maanantai 9. heinäkuuta 2018

Kadonneen kynsilakan tarina

Olen tykännyt tehdä liukuvärjäyksiä Picture Polish lakoilla. Lähinnä siksi että niissä on kaunis holohitula joka tuo elävyyttä liukuväriin. Lisäksi omistan aika monta toistaan lähellä olevia värisävyjä joilla onnistuu liukuvärissä. Päätinkin toteuttaa violetin liu`un!

Lakoiksi mielessäni valikoitui CesarsShopin Sadun suunnittelema ihana Heaven, violetinsininen Gala ja tummimmaksi lakaksi Big Bang. Paitsi että Gala uupui? Pläräsin PP-lakkani monta kertaa läpi ja epäilin vahvasti näkökykyäni. Voinko olla näin sokea, miksi en löydä sitä? Mietin jo että olenko luopunut siitä mutta sitten mietin että miksi ihmeessä, pidin lakasta tosi kovasti?

Picture Polish Heaven

Kunnes...näin muutaman Picture Polish lakan Helmerin sisällä, pystyssä liukukiskoja vasten! Siellä oli myös Alice jota en ole edes kaivannut :D kysymys kuluu, onko minulla vähän liikaa kynsilakkoja kun en edes huomaa jos joku katoaa? Tai useampikin? Ehkä olisin Alicea jossain vaiheessa kaipaillut...

Moyra 106 Such A Strange Girl

Ilmeisesti muutossa on muutama lakka kellahdellut, muuttomiehet kantoivatkin Helmerit sylissään ihan kokonaisena enkä mitenkään lakkoja pakannut. PP laatikossa oli lakat eniten levällään ja joitakin swatch-tikkuja katkeillut. Siinä rytäkässä on lakatkin lennelleet miten sattuu.

Cesarsshop

Loppu hyvin kaikki hyvin, pääsin liukuvärin tekoon kun kadonneet lakat löytyivät. Ensin kynsille Heaven ja tyveen pienesti tuputusta Galalla ja Big Bangilla. Sormenpäiden suojaus Glisten & Glow`n lateksilla ja leimaukset Moyra laatasta 106 - Such A Strange Girl. Leimasin Konadin valkealla lakalla joka toimii hyvin tarkemmissakin Moyran kuvioissa. Nämä höyhenet ovat hyvin realistisia ja tarkkoja mutta näyttävät kyllä hyvältä! Päällyslakkana Konad Top Coat joka ei suttaa leimoja, on halpaa eikä seitity tai paksuunnu pulloon. 

CesarsShop kynsilakkataivas

Picture Polish Heaven

Lopputulos kyllä täysi kymppi! Miksi ihmeessä en tee liukuvärejä useammin, aina tuntuu että ääh ei jaksa ja siinä menee niin pitkään? Ei näittenkään teossa mennyt kuin alle kaksi tuntia kun laskee aluslakan levityksestä päällyslakan kuivumiseen.

Mitä sä tykkäät mun kynsistä? Kadotatko sinä usein meikkejä tai kynsilakkoja?

Osa CesarsShopin tuotteista saatuja. 

ps. Arvonnan voitti anonyymi s-postiosoitteella terkki :)

34 kommenttia:

  1. Ihana liukuvärjäys!
    Lilan eri sävyt ovat omaankin mieleeni. Kaavoihini kangistuneena leimaisin varmaan mustalla, mutta valkoinen on kyllä paljon raikkaampi ja kesäisempi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) valkoinen tuntui sopivammalta näihin kynsiin!

      Poista
  2. Kivat kynnet!
    Itse olen laiska liukuvärjääjä ja tosi usein on lakkoja hukassa. Ne vaan elävät omaa elämäänsä, eikä auta vaikka vähän väliä yrittää tehdä lakkauskamojen järjestelyoperaation.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mulla ne ovat nyt hyvässä järjestyksessä, ei pitäisi olla kadonneita yksilöitä..

      Poista
  3. Onpa upeat kynnet, tykkään kyllä todella paljon tämmöisestä liukuvärjäyslakkauksesta! :)

    VastaaPoista
  4. Aina taitaa jotain olla kadoksissa - nyt en kyllä edes muista mitä xD

    VastaaPoista
  5. Välillä huomaa hukanneensa jotain. Todella kauniit kynnet 😍

    VastaaPoista
  6. Oiii, ihanat! En muista hukanneeni kynsilakkoja, mutta vaatteita hukkailen ajoittain (en päältäni sentään :D) tai tavaroita, niin kuin avaimet, puhelin, keittiövaaka...mitä näitä nyt on.. Mutta onneksi en ole hukannut mitään oikeasti, vaan laittanut kotona johonkin epätavalliseen paikkaan, mistä en ole osannut etsiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) se että tavaroilla on omat paikkansa, auttaa mulla siihen etten kadottele tavaroita :)

      Poista
  7. Kadotan! Varsinkin huulipunia ja lakkoja 🙊
    Hienot kynnet, upea on tuo leimaus. En ole vielä Heavenilla lakannut koska minulla ei ole siipi leimaa 😂 voi kuinka rajoittunutta!

    VastaaPoista
  8. Liukuvärit on kyllä kauniita eikä niin hankaliakaan,kävin itse miettimään samaa et miks näitä ei vaan tuu tehtyä? O.o

    VastaaPoista
  9. Aivan ihanat kynnet! <3 Just mun lempparivärimaailmaa, voisin itsekin jotain vastaavaa toteuttaa. Höyhenleimatkin on ihan mun lemppareita, multa löytyy tosi monta laattaa, missä on höyheniä! :) Mulla kyllä kanssa välillä hukkuu jotain lakkoja tai varsinkin swatch-tikkuja, pakko myöntää! Kun oon tässä yrittänyt niitä vähän uudelleen järkkäillä ja swatchaamattomien lakkojen paikkaa olen vähän hakenut, enkä ole jaksanut kaikkia tikkuja laittaa heti renkaisiin, niin ne ovat nyt ihan kaaos... Usko on kova, että ehtisin ne kohta kuitenkin järkätä kuntoon. :D

    VastaaPoista
  10. Vitsit miten upeat kynnet! Nää oli erityisesti mieleeni. <3 Itseasiassa en kadota, mutta ihonhoitotuotteissa saattaa käydä niin, että järjestystä tehdessä löydän tuotteita, joita en muistanut edes olevan olemassa. :D Ihan kuin shoppailisi omassa kaapissa siivotessa. :D

    VastaaPoista
  11. Huh, onneksi kadonneet lamp..eiku pullot löytyi!

    Tykkäilen kovasti, lisää vain liukuvärikynsiä tulemaan :)

    VastaaPoista
  12. Todella nätit! Kynsilakkoja tai meikkejä en kadota, mutta multa on lähtenyt kävelemään yksi pussi, joka oli täynnä erinäisiä kosmetiikkanäytteitä. En vaan tajua mihin se on voinut mennä.

    VastaaPoista
  13. Mä oon onnistunut joskus kadottamaan yhden lakan, eikä sitä ole vieläkään löytynyt. En vain enää muista mikä se oli. :D Saattaahan noita lakkoja olla enemmänkin kadoksissa, mutta sitä vain ei ole hoksannut jonkun puuttuvan. :D Ihana tuo liukuväri noin päin, että vaalea on kärjessä! ♥

    VastaaPoista
  14. Näistä mä tykkään, ihan superihanat ♥ Kyllä mä välillä kadotan kun kylvän niitä joka paikkaan :)

    VastaaPoista
  15. Ai, että miten nätit kynnet. :) Melko hyvin muistan kokoelmani sisällön. Tärkeitä lakkoja näemmä. ;)
    t. TQ

    VastaaPoista
  16. Huomasin, että synttäriarvontapostaus oli kadonnut. Laitan tämän tänne: Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut sinulle. :) Olin varmaan edellisellä viikolla juuri miettinyt, milloinkohan sinulla on synttärit, kun sitten laitoit asiasta tiedon. :D Toivottavasti oli kivat juhlat. :)
    Aurinkoista viikonloppua.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 oli mukavat synttärit ja sain lapsilta ihania kortteja :) Ihanaa kesää TQ :)

      Poista
  17. Hirmu ihanat<3 Katselin just et Heaven ja Royal sopis kans täydellisesti yhteen!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3