keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

Color Club Summer Of `69 Swatches

Sain CesarsShopista kuvattavaksi loputkin Summer Of ´69 kokoelman lakat. Kuten lukijanikin totesi, näistä ei ole swatcheja missään ja sokkona ei uskalla ostaa. No nyt on kuvat, pääsette miettimään olisiko näistä thermolakoista joku sun juttu!

Color Club Summer Of ´69

Color Club Summer Of ´69 lakat ovat thermolakkoja, jotka muuttavat väriä lämpötilan mukaan. Yleensä lakka on yksivärinen mutta kylmässä kärjet muuttuvat toiseen väriin. Välillä kynnet ovat kokonaan toisen väriset! Ihana idea, kaksivärinen lakka on hauskan näköinen ja nämä ovat just ihania leimausten tai koristelujen alla ;) ei koskaan tiedä minkä värinen lakka on, mulla väri vaihtuu joskus ulkona pelkästään, joskus taas sisällä.

Color Club Tie Dye, Oh My!

Color Club Tie Dye, Oh My!

Tie Dye, Oh My! vadelmanpinkki crelly, kärjistä tummempi marjapuuronpunainen. Aivan ihana, oliskohan mun suosikki kokoelmasta? Tällekään ei promokuva antanut mitään oikeutta mutta kun sain kynsille...niin ihana!! Kaksi kerrosta. 

Color Club Flower Child

Color Club Flower Child

Flower Child neonpinkki crellylakka punaisilla kärjillä. Kaksi kerrosta. Tämäkin on hurjan kaunis väri! 

Color Club Festival Fun

Color Club Festival Fun

Festival Fun neonkeltainen crellylakka oranssilla kärjillä. Kolme kerrosta. Läpikuultavin kokoelman lakoista. 

Color Club Traffic Jammin`

Color Club Traffic Jammin`

Traffic Jammin` turkoosi vihreillä kärjillä. Pigmenttinen crellylakka peittää kahdella kerroksella. Hieman näkyvämpi luonnossa, vihreä kärki erottuu selkeästi!

Color Club Feelin` Free

Color Club Feelin` Free

Feelin` Free on miksattu kahdesta eri sinisestä, oikein sellaisista suomisinisistä. Tykkäsin tosi paljon tästäkin, värit liukuvat hyvin yhdessä eikä värinvaihto ole liian dramaattinen. Kaksi kerrosta. 

Color Club Ready To Rock

Color Club Ready To Rock

Ready To Rock on toinen suosikkini kokoelmasta! Mielettömän näyttävän neonvioletti joka on luonnossa punapohjaisempi kuin kuvissa. Muuttaa väriä kahteen eri violettiin, tummempi kärjistä. Kaksi kerrosta.

Olipa miellyttävä kokoelma kuvata! Aloitin keltaisesta ja olin että voi ei, toivottavasti kaikkia lakkoja ei tarvita kolmea kerrosta...mutta keltainen oli ainut yhden kerroksen enemmän vaativa, keltainen lakka on aina vaikeampi. Mutta se on näyttävin tästä kokoelmasta, värinvaihto on todella makea!
Nämä Mood Chancing lakat ovat kesäisiä ja kirkkaita. Koostumus on tosiaan nyt vähän ohuempi, neonlakkojen tapaan. Lakat eivät raidoitu ja kuivuvat lähes ällistyttävän nopeasti. Lakka kannattaa levittää reippaalla kerroksella eikä jäädä paikkaamaan, toinen kerros peittää. Lakat maksavat 15,90 e joten onhan näillä hintaa, mutta laatu on hyvä ja värit kyllä aivan upeita! Nyt voit valita omasi kun kuviakin on saatavilla. Kiitos Sadulle näistä lakoista :)

Mikä lakka nousi sun suosikiksi?

Lakat saatu kuvattavaksi CesarsShopista. En hyödy linkkien käytöstä. 

21 kommenttia:

 1. Jee, kiitos! Ajattelin alkuun, että yhden voisin tilata.. mutta mutta.. voi olla että en osaa päättää, ja tulee tilattua kolme. Haittaakse? :D

  VastaaPoista
 2. Nää on kyllä niin hauskoja! Ehkä tuo Tie Dye uppoisi mulle parhaiten

  VastaaPoista
 3. Festival Fun erottui edukseen näyttävällä vaihdolla, mutta en kuitenkaan ostaisi itse. En tykkää tuon oranssin sävystä ja itsellä ne olisi koko ajan tuon näköiset :S Liian halloweenmaiset (Candy Corn -karkki tuli heti mieleen).

  Miulla taitaa olla kaksi thermolakkaa, ja mietin, milloinkohan ne lopettavat toimintansa. Molemmilla on ikää ainakin jo kohta pari vuotta.

  Thermolakat on kivoja esim. kylpylässä, mutta ei niitä oikein muuten tule käytettyä. Talvella ihan turha yrittää, kun on aina kylmä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvella ne ovat aina tummemman väriset. Mulla ei ole yksikään thermo mennyt vielä pilalle, vanhimmat on niitä Color Clubine koja thermoja :)

   Poista
 4. Pinkki nyt on aina ihana! Mutta keltainen on sävy joka kelpaa lähes koko vuoden! Milloinka joku keksii minkälainen keltainen menee talvella?

  VastaaPoista
 5. Tällaiset lakat ovatkin käteviä! Hyvästi työläs liukuvärjäys. Vielä kun joukkoon saataisiin jokin musta-valkoinen yhdistelmä. Miten yllättävä toive, hah. :)
  Otin nyt pari päivää sitten asiakseni yrittää taas lakata (lue: suojata) kynsiä, jos näihin saisi pituutta. Jos edelleen napsuvat poikki, otan geelit. Perkele. Oho hups, sorry. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on kaiken a ja o että kynsillä on suojaava kerros lakkaa. Heti jos olen ilman tai risaisilla lakoilla, liuskoittuminen pahenee. Oikean kädet etu- ja keskisormi ovat ikuiset riesat. Välillä nappaan pituutta pois ja leikkaan terävät kulmat pöyreämmiksi, sekin auttaa vähän kynsien napsumiseen :) Geelit ainakin pysyy, voisin harkita itsellekin jos kynnet heittäytyisivät aivan mahdottomiksi ;)
   En tiedä miten thermolakat valmistetaan mutta jotkut tummat värit olisivat vaihteeksi kivoja!

   Poista
 6. Lakat on tosi nättejä mut muuttuuks nää lyhyillä kynsillä mihkään? Onks muuten mahdotonta vaihtaa blokin tekstiä mustaksi? Oon jo niin ikänäkönen että saan sihruttaa tätä harmaata ja siks monesti jää lukematta kun ei jaksa (sorry) Ajattelin kuminkin ehdottaa, varmaan kuitenkin on nuorempien juttuja nää blogit ja mä täällä vaan vanhustelen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kanssa niin vanhus että en osaa muuttaa sitä :/ Ida teki mulle tämän blogipohjan ja jos menen tekstiä muuttamaan, muuttuu koko blogin ulkoasu. Mutta tämä on liian vaalea, teidän itsekin mutta kun olis joku joka osais tehdä asialle jotain...
   Muuttuu ne lyhyilläkin, kylmällä ilmalla koko kynnen väri muuttuu tummemmasta vaaleaan. Kaksivärinen se ei välttämättä pitkältä matkalta ole, kärjestä ehkä osittain :) riippuu minkä verran kärkeä on!

   Poista
 7. Yleensä lakkaan vain Essencen parin euron lakoilla, mutta tämä on niin hauska idea, että voisi jonkun kotiuttaa :)

  VastaaPoista
 8. Flower child kyllä hyppäsi ruudulla silmille. :D Upea lakka. Kiitos esittelyistä. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
 9. Hei, tämä ei liity nyt tähän sinun postaukseen, vaan kysyisin yleisesti neuvoa. Eli osaisitko neuvoa, mitä kautta kannattaisi laittaa myyntiin kynsien leimaustarvikkeita, ajattelin siis kerätä kaikki tarvikkeet yhteen läjään mitä minulta löytyy ja myydä ne pakettina. En ole FB:ssa, se lienee olisi paras paikka...Saisikohan niitä muuta kautta myytyä, esim.Tori.fi, mitä luulet?
  t. Kirsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. FB olisi hyvä mutta Tori.fi tai paikallinen nettikirppis kuten täällä Kuopion Kirppis :)

   Poista
 10. Ihania! Mun suosikeiksi nousi myös ehdottomasti violetti ja pinkki!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3