tiistai 31. heinäkuuta 2018

K-Beauty suosikkeja

Tänään kurkataan viimeaikaisiin suosikkeihini ihonhoidon puolella. Kaikki tuotteet ovat Korealaista kosmetiikkaa :)

Skin79 Seoul Girl´s Beauty Secret Mask

K-Beauty merkillä Skin79* on paaaljon erilaisia kangasnaamioita mutta hei..katsokaa näitä! Joko arvaatte miksi haalin näitä itselleni? Raaskiiko näitä edes käyttää kun kiva koirapakkaus menee sitten roskiin...kyseessä on siis ihan normaalit kangasnaamiot eri tarkoituksiin, ihon kirkastukseen, kosteutukseen ja rauhoittamiseen. 
Merkin kangasnaamiot ovat aina olleet hyvin istuvia, napakoita, mukavan ohuita ja sopivat ihon hemmotteluhetkiin. Voi vaikka viettää sen hemmotteluhetken parhaan ystävän seurassa, kuten naamioiden pakkauksessakin ;)

Holika Holika Seed Blossom

Holika Holika Seed Blossom puhdistusöljy* kaunistaa ruman peilihyllyn reunaa mutta myös kosteuttaa kuivaa ihoa :) puhdistusöljy onkin tarkoitettu normaalille ja kuivalle iholle. Käytän tätä kaksoispuhdistuksen ensimmäisessä vaiheessa. Liuottaa silmämeikin hyvin pois eikä ärsytä silmiä. Holika Holikan tuotteet on tosi hyviä joten tämäkin nousi heti suosikiksi. Pullo on kaunis ja iso, ei lopu heti kesken. Ei ole myöskään liian kallis ( 19 e / 300 ml ). Pidän geelimäisestä koostumuksesta ja hyvästä puhdistustehosta. Koostumus on ohut eikä liian öljymäinen, vaahtoaa hyvin yhdessä puhdistusaineen kanssa.


The Skin House

Mizon Dust Clean Up syväpuhdistava kangasnaamio yllätti minut koska en tajunnut heti sen olevan kupliva naamio! Naamio laitetaan iholle ja annetaan olla kunnes alkaa kuplimaan. Naamio poistetaan ja naamiota hierotaan vielä ihoon, se kuplii taas uudelleen. Kasvoja kutittaa vähän kun naamio kuplii mutta se ei valu pois kasvoilta. 
Ihoni oli todella puhdas tämän jäljiltä. Hauska kokemus kun tarvitsee iholle kunnollista jynssäämistä ;) vaikka naamio on syväpuhdistava ja sopii epäpuhtaalle iholle, minun ihoani tämä ei siltikään kuivattanut. Tämä on saatu Stoorlasta josta taitaa olla tällä hetkellä loppu, mutta kannattaa tutustua muihin Mizonin naamioihin ;)

The Skin House on ollut minulle tuntematon K-Beauty merkki kunnes sain tuotteita Stoorlasta testiin. Kyseessä on melko edullinen korealaisen kosmetiikan merkki, kallein tuote maksaa Stoorlassa 29,90 e. The Skin House on melko tuore tapaus suomen markkinoilla mutta merkin valmistaja Noksibcho Pharmaceutical on valmistanut ihonhoitotuotteita maailman vaativimmille asiakkaille jo vuodesta 1979, joten tuotemerkin korkea laatu on taattu. Premium-brändi ilman premium-hintaa! 
Tuotteet ovat täynnä luonnon ainesosia ja turvalliset sekä tehokkaat ihonhoitotuotteet on kehitetty ylläpitämään ihon hyvinvointia ja nuorekkuutta sekä ehkäisemään ihon ennenaikaista ikääntymistä. Merkillä on useampi tuotelinja, minulla on testissä Rose ja Vital -sarjojen tuotteet.

Rose Water Mist sopii normaalille ja sekaiholle. Ruusuvesi kosteuttaa ja kirkastaa, sitä voidaan käyttää kasvovetenä tai kasvoja virkistämässä pitkin päivää. Tuoksu on parhaita käyttämistäni ruusuvesistä, hyvin aito ja virkistävä. Käytän pääosin kasvovetenä tai kosteussuihkeena ennen seerumia.

Vital Bright Emulsion kirkastaa, tasoittaa ja energisoi ihoa. Se sopii kaikille ihotyypeille. Voide sisältää runsaasti antioksidanttipitoisia marjauutteita. Acaimarjaa, sitruunaa, mustikkaa ja mulparimarjaa! Käytetään kasvoveden ja seerumin jälkeen ennen voidetta. Kesällä tämä on riittänyt minulle pelkäksi kasvovoiteeksi, levittyy hyvin ja kosteuttaa riittävästi. Kaunis pullo ja miellyttävä koostumus käyttää, tykkään! Sopii hyvin pintakuivalle sekaiholleni. Jos iho tuntuu kuivemmalta, käytän tätä kasvovoiteen kanssa tai kerrostan silmänympärysiholle. 

Mitä K-Beauty suosikkeja sulta löytyy tällä hetkellä?

Postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä. Tuotteet pr-näytteitä.

6 kommenttia:

  1. Mä en ole viime aikoina kovin paljoa käyttänyt korealaisia tuotteita. En ole koskaan ollut innostunut esim. kangasnaamioista. Joissakin kasvovoiteissa taas on yllättäen aika paljon silikooneja, mistä en tykkää myöskään. Kasvoputsareissa on monesti liikaa saippuamaisuutta. Valivali;) Mutta Misshan BB-voiteesta tykkään:)
    HolikaHolikan puhdistusöljy vaikuttaa kiinnostavalta. Tykkään kokeilla puhdistusöljyjä, joten tuo voisi olla mukava uusi tuttavuus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on se Misshan BB vielä korkkaamatta, käytän nyt kesällä tummempia sävyjä pois ;)

      Poista
  2. Mulla ei ole merkki suosikkeja, mutta Tony Molyt nyt ovat järjestään tosi söpöjä. Too cool for school egg vaahtoputsari on mahtavaa, Mizon öljyputsari loppuu ja minulla on sitä jo ikävä 😁

    VastaaPoista
  3. Onpa kyllä tosiaan kivan näköinen tuo Holika Holikan putsari :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3