keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

Cattier Paris suosikkeja

Maahantuoja muisti minua pienellä ylläripaketilla Cattier Paris -tuotteita. Paketista löytyi muutama itselle uusi tuote joista kertoilen tänään enemmän. Niistä nimittäin tuli uudet suosikit jotka ansaitsevat päästä esille!


Cattier tuli itselle tutuksi alkujaan savinaamioista. Nyt sain testiin valkoista savea sisältävän White Clay Scrub kuorinta-aineen. Kaikille ihotyypeille sopiva kasvojen kuorinta-aine sisältää mm. jojobaöljyä kosteuttamassa ihoa ja piparminttuöljyä raikastamassa sekä ehkäisemässä epäpuhtauksia. 
Tämä ei sisällä ihoa raapivia rakeita vaan on enemmän voidemainen kevyesti rakeita sisältävä kuorinta. Itse koin koostumuksen hyvin kasvoja peseväksi eli voisin pestä tällä kasvot pari kertaa viikossa kevyemmin. Kuorinta & naamiopäivänä käyttäisin tätä kasvojen kuorintana. Mukavan hellävarainen mutta tehokas monitoimituote siis kyseessä! Hintaa n.10 euroa. 


En ole löytänyt vielä luonnonkosmetiikan joukosta deodoranttia joka ei kastelisi kainaloita. Inhoan nimittäin sitä tunnetta vaikka dödö ei varsinaisesti petäkään. Cattierin 24h Roll On ei sisällä alumiinia eikä alkoholia. Herkälle iholle sopiva dödö sisältää antibakteerisia ainesosia jotka ehkäisevät hien hajua. 

Otin tämän testiin lähinnä vapaapäiviksi mutta heti kun huomasin tämän toimivan, se pääsi työpäiviin mukaan. Ei märkiä kainaloita eikä hikihaisua. Deodorantti sisältää aloe veraa ja salviaa. Tuoksu on luonnonkosmetiikkamainen, kuvaillaan kirsikankukaksi. Itse tuoksutan hieman sitruksisena? Hintaa n.12 euroa, en ole huomannut tämän jättävän jälkiä vaatteisiin. Suosittelen jos olet luonnonkosmetiikan dödöjen ystävä :)


Oliko kumpikaan tuote sinulle tuttu? Oletko sinä löytänyt luonnonkosmetiikan deodoranttia joka ei kastele kainaloita ja pitää?


Tuotteet pr-näytteitä.

6 kommenttia:

  1. En oo kokeillu dödöistä kuin Schmidsiä, Schmidtiä (En muista kirjoitusasua). Tosin en sitäkään töissä, mutta vapaalla pitää kuivana. Se oli joku laventelin tuoksuinen, haluaisin kookos/ananas version.

    VastaaPoista
  2. Luonnonkosmen puolelta en ole löytänyt dödöjä, jotka pitää kuivana ja ainoat, jotka on pitönyt hajut poissa on niitä kristallidödöjä :)

    VastaaPoista
  3. Hyviä tuotevinkkejä täällä. Voisin kumpaakin kokeilla. Cattieristä on tainnut tulla yksi suosikkimerkeistäsi. Kiva lukea arvosteluja muistakin tuotteista kuin tunnetuimmista merkeistä.
    Hyvä luonnonkosmetiikan deodorantti on minullakin hakusessa. The ohm collection edelleen testauksessa.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) suosin kohtuuhintaista ja itseä miellyttävää luonnonkosmetiikkaa kuten Cattier, Lavera, Mossa, Madara...

      Poista

Kiitos kommentista <3