maanantai 12. maaliskuuta 2018

essence kevään uutuusmeikit

Sain pr-toimistolta essencen uutuusmeikkejä esiteltäväksi. essencen valikoima uudistuu kaksi kertaa vuodessa ja nyt tulevat myyntiin kevät-kesän uutuudet. Kaikki uudet tuotteet sekä lähimmän jälleenmyyjäsi löydät tästä. Esittelen tässä postauksessa itseä eniten kiinnostaneet tuotteet :)

P3080186.ORF

Ehkä ihanin uutuustuote on merenneito highlighter. Glow Like A Mermaid highlighter on suomukuvioinen värikäs korostuspuuteri. Tätä kyllä pystyy käyttämään vaikka on värikäs, yhdessä värit sekoittuvat hohteeksi joka ei erotu kasvoilla yksittäisenä värinä. Tämä on kyllä nätti, vetoaa nuoriin että meihin vähän vanhempiinkin ;)

P3080135.ORF

P3080138.ORF

P3080145.ORF

Korostustuotteita löytyy myös puikoista. Holo Wow Sparkle antaa näkyvämpää hohtoa kullan ja vaaleanpunaisen sävyissä. 3D Dewy Look tekee wet-lookin joten sopii sinulle joka haluat vähän kesymmän hohdon poskipäille.

P3080165.ORF

P3080160.ORF

Toinen tuote josta ollaan oltu aika hulluna, on My Shell Is My Castle niminen Mermaid Eyeshadow Box. Näitä on neljää erilaista, olen nähnyt jo essencen metrin hyllyssä. Ihan supersöpö paletti, täynnä hohtavia luomivärejä. Kuten Miran swatchista näkee, väriä lähtee mutta ovat niin hohtavia että tälläinen ryppyluomi jättää nämä nuoremmille. En siis alkanut omaa palettia swatchaamaan koska alan arpomaan kumpi onnellisista kummitytöistäni tämän saa :) ehkä siis enemmän nuorempien tai hohtavia luomivärejä käyttävien makuun ;)

P3080126.ORF

P3080128.ORF

Uusista tuotteista löytyy myös glittereiden alle sopiva kiinnitystuote Glitter Primer. Käytän tosi harvoin glittereitä meikissä mutta voisin kokeilla tätä tuotetta jauhemaisten pigmenttien alla. Ei ole ihan läpikuultavaa vaan antaa hieman sävyä. Voi käyttää kasvoilla tai vartalolla. essencen hyvä puoli on edullinen hinta, raaskii silloin kokeilla vähän erilaisia tuotteita. Mullakaan ei glitter primeriä ennestään ollut.

P3080132.ORF

P3080171.ORF

Käytän meikin alla aina primeriä joten hikoilun kestävä You better Work kuulosti hyvältä! Se lupaa olla Gym-Proof eli kestää salin ja hikijumpat :D sisältää myös suojakertoimen 20 ja blurraavan efektin. Tasoittaa epätasaisuuksia, peittää ihon pieniä virheitä ja pienentää huokosia. Primer on väriltään sinertävää ja tasoittaa ihoa todella hyvin!

P3080168.ORF

Glow To Go meikinkiinnityssuihke sisältää valoaheijastavia pigmenttejä. Tuo kasvoille maltillista hehkua ja tasoittaa liian puuterista meikkipohjaa.

P3080167.ORF

En ole tykännyt yhdestäkään essencen ripsiväristä, anteeksi vaan! Mutta tiedän että tosi moni tykkää ja kehuu joten annan taas tilaisuuden yhdelle essencen mascaralle. Koska tässä Volume Hero mascarassa on kumipää ja ne yleensä toimii mulla paremmin. Mascara vaikuttaa avatessa aika kuivakalta koska olen tottunut aika märkiin ja massaa tuoviin ripsiväreihin. Tätä en ole käyttänyt vielä montaa kertaa mutta ihan ok:lta vaikuttaa. Katsotaan nyt mihin sankarimaisen huikea ripsiväri kykenee, se kun lupaa upeaa tuuheutta ja extravolyymia.

P3080113.ORF

P3080123.ORF

Sitten mun lempparituotteet :) Tropical Hand Mousse on vaahtomainen käsivoide. Tuoksuu makealta ja trooppiselta. Imelien tuoksujen ystäville, sisältää monoi-öljyä ja aloe veraa ;) imeytyy melko nopeasti joten sopii päiväkäyttöön. En ainakaan sotke tai jätä käsiä tahmeiksi.

P3080178.ORF

P3080185.ORF

Mun koko lempparituote uutuuksista on Hydra Nail Care Serum. Sisältää aloe veraa ja kosteuttaa kynsiä sekä kynsinauhoja. Rakastan käyttää geelimäisiä tuotteita ennen aluslakkaa. Jos käytän öljyä, se imeytyy niin pitkään ja se pitäisi putsata kynneltä pois ennen aluslakkaa. Siksi geelimäinen tuote on kätevä koska imeytyy salamannopeasti ja tämän päälle voi levittää aluslakan heti. 

P3080176.ORF

essencessä parasta on hinta. Kaikki nämä tuotteet sijoittuvat 4-5 euron välille. Uutuuksissa tulee myös olemaan meikkisiveltimiä, kookosvettä sisältävä meikinpohjustaja ja Holo huulikiiltoja! Pakko käydä ostoksilla :)

Mikä näistä uutuuksista kiinnoti eniten? Joko olet näitä hankkinut?

34 kommenttia:

  1. Kivoja suosikkeja sulla :) mä tykkäsin muuten samoista, mutta vaahtomaista käsirasvaa en nyt ihan tajunnut :D tuoksukin oli liian imelä mulle :/

    VastaaPoista
  2. Monoi vaan sullekin 😍 onpa houkutteleva vaahto! Pitääkö tästä nyt lähteä cittariin... 😂

    VastaaPoista
  3. Käsivoidenarkin kiinnostus heräsi heti, kun mainittiin vaahtomainen käsivoide. Se kuulostaa todella kekseliäältä. Harmi vaan, etten ole suurinta osaa essencen uutuuksista onnistunut mistään livekaupasta löytämään. Sama ongelma tuntuu olevan monella muullakin. Täytyy varmaan tilata netistä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä turvaudun myös nettiin koska en voi joka päivä juosta kaupassa katsomassa onko näitä :) ja ne loppuu aina samantien kun on..

      Poista
  4. Minä ryppyluomi saatan vähän himiöidä tuota luomiväripalettia :) Oikeastaan kaikki holoasiat kiinnostaa <3

    VastaaPoista
  5. Tosi mielenkiintoisia tuotteita! Pitää ehkä laittaa useampikin näistä korvan taa. :)

    VastaaPoista
  6. essencen kokoelmat uudistuvat nopeasti. Näistä kiinnosti eniten tuo kynsiseerumi. Tämän merkin maskarat eivät ole pysyneet minulla hyvin, vaan maskara varisee tai sottaa ala- tai yläluomea. Olen käyttänyt Kickistä ostamaani Fiberwig-maskaraa ja se on yllättänyt minut positiivisesti. Ei sotke yläluomea ja on todella helppo ja nopea poistaa. :D Sellaista maskaraa olen pitkään etsinyt. Yhden löysin, mutta kaukaa ulkomailta, niin oli kiva löytää Suomesta vaatimukseni täyttävä maskara. ^^
    Saatan käydä kurkkaamassa essencen hyllyä, kun pääsen oikeaan liikkeeseen.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kans se ongelma että essencen mascarat tuhrii yläluomea ja sellaisia en kyllä voi käyttää :) kiva jos et muista katsoa peiliin ja... :DD

      Poista
  7. Tuo kynsiseerumi oli jännä tuttavuus. Piti vaan montaa kertaa lukea etiketti, että onhan tämä varmasti seerumi eikä kynsilakka :D

    VastaaPoista
  8. Toi highlighter on ihana ja glitter primerin aion kyllä ehdottomasti testata. :)

    VastaaPoista
  9. Kiitos esittelystä! Se sininen primer vaikuttaa mielenkiintoiselta! Aion myös käydä kurkkimassa, onko holo-huulikiiltoja tullut kauppaan. Nyt kun cittari on lähellä, tulee varmasti useammin eksyttyä tän hyllylle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katoinkin äsken että joo, tuohon se Hehku avataan :) pistäppä vietiä jos bongaat niitä holokiiltoja siitä, käyn heti nappaamassa omat! Volttikadun Tokmannilla on Kuopion laajin essence valikoima, kahden metrin hylly. Samaten Carlssonilla- Cittarissa vähän suppeampi valikoima metrin hyllyssä :)

      Poista
    2. Tänään heti kävin katsomassa mutta ei vielä ollut cittarilla :(

      Poista
  10. Merenneito highlighter on kyllä kokoelman söpöin helmi <3

    VastaaPoista
  11. Kynsiseerumi kiinnosti muakin näistä eniten! En tykkää yhtään kun Essence tekee välillä tosi lapsellisia pakkauksia. Onhan noi sulosia, mut ei silti :D Kaikki muut menee, mut mulla tulee mieleen tosta luomiväripaletista joku mun ensimmäinen paletti lapsena :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä lapsellisen söpöjä, ei ehkä kaikkien mieleen! Nuoremmile iskevät varmasti :)

      Poista
  12. Nyt on niiiiiiin söpöjä, että pakko edes noiden pakkausten takia ostaa! ♡

    VastaaPoista
  13. Miten söpö tuo Mermaid highlighter! :D Tuo luomiväripaletin pakkauskin on söötti. Mulla ei edelleenkään ole mitään kokemusta Essencestä, mutta pikkuhiljaa alan jo lämmetä sille, että kokeilisin itsekin joitain tuotteita :) Tuo Hydra Nail Care Serum alkoi kyllä kiinnostamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. essencellä on helmiä joukossa, itse oon tykännyt poskipunista ja highlightereista eniten. Kynsiseerumi on tosi hyvä kanssa :)

      Poista
  14. Musta tuntuu, ettei tänne enää tule parhaimpia essencen kokoelmia. Tuo käsivaahto :D vaikuttaa ihan mahtavalta tuotteelta ja olisi kiva päästä testaamaan sitä, vaan tokkopa sitä täältä saa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kun joka paikassa ei ole essencen pitkää hyllyä :/ netistä tietysti saa jos haluaa tilata...

      Poista
  15. Aina kun menen Carlsonille on hyllyt tyhjinä ja kohta alekorissa on joku LE tuote joitten saapumista en ees huomannu. Toi Mermaid olis niiiiiiiiin upea! Ja se jelly stamper!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3