perjantai 13. lokakuuta 2017

Roppakaupalla uusia Milvejä!

Mulla on paljon uusia Milvejä joita haluan pikaisesti vilauttaa teille. Tiedän että on lepopäiväni postausrytmin mukaan mutta en malta olla postaamatta oman nimipäivän kunniaksi ;) on taas niin kivoja uutuuksi esiteltävänä. Olen ostanut osan näistä ja osan saanut blogiin esiteltäväksi. Enkä ole unohtanut teitäkään, tulevassa synttäriarvonnassani on myös mukana uusia Milvejä ;)

Color Club One Coat Modern Pink

Olin eniten innoissani pinkeistä ja turkooseista foil-marmori kuvioisista Milveistä. Halusin niitä ihan ekana kynsille. Päädyin näihin pinkkeihin ja jotenkin itsestäänselvyytenä pinkkiin Color Clubin One Coat -lakkaan, Mietin pitkään onko se Jackie Oh vai Modern Pink. Päädyin jälkimmäiseen koska se on vaaleampi ja enemmän näihin Milveihin sopiva. 

MILV Water Decals

Color Club Coated one coat

Pinkit marmori-Milvit kertovat vaativansa alleen valkean lakan. Lakkasinkin ensin valkoista lakkaa nimettömään ja keskisormeen, muihin kynsiin Modern Pinkiä. Se on muuten siitä oiva lakka että se tosiaan peittää yhdellä kerroksella. 

Color Club Coated One Coat

Milv water decals

Valkean lakan päälle Milvejä. Huomasin ekan Milvin kohdalla että hei, eipä näytä hyvältä. Nuo pinkit marmori -Milvit ovatkin aika läpikuultavia eivätkä näyttäneet niin hyvältä valkean lakan päällä. Lakkasin vielä Modern Pinkiä valkean päälle ja sitten Milvit. Näyttää heti paljon paremmalta. Laitan kyllä nuo turkoositkin samanvärisen lakan päälle. Päällyslakka on Inm Out The Door joka ei rypistänyt näitä Milvejä.

Harmi kun kynsiblogit ovat niin hiljentyneet. En ole nähnyt missään näitä uusia Milvejä. Oletko sinä? Oletko ostanut jo näitä?

Coated -lakat saatu blogin kautta, samaten osa Milveistä. Muut tuotteet ostettu itse.

22 kommenttia:

  1. Ihanat!!
    Hyvää nimipäivää💓

    VastaaPoista
  2. Hyvää nimipäivää <3
    Hienot kynnet!
    Ostin parit Milvit mutta olen vaan aika huono käyttämään Milvejä. Jotenkin tuntuu vaikealta suunnitella lakkausta niiden ympärille ilman että vaikutelmasta tulee irtonainen. Täytyypä kaivaa ne käsilaukusta ja katsoa pitäisikö tehdä asialle jotain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 mä käytän usein nimettömässä, yritän valita samaa värimaailmaa olevan lakat ja Milvit. Tai sitten musta-valkeat sopivat mihin vaan lakkaan. Mä olen näihin ihan höpsönä ;)

      Poista
  3. Katoin näitä heti kun tuli uusia ja olikin muutama heti ostoskorissa mutta jätin kuitenkin koska mulla on ponkka ennestään jotka käyttämättä, tosin eri tyyppisiä mutta MILVejä kuitenkin. Näyttävä lopputulos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) minä en voi näitä vastustaa ;D vaikka on entisiäkin käyttämättä..

      Poista
  4. Onpas ihanan pirtsakka lakka tähän harmaaseen säähän ♥
    Mie en vielä tilannut näitä uusia Milvejä, kun odotan että pääsen ensi viikolla niitä shoppaileen Cesarsille ;)

    VastaaPoista
  5. Ihanat <3 mäkin noi jo ostin mutta kynsille asti ei oo vielä kerennyt. Yhdet toiset kyllä jo postasin (: ja aika monet muutkin uudet ostin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä uusissa Milveissä oli monta ihanaa. Katsoin aiemmin ne sun postaamat ja ne oli kivan syksyiset :)

      Poista
  6. En ole nähnyt muualla. Sinun innoittamanasi voisin ostaa ja kokeilla. Yritin lukea sivupalkista, onko näiden käytölle tutoriaalia. Onko? :o Kivat kynnet sait tehtyä. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole minulla tutoa näistä :/ mutta Cesarin sivulla on:

      https://www.cesarsshop.fi/epages/cesarsshop.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2015052705/Categories/Tuotemerkit/Milv

      Kannattaa kokeilla. Ovat mielestäni helppoja käyttää ja kestävät pientä liikuttelua että ihan heti ei tarvitse osua kohdilleen :) siirtokuvien parhaimmistoa! Ja muuten, nyt sain idean Foxy-Autumn liukuväriin, yritän toteuttaa ne pian ;)

      Poista
  7. Ihanan pirteät! Modern pink on just eikä melkein sellainen sävy, mistä minä tykkään. Saatan ehkä joutua hankkimaan sen ensi kesäksi. Vaikka sopiihan se syksyynkin. :) Milvit on kauniit. En ole vieläkään kokeillut.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta tuo One Coat-kokoelma oli tosi onnistunut. Tykkäsin todella paljon tietyistä sävyistä, tämä oli yksi niistä. Pidän lakkojen koostumuksesta joten nyt vaan hankkimaan, sopiihan ne muulloinkin kuin kesällä käytettäväksi ;) ja parit Milvit mukaan ;D

      Poista
  8. Tää on kyllä niiin upea! Herranjestas että silimiin sattuu 😁

    VastaaPoista
  9. Oooh, waude wau! Nämä on kyllä hienoja :) Mä olen niin huono käyttämään siirtokuvia, että siksi en ole näitäkään hankkinut. Ehkä kuitenkin pitäisi ostaa pari, vaikka kiireisen päivän varalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) sä osaatkin sitten maalata, mitä minä en taas osaa :)

      Poista
  10. Ihanat kynnet ja oi miten hienoja noi marmori milvit!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3