tiistai 10. lokakuuta 2017

Syksyn uutuusmeikkejä Oriflamelta

Nyt mulla on testissä jotain itsellekin uutta ja kiinnostavaa! Nimittäin Oriflamea! Siitä on vuosikausia kun olen merkkiä viimeksi käyttänyt ja muistikuvat ovat todella hatarat mitä silloin olisin tilannut. Sain testiin syksyn uutuuksia sekä Eco Beauty tuotteita joista kerron erikseen.

Giordani Gold Marbleised eyeshadow

Giordani Gold Marbleised luomivärit ovat kerrassaan ihastuttavia! Rakastan käsintehtyjä Baked luomivärejä joissa on ihana marmorikuvio. Persoonallisia meikkipussin kaunistuksia. Luomivärin hinta on 23 euroa.

Mulla on näitä neljä sävyä jotka ovat vasemmalta lukien:

Intense Gold - Lämmin keltakulta vihreällä raidalla
Luxuriant Beige - Viileä shamppanja ruskealla raidalla
Lavish Plum - Syvä luumu pinkillä raidalla
Blue Suede - Deniminsininen hopealla raidalla

Giordani Gold Marbleised eyeshadow

Kuivana pigmentti miellyttää keskivertomeikkaajaa joka ei halua hurjastella. Aamun kiireeseen nämä ovatkin vallan mainioita. Olen tykännyt eniten kultaisesta sävystä jota käytin tässä meikissä. Beige sopii kivasti poskipäiden korostuksiin tai silmämeikin korostukseen sisänurkassa tai kulmaluulla. Ja tosiaan kosteana näistä saa enemmän irti! 

Giordani Gold Marbleised eyeshadow

Luomella Oriflamen marmorinappien kultaa ja alarajauksessa luumua. Muut luomivärit sinivioletti Make Up Store Mysterious ja lämmin maitosuklaanruskea MAC Blackberry.

Giordani Gold Marbleised eyeshadow

Oriflame No Compromise mascara

No Compromise mascara kestää elämää eikä vaadi kompromissejä. Koostumus on kosteudenkestävä joten se ei tahraa tai varise. Tämän lupauksen se pitääkin hyvin, ei ole sotkenut yläluomeen päivän mittaan. Harjaspää tässä on aika perinteinen, aika iso ja tuuhea. Yllättävän helppo kuitenkin käyttää eikä sotke laitettaessa.

Oriflame No Compromise mascara

No Compromise mascara lupaa tuuheutta ja pituutta. Tämä onkin mainio arkimascara mutta jäin vielä kaipaamaan lisää näkyvyyttä. Käytän paksuja kissarajauksia ja minulla on raskaat luomet. Ripsivärini täytyykin olla siis äärettömän hyvä ja näyttävä että se erottuu edes jotenkin. Valitettavasti tämä mascara ei ollut minun juttuni mutta muutoin siitä jäi hyvä mielikuva. 
Ja on tämä mulla edelleen käytössä arkimascarana. Suosittelen sitä sinulle joka kaipaat nopeaa ja helppoa mascaraa. Tämä ei paakuta, sotke tai tee hämähäkkiripsiä. Kestää kerrostamista eikä koostumus ole liian sotkeva käyttää alustakaan asti.

Oriflame No Compromise mascara

Oriflame kynsilakat

Syksy tuo myös tullessaan kolme uutta Giordani Gold Intense Shine -kynsilakkaa. En ole kokeillut ennen Oriflamen kynsilakkoja joten minuun vetosi heti kaunis pullo. Kultainen korkki on ylellinen ja lakan suti jämäkkä sekä tiheäharjaksinen. Korkista saa hyvän otteen joten lakkaaminen on helppoa. Lakkaa kannattaa kuitenkin ottaa vähän kerrallaan koska sutiin tulee helposti liikaa, ja ainakin mulla näin leveä suti menee kynsinauhoille.


P9300066.ORF

Sävyt ovat ihanan syksyisiä ja kaikki minun mieleeni. Tumma sinivihreä Royal Emerald, ihana mutaharmaa Coffee Cream ja siniharmaa Steel Blue. Lakkapullon koko on 8 ml ja hinta 15 euroa. Jokaisessa lakassa on huikean kiiltävä cremekoostumus ja ne peittävät kahdella kerroksella.

Oriflame kynsilakat

Onko sinulla kokemuksia Oriflamen meikeistä? Mitä huipputuotteita meikeistä löytyy? Entä huteja, onko heitä?

21 kommenttia:

  1. On kokemuksia ja tykkään Oriflamen meikeistä, sekä muistakin tuotteista kovasti. Aivan ihanat sävyt noissa kynsilakoissa ja pari noista luomareistakin huolisin kiitolaukkaa. Upea meikki <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kiva kuulla, mulla menee Eco Beauty nyt testiin. Uskon kyllä tykkääväni :)

      Poista
  2. Noooh, ihan on kynsilakat nättejä mutta laitan sen viisitoista euroa mieluummin Picture Polishiin kuin Oriflamen lakkaan. Samoin luomivärit on mun mielestä kalliita, vai onko näitä edes normi hintaan tarkoitettu myytäviksi? Saadaan tarjoushinta kiskottua alas kun laitetaan kunnon numerot päälle? Silmämeikki on älyn kaunis kuten sulla aina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mä en tiedä miten näillä on tarjouksia. Ymmärtääkseni hintataso ei yleisesti ottaen ole kova. Tai sitten moni ostaa juurikin tarjouksista :) Hyvin harkiten ostan itsekin, mietin aina tarvitseeko kun on nuita lakkoja aikamoinen määrä jo :)

      Poista
    2. Kyllä, nuo ovat tuotteiden normaalit hinnat, ja niillä ne ovat myynnissä suurimman osan ajasta. Oriflamella on kuitenkin kolmen viikon välein vaihtuva tarjouskuvasto, jossa on valikoima tuotteita tarjoushintaan. Jotkut tuotteet ovat tarjouksessa useammin, jotkut harvemmin. Välillä isommassa, välillä pienemmässä tarjouksessa. Jokainen päättää itse milloin ja mihin hintaan tuotteen ostaa. Ostaako normihintaan vai odottaako tuotteen tulevan tarjoukseen. Itse olen edustaja ja minulla on useampi asiakas, joka ostaa tuotteet silloin kun niitä tarvitsee, oli tarjouksessa tai ei. Jotkut sitten odottavat niitä tarjouksia. Kannattaa joskus kokeilla tuotteita, meillä on paras päällyslakka ever!

      Poista
    3. Kiitos kun kerroit :) tarjouslehden olemassaolon muistin, kivahan niitä on aina selailla. Ja sortua tilaamaan ;) pistetään päällyslakka korvan taakse!

      Poista
  3. Oi ihana tuo kulta. Melkein pakko saada, vaikka kultia on varastossa useampi. Mut toi on niin makea.

    VastaaPoista
  4. Upea meikki, toi viileä shampanja on sellainen sävy joka pitäisi löytyä jokaiselta, kaunis. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) se on kyllä monikäyttöinen ja kaikille sopiva sävy :)

      Poista
  5. Jotenkin en syttynyt näille tuotteille mutta sinun meikki on tosi kiva! Sininen ja vihertävä kulta näyttää hyvältä :)
    Mulla on ainoa Oriflame-kokemus merkin meikkivoide jonka ostin vuosi sitten Tukholmasta. Ihan kiva (muistaakseni) mutta jäi jostain syystä vähälle käytölle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) en kyllä näe sinua Oriflame-tyttönä, jotenkin on iskostautunut että pidät toisenlaisista merkeistä ;)

      Poista
  6. Giordani Gold on Oriflamen parhaimmistoa, ja tuotteiden hinta onkin hieman korkeampi. Näistä kuitenkin saa usein hyviä tarjouksia :) Hetkeen en ole Oriflamen tuotteita käyttänyt, mutta GG on kyllä mun lempparisarjoja Oriflamelta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, mullakin oli mielikuva että GG on se fiinimpi sarja Oriflamelta :)

      Poista
  7. Ompas kivat luomivärit ja lakat. Lakoista Steel Blue on kyllä kaunis! Ihanan meikin olet tehnyt!
    Kivaa päivää sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Marble luomivärit on tosi hauskoja :) Kivaa päivää sinnekin, toivottavasti ei ole niin synkkää kuin täälläpäin...

      Poista
  8. Tulen narisemaan tästä blogissa loppuneissa, mutta ihanan mansikka-manteli sarjan tilalle tullut Rosehip & linseed oil -hoitoaine ja shampoo oli ihan kamalaa! :D Muistuttaa tuoksultaan jotain pyykinpesuainetta, pöh!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3