tiistai 9. huhtikuuta 2019

Huhtikuun Bette Box

Eilen oli aivan ihana päivä :) aurinko paistoi ja minä kuljin jo kesätakissa. Talvitakin laitoin pyykkikoneeseen. Vaan tänä aamuna se oli kaivettava takaisin, voi juma mikä myrsky! Hyvä että aamulla pääsin pihasta poista kun lunta on niin paljon! Ja lisää tulee koko ajan :/
Sain äsken viestin että Bette Box on saapunut. Kävin sen keliä uhmaten hakemassa samantien kun huomenna en ehdi. Kuvasin boksin ÄKKIÄ ennenkuin se lähtee lentoon ;D boksin lyhyt ruodinta siis luvassa. Boksini olen saanut pr-näytteenä, omasi voit tilata tästä.


Tällä kertaa olin tyytyväinen jokaiseen tuotteeseen, nyt meni boksi ihan nappiin! Mukana kivoja uutuuksia ja jokainen tuote oli kiinnostava.


Figs & Rouge Hydra Matte Pore Correct Velvet Cream on primer meikin alle. Se tekee ihosta mattaisen, kosteutetun ja samettisen tuntuisen. Sisältää hyaluronihappoa sekä A, C ja E-vitamiineja. Ihan mahtavan kuuloinen tuote koska tykkään aina käyttää primeria. Joten todellakin käyttöön! Täysikokoinen tuote 30 ml / 40 e. 

L`oreal Paris Elvital Color-Vive Purple hopeashampoo menee myöskin testiin! Se neutralisoi keltaisia ja oransseja sävyjä. Ja näille on blondina aina käyttöä...brunetet voivat käyttää hopeashampoota kylmentämään lämpimiä ruskean sävyjä. Kiva juttu koska eilen mulle tehtiin tuhkaisia raitoja hiuksiin :) Täysikokoinen tuote 200 ml / 5,90 e. 

Lumene Essential Volume Mascara on uutuus joka tekee ripsistä runsaammat, pidemmät ja kauniin kaarevat. Olisi ollut hyvinkin mieleinen mutta en voi käyttää allergian takia :/ menee siis kaverille. Täysikokoinen tuote 9,90 e.  

N.A.E. Idratazione deodorantti sisältää luomulaatuista viikunaa ja hibiskuskukan uutetta. Vegaaninen brändi 100% kierrätettävillä pakkauksilla. Dödö tuoksuu hyvältä joten käyttöön! Kiva, uusi brändi minulle! Täysikokoinen tuote 4 e.

Flower By Kenzo tuoksusample on tullut jonkun kerran aiemminkin, käytän kyllä itse.

Ikoo Infusions Hair-Fresh Up hiuslappu freesaa hiukset minttu- ja teepensasuutteen avulla. Ihan hauska, boksissa tuli yksi pussukka. Muuten nämä myydään 8 kpl pakkauksissa joka maksaa 9,90 e.

Boksi oli siis arvoltaan yli 60 euroa! Mielestäni sisältö oli kiva, mascara jäi vähän harmittamaan mutta en uskalla käyttää jos alkaa silmiä kirvellä. Olisin kyllä varmaan siitä tykännyt mutta ilahdutan sillä kaveria :)

Mitä sun boksista paljastui? Ainakin dödön vaihtoehtona on ollut suihkugeeli...


14 kommenttia:

  1. Tuo lumenen ripsiväri ei kyllä ollut kovinkaan hyvä, pistin heti testiin kun on ollut meikitön päivä, ripset lässähtivät samantien vaikka käytin ripsientaivutintakin ensin. Muuten kaikki loput tuotteet oli kivoja. Ehkä vähän harmitti että oli vain yksi Ikoo hiuslappu, sen hinnaksi ei tullut sitten kuin 1,30e

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh! Minusta tuo yksikin hiuslappu oli riittävä, etenkin kun kyse oli näin jännästä tuotteesta :)

      Poista
  2. Mulla oli ihan sama sisältö kuin sulla :) Ajatuksia löytyy täältä:
    https://mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.com/2019/04/bette-box-huhtikuu.html

    VastaaPoista
  3. Pitkästä aikaa olisi ollut sellainen boksi, josta olisin myös itse iloinnut. :)

    VastaaPoista
  4. Toisessa blogissa näin Lorkun shampoon tilalla kollageeniravintolisän, joka on hiukkasen arvokkkaampi vaihtoehto. Muuten kyllä olisin tykännyt sisällöstä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minä huomasin, ne olis kelvannut mullekin mutta kiva testata tämä shampoo ;)

      Poista
  5. Meillä oli identtiset paketit, itse harmittelen kyllä sitä etteivät vaihtoehtoiset tuotteet ole toisiaan vastaavia arvoltaan boxin tilanneiden puolesta :(

    https://blingershimmer.blogspot.com/2019/04/bette-box-huhtikuu.html

    VastaaPoista
  6. Olin kyllä myös tyytyväinen tähän pakettiin. Mä pidin kaikista tuotteista jotka sain, mulle shampoo oli kivempi kuin kollageeniravintolisä.

    https://moreorlesskatri.blogspot.com/2019/04/huhtikuun-bette-box.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tuota shampoota ihan mukava kokeilla mutta onhan se halvempi verrattuna ravintolisään..

      Poista

Kiitos kommentista <3