maanantai 2. lokakuuta 2017

Syyskuun kosmetiikkaostot

Viime kuun jäljiltä lupasin hillitä itseäni tässä kuussa. Aina ei tarvitse shoppailla, joskus voi miettiä tarvitseeko todella. Tässä kuussa tuli Picture Polishin uusi kokoelma joka pakotti lakkojen ostamiseen.

P9050024.ORF

Picture Polish kynsilakat Forest ja Macaron CesarsShopista. essencen syysuutuuksia Carlssonilta ja Cittarista jalkavoide. Kaikki kuvan ostokset n. 47 euroa.

P9080039.ORF

Kicksin mainoslehti mainosti ihanalla kuvalla Viva La Divan Move Me Jungle palettia. Olen tätä aikani harkinnut joten nyt se tuli hankittua. Kuten myös monien kehuma L´orealin meikinkiinnityssuihke. Nämä olivat 25 euroa. 

P9220069.ORF

elevenistä kangasnaamioita ja CesarsShopista NCLA hololakkoja sekä Inm pikakuivattajaa. Nämä kaikki n. 60 euroa. 

P9290001.ORF

Loppukuusta pieni 11 euron Cesars tilaus johon otin uusia Milvejä.

Kuun kosmisostot olivat yhteensä 143 euroa. Ei paha mutta olisi ollut kiva päästä pienempäänkin summaan :) Mites teidän kuukausi meni? Oliko ostoksissa jotain kiinnostaa mitä haluaisit nähdä täällä blogissa?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

30 kommenttia:

  1. Ihana,toi mopsinaamio 😂
    Mulla meni nelisenkymppiä kun ostin yhden bloggarin kirppikseltä juttuja.

    VastaaPoista
  2. Kivat ostokset. Olen itsekin harkinnut hommaavani noita essencen metal-rajauskyniä (niitähän nuo on?), mutta en ole vielä onnistunut löytämään livenä kuin paria sävyä. Niistä olisi kiva kuulla enemmän, miten toimii jne.
    En ole vielä omaa saldoani laskenut, mutta ulkomaan reissun shoppailut tekevät ekstraa tähän kuukauteen;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hyviä ovat. Aika lötköhän se pää on että vaan ohueen rajaukseen sopivat :) sävyt on myös aika tummia ja metallisia, ei ehkä mun suosikkirajauksia mutta kyllä ne tulee käytettyä.

      Poista
  3. Mua kiinnostais lukea Viva La Divan paletista.

    VastaaPoista
  4. Mulla taisi mennä viime kuussa reilu satanen kosmeostoksiin, eli aika normi. Viva la Divan palettia olisi mukava nähdä lisää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VLD paletti oli hyvä ostos ja saa oman postauksensa :)

      Poista
  5. Täälläki on mietitty tuota Lorealin suihketta! Kerro sit miten sulla toimi ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimii tosi hyvin! Olen aamuviideltä suihkutellut ja nyt vasta vähän kiiltelee nassu. En ole lisännyt puuteria ollenkaan :)

      Poista
  6. Mulla meni yllättävän vähän koska pidin tiukkaa säästöä, ehkä 40 - 50 ja nekin pakollisia loppuneiden tilalle tulleita juttuja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on jo tosi hyvin, en kyllä itse ikinä pääsisi moiseen summaan :)

      Poista
  7. Sitä ollaan pysytty aika kohtuudessa! :)
    En tainnut itsekään ostaa ihmeitä, mutta joka kerta kun Essencen-ständi osui kohdalle - en poistunut tyhjin käsin - se nyt vaan on mahdotonta! :D
    Noista kynsitarroista kuvia kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulee kuvia mutta saattaa mennä tovi :) mä olen nyt useamman kerran päässyt essenceltä tyhjin käsin pois. Metrin hyllyssä ei ole sitä mitä haluan ja uusimmat kokoelmat eivät ole niin mieleeni ;)

      Poista
    2. Metrin hyllyt on kyllä tylsiä. Tässä lähellä on Tokmannilla kaksimetrinen, sen jälkeen ei muualla viitsi käydäkään. Ajattele, jos pääsisi joskus sellaisen suuren äärelle! :)

      Poista
  8. Ei musta lainkaan paha summa mikä on mennyt, itsekin hyvin lähelle mentiin :D

    VastaaPoista
  9. Viva la Divan paletti kiinnostaisi muakin! :) Mulla ei ole kyllä hajuakaan kuinka paljon laitoin kosmetiikkaan viime kuussa rahaa :D Pitäisi varmaan taas alkaa pitää paremmin kirjaa noista tai ihan vaikka laskea summat blogiin tehdyistä ostospostauksista. Välillä ne summat vaan järkyttää sen verran paljon, että on parempi jättää ne laskematta yhteen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta :DD lokakuu tulee mullakin olemaan tosi paljon suurempi :)

      Poista
  10. PP:n macaron näyttää siltä, että olisi ihan mun lakka :D

    VastaaPoista
  11. Aika pienet ostoksethan noi! :) Lorkun suihketta oon kokeillut töissä pari kertaa, aika jees. Toi kantapää/jalkavoide on hyvää, tykkään siitä tosi paljon - on täyteläistä ja muhkeaa! Korput kiittää.

    Viva La Vidan paletin omistan, siinä on tosi kivoja "jalokivivärejä" ja erityisen hyvä viininpunainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kanssa siitä viininpunaisesta ;) pienet ostokset mutta aina niistä kertyy tuota summaa :)

      Poista
  12. Hoitovapaalle jääminen häämöttää uhkaavan lähellä, joten kosmisostoksia on täytynyt pikkuhiljaa alkaa karsimaan.. Viime kuussa tilasin kuitenkin Madaralta -40% kamppiksesta SOS seerumin ja naamion, eivät ole tosin vielä tulleet. Lisäksi tuli tilattua prettyltä vihdoin ja viimein vähän essenceä ja tulikos sinulta ne huulimeikitkin syyskuun puolella ;) Että olihan siinä taas :) Uusia MILVejä tekisi minunkin mieleni pitkästä aikaa tilata, joten ne kiinnostavat aina. Aina ei pakkauksesta pysty ihan hahmottamaan, miltä kuvat näyttävät sitten oikeasti käytössä kynsillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cesarin sivuilla on aina kuvat tarroista kynsillä :) ne on auttanut minua ostopäätöksissä. Madaran -40 kamppikset on kyllä aina kivoja! Nyt tekisi mieli Madaran ja Ziajan misellivesiä, saas nähdä sortuuko niihin tässä kuussa :)

      Poista
  13. Toi mopsi naamio ❤❤❤
    Pitää laittaa mieleen, tiedän yhden mopsin omistajan 😁

    VastaaPoista
  14. Viime ja tässä kuussa on tullut tehtyä aika paljon ostoksia. ;) Sinun ostoksesi näyttivät kivoilta. Viva la Divan -paletti ja NCLA:n lakat ja milvit kiinnostavat.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo VLD oli kyllä kiva ostos, tosi syksyinen paletti :)

      Poista

Kiitos kommentista <3