lauantai 13. kesäkuuta 2020

Lyhyiden kynsien koristeluja

*Saatu ilmaistuote.

Jep jep, tälläisellä otsikolla nykyään kirjoittelen ;) haaveissa ne vanhat ihanat, pitkät kynnet. Toki on keksitty keinoja tehdä vaikka tipit tai jotain itselle mutta en jaksa huoltaa sellaisia. 


Color Club It´s Going To Be A Major*, ihana sininen joka taittaa kuitenkin violettiin. Jotain siltä väliltä!! Koristelin tämän Blue Sean decaleilla jotka Picture Polish Looking Glass ihanasti sulatti ja levitti. Muutenkin BS decalit tuntuvat menneen vanhaksi, eivät irtoa aluspaperista eivätkä millään tartu kynnelle! Joudun liimaamaan ne päällyslakan avulla. Muissa kynsissä Naturel -merkkiset timanttitarrat. 


Olen huomannut että kivat koristelut vievät vähän kynsien lyhyydestä huomiota pois. Rakastan noita BS decaleita, harmi kun niitä ei nykyään järkevästi mistään saa ja mitkään muut tarrat ei_ole_sama_asia. Nämä kynnet oli kuitenkin mielettömän ihanat koristeluiltaan ja väreiltään. Tykkäsin tosi paljon, tuo lakkakin on ihku!


Sitten lisää Color Clubia...kun kerran sillä laatikolla olin :D Thermo lakoista valitsin Shine Theoryn*. Tämä vaihtaa tosi hyvin väriä. Tässä kun kirjoittelen niin toisessa kädessä on neonlime-keltaiset ja toisessa kädessä vihreämmät kynnet. Todellinen kesälakka, en oikein muuhun vuodenaikaan tästä kyllä välitä.
Shine Theory löytyy Mood Change -kokoelmasta, CesarsShopin sivuilla kaikista swatchit. Tai sitten mun postaukset eka ja toka osa. On mulla ollut ihanat kynnet joskus...Nämä thermot vaihtaa kaikki tosi hyvin väriä, oli sitten lyhyet tai pitkät kynnet. Pitkissä efekti tietty näkyy kivemmin ja lyhyissä se on sitten kärjistä osittain tummempi tai koko kynsi. 

Olin yhden päivän pelkällä lakalla mutta toisena päivänä koristelin. Tuputin päälle vaan valkeaa lakkaa kostealla meikkivoidesienellä ( niillä kolmioilla ) ja laitoin Milv -decalit. Tosi nopeat, yksinkertaiset mutta mielettömän kivat!! Näistäkin tuli kyllä tosi lempparit. Nuo Milvithän on vähän sellaisia talvisia...siis vähän tosiaan kun niissä on lumihiutaleita :DD mutta minusta ne sopivat ihan hyvin ja kuka niitä huomaa ;)) tuleepahan käytettyä vanhoja koristeita pois...


Piti vielä mainita että joistain thermoista efekti katoaa vuosien mittaan, mutta nämä Color Clubit pelittää vielä hyvin. Silloin tällöin niillä lakkailen koska tämä on mun lempparikokoelma Color Clubilta.


Hauska kattoo näitä kuvia kun menevät aikajärjestyksessä. Kaikki kynnet tehty viikon sisään ja nämä viimeiset ovat jo vähän pidemmät kuin ekat!! Siis jos kattoo alinta kuvaa :D
Korallinpunainen lakka on Offbeat ja oranssi Gypsy. Molemmat ihanasta Boho Spirit -kokoelmasta*. Vähän valkealla lakalla sutimista ja leimat BP-17 laatasta. Ihan kivat mutta näistä ei ihan lemppareiksi ollut.


Millaisia koristeluja sinä tykkäät käyttää lyhyissä kynsissä?

11 kommenttia:

 1. Jösses, miten iskee makuhermooni etenkin nuo keskimmäiset! Upeat. Minä en ole pitänyt oikein eroa pitkien ja lyhyiden välillä, ainut että leimavalikoima ei molemmille ole sama. Mukavaa viikonloppua! -HH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se on monesti että isot leimat ei pikkuruisiin kynsiin mahdu :) Aurinkoista viikonloppua sinulle :)

   Poista
 2. No mulla on yleensä lyhyet, joten kaikenmoiset koristeet käy. Mulla taitaa olla noita keskimmäisiä Milvejä, ihania !

  VastaaPoista
 3. Ihania lakkauksia. :)
  Leikkasin juuri pitkiksi kasvaneet kynnet. Hämmästyin, miten hyvin olivat kasvaneet viileän kevään jälkeen. Pidän näiden kuvien kynsiesi pituudesta, mutta mieltymyksiä on monia. ;)
  t. TQ

  VastaaPoista
 4. Kyllä sopii lyhyisiinkin nätisti noi koristelut. Varsinkin ekat ja tokat on ihanat!

  VastaaPoista
 5. Just näitä tälläisiä mulla on ollut niin ikävä! <3 Sulla on ihan uskomaton silmä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3