lauantai 24. helmikuuta 2018

Lifestyle Lauantai - Meidän kevätkuulumisia

Ensinnäkin pahoittelut siitä että Lifestyle Lauantaita ei ole tullut miljoonaan vuoteen! Tiedän että moni on sitä odottanut, toivottavasti en ole hirveästi mieltänne pahoittanut saamattomuudellani. Anteeksi! Mun on välillä äärettömän vaikeaa keksiä mitä lauantaissa postaan koska mun elämä on niin tavattoman tylsää :D lisäksi kannan talvella puhelinta huonosti mukana niin en oikein saa liikkuessakaan kuvia otettua. iPhonen huono puoli on puhelimen huono kesto talvisäällä, olen saanut puhelimen jumiin ja äänet katoamaan pariinkin kertaan sillä että se on pakkasilla ollut laukussa. Kameraa en kanna mukana, oikeastaan otan sillä enää kynsi- ja meikkikuvat, kaikki muut kuvaan iPhonella :) Lisäksi minua vaivaa se että kotimme ei ole mistään sisustuslehdestä vaan joku kohta repsottaa aina tai kuvien taustalla on jotain roinaa :D mutta...

Yritin nyt keksiä vähän jotain aiheentynkää ;) vaikkapa näitä meidän tylsiä kevätkuulumisia! Kevät on saanut sisäisen hortonomini heräämään. Mun kukat kokee talviaikana puolikuoleman ja pahimpia raatoja heittelen keväällä menemään. Sitkeimmät yksilöt saavat keväällä uutta multaa kasvaakseen entistä virkeämpänä. Koska kukkasato harvenee talvella, hamstraan keväällä uusia kukkia joiden toivon aina kestävän :D

Tykkään tosi paljon viherkasveista. Harmi vaan että niin tykkää Pipsakin...eli joudun hieman sijoittelemaan kukkia eri paikkoihin kuin ikkunalle, ja ne eivät aina saa valoa niin paljon kuin tarvitsevat. Peikonlehti selvisi hengissä varjoisassa paikassa. Odotan vaan että tämä kasvaa isommaksi ja hienommaksi.

28232766_10215573597272494_1684686427_n

Uusia kukkahankintoja olen tehnyt Plantagenissa. Ostin Klusian joka on kai valeviikuna? Aika outo kukka mulle mutta luvattiin varjossa viihtyväksi sitkeäksi tapaukseksi, voi siis hyvinkin olla mun kukka! Ihastuin myös rahapuuhun, sitä ei passaa nyt tappaa liialla kastelulla. 

28190586_10215573594632428_1404850378_n

28175976_10215573596472474_993518224_n

Vuoden vaihteessa elämäni koki uudistuksen kun irtisanouduin töistäni aika yllättäen ja menin uuteen työpaikkaan. Rahan takia ei kannata huonossa työyhteisössä olla. Jos jokaikinen työpäivä ketuttaa ja töissä ei vaan viihdy, kannattaa asialle tehdä jotain! Olen ollut onnellinen ratkaisusta vaikka se toi hiukan taloudellisia paineita. Remontit kotona jäi vähän kesken kun muutenkin talviaika omakotitalossa asujalle on aika kallista. Mutta aina sitä selvitään :) pääasia että on onnellinen!

Ja eläimillä täytyy olla aina asiat hyvin. Pipsa kävi hammaskiven poistossa ja oli kyllä aikakin! Aikoinaan kissaa ottaessa en tiennyt että niiden hampaita täytyy pestä. Ja voin kertoa että eipä ole mennyt hyvin tämä opettelu nytkään, ei vaan onnistu eikä ne anna pestä! Pipsa sai kotihoidoksi Dental nappulan syönnin ja syöhän se muutenkin sitkeää raakaa lihaa. Lääkärissä käynti ei ole mukavaa ja menomatka menee autoon kakkiessa. Ihanaa. Mutta kotiin palattuaan Pipsa oli ihan että missäs sitä käytiin, eihän tässä mitään...

Hippu hoisi Pipsaa mutta Liisa haistoi lääkärin hajun ja oli ihmeissään tokkuraisesta Pipsasta. Sähisi Pipsalle yli viikon eikä antanut tulla lähelle. Ajattelin jo että mitä tästä tulee koska Liisa on aina ollut hieman omistushaluinen ja omalaatuinen. Mutta kaikki on hyvin nyt ja rauha on laskeutunut kissojen keskuuteen :)

28176089_10215573717835508_2044801298_n

28117398_10215573717315495_1717558513_n

Saatiin myös vieraaksi uuden vuoden tienoilla Hipulle mieluisa vieras :) harmi että itse olin silloin kipeänä ja vähän tokkurainen. Ja tätä minä tarkoitan sillä että aina on jotain roinaa kuvassa mutta parhaat kuvat on niitä tilannekuvia :)

28175671_10215573718995537_1957639201_n

Ja nyt haastan jokaikisen lukijan keksimään joku aihe; mistä haluaisit lukea Lifestyle Lauantai postauksissani koska en aio kuitenkaan lopettaa niiden tekemistä!

22 kommenttia:

  1. Ei näissä sen kummempaa mun mielestä tarvitse olla, hauska lueskella sinun ja eläinten kuulumisia muutaman kuvan kera höystettynä :) Mutta ymmärrän kyllä sun fiilikset, koska itsekin ajattelen oman elämäni aika tylsäksi kun ei tule jatkuvasti ravattua tapahtumasta toiseen tms. (ihan jo koska niitä tapahtumia ei hirmuisasti täällä lähistöllä olekaan..) eikä elämä ole mitään hurjan jännää vaan melko tasaista - mistä itse tykkäänkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon tykännyt sun vauvajutuista, niitä lueskelee mielellään kun bloggaaja on tuttu :)

      Poista
  2. Olis kiva lukea vaikka siitä miten te Sannin kanssa tunnette toisenne? ja aina mä jaksan ehdottaa, "minun Kuopio" aihetta. Kerro jotain koti kaupungistasi. Missä olet adunut, mikä sinusta on kuopiossa hienointa, mihin veisit turistin...
    Minusta kuvissa ei ole mitään sotkuja. Ihania eläimiä senkin edestä 😍😍😍
    Ja valeviikuna on kyllä kiinnostava, kiitos vinkistä tämänkin suhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuopio -postaus on pyörinyt mielessä ja enköhän sen joskus toteuta. Kunhan pääsen kameran kanssa Kuopioon pyörimään :) kesällä tulee nätimpiä kuvia. Sannin kanssa on tutustuttu eräällä foorumilla, siitä netissä blogien kautta ja molemmat kun Kuopiolaisia..sitten tavattu aina kun Sanni täällä käy :)

      Poista
  3. No onpas iPhone 💩, Sannikin sitä valitti. Nyt on kyllä ollu ihan sika kylmää, mua alkaa tässä vaiheessa niin kyrsimään tää talvi. Tässä vaiheessa olis jo kiva vähän kevättä fiilistellä niin talvi vasta alkaa 😒 . Ilmankos se tuntuukin kestävän sata vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan juntturassa jos on pidempään autossa kylmässä tai taskussa pitkällä lenkillä. Tykkään kyllä talvesta ja lumesta mutta en lumisateesta enkä näin kovista pakkasista. Kauhulla pitää odottaa sähkölaskuja ja aina paleltaa :D ei voi käydä pitkillä lenkeillä ja ei pysty seisomaan pitkään koirapuistossa aloillaan vaikka Hippu tykkäis kyllä :)

      Poista
  4. Voi kissaa, onneksi on nyt jo toipunut lääkäristä! :)

    VastaaPoista
  5. Mahtava kuva Sannista ja Hipusta! Molemmat ovat niin tyytyväisen näköisiä :)

    VastaaPoista
  6. Tarinoita ja kuvia eläinten touhuista, eläinten kuukauden suosikit (ruoka, leikki, nukkumispaikka yms), ehkä jotain ruokapostauksia jos on jotain hyviä reseptejä jakaa ja ois kiva jos kirjoittaisit postauksen sun murteella, jos sulla sellainen on. Esim esittely tai my day omalla murteella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omalla murteella kirjoittaminen on muuten vaikeaa, minunkin on vaikeaa lukea savolla kirjoitettua tekstiä :) mutta ehkäpä ujutan sitä Kuopio -postaukseen? Hyviä vinkkejä, kiitos :)

      Poista
  7. Ihanat viherkasvit ja hauska tynnyripöytä. Oliko tyyris tuo klusia? Voisin harkita itsekin. Meidän kisu jättää viherkasvit rauhaan - paitsi silloin, kun hänen mielestään ruoka-aika venyy liian pitkälle. Silloin hän käy pureksimassa yhtä kukkaa ärsyttääkseen/saadakseen huomiomme. Valtavan suloinen kuva Hipusta ja Pipsasta <3 Olen pitkään miettinyt, millä alalla olet töissä, voisitko hiukan paljastaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollut kallis, olisko jotain 7 euroa? Pipsa syö myös tulppaaneja ja sitten oksentelee lattialle. En halua puhua täällä enempää työjutuista, en halua mennä liian henkilökohtaisuuksiin :)

      Poista
  8. Mä oon innostunut nyt myös viherkasveista. Löysin viime kesänä sisäisen viherpeukaloni, kun sain mansikat kasvatettua siemenistä. Nyt olen sitten koittanut hankkia sisällekin kasveja, mutta ongelmana on se, että niin moni kasvi on kissoille myrkyllinen. Vositkin Lifestyle lauantaissa esitellä viherkasvejasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ovet kiinni huoneista kun ei olla kotona. Niissä huoneissa on myrkylliset ja kissojen mieleiset kasvit. Muissa vapaissa tiloissa on pääosin orkideat tai muut isot kukat joita eivät välitä syödä :) Kiitti vinkistä, ehkäpä jos teitä kiinnostaa ;)

      Poista
  9. Voi että kun näitä on kiva lukea. Eläinkuvat on parhaita! Ja todella kirjoitin ensin elinkuvat.. 😂 Mutta ei niitä kiitos!
    Aiheiden ei tarvi olla mitään erityistä hienoa, vaan ihan perus kuulumiset riittää. Ja noi sun eläimet on niin ihania ja kuvauksellisia, että niiden kuvia vois katsella ikuisuuden. ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD Kiva että sä tykkäät, eläinten kuulumisia on tulossa aina välillä ;)

      Poista
  10. Olipa kivaa lukea tämä :) <3 En ole lukenut blogeja kahteen viikkoon nyt kun olen nettilomalla ja tänään sallin itselleni pienen herkutteluhetken lempiblogieni parissa. Heräsin tänään vähän surullisena ja eläinten kuvien katsominen rauhoittaa ja lohduttaa. Oli jotenkin mukavan rentouttavaa lukea sinun kasveistasi ja Pipsan hammaslääkäristä :) <3 Aivan ihana tuo kuva jossa Hippu nuuskii Pipsaa :) Ja kyllähän tuostakin kuvasta tulee lämmin mieli ja olo jossa ollaan minä ja Hippu <3

    Halauksin ja mukavaa kevättä toivotellen,

    Sanni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on surullinen olo päivittäin kun lukee FB:stä juttuja myrkytetyistä koirista ja paleltuneista kissoista. On ihana tulla kotiin halimaan omia kavereita joilla on kaikki hyvin <3 eläimet lohduttaa ja en kyllä osaisi olla ilman. Kiva kuulla että tämä blogi sopii herkutteluhetkiin <3 myönnettävä on että Karkkipäivää on tosi kova ikävä mutta lomaile nyt <3 Terkkuja ja haleja meiltä kaikilta <3

      Poista
  11. Postauksia lukemistas kirjoista? Ne on olleet tosi kivoja. Entä musiikkipostaus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pistetään korvan taa :) tykkään itsekin noista kirjapostauksista!

      Poista

Kiitos kommentista <3