torstai 22. maaliskuuta 2018

NCLA Emerald Bay

CesarsShopiin tulee aika-ajoin uusia kivoja sävyjä NCLA lakkoihin. Uusimpia glitterlakkoja edustaa Emerald Bay. Mulla on kiva NCLA kokoelma mutta aina sinne uusia mahtuu, tämän lakan sain esiteltäväksi blogiini ;) kovasti olen merkin lakoista tykännyt, holot ovat minusta ehkä parhaita ja laadukkaimpia.

NCLA Emerald BayNCLA Emerald Bay

Emerald Bay on turkoosilla pohjalla oleva glitterlakka. Minä lakkasin sen mustan päälle koska en jaksanut kerrostaa. Glitterlakkaa siis vain yksi kerros mustan päällä. Emerald Bayn glitterit ovat turkooseja, violetteja sekä hopeita. 

NCLA Emerald Bay

P2240056.ORF

NCLA Emerald Bay

Luonnossa Emeraldin jalokivimäinen kimallus näkyy paljon paremmin. Turkoosi väri erottuu parhaiten. Tätä lakkaa ei kyllä ole suotta kehuttu, aivan ihana glitter kyllä on. Ehdottomasti voisi kokeilla myös turkoosin päällä tai sitten kerrostaa ihan yksinään. Mitään koristeluja en nyt tehnyt koska en keksinyt miten olisin tämän koristellut! Nyt jälkikäteen ajateltuna olisin voinut laittaa yksinkertaiset kukkadecalit tai simppelit leimat :) Hannan blogista löydät tämän muuten koristeltuna, käy kurkkaamassa ;)

Mitä sä tykkäät Emeraldista?

18 kommenttia:

 1. Oi miten kaunis lakka! Ja hyvältä näyttää ilman mitään sen kummempia koristelujakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sitten seuraavan kerran koristelen tämän jotenkin ;)

   Poista
 2. Kaunis lakka! Ei tarvi kyllä mitään koristeita välttämättä. ^_^

  VastaaPoista
 3. Näyttää hyvältä juuri noin. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis lakka! Musta alusta antaa hyvin syvyyttä. Miltähän tuo näyttäisi hyvin peittävän tummahkon vihreän cremen päällä, hmmm...

  VastaaPoista
 5. Mä mietinkin kuvista (ennen kuin luin tekstin), että miten tuo lakka on tuollainen, kun ei siinä näy kirkasta pohjaa. :D Mutta sopii tosi kauniisti mustan päälle!

  VastaaPoista
 6. Tämä lakka on niin ihana <3 Juuri tänään mietin jos lakkaisi sillä huomenna toisen kerran ja millaisia koristeita silloin voisi laittaa. Jotenkin postauksesi oli livahtanut minulta ohi.
  Mustan päällä nuo erilaiset hilekoot tulevat hyvin esiin. Tosi hieno noinkin mutta kun seuraavaksi lakkaan, laitan kyllä pelkän glitterin. Mitä enempi, sen parempi :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3