lauantai 17. helmikuuta 2018

Hajusteettomat Sim DS tuotteet

Sain joku tovi sitten testiin Sim -merkin kotimaisia, hajusteettomia kampaamotuotteita. Mulle itselle hajusteettomuus hiuslakassa on tosi tärkeää koska käytän päivittäin lakkaa, enkä halua hiusten tuoksuvan. Toki muutkin muotoilutuotteet saavat olla hajusteettomia. En halua kärsiä hajusteyliherkkyydestä enkä halua kuormittaa ympärilläni olevia ihmisiä ja eläimiä liioilla tuoksuilla. 

P1010024.ORF

Sim DS -sarjan tuotteet ovat dermatologisesti testattuja herkälle iholle. Tuotteet ovat myös vegaanisia paitsi DS Heat Protection Spray -lämpösuoja. Minulla on testissä muotoilutuotteita joissa kaikissa on uv-suoja. 

P1010026.ORF

Simin DS jätettävä hiussuihke on koostumukseltaan kevyt ja kosteuttava. Tekee hiuksista helpommin käsiteltävät ja pehmeän tuntuiset. Sisältää UV-suojan ja suojaa hiusväriä. Koska omaan luonnostaan kuivan karkeat hiukset, käytän aina voidemaista jätettävää, öljyä sekä suihkutettavaa jätettävää hoitoainetta. Vaikka on lyhyet hiukset, kolmekaan tuotetta ei latista kun niitä käyttää pienen määrän :)

Tuuheuttava suolasuihke sopii lyhyille sekä pitkille hiuksille. Se antaa karheaa rakennetta ja tukea. Hiuksista tulee täyteläisemmän ja kuohkeamman näköiset. Suolasuihke onkin oivallinen tuote lyhyisiin hiuksiin mutta tuo se pitkiin hiuksiin rakennetta pituuksiin. Itse pitkähiuksisena en suolasuihketta päässyt ikinä testaamaan, eivät olleet silloin vielä "muotia". Suihkutan suolasuihketta kosteaan tukkaan, rutistelen ja that´s it. Föönäys, vaha ja lakka. Ei mennyt kamalasti aikaa hiusten laittoon :)

P1010032.ORF

Muotovaahto antaa vahvaa pitoa sekä volyymia joten onkin yksi hiustenmuotoiluni kulmakiviä. Ilman muotovaahtoa ei vaan saa sitä ryhtiä ja volyymia. Kun hiuksissani on enemmän pituutta, hylkään suolasuihkeen ja otan muotovaahdon esiin. Se antaa kuohkean pohjan ennen föönäystä ja pitää kampauksen kuosissaan monta päivää. 
Simin muotovaahto on yksi parhaita kokeilemiani, yleensäkin suosin muotoilussa kampaamotuotteita koska ne vaan ovat parempia. Maksavat toki enemmän mutta iso pullo kestää todella pitkään, veikkaanpa että vuoden päivät ainakin. 

Erittäin voimakkaan pidon antava hiuskiinne lupaa pitkäkestoista pitoa ja tukea. Sen se myös lunastaa. Pitää hyvin tuulessa ja tuiskeessa mutta ei tee kypäräkampausta ja lähtee harjaamalla pois. Ei tee vahvuudestaan huolimatta liian vahvaa pitoa, joka taas katkoo hiuksia kun yrität kammata tukkaa selväksi. Ei tuoksu millekään mikä oli se tärkein juttu itselle.

Kaikenkaikkiaan, tykkäsin Simin DS hajusteettomasta tuotelinjasta oikein paljon! Vaikka rakastan shampoiden ja hoitoaineiden tuoksua, suihkutettavat tuotteet saavat olla hajusteettomia. Valkoiset pakkaukset ovat kliiniset, ehkä hieman vaatimattomat mutta mikäli kaipaat tehokkaita hajusteettomia tuotteita, suosittelen tutustumaan näihin :)

Saavatko sinun hiustenmuotoilutuotteesi tuoksua vai kaipaatko täysin hajusteetonta kuten minä? Oliko Sim DS tuotesarja ennestään tuttu?

Tuotteet löydät parturi-kampaamoista, hintaluokka n. 19 - 20 e.

9 kommenttia:

  1. Tämä oli hyvä vinkki. Mulla päänahka oireilee hajustetuista hiustuotteista. Esim moroccanoilin lakka ei sopinut. Ostankin aina samoja, turvallisia tuotteita. Hassua, koska muuten hajusteet ei ärsytä, vain päänahkassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ottaa itseä henkeen jos lakka haisee liian voimakkaalle. Tai jos hiuksia pestessä naaman yli oikein humahtaa sellainen lakalta tuoksuva huuhdevesi. Siksi tykkään hajusteettomista :)

      Poista
  2. Simin tuotteet ovat yleisesti ottaen hyviä, mutta mahtavaa että vaihtoehtona on myös hajusteettomiakin tuotteita. Moni kuitenkin kärsii hajuste herkkyydestä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen myös tykännyt Simin tuotteista, käytän heidän pinkkiä värinaamiota :)

      Poista
  3. Toi hiuslakka alkoi kiinnostaa! Mäkin suosisin mieluusti hajusteetonta hiuslakkaa, kun sitä tulee kuitenkin päivittäin käytettyä ja oon töissä sairaalassa, missä kaikki hajusteet olisi hyvä olla minimissään. Suolasuihkeet on myös aivan ihania<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa siltä että nää vois olla ihan sun tuotteita :)

      Poista
  4. Taisi kadota kommenttini jonnekin. :o Kiitos vinkistä. Hajusteettomia Cutrinin muotoilutuotteita olen käyttänyt jo vuosia. Tuo suolasuihke kiinnostaa, sillä Biozellin oli liian voimakkaantuoksuinen.
    Tykkään tämän postauksen kuvista. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kommentti meni vahingossa väärään postaukseen, en nyt muista mihin mutta siellä sen julkaisin ja vastasin: nämä voisivat siis olla tuotteitasi jos hajusteettomista tykkäät :) Kiitos kuvakehusta <3

      Poista
    2. No niinpä oli mennyt. :o Kadonnut toiseen postaukseen. ;) Tänne kuului. :) Hyvin olit kartalla, minne postaus olisi oikeasti kuulunut. :D Kommenttikenttä pomppi silloin ilmeisesti jostain väärästä painalluksesta.
      t. TQ

      Poista

Kiitos kommentista <3