen kuvan kohdall täysin! Ja siun kulmat on niin täydelliset. 👌❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Marjo <3 hyvinä kulmapäivinä ne on melkeinpä täydelliset mutta saa niihin käyttääkin aikaa. Arkena ne vaan on jotenkin ;)

      Poista
  2. Täytyi kaivaa MR-paletti esille ja tarkistaa värit. Nuo go- ja rs -värit ovat nudeja ja niitä ei tarvitse kuin vähän käyttää kerralla. Kivan meikin teit MR:lla. :) Aion kokeilla.
    Minulle tuli ensimmäisenä ehdotuksena mieleen Jeffree Star ja Isadora-huulipunien esittely. :) Luonnonkosmetiikan huulipunat kiinnostavat myös!
    Ihanaa juhannusta sinulle. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 nyt on pakko tuottaa pettymys, mulla taitaa olla vaan 2 luonnonkosmetiikan huulipunaa eikä Jeffreetäkään ole kuin 5 muistaakseni? IsaDoraa yksi? Oon nimittäin vähän vähentänyt sävyjä joita harvemmin käyttää ;) Mutta Bohon uutuusmeikeistä on tulossa postausta ja niissä on mukana ihana huulipuna! Oikein mukavaa juhannusta TQ :)

      Poista
  3. Mun mielestä "vahvat" sekä huolella tehdyt kulmat sopivat parhaiten hyvään huolelliseen meikkiin! (Niinkuin sulla). Omatkin kulmat on luonnollisena todella epäsymmetriset vaikka niissä väriä on mutta toisen alkupää on harva ja toisessa karvat menevät muutenkin vinompaan ja en kestä omissa kasvoissa ainakaan jos silmämeikki on tiptop ja kulmat luonnollisemmat, kasvot näyttää todella keskeneräisiltä omasta mielestä ainakin! Tosin jos on luonnostaan todella vahvat kulmat ja niihin saa nyppimällä täydellisen symmetriset muodot niin mikäs sitten on pitää semmoiset luonnollisena muun meikin kanssa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mä niin haaveilen microbladingistä mutta en millään raaski nyt :) katellaan vähän myöhemmin! Sillä saisi ne täydelliset kulmat joita ei tarvii hioa täydellisyyteen. Mulla on toinen kulma liki täydellinen mutta toinen alkaa myöhempää ja siitä puuttuu paljon karvoja, eikä loppupäätä ole.
      @sandysugarmualla on Instassa tosi hyviä kulmakarvaohjeita ja paras saatu vinkki on että meikkaa molempia kulmia yhtä aikaa. Silloin tulee symmetriset kun tekee molempia kohtia samaan aikaan. Se on muuten totta että täydellisiksi hiotut kulmakarvat sopii yhteen viimeisen päälle olevan silmämeikin kanssa ;) näissä meikkikuvissa on just semmosia tuntitolkulla tehtyjä meikkejä ;DD

      Poista
  4. Ihania meikkejä! Alin on lempparini näistä. Tai ehkä keskimmäinen. En osaa päättää :D

    VastaaPoista
  5. Kauniita meikkejä. Pitääkin katsoa joku uudelleen järjestelty Prism jos saisi uusia ideoita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) se missä näin, niin vaaleaat oli siirretty vasempaan reunaan ja tummat oikeelle. Se oli selkeempi ja helpommin lähestyttävä :)

      Poista
    2. Ja heti meikkasin katseltuani kuvia =D

      Poista

Kiitos kommentista <3