lauantai 27. huhtikuuta 2019

Huhtikuun kosmetiikkaostokset

Ja mitäs kaikkea tuli ostettua tässä kuussa? Mitään suuria meikkihimotuksia ei nyt ole, ABH Rivieraa mietin edelleen...voi olla että tulee jossain vaiheessa hankittua. Tai sitten ei. Jätinhän Sultrynkin hankkimatta, ehkä ei tarvitse jokaista ABH palettia hamstrata parin kivan värin takia! Jeffree Blue Blood on ehdottomasti hankintalistalla, ehkä ostan sen seuraavasta palkasta ;) siinä taas iskee oikeastaan kaikki värit :)


Tarvitsin lisää kasvojenputsaria, mulla ei ole nyt muita kuin Cattierin miselligeeli. Tykkäisin että kylppärissä olisi oma pesuaine niin ei tarviisi vessasta kannella pulloja. Palkkaa odotellessa piti tyytyä marketin halvempaan valikoimaan. Erisanin tuotteita olenkin käyttänyt joskus joten pitkästä aikaa hankin rasvoittuvan ihon puhdistusgeelin. Heräteostoksena Garnierin vihreää teetä sisältävä geeliputsari. Molemmat tulee kyllä käytettyä! Loppuvan huulirasvan tilalle Lumenen Minttu huulirasva. Nurmeksen S-marketissa ei myydä X-traa ( ISO NYYH ) joten sitä puteli jemmaan. Tosi harmi jos hyvä kynsilakanpoistoaine loppuu ja joutuu jotain jaskaa ostamaan. Kosmisostot ruokakaupasta 14 euroa.


Palkkapäivän kunniaksi tein pienen tilauksen uuteen K-Beautyyn erikoistuneeseen Beautyko.fi -verkkokauppaan. Siellä on vähän halvemmat hinnat ja kangasnaamioilla edulliset kappalehinnat. 14 euron tilaukseni sisälsi Holika Holikan Green Tea putsarin, Charcoal kangasnaamion ja Eyenlip kangasnaamioita. Jos nyt olisi putsareita ja sheet maskeja vähäksi aikaa ;)


Kaupasta nappasin mukaan Lumenen Mystic mascaran. Jemmoissa ei ollut ripsiväriä joten ihan loppuvan tilalle ostin ;D täällä ei myydä kuin essenceä, Miss Beauty Londonia, Maybellineä ja Lumenea, Lumenen ripsivärit on siis tuosta joukosta turvallisin ja mieluisin valinta. Hirmu kallis vaan, 18 euroa O_o muistelen tosin että tämä kesti kuukausia, toivottavasti muistini pitää paikkansa!

Mitäs sinä olet ostanut tässä kuussa? Mulla meni 46 euroa joka on muuten mukavan kohtuullinen summa!

22 kommenttia:

  1. En muuta käytäkään kuin tuota Erisanin puhdistusgeeliä. En ole kalliimmistakaan löytänyt itselleni sopivampaa. Joskus ei edes tarvitse erikseen poistella silmämeikkejä. Mukavaa viikonloppua! -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin, Erisanin tuotteet on hyviä ja tuo tosiaan poistaa hyvin silmämeikitkin :)

      Poista
  2. Mielenkiinnolla odottelen tuomiota Lumenen huulirasvasta, itse olen lukenut vain huonoa noista :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei mikään hirmu hyvä, en ostaisi toiste!

      Poista
    2. Niin vähän pelkäsin :/ Moni sanonut, kuten siekin, että ne vaan kuivattaa ja joillekin tullut ihan vesikelloja. Itse siis kierrän kaukaa, kun huulet on kuivat jo muutenkin.

      Poista
    3. Huomasin heti käytössä että huulet alkoi rohtumaan, piti äkkiä ostaa tuttua Blistexiä tilalle..

      Poista
  3. Miten voi olla et ässästä ei löydy xtraa? Sun pitää pyytää sitä sinne.
    Olipas todella maltilliset ostokset. Itse wn ole ostanut mitään. Kiitos hullari, 3+1 ja Hehku ähkyn maaliskuussa 😬
    Krakovassa olis sephora. Ehkä eksyn sinne parin viikon päästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo meidän Ässässä, kaikkee muita poistoaineita kyllä!

      Poista
  4. Hyvin maltillisesti olet shoppaillut :)
    Mullakin olis ollut kosmetiikan suhteen niukka kuukausi, jollei aurinko olis paistanut ja patistanut ostamaan päivävoidetta kertoimella ja aurinkoauojaa. Lisäksi taisin ostaa yhden huulikiillon & ripsarin, vanulappuja ja hoitoainetta. Nyt on kaikkea niin jemmassa, että koitan pärjäillä.

    VastaaPoista
  5. Kaveri osti Blue Bloodin ja on tosi pettynyt laatuun! Ja ei oo mikään amatöörimeikkaaja niinkuin vaikkapa minä.

    Garnierin geeli näyttää kiinnostavalta. :)

    Mutsi kävi Jenkeissä tossa alkukuusta ja toi mulle sieltä säkillisen meikkejä, mut ne oli melkein kaikki tilattu jo aikasemmin, ainoastaan ColourPopilta pari värillistä ripsaria ja eyelineria lasketaan siis tän kuun ostoksiksi, eiks niin.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kuullut siitä hyvää joten saas nähdä...ne sinun ostokset kyllä näyttivät ihan mahtavilta!

      Poista
  6. Aika vähän on tullut osteskeltua viime aikoina... pitää tyhjennellä jemmoja välillä;)
    Lumenen huulirasvoissa on mun mielestä selkeästi eroja.. tuo minttu oli muistaakseni aika työläs käyttää yliraikastavan tunteen takia, kun taas mustikka oli paljon miellyttävämpi. Mitenkään erityisen kosteuttavia eivät mun mielestä ole kumpikaan.
    Kivaa päivää Taina<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se mustikka on tosi huono, meni roskiin parin käyttökerran jälkeen. Huulet ihan rohtuivat sen käytön aikana! Minttu on minusta kosteuttavampi ja tykkään enempi siitä :) mukavaa viikonloppuna :)

      Poista
  7. Kivat ja käytännölliset kosmeshoppailut sulla! Mä ostin tässä kuussa vihdoin Jeffreen Blood Sugarin ja essenceltä muutamia meikkejä, mutta mitään muuta mainitsemisen arvoista en tainnut hankkia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne essencet on ihania ja Blood Sugar yksi mun lempipaleteista ❤️

      Poista
  8. Huomaa, että koreakosmetiikka on tullut jäädäkseen, kun uusia verkkokauppoja syntyy. :D Kerrot varmaan sitten, olivatko nuo kangasnaamiot millaisia käytössä.
    Madaraa tilasin alesta. Itselleni kasvovesiä. Ostin myös Real techniquesin meikkisivellinsetin. Olin pitkään halunnut kokeilla niitä. Alesta löysin, niin tuli vihdoin ostettua. ;) Algamariksen sävytetyn aurinkovoiteen kasvoille ostin. Aurinko taas lämmittää. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kerron ;) kivoja ostoksia ja vielä kivempaa kun aurinko paistaa!

      Poista
  9. On todella kohtuullinen summa! :) Mä en tehnyt kirjanpitoa ostoista huhtikuulta, mutta jos oikein muistan, ostin vain käsivoiteen. :D

    VastaaPoista
  10. Mul ei menny viimekussa vitostakaan (hammastahna ja deo tokmannin alesta).
    Tässä kuussa oonkin sit jo kerinny törsään kaksinkäsin (Eleveniltä hiusjuttuja, öljyputsarii, kasvovettä ja voidetta ja BB-voidetta ja kropparasvaa...). Työpaikan bonarit ja niistä keveä mieli pistitörsäileen osta ja saat sitä ja tätä...
    Toisaalta kaupanpäälliset on mieluisia ja itse ostoksetkit just niitä mitä käytän.
    Ja nyt mulla on boonusrahaa Elevenille....dääm mä siis sorrun uudestaan.

    Terkuin
    -mari-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania ostoksia ja kerrankos sitä saa laittaa menemään kunnolla ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3