maanantai 9. lokakuuta 2017

Vihdoin se on täällä...Autumn nimittäin

Ja kynsilakka eikä vuodenaika ;) Ostin siis pitkän mietinnän jälkeen Picture Polishin Autumnin. Mulla on koko ajan joitakin PiPon lakkoja ostoslistalla, niitä sitten pikkuhiljaa tilailee.

Tämä ihana oranssi Autumn alkoi tottakai himottaa syksyllä. Kovin kaunis tämä onkin, ihan täydellinen oranssi. Ei mielestäni liian tumma muttei liian kirkaskaan. Sopii ympäri vuoden. Koostumus on todella hyvä. Jo ensimmäinen kerros peitti ja levittyi kauniisti. Aluslakkoina mulla oli Color Clubin CC-lakka jonka päällä essencen Mega Last. Voi olla että aluslakoilla oli suuri merkitys, nuo molemmat antavat tosi hyvän pohjan kynsilakalle. Autumnia siis riitti kaksi kerrosta.

Picture Polish Autumn

Picture Polish Autumn

Koristelut olivat heti selvillä, jotain leimausta piti saada. Halusin leimata ne mustalla. Siksi lakkasin pikkurilliin Picture Polishin Darcya, nättiä mustaa holohitulalakkaa. Ja kun olin lakkauksen tehnyt, tuli mieleen vain yksi asia. Halloween :D

Picture Polish Autumn

Onnistuin sitten tahtomattani valitsemaan täydelliset lakat Halloweeniin! Pienet vibat oli kyllä koko ajan mutta ajattelin kestäväni sen. Viboja vaimensin leimauksilla Ûberchicin 8-01 laatalla. Leimaus meni vähän vinoon mutta antaa olla ;)

Ûberchic 8-01

Ûberchic 8-01

Päällyslakkana mulla on essencen Gel-look. Olen aivan rakastunut tähän! Antaa älyttömän upean kiiltopinnan ja sopii leimausten päälle. Ei ole pikakuivattaja joten alla olevan lakan on oltava kuivaa. Onneksi Picture Polishin lakat kuivuvat nopeasti joten eivät tarvitse pikakuivattajaa. Eri asia on jotkut cremelakat joita joutuu laittamaan paksummin. Tämä ei siis pikakuivata mutta kuivuu kyllä kynnelle melko nopeasti. Hyvä päällyslakka jota ei ole hinnalla pilattu! Olen ostanut tämän aikoja sitten mutta kyllä tätä on koko ajan myynnissä. 2mm kokoiset niitit löytyvät Cesarin kiekosta ( saatu ).

P9030025.ORF

Mitä tykkäät Autumnista? Löytyykö sinulta tätä syksylakkaa?

18 kommenttia:

  1. Hienot halloween kynnet 😍👍

    VastaaPoista
  2. Pitää kyllä ehtiä tälle syksyä käyttääkin tuota lakkaa, on se sen verran nätti! :)

    VastaaPoista
  3. Onnea Autumnista. :) Ihana tuo pullon teksti. Tämä lakka on selkeästi oranssinen. Itselle ei tullut heti mieleen Halloween, vasta kun mainitsit sen. ;) Kaunis lakkaus.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mustan kanssa menee ihan Halloween lakasta!

      Poista
    2. Edellisestä viestistä unohtui toive, että ehtisitkö tehdä tällä Autumnilla ja Playing Koilla liukuvärjäyksen? :) Sopisikohan siihen vielä Foxy?
      t. TQ

      Poista
    3. Mietin että Autumn ja Foxy ainakin sopisivat yhteen, ovat molemmat glitterisiä. Minun pitää miettiä ja kokeilla millainen tulisi ;) kiitti ideasta!!

      Poista
  4. Kaunis, just sellainen nätti syksyinen oranssi. <3 Mun ehdoton syyslakka on OPIn Casino Royale.

    VastaaPoista
  5. Hieno lakkaus! Oranssi ja musta sopii todella hyvin yhteen. Tykkään väriyhdistelmästä kovasti. Ei tuu mieleen halloween, ei vaikka mainitsit. Nää vaan on hienot kynnet! :)

    VastaaPoista
  6. Autumn on NIIN ihana lakka <3 Onnittelut sen kotiuttamisesta. Mullekkaan ei tullut halloween mieleen (näin kynnet ensin istanpuolella) ennen ku luin tän sun postauksen, ja nyt ne näyttää ihan hallowenkynsiltä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, olisiko pitänyt olla mainitsematta niin ei Halloween-vibat tarttuisi teihinkin ;)

      Poista
  7. Jestas miten upee lakkaus! Täällä meillä on kyllä syksy jo muuallakin kuin kynsillä :D Pari viikkoa jo satanut vettä ja vielä pitäs vaan jatkua /:

    VastaaPoista
  8. Siis miten ihana oranssi sävy! Tää on kyllä pakko hankkia! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3