lauantai 17. maaliskuuta 2018

Maaliskuun suosikit

Postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä. Osa tuotteista saatu blogin kautta.

Hui, tässähän mennään maaliskuuta jo kovaa vauhtia! Tässä välissä listataan kuukauden suosikkituotteet, tässä kuussa ne ovatkin poikkeuksellisen ihania ja todellisia suosikki-suosikkeja joita olen käyttänyt ahkerasti!

Pixi Glow Tonic

Pixi Glow Tonic* jaksaa vaan ihastuttaa minua. Käytän joka päivä normaalia kasvovettä mutta n. joka toinen päivä kirkastan ja kuorin kasvojani jollain happoja sisältävällä kasvovedellä. Pixin Glow Tonic on ihastuttavan hellävaraista ja heleyttää glykolihapon avulla ihoa tehokkaasti. Samalla sen sisältämä aloe vera myös rauhoittaa ihoa. Mun iho pysyy kunnossa, kirkkaana, pehmeänä ja epäpuhtaudet pysyvät poissa. Rakastan tätä tuotetta!

 essence Hip Girls & Blue Jeans

essence Hip Girls & Blue Jeans kokoelma ilmestui aikoja sitten. Kokoelman paletti Sunkissed, What Else?! sisältää helposti lähestyttävät sävyt joita käyttää mielellään arkimeikissä. Pigmenttiä on mutta se on sellaista pehmeää, helposti pölisevää ja samalla häivyttyvää. Täydellistä arkilookkiin. 
Tykkään tosi paljon essencen halvoista mutta hyvistä poskipunista. Laatu erottuu kalliimmasta käyttömukavuudessa mutta on toivoa että nämä helposti kuluvat tuotteet joskus loppuvatkin ;) Hyvät ja helpot sävyt, sopivat kyllä monille ja etenkin nuoremmille käyttäjille.

Burt´s Bees Banana Hand Cream

Burt´s Bees Beeswax & Banana käsivoide* olisi jäänyt vielä korkkaamatta ellei Jonna olisi tästä postannut. Olen ostanut tämä käsivoiteen elevenistä ajat sitten mutta hiukka unohtanut sen ;) tässä on 100% luonnonmukainen koostumus. Burt's Bees Beeswax & Banana Hand Creme -käsivoide sisältää mm. mehiläisvahaa, aloe veraa ja E-vitamiinia.
Koostumus on todella täyteläinen ja rasvainen. 
Rikastaa kynsinauhat ja kosteuttaa kädet. Iltakäyttöön, ei sovi päivällä laitettavaksi, imeytyy niin pitkään ja jättää kädet tahmeiksi. Tuoksusta joko tykkää tai ei! Pakkaus on ihana, hiukka pervo, tarkoituksella vai ei...vai minun mielenikö sen taas tekee ;) Ihana käsivoide joka tapauksessa persoonallisella kuosilla ja tuoksulla!

CND ScrubFresh

CND ScrubFresh on pelastanut minut monet kerrat! Olen käyttänyt talvella tosi paljon Rescue RXx:ää ja öljyä. Haluan kuitenkin lakata kynnet heti öljyämisen jälkeen koska ei ole aina koko päivää aikaa...tunnetusti öljyiselle kynnelle ei saa levittää aluslakkaa, lakka kuoriutuu tai kuluu äkimmin pois. 
Minä pyyhkäisen kynnen ScrubFreshillä joka kuivattaa kynnen pinnalta kaiken rasvan ja epäpuhtauden. Kynnen pinnasta tulee kliininen ja siihen voi levittää aluslakan. Kynsi ei kuitenkaan kuiva! Tätä kandee kokeilla jos on ongelmia kynsilakan pysymisen kanssa ja haluat lakkauksen pysyvän aina mahdollisimman pitkään. Kuluttajille suunnattu 59 ml pullo maksaa 7 euroa joten konkurssia tämän kanssa ei tule.

A England kynsilakat

Ja ne kuukauden lempparilakat! Näillä olen lakkaillut mutta en ole vilauttanut blogin puolella. Välillä kynteni ovat hiukka lyhyet, lähinnä omasta tahdosta. Huomasin että väsyin varomaan pitkiä kynsiä. Leikkasin kynnet tosi lyhyiksi! Tuntui niin hyvältä, vapaalta! Enkä mä silti ole hoitamatta ja lakkaamatta, en vaan jaksa kuvata niitä blogiin. 
Olen lakannut A Englannin Beauty Never Failsilla ja Sleeping Palacella. Upeita lakkoja! Mietin että olisihan ihanuuden voinut vangita kuviin mutta ehkä joskus toiste ;) A Englannin ihanat hololakat löydät CesarsShopista

CND Hypnotic Dreams

Ja se kaikkein lempparein! Miltä kuulostaa vihreä-pinkki shimmer duochrome joka pysyy pitkään kynnellä? Sellainen on CND Vinylux sarjan kestolakka Hypnotic Dreams. Laitoin tämän kanssa pinkit kukkadecalit ja vitsit että pidin kynsistä. Pidin lakkaa neljä päivää kun en jaksanut lakata. 
Vinylux lakathan lupaavat seitsemän päivän pysyvyyden. Pysyisi varmasti jos vaan jaksaisin itse. Pientä kärkikulmaa olisi tullut mutta lakka on siisti ja lohkeamaton kuitenkin. Tätä + muita ihania CND lakkoja CD Suomen verkkokaupasta. Olen saanut lakan blogin kautta. 

Sellaisia suosikkeja tällä kertaa! Oliko tuttuja tai kiinnostusta herättäviä?

17 kommenttia:

  1. Essencen poskipunat todellakin lyövät laudalta monien paljon kalliimpien merkkien poskipunat. Myös Jordanalla on erittäin hyviä poskipunia. Vinkvink;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä :) essencellä on kyllä todella monta hyvänväristä poskipunaa!

      Poista
  2. Oi vitsit hyvä kun muistutit tosta banskukäsivoiteesta! Mäkin Jonnan blogista sen aikoinaan bongasin ja siltä istumalta päätin, että aion sen jossain vaiheessa hankkia. No kuinkas kävikään, se tietenkin unohtui :D Nyt täytyy ihan oikeesti laittaa toi ylös ja hankkia jossain vaiheessa. Sen verran ihanalta kuulostaa<3

    VastaaPoista
  3. Voi kun olisit vaan laittanut blogiinkin kuvia. Sehän tuo moniulotteisuutta! Kiinnostavia oli kyllä kaikki. Ootko käyttänyt happokuirintoja sitten enää kun käytät tuota kasvovettä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis varmaan pitänyt! En käytä samana päivänä, mulla on sellainen rutiini että joka toinen päivä kuoriva kasvovesi, joka toinen päivä normi ( iltaisin siis käytän näitä ). 2x viikossa kasvojenkuorinta jolloin toinen on joku hedelmähappoja sisältävä tai toinen tavallinen kuorinta, sitten joku naamio perään. Mutta en käytä samana päivänä happo kasvovettä tai -kuorintaa :)

      Poista
  4. Pixin Glow Tonic on ollut jo pitkään hankinta listalla, mutta jostain syystä jäänyt hankkimatta. Poskipuniin hullaantuneena toi Essencen paletti jotenkin säväytti :)

    VastaaPoista
  5. Jokohan Pixiä olisi tullut Kicksiin, haluan niin kokeilla tuota.

    VastaaPoista
  6. Glow Tonicista on tullut kyllä itsellekin ehdoton lemppari!

    VastaaPoista
  7. Yksi tuttu ja loput kiinnostavia. :) Glow tonicia olen alkanut käyttämään iltaisin, kun aurinko taas näkyy päivällä. Banaanivoidepurkin kuva alkoi hymyilyttää. ;) CND ScrubFresh kuulosti mielenkiintoiselta. Kiitos vinkistä! Esittelemäsi lakat näyttävät kivoilta. Rohkeasti vain kuvaa niistä tänne blogiin. :)
    Maaliskuussa on lakkaillut jääneet vähemmälle, kun pakkaset kuivattivat kädet ja kynnet ja käsirasvaa on kulunut. Sain kuitenkin lakattua tällä viikolla vihdoinkin Avrilin Rouge hibiscus -lakalla ja voin todeta, että paras kirkkaanpunainen 7-free lakka on toistaiseksi löytynyt. ^^
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Mä en ole Avrilin lakkoja kokeillut mutta mahtavaa kuulla että ovat hyviä ja sopiva sävykin löytyi :)

      Poista

Kiitos kommentista <3