lauantai 3. maaliskuuta 2018

Aktiivihiiltä ja hedelmähappoja epäpuhtaalle iholle

Postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä.

Lempisarjojani luonnonkosmetiikasta on marjaisilla purkeilla varustettu Mossa. Heiltä ilmestyi kaksi mieletöntä uutuutta epäpuhtaalle ja akneiholle. Koska käytän paljon aktiivihiiltä sisältävä suuhygeniatuotteita, halusin kokeilla kasvojen kuorintaa jossa on myös aktiivihiiltä!

Mossa aktiivihiilikuorinta

Mossan kasvojen hiilikuorinta* sisältää aktiivihiiltä ja mustaherukkauutetta. Se on tarkoitettu epäpuhtaalle, rasvoittuvalle sekä helposti tukkeutuvalle iholle. Myös akneiho ja mustapäät hoituvat tällä syväpuhdistavalla kuorinnalla. Kuorinta on vegaaninen.

Mustaherukkauute sisältää paljon antioksidantteja jotka parantavat ihon omaa vastustuskykyä. Uute myös pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Aktiivihiili on ärsytys-, GMO- ja allergiavapaata jauhetta. Aktiivihiilellä on kyky sitoa itseensä iholle kerääntyneitä kemikaaleja, ympäristömyrkkyjä sekä kemikaaleja. Kuorinnan vaaleat rakeet on valmistettu GMO-vapaasta risiiniöljystä eivätkä ne pyöreän muotonsa takia ärsytä ihoa. Kuorintavoide sisältää myös luonnollista E-vitamiinia joka on soijapavuista. 

Hiilikuorinta on odotetusti mustaa. Se ei sotke vaan on voidemaista. Liukuu hyvin iholla ja tuntuu sulavan ihoa vasten. Pyöreät kuorivat rakeet tuntuvat aluksi hieman kovilta mutta sulautuvat ja liukuvat hyvin iholla. Käyttö on miellyttävää ja ihosta tulee pehmeän puhdas, eron huomaa heti! Minulla on pintakuiva sekaiho ja couperosaa poskilla. Käytän aktiivihiilikuorintaa talvella hieman harvemmin mutta kun ihoni on epäpuhdas, tällä sen kyllä saa puhtaaksi. Tykkäsin todella paljon, aivan ihana tuote! 

Mossa aktiivihiilikuorinta

Mossa Skin Solutions kasvovesi* kiinnosti salisyylihapon ( BHA ) sekä kirkastavan ja kuorivan AHA-hedelmähapon takia. Kasvovesi on suunnattu rasvoittuvalle ja sekaiholle. Se ennaltaehkäisee epäpuhtauksia ja tasapainottaa talituotantoa. Mustaherukkakasvovesi sopii myös erityisen hyvin akneihon hoitoon. Dermatologisesti testattu vegaaninen tuote. 

Salisyylihappo BHA estää ihohuokosten tukkeutumisen ja tasapainottaa ihon öljyntuotantoa. Hedelmähappo AHA kuorii kevyesti kuolleet ihosolut ja estää ihon tukkeutumisen. Mustaherukkauute parantaa ihon omaa suojautumiskykyä ulkoisia haittoja vastaan sekä kosteuttaa ihoa. 

Mustaherukka tuoksuukin kasvovedessä miellyttävästi. Kasvovesi ei kirvele iholla tai aiheuta punoitusta. Pintakuivaa sekaihoa se kyllä kuivattaa joten päivittäisen testijakson jälkeen jätän tämän pari kertaa viikossa käytettäväksi. Vaikutuksen huomasi jo parin päivän käytön jälkeen; iho oli paljon sileämpi ja voiteet imeytyivät sille helpommin eivätkä jääneet pyörimään iholle. 
Tästäkin pidin kovasti ja varmaan nämä molemmat uutuudet olisi tullut ostettua jos en olisi testiin saanut. Sen verran hyvät kokemukset on Mossasta ja nämä uutuudet ovat vaan kiinnostavimmat aikoihin luonnonkosmetiikan saralla!

kasvovesi mustapäille

Miltäs nämä uutuudet kuulostivat? Oletko ehtinyt jo kokeilla näitä?

Kaikki ihanat Mossa tuotteet löydät Hyvinvoinnin Tavaratalosta*. Mossan tuotteilla on edullinen hintataso, nämäkin esitellyt tuotteet maksavat tarjouksessa 10,36 e. Ostoksille pääset mainoslinkkieni tai allaolevan bannerin kautta.


18 kommenttia:

  1. Nyt kuulostaa sen verran hyvältä, että on pakko laittaa muistiin! Olen testannut vaikka mitä tuotteita epäpuhtaalle iholleni, mutta vaihtelevalla menestyksellä. Nämä kiinnostaa erityisesti siksi, että Mossa on luonnonkosmetiikkaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mossan tuotteet on muutenkin olleet loistavia, voisit siis tykätä näistäkin ;)

      Poista
  2. Jännä miten jokin tietty raaka-aine nousee aina niin suosituksia, että sitä löytyy loppujen lopuksi ihan kaikista tuotteista :D Aktiivihiilituotteet ovat kyllä mielenkiintoisia ja itseltänikin yksi putsari löytyy jossa sitä on, ei Mossan kylläkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä ja nämä tuotteet ovat vieläpä aivan loistavia, kuten aktiivihiilijauheetkin hampaille :)

      Poista
  3. Kuulostaapa hyviltä! Ei ehkä ihan omalle kuivalle iholleni parhaita tuotteita, mutta josko saisin vaikka poikaystäväni käyttämään noita, kun hänellä on rasvoittuvaan suuntaan menevä sekaiho ja epäpuhtauksia syntyy vähän väliä. Tuotteet kuulostaa ainakin siltä, että ne sopisivat hyvin hänelle. Mies on vaan ihan superlaiska tekemään kasvoilleen mitään, mutta ehkä mä käyn nappaamassa noi kaupasta mukaan ja toivon, että niitä tulee käytettyä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitat kuorinnan suihkutuotteiden sekaan niin varmasti pesee kasvonsa sillä ainakin välillä ;D ja ehkä innostuu kasvovedestäkin? Itse olen huomannut että suihkussa käytettävät tulee takuuvarmasti miehillä käyttöön, muut saattaa vähän jäädä kaappiin seisomaan...

      Poista
  4. Nää kuulosti kyllä kokeilemisen arvoiselta. Ei kans ihan mulle tarkoitetut, mutta aina sillon tällöin tekee syväpuhdistus kuivallekkin iholle ihan hyvää. Mäkin voisin nää ostaa miehelle ja kokeilla sitä kautta itsekkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin käytän silloin tällöin, en pysty kuivaihoisena ihan kokoaikaa :) hyviä tuotteita ovat koska kuivuudesta huolimatta mun kasvot vaatii aina sen syväpuhdistuksen ;)

      Poista
  5. Oi, Mossa on kyllä ihana <3

    -Martina

    VastaaPoista
  6. Pitääpä kokeilla ainakin kasvovettä, kunhan saan mun muut happolitkut käytettyä loppuun :) Kivoja ja mielenkiintoisia tuotteita molemmat!

    VastaaPoista
  7. Mulla on nämä molemmat,aivan huippuja,kasvovesi on lemppari. :)

    VastaaPoista
  8. Tuo kuorinta etenkin vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä molemmat kiinnostivat kovasti ja olivat yhtä hyviä kuin odotinkin :)

      Poista
  9. Olipa kiva lukea näistä uutuuksista. Mossa on jäänyt hieman vieraaksi minulle, kun enemmän Madaraa käytän. Tällä hetkellä Pixien Glow tonic käytössä, jolla samankaltaisia ominaisuuksia kuin tuolla kasvovedellä. Sitäkään ei voi ihan joka päivä käyttää tai iho kuivuu.
    Postausideana sinulle "tämänhetkiset ihonhoitotuotteeni". :) Tämä teema sopisi jokaiselle vuodenajalle erikseen. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en käytä näitä joka päivä, Glow Toniciakin ihan silloin tällöin :) Kiitos ideasta, menee toteutukseen!

      Poista

Kiitos kommentista <3