lauantai 28. heinäkuuta 2018

Tällä hetkellä käyttämäni meikkisiveltimet

Siveltimiä pestessä tuli mieleeni postata näistä jokapäiväisistä apureista. Tällä kertaa kaikki saivat pikapesun hoitoaineella, nyt on karvat ojossa, puhtaina ja hyväntuoksuisina :)

Real Techniques sivetimet

Kasvoille:

Wet`n`Wild puuterisivellin on eBay ostos ja olen kyllä tykännyt. Aika hyvänmallinen sivellin puuterin sipsutteluun ja on mukavan tuntuinen kasvoilla. Käy myös poskipunalle! Teki mieli kokeilla onko halpismerkin siveltimestä mihinkään ja olihan siitä ;) nätin värinen ja hyvä tuo peukalon kolo siveltimen varressa.

Real Techniques meikkimuna* tuli Bette Boxissa. Huokoinen pinta, pienempi kärki sopii tarkempaan työskentelyyn ja littanalla puolella on hyvä taputella meikkivoide kasvoille. Tykkään tästä enemmän kuin aiemmin käyttämistäni meikkimunista. 

Bare Minerals Max Coverage Concealer on ikivanha peiteainesivellin. Uskollisesti on palvellut ja levittänyt peiteaineen nenänpieliin. Silmänalusille laitan sormella tai meikkimunalla. 

Real Techniques Brush Crush 304 Fan* on täydellinen highighterille. Upea Unicorn -design ja napakka ote kasvoilla, tykkään! Ottaa hyvin korostustuotetta eikä pöllytä sitä ympäriinsä.

Naturel Bambusivellin sopii hyvin aurinkopuuterille. Sain aiemmin tämän sivellinsetin Kauneutta.comista. Olen käyttänyt muutamaa setin sivellintä vähän ahkerammin ja oikein laadukkailta sekä kestäviltä vaikuttavat. Yhtään harjaksia ei ole irronnut pesujen ja käytön aikana. Myöskin tuntuma kasvoja vasten on hyvä.

Sonia Kashuk 01 on joku ikivanha sivellin. Merkki on minulle outo mutta sivellin on ollut erityisen laadukas ja kestänyt hyvin vuosien mittaan. Käytän poskipunan levitykseen. 

Real Techniques sivetimet

Silmät ja kulmat:

Benecos sivellin on tarkoitettu luomivärin levitykseen, mutta minä käytän sitä puuterimaiselle kulmavärille :) sivellin on vegaaninen, hyväntuntuinen ja jotenkin hyvä kulmille. Taikoo paksuutta ohuisiin kulmiin, ehkä juuri siksi tästä tykkään. 

Make Up Store Brow Angle 704* on t-ä-y-d-e-l-l-i-n-e-n kulmien meikkaamiseen! Minulla on myös Duroyn kulmasivellin mutta se on ihan huono tähän verrattuna. Duroyn sivellin on taipunut, karvat sojottaa miten sattuu. Laatusivellin pitää muotonsa ja karvat eivät hapsota pesujenkaan myötä. Tosi hyvä Anastasian kulmavärille koska on viistopäinen ja tällä voi täyttää ohuet kulmakarvat! 

Real Techniques Base Shadow Brush* on käytössä liikkuvan luomen värin levittämiseen. Pistin MAC siveltimeni tauolle ja käytän nyt RT siveltimiä. Tämäkin niin hyvä että tekisi mieli ostaa näitä enemmän. 
Real Techniques Precision Smudge Brush* on oivallinen alaluomen meikkaamiseen. Just tälläistä pikkutarkkaa sivellintä olin kaivannutkin! 

Ecotools pullukkasivellin on joku random, käytän sitä varjostuksiin. Ecoltoolsin siveltimille peukku, kaikki käyttämäni ovat olleet laadukkaita!

Real Techniques Deluxe Crease Brush* on käytössäni luomivärin häivyttelyyn. Aika napakka ja hyvä sivellin, voisi käyttää myös varjostuksien tekoon. Itse pidän enemmän häivyttelyssä koska on minusta parempi siinä. Käytän paljon tummia mattavarjostuksia joten tämä voi pakata väriä liikaa. 

Aika paljon eri merkkejä! Joskus vaihdan siveltimet MAC:in siveltimiin, joskus taas käytän vähän mitä sattuu. En suosi yhtä ainutta merkkiä mutta jos muutamia lemppareita on nimettävä, ne ovat MAC, Make Up Store ja Real Techniques. En yleensä osta halpoja siveltimiä koska mielestäni niillä ei tee mitään ja mulla on lähinnä vaan huonoja kokemuksia. Hyvät kun ostaa niin ne kestävät vuosikausia ja tekevät hyvää jälkeä ;) 

Mutta mites sinä; suositko halpoja vai kalliimpia siveltimiä? Mitkä on sun lempimerkkejä meikkisiveltimissä?

Postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä. Osa siveltimistä saatu blogin kautta.

14 kommenttia:

 1. Mulla on aika sekalainen seurakunta siveltimiä..Idunin puuterisivellin on lempparini...sillä saa mineraalipuuterin sopivasti paikoillen..real techniquesin ja eco toolsin siveltimiä löytyy kans ja lily lolon kabuki. Luomivärisiveltimiin tarvisin hyviä suosituksia...mitä kannattais olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Idunin kabuki kuuluu muuten minunkin lemppareihin, tosi hyvä puuterin levitykseen :) Mun mielestä tarvii kolme luomivärisivellintä ja ne ovat MAC 217 häivyttelyyn, MAC 224 varjostuksiin ja MAC 239 luomivärin levitykseen liikkuvalle luomelle. Nämä kolme olivat mun ekat hyvät luomivärisiveltimet, ostin ne n. 10 vuotta sitten ja käytän niitä edelleen. Vasta nyt alkaa karvat hapsottaa ja huomaa että siveltimillä on ikävää. Ovat kalliit hankkia mutta kun miettii miten monta vuotta ne kestävät...

   Poista
 2. Minusta on aina kiva lukea, millasia siveltimiä muut käyttävät meikkaamiseen :) Erilaisia eri merkeiltä eri käyttötarkotuksiin.
  Itselleni on kertynyt varmaan eniten RT:n ja Ecotoolsin siveltimiä, mutta Zoevat on nyt tänä vuonna hypänneet kärkeen <3 Muotoilussa huippuja, toivottavasti kestävät aikaa, niin sitten ovat kyllä täysiä kymppejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zoevaa on kyllä tosi moni kehunut, pitäisi itsekin kokeilla!

   Poista
 3. Mä suosin etupäässä halvempia merkkejä, vaikka muutaman Sigman omistankin (en tiedä luetaanko kalliisiin merkkeihin...) ja mitään todella huonoja ei ainakaan keskihintaisissa "halvoissa" merkeissä ole tullut vastaan, mutta saattaa olla vaan tuurista kiinni. Mulla on aika monta Ecotoolsin sivellintä, joista tykkään todella paljon, mutta niistä on muutamasta sivellinosa irronnut varresta vähän turhan äkkiä:( BH Cosmeticin siveltimet on mun tän hetken lemppareita. Vaikka ne ovat halpoja, ovat mun mielestä todella hyviä ja toimivia. Katselin Sokoksella MAC:n siveltimiä joku aika sitten ja melkein ostin yhden, mutta en sitten kuitenkaan raaskinut pistää 40 euroa yhteen siveltimeen.
  Kivaa viikonloppua Taina:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa ylempänä just kommentoin että MAC siveltimeni ovat kestäneet 10 vuotta liki päivittäisessä käytössä. Raaskin kyllä ostaa niitä jatkossakin, tosi tyytyväinen olen niihin ollut :) mutta haluan kuitenkin haalia tosi paljon eri siveltimiä, joukossa saa kyllä olla halvempiakin varasiveltimiä :) BH siveltimiä en ole ikinä kokeillut, koko merkki on mulle ihan tuntematon :) Mukavaa viikonloppua Sari :)

   Poista
 4. Kiva kun kirjoittelit siveltimistäsi, tällaisista postauksista saa aina hyviä vinkkejä tulevia sivellinostoksia varten ;) Mulla on suurin osa meikkisiveltimistä Sigmaa ja arvostan myös ehdottomasti laatua sivellinten osalta. RT:ltä löytyy myös tosi hyviä siveltimiä, mutta esimerkiksi silmämeikkisiveltimien osalta Sigma on mulle ihan ykkönen :) MAC:stä oon kuullut paljon hyvää, mutta niistä mulla ei omakohtaista kokemusta ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on Sigman kabuki ja se on kyllä laadukas, on pitänyt muotonsa ja karvansa hyvin :)

   Poista
 5. Mulla on tosi vähän siveltimiä, kun en halua niitä paljon. Mulla on Ecotoolsia, Goshia, Youngbloodia, RT:tä..oma suosikkini on Youngbloodin poskipunasivellin, joka on ollut ahkerassa käytössä vuodesta 2012 :) Nyt se on alkanut vähän päästämään karvoja, mutta se onkin mun toinen poskipunasivellin, ja ehdottomasti se eniten käytetty, käytän sitä oikeastaan joka päivä ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä jännä miten joistakin muodostuu ihan lempparit :) Minua harmittaa kun aika jättää MAC siveltimistä, samanlaisia kun ei enää saa :/ kun eikös he vaihtanut siveltimen laadun synteettisiin?

   Poista
 6. Minulla on suurin osa Ecotoolsin siveltimiä. Tykästyin niihin noin 5 vuotta sitten. Hinta-laatu-suhde on ollut hyvä. Ne ovat toimineet omassa käytössäni ja harjakset pehmeitä. Muutama muun merkkinen sivellinkin löytyy, mutta niitä täytyy uudestaan kokeilla, sillä muistikuva on karheista harjaksista. Ehkä talvi vaikutti tähän kokemukseen.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus kannattaa pestä hoitoaineella jos siveltimet ei ole hirmu likaiset :) saa karvat vähän hoitoa ;)

   Poista
 7. Itsellä samat siveltimet olleet vuosia, pesen niitä vaan välillä. Osa kyllä jo aika kulahtaneita. :D Essenceltä löysin maailman parhaan meikkisienen, siinä on sellainen "jalusta", jolla se pysyy pöydälläkin pystyssä. Eivät murennut tai muuta käytössä, pesen välillä. Ihan paras, olenkin haalinut niitä kaappiin, jos häviävät myynnistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viitsitkö linkata jos löytyy essencen sivuilta? Alkoi kiinnostamaan!

   Poista

Kiitos kommentista <3