maanantai 5. maaliskuuta 2018

Dermosil kanerva seerumi & muut uutuudet

Karkkipäivän innoittamana tilasin pitkästä aikaa Dermosilin tuotteita. En enää itse toimi "edustajana" joten tilaan kaverin kautta. Tykkään Dermosilin hyvistä tuotteista jossa on kohtuullinen hintataso. Tykkään myös että tuotteet tuodaan kotiin ja bonustuotteet on aina jees ;) postikulut eivät ole pahat ( 6 e muistaakseni ) vaikka tilaus ei ylittäisi 50 euroa jolloin toimituskulut ovat ilmaiset. Aika usein tilaan jotakin lahjoiksi tai sitten äidille jotain minkä koen tarpeelliseksi. Miesväkikin saa omansa, ovathan nuo tykänneet käyttää. 

Dermosil tuotteet

Tilaukseni oli melko maltillinen, olikohan jotain 35 euroa. Tilasin 2 jalkapuikkoa joista toinen meni äidille.

Dermosil kanerva seerumi

Olen kokenut aiemmin käyttämäni Dermon seerumit aivan loistaviksi 10 euron hintaansa nähden! Dermon Ecocert -sertifioitu sarja Nature kasvoi Kanerva kasvoseerumilla. Seerumi ravitsee ja pitää ihon nuorekkaana. Se tuoksuu älyttömän ihanalta ja imeytyy äkkiä. Sisältää erilaisia kasviöljyjä sekä kanervaa, rosmariinilehtiuutetta ja ruusunjuuriuutetta. Tästä on näköjään voidekin, pitäisiköhän ostaa joskus sitäkin...

Dermosil käsivoide

Rakastan Dermon Saksanpähkinä- sekä E-vitamiini käsivoiteita. Mutta mulla on nyt jemmassa aika monta käsirasvaa joten otin näistä ikisuosikeistani matkakoot. Olen käyttänyt näitä monenmonta ja kiva nähdä että näitä vaan valmistetaan eikä lopeteta :)

Dermosil Karbaminipuikko kantapäille

Jalkojen karbamidipuikko lähti tilaukseen ihan Sannin kehujen myötä. Tykkään rasvailla jalkoja mutta se että kädet jäävät sitten klähmään...olen ratkaissut ongelman ennen rasvaamalla kädet heti perään ja hieromalla kaiken yhteen. Mutta tälläinen puikko se vasta helpottaa elämää, ei tarvitse sotata käsiä. Otin myös puuvillasukat koska entiset on ällön näköiset ja vanhat jo.
Äidilläni on tosi kuivat ja pahasti halkeilevat kantapäät, toivin että tästä puikosta on hälle apua. Itse yritän käyttää tätä nyt joka päivä koska kyllähän minunkin jalat on aina tosi kuivat. Puikko on kyllä mukavan helppo käyttää ja kannustaa muistamaan sen iltaisen jalkojen rasvauksen! Koostumus on mukavan viileä ja raikas, ihana käyttää! 

Dermosil Meikkisivellinten puhdistushankain

Minusta tuntuu että olen ainut kauneusbloggaaja jolla ei ole meikkisiveltimien pesualustaa...nyt sain sellaisen bonustuotteen muodossa :) tämä on kuin pieni pyykkilauta meikkisiveltimille. Ihanan pikkuruinen ja söpö!

Dermosil Meikkisivellinten puhdistushankain

Meikkisiveltimien puhdistaja on varsin pätevä kaveri! Sormet sujautetaan sisään ja aletaan pesuhommiin! Pienet nystyrät ovat pienille siveltimille ja isompi alue isoille siveltimille. Vaahdotan ja pesen, käytän kissasaippuaa tai hiusten hoitoainetta. Tulee puhdasta ja peseminen tämän avulla on hauskempaa kuin perinteinen käsinpesu-menetelmä. Dermolla on kivoja kausituotteita, mukavaa että ovat ajan hermoilla. 

Mitä Dermosilin uutuuksia sinä olet kokeillut? Tai onko sulla jotain vanhoja suosikkituotteita joita käytät vuodesta toiseen?

18 kommenttia:

  1. Kanerva-seerumi on mulla hankintalistalla, kunhan saan olemassa olevaa seerumivarastoa hieman tyhjentymään. Vaikuttaa kiinnostavalta tuotteelta.
    Pikkukäsivoiteita mulla on kans aika läjä, koska tykkään kuljettaa mukana aina pikkukäsivoidetta ja Dermosilin käsivoiteet on ylipäänsä todella hyviä. Karbamidituotteet on myös ihan lemppareita<3

    VastaaPoista
  2. Pyykkilauta on kyllä kätevä. En olisi itsekään uskonut että se voi oikeasti toimia. Kokeiles myös meikkimunan pesussa. (Jos siis käytät)
    Itse ostin nyt sen meikkisiveltimien puhdistustyynyn. Aika kiva sekin. Ostin myös pigmenttitipat. Jotka näytteen perusteella oli tosi hyvät. Ja,halvat! (Cliniquen samat yli 3* kalliimmat) mullakin toi puikko, mutta musta se ei oo niin tehokas kuin rasvat. Ja puikko likaantuu helposti 🤐 Kaura juttuihin oon hurahtanut. Niin ihana tuoksu niissä 👌❤❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä kokeilla! Välillä voi sitten rasvailla mutta inhottaa se kun kädet lähmässä, yyh...puikko on kyllä pätevä :)

      Poista
  3. En ole kuin kylässä käyttänyt Dermon käsisaippuoita. Itsellenikin tuli mieleen postausta lukiessani, että kivasti ovat ajanhermolla tuotevalikoimansa kanssa. Ecocert-sarjan tuotteita voisin joskus kokeilla.
    Tuo meikkisivellinpuhdistaja on näppärä apuri. Itselläni on Cailapin vastaavanlainen. Lika lähtee helpommin irti sen avulla.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin lähtee, yleensä pyörittelen vaan käsissä ja tuntuu ettei aina lähde kaikki lika :)

      Poista
  4. Karbamidipuikko on helppoutensa ansiosta pelastanut mun jalat tänä talvena, ja ajattelinkin siitä kohta blogiin kirjoittaa. Pitää varmaan ostaa tätä jemmaan pari puikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hyvä, pitäis kysyä äidiltä mitä on tykännyt :)

      Poista
  5. Tuo puikko olis kyllä kätevä itsellekin! Mä rasvailen aina kertakäyttöhanskat kädessä jalat, että saan sitten laittaa nopeammin imeytyvää voidetta käsille erikseen. :D

    VastaaPoista
  6. Ton puikon laitan kyllä seuraavaan tilaukseeni, vaikuttaa niin näppärältä.

    VastaaPoista
  7. Munkin olisi tarkoitus tehdä piakkoin tilausta Dermolle, juuri jonkun seerumin ajattelin ottaa kokeiluun ja sitten tilata lisää extra käsivoidetta. Ja no, olisihan siellä vaikka mitä kivaa tilattavaksi! :D Tuo jalkapuikkokin kiinnostaa :)

    VastaaPoista
  8. Oon tykästynyt moneenkin Dermosilin tuotteeseen. Kuoriva yöseerumi ja vartaloöljy on kestosuosikit. Jouluksi tulleet lakritsan tuoksuiset käsisaippua ja -rasva oli ihan täydellisiä. Harmi ettei niitä saa enää..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en niihin lakritsajuttuihin ehtinyt tutustua. Yöseerumi on aivan huippu, käytän tällä hetkellä :)

      Poista
  9. Dermolla on kyllä hyvät käsivoiteet. Oon tykänny tuosta seerumista, koostumus on just kohillaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3