keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Maaliskuun Bette Box

Postaus sisältää mainoslinkin. Oma boxi saatu blogin kautta.

Maaliskuun Bette Box

Mä en edes muistanut koko Bette Boxin tulemista mutta puhelin piipitti että boxi on haettavissa. Kävin nappaamassa sen kyytiin töistä päästyäni ja näpyttelin postauksen teille heti :) itse olin taas niin innoissani tästä jokakuukautisesta ylläriboxista. Vaikka siinä välillä tulee joskus aiemmin olleita tuotteita, pääosin tuotteet on aina mulle uusia ja pääsee kokeilemaan uutuuksia. Joskus jotain tuntemattomampaa merkkiä ja joskus vähän tutumpaa. Vaikka se olisi markettimerkki, se saattaa olla uutuus mulla koska aika vähän nykyään pyörin kaupoissa huvikseni. Äkkiä vaan ruokaa ja kotiin :D

Maaliskuun Bette Box

Maaliskuun Bette on teemaltaan Hehkua ja hyvinvointia. Minusta teema on sopiva vuodenaikaan, talven synkkyys, pimeys ja kylmyys alkaa väistyä. Aurinko alkaa paistaa ja tästä päivästä lähtien ainakin tänne on luvattu leudompaa säätä. Tykkään!

P3070102.ORF

Lumene Lähde Pure Arctic Miracle kaksiosainen Micellar -puhdistusvesi
Heiii, Lumenen misellistä on tullut uusi versio! Kaksifaasinen tuote poistaa vedenkestävän meikin, koostumus on hajusteeton ja sopii täydellisesti kuivalle ja herkälle iholle. Tykkään kokeilla, tosi mielenkiintoinen! Myyntikokoinen tuote 50 ml / 4,90 e.

Ziaja Oliivi kevyt kasvovoide
Hmm, jos en ole varma niin mulla ehkä löytyy tälläinen. Tämä kevyt kosteusvoide sopii kuivalle ja normaalille iholle. Tämä on kevyempi versio Ziajan klassikko-oliivivoiteesta, Sisältää oliiviöljyä ja karitevoide. Kuulostaa mielenkiintoiselta, oliivista kyllä tykkää tai ei joten ihan innolla testaan! Näytekoko 10 ml. Myyntikoko 100 ml / 9,90 e.

P3070106.ORF

Nivea Cellural Anti-age Volume Filling Pearls Serum kasvoseerumi
Jännän näköinen seerumi! Sisältää runsaasti hyaluronihappoa. joka tasoittaa ryppyjä sekä kiinteyttää ja kosteuttaa uhoa. Seerumin koostumus aktivoi ihon kollageenisynteesiä ja lisää ihon nuorekasta täyteläisyyttä. Jokaisella painalluksella seerumin sisältämät helmet sekoittuvat geelimäiseen koostumukseen. Jaa-a, voi olla että otan tämän joskus käyttöön vaikka enemmän pidän luonnonkosmetiikasta :) Täysikokoinen tuote 30 ml / 19,90 e.

P3070100.ORF

Natusal Baby First Touch Baby Oil hoitoöljy
Kuka oli että mikäää vauvatuote...no ei ole pelkkä vauvajuttu vaan öljy meikinpoistoon! Meikäläisen suosikki ja aika monen muunkin koska on bestseller tuote! Tämä on valittu boksiin monitoimituotteeksi. Tämä on kieltämättä kaksoispuhdistuksessa hieman öljyinen joten jos ei tykkää käyttää siinä, niin kokeile hiusten latvoissa tai ihan hoitoöljynä iholla. Täysikokoinen tuote 200 ml / 3,20 e.

P3070104.ORF

Salus Floradix ravintolisä
Runsaasti rautaa sisältävä, nopeasti imeytyvä ja vatsaystävällinen mehuvalmiste auttaa vähentämään väsymystä. Auttaakohan oikeasti? 

Manna Kadar HD Mascara ripsiväri
Totta puhuen Manna Kadarin tuotteet eivät ole olleet minulle kovin mieluisia. Mutta kyllä mä kokeilen tätä ripsaria! Koska se lupaa äärimmäistä tuuheutta ja pidentää ripsiä. Luo HD-efektin. No katsotaan toteutuvatko lupaukset ;) Näytekoko 4 ml. Täysikokoinen 10 ml / 29 dollaria. 

P3070098.ORF

SB12 Mild -suuvesi
Tällä kertaa boksi bonustuote oli minulle mieluisin! Nämä SB12 suuvedet maksavat 15,90 e ( osa halvempia ) ja mä en raaski ikinä niitä ostaa. Olinpa siis onnellinen kun boksissa sellainen paljastui. En siis kärsi pahanhajuisesti höngystä joten en tarvitse ostaa sitä varten. Mutta käytän suuvettä hampaanpesun jälkeen joten siksi mieluinen tuote :) tämä Mild on miedoin SB12 suuvesistä ja sisältää fluoria. 

Mä laskin boxin arvoksi n. vajaat 50 euroa. Tosi monipuolinen ja hyvä sisältö tällä kertaa! Moni tuote ilahdutti ja tulee käyttöön, osa ehkä vähän myöhemmin ja yhtäkään tuotetta ei lähde nyt eteenpäin! Joten kaikenkaikkiaan kiva boxi! Mitä sä tykkäsit?

Huhtikuun Bette Boxista tulet löytämään mielenkiintoisen tuotteen silmänympärysiholle. Boxi tulee sisältämään neljä täysikokoista tuotetta. Oman Bettesi pääset tilaamaan tästä*

25 kommenttia:

  1. Näyttää täydeltä.. hyvä! Toi Natusan on aika yllättävä, vaikka monitoimituote onkin. Lumenen uusi misellivesi sopii boxiin hyvin. Kokonaisuudessaan ihan ok boxi :)

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä taas ihan hyvä boksi! Vielä mua ei saa kuitenkaan vakuutettua tilaamaan tätä uudelleen, mutta pitää seurata tilannetta. :)

    VastaaPoista
  3. Tuo suuvesi olisi ollut ihan kiva, kun tosiaan on muuten aika tyyris, mutta en ehkä näistä muista olisi ollut niin innostunut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä ikinä raaski ostaa noin kallista suuvettä vaikka pullo on jättimäinen ;)

      Poista
  4. Natusan oli iso pettymys, mutta oikeastaan kaikki muut olivat tosi mieluisia. Lemppareita olivat suuvesi ja nivean kasvovseerumi! Tilasin siis boksin 4 vuoden tauon jälkeen haha, eli hyvä kun ei ollut mikään ihan passssha :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luinkin just sun postauksen. Hyvä että Natusanille kuitenkin löytyy käyttöä ;)

      Poista
  5. Siis voiko vauvaöljyllä putsata vedenkestävän silmämeikin? O_o wau.

    Kiva,sisältö!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän se onnistuu ihan ruokaöljylläkin :)

      Poista
    2. En käytä vedenkstävää meikkiä mutta vesipestävä lähtee hyvin Natusanilla. Käytän sitä kaksoispuhdistuksen ykkösvaiheessa mutta ei ole käyttömukavuudeltaan mukavin öljy kuitenkaan :)

      Poista
  6. Tykkäsin! Erityisesti tuo öljy oli mieluinen, kun olen kaipaillut tuoksutonta kropan kosteuttajaa suihkun jälkeen käytettäväksi. En olisi tuota keksinyt edes kokeilla ja edullinenkin on. Toivottavasti toimii hyvin. Myös suuvesi ja Nivean Seerumi ovat oikein mieluisia kokeiltavia. Kaikki tuotteet tulee myös mulla todennäköisesti jossain vaiheessa käytettyä tai ainakin kokeiltua.

    VastaaPoista
  7. Kivan täysi boksi, mutta ainoat kivat tuotteet oli Nivean seerumi ja Ziajan voide. Suuvesi ja babyoili olisi voinut olla kokeilu kokoisia! :D

    VastaaPoista
  8. Hyvä ja monipuolinen boxi. Natusan ehkä hieman meh, mutta who cares;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sille käyttöä löytyy, moni ei varmasti edes tiedä että sillä voi pestä meikkejä :)

      Poista
  9. Avatesani boksia en innostunut sen sisällöstä. Taisi ensin näkyviin tulla tuo minimaskara. MannaKadar merkkinä ei kiinnosta minua. Suuveden kohdalla mietin, eikö tästä tullut joskus näytekoko. Mieluisin oli Lumenen uusi misellivesi. :) Kiva päästä testaamaan sitä. Natusan ok. Nivean seerumia saatan kokeilla. Kiva, kun oli seerumi boksissa, mutta käytän mieluiten luonnonkosmea. Ziaja pääsee matkalle mukaan.
    Yhteenvetona totean sen olevan ihan kiva boksi.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin oli ihan kiva boxi ja kaikki tulee käytettyä :) paitsi ehkä tuo juoma :D

      Poista
  10. Ziaja, Lumene ja Nivea oli näistä mun suosikit :) Muuten ehkä vähän plaah-boksi, kun toi ripsarikaan ei mulla oikein toiminut, mutta ensi kuun boksia odotellessa!

    VastaaPoista
  11. Tuo Floradixin tuote on ihan huippu! Kärsin silloin tällöin liian alhaisesta hemoglobiinista, ja apteekin rautatabletit saavat mahan - ah niin sekaisin! Eräs ystäväni vinkkasi tuosta Kräuterblutsaftista, ja se kyllä pelittää hyvin eikä vaivaa ruoansulatuskanavaa. Suosittelen!

    VastaaPoista
  12. Tuota Lumenen kaksifaasista pitää ostaa, ainakin Garnierin vastaava oli hyvä putsari.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3