lauantai 24. maaliskuuta 2018

Picture Polish Spam

Picture Polish on kyllä ehdottomasti lempimerkkejäni. Yksinkertaisesti koska ihanat värit yhdistettynä hentoon holohitulaan. Yleensä lakka on melko näyttävä jo yksinäänkin mutta vielä astetta glamourimpi koristeltuna. Tässä parit vanhat Picture Polish lakkaukset sekä swatchit kahdesta uudesta ostamastani. Pitkä postaus luvassa mutta ehkä teillä on lauantaina aikaa lukea :)

Picture Polish Kitty

Picture Polish Kitty

Picture Polish Kitty

P3040007.ORF

Kitty on kyllä ehkä kauneimpia PP lakkoja. Tykkään kunnolla kimaltavasta koostumuksesta, on samanlainen kuin Free. Olen huomannut että pidän eniten tälläisistä PP lakoista, olisi kiva jos näitä tulisi vähän useammin. Tämä koostumus on hieman metallinhohtoisempi ja paljon kimaltavampi kuin esim. alemmat lakat.

Picture Polish Kitty
Born Pretty Store Valentine´s Day BP-L001
Essie Shake Your Money Maker ja Color Club Out Of The Blue kukan värittelyssä

Picture Polish London

Picture Polish London

water decals

London on myös yksi parhaista. Se on niin eleettömän kaunis, kimaltelee kivasti ja vastaanottavainen lähes kaikille koristeille. Helppo lakka koristella ja sopii neutraalin värinsä ansiosta moniin tilanteisiin. Nättimys!

Picture Polish London
Blue Sea Water Decalit

P3210004.ORF

Ja sitten niihin uutuuksiin :) ostin siis uusimmasta kokoelmasta Cactuksen ja Florencen sekä pikakuivattavan Looking Glass päällyslakan.

Picture Polish Cactus

Picture Polish Cactus

Picture Polish Cactus

Cactus on khakinvihreä scattered hologrammilakka. Se peittää kahdella kerroksella ja sitä tuttua PP-laatua. Tykkään kyllä! Olisi pitänyt koristella jotenkin koska nyt tämä tuntui liian tylsältä mutta ehkä seuraavan kerran sitten :) Luulin muuten pitäväni tästä eniten mutta yllättäen tämä oli vähiten mieluinen uutuuksista. Ei siis huono mutta ehkä hieman vaatimaton? Koristelut olisivat pelastaneet tilanteen.

Picture Polish Florence

Picture Polish Florence

Picture Polish Florence

Florence on mun silmiin sellainen haalea persikka. Ehkä hieman rusehtava? Tätä jännäsin tosi paljon koska tämä sopii minulle tai sitten riitelee liikaa ihonsävyni kanssa kuten Summer teki. Florence sopii kyllä täydellisesti, jee! Koostumus on hyvä ja kaksi kerrosta peittää, kuten lähes aina Picture Polishin lakoissa. Oikein hyvä ostos siis :)

Hih, vähän pitkä postaus koska innostuin taas tapani mukaan :) Mitä tykkäät noista uutukaisista, ostitko samoja kuin minä? Tai jäikö joku mietityttämään tai ei innosta ollenkaan? 

14 kommenttia:

 1. Mä en oo ostanut vielä yhtään tuosta uusimmasta kokoelmasta! Johtuu varmaan siitä, että ehdin tilata aika monta lakkaa juuri ennen kokoelman ilmestymistä. Tämä kokoelma ei niin sykähdyttänyt kuin edellinen, mutta kyllä varmaan pari tulee hommattua jossakin vaiheessa. :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita lakkauksia! <3 Ostin itse uutuuksista vain Cactuksen, tuolla se odottelee lakkausvuoroaan :)

  VastaaPoista
 3. Uusista on tietenkin Heaven ja Cactus, jokkj en ole vielä lakannut. Huomenna täytyy tehdä jotain kynsille.
  Kitty on vieläkin kuvaamatta, vaikka olen lakannut sillä kerran ja London on vielä korkkaamatta.
  Täytyisi ryhdistäytyä ja lakata useammin kuin kerran viikossa. Mutta kun nämä pysyvät ja on niin paljon kouluhommia eikä varsinaisesti inspiraatioideoita koristeluihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä lakkaan joka päivä lähestulkoon :D mulla kun ei pysy ja haluan suojata kynsiäni aina ehjällä lakkauksella :)

   Poista
 4. En oo vielä tilannut, mutta ainakin kolme pitää kotiuttaa. Cactus seen tietty kaktus kuvioita tai jotain meksikolaista.

  VastaaPoista
 5. Heaven on pakko hankkia, vaikka sävy ei olekaan ihan ominta mua. Uudesta kokoelmasta en taida tarvita muita.
  Kitty taas on sellainen lakka, josta olen käynyt itseni kanssa painia pitkän aikaa. Ainoa miinus siinä on sen väri. Sininen on mulle vaikea kynsillä. Kitty on kuitenkin niin hurmaava tapaus, että luultavasti se vielä joskus päätyy koristamaan niitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitty on kyllä ihana, ei sitä kannata vastustaa ;) sen koostumus on yhtä huikaisevan kaunis kuin Freen!

   Poista
 6. Nättejä lakkoja ja lakkauksia. :) Tuo London ja nuo kukat ovat täydellinen yhdistelmä. Niin kauniit. :) Florence sopii sinulle. :) Cactus-lakan väri ei miellytä minua, vaikka vihreistä tykkäänkin. Täytyy käydä ajan tutkailemassa kevään uusia PP-lakkoja.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) käyhän tutkailemassa jos niistä löytyy kivoja ;)

   Poista
 7. Ei ollut aikaa lauantaina lukea blogeja joten luen nyt :P
  Miua himottaa toi Kitty, mutta miua hieman arveluttaa ostaa se kun miulla on muutama sininen lakka joille en yksinkertaisesti keksi mitään koristeluja. Ehkä mie vielä funtsin tätä ;)
  Noista uusista PP:stä miua miellyttää Heaven ja Cashmere eniten, ne kyllä pistän heti tilaukseen kun budjetti antaa myöten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cashmere on nätti, ehkä se syksyllä alkaa miellyttämään enemmän :)

   Poista

Kiitos kommentista <3