sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Minun suosikkimatteni. Kun koolla on väliä!

The Balmin meikit ovat ihanan leikkisiä ja etenkin Matt(e) mattapaletit ovat hauskoja. Kokoelmani täydentyi Meet Matt(e)-sarjan Size Matt(e)rs -paletilla jonka sain elevenistä yhteistyön merkeissä. Nimestäkin päätelleen paletti sisältää vain mattalaatuisia luomivärejä joista satun eritoten pitämään.

the Balm Meet Matt(e) Size Matt(e)rs palette

Aiempi Matt(e) palettini on ollut ahkerassa käytössä joten siksi halusin tämänkin paletin. Size Matt(e)rs paletti taipuu sekä arkisiin sekä näyttävämpiin mattameikkeihin. Kokonaisuus näyttää alkuun hieman yksitoikkoiselta mutta kyllä tästä herrasta on vaikka mihin. Paletin jännät värit ovat alarivin haalea keltainen ja oikean pystyrivin rusehtava vaaleanpunainen. 

the Balm Meet Matt(e) Size Matt(e)rs palette

Ruskeat ja harmaat sävyt täydentävät paletin vaaleita joten tämä kyllä taipuu monenmoisiin meikkeihin. Näen kaikkien värien olevan myös tarpeeksi erilaisia keskenään, on kylmää ja lämmintä ja monia eri väriasteita. Pigmenttiä tosiaan riittää mutta värejä on otettava varovasti pöllyämisen takia. 

the Balm Meet Matt(e) Size Matt(e)rs palette

Matt Johnsson - Kylmä hieman siniseen taittava harmaa
Matt Garcia - Lämmin mahonginruskea
Matt Malloy - Matta valkea
Matt Rosen - Lämmin suklaanruskea
Matt Wood - Kylmä tummanruskea

the Balm Meet Matt(e) Size Matt(e)rs palette

Matt Singh - Murrettu lohenvaaleanpunainen
Matt Abdul - Taupe harmaa
Matt Lombard - Vaalea banaaninkeltainen
Matt Hung - Luumuinen harmaa

the Balm Meet Matt(e) Size Matt(e)rs palette

Paletissa on siis tosi kivasti eri värejä! Kaikki toimivat yllättävän hyvin keskenään. Näissäkin meikeissä olen käyttänyt vähän vaikka mitä. Lohenvaaleanpunaisessa päivämeikissä ruskea kimallerajaus on Yves Rocherin Brun Ecorce kynä. 
Kulmat IsaDora Precision Brow Pen sävy Taupe ja Make Up Storen Tri Brow paletti Brown. Ripsivärinä molemmissa meikeissä IsaDora Flashing Volume.

the Balm Meet Matt(e) Size Matt(e)rs palette

the Balm Meet Matt(e) Size Matt(e)rs palette

Tummassa meikissä muut samat mutta sisärajaus on Yves Rocherin kynä Noir Ebéne. Eyeliner myöskin Yvesin. Meikin päätähtenä keltainen jota täydennetty ruskeilla ja harmailla. 

the Balm Meet Matt(e) Size Matt(e)rs palette

the Balm Meet Matt(e) Size Matt(e)rs palette

Onko nämä Matt(e) paletit sinulle tuttuja? Tykkäätkö ylipäätään paletista jossa kaikki on mattaa? Pitäisikö joukossa olla kimallusta?

the Balmin meikkejä löydät elevenistä. 15.-17.10. the Balm -20%. Nyt on hyvä tilaisuus ostaa vähän huokeammalla joku pitkään himottanut Balmin meikki ;) vaikka juurikin joku Matt(e) paletti, toisen mieheni olen esitellyt tässä TOP 5 luomiväripaletit -postauksessa :)
Matt(e) paletin saa nyt 33 eurolla, normaalihinnan ollessa 41 euroa ;)

32 kommenttia:

  1. Nuo lilahtavat sävyt on kivoja ja meikit samaten. Tykkään itse eniten satiniipintaisista luomiväreistä nykyään, vaikka mattaakin tulee käytettyä aika paljon. Hyviä ja pigmenttisiä mattasävyjä on kuitenkin aika harvassa. The Balmin paletit on hyviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Balmit on hyviä! Mä tykkään myös satiinipintaisista :) kyllä mä käytän hohtavia luomellakin mutta ne aina vaativat sen mattavärin varjostukseen. Siksi mulle on helpompi käyttää mattapaletteja ;D

      Poista
  2. Mä ihailen kun osaat tehdä niin kauniita silmämeikkejä! Mä yleensä teen meikin yhden/kahden värin taktiikalla :) Itse tykkään mattaluomiväreistä mutta on kiva käyttää myös sävyjä joissa hieman kimallusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) yleensä käytän kolmea väriä + vaaleaa häivyttelyyn. Ei se ole vaikeaa, kokeilemaan vaan! Tykkään myös kimalteisista kunhan vaan on mattaa sitten varjostukseen ;)

      Poista
  3. Tosi kauniit meikit!
    Tykkään mattaisista itsekin. Mulla on ainakin sleekin mattapaletti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Sleekin mattapaletti on hyvä, mulla on tainnut olla se joskus..

      Poista
  4. Balmit on ihania ja ihan ois oma sävymaailma tuossa. <3 Hienoja kuvia kuin mitkä. Ihanaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
  5. Tykkään ehdottomasti pelkistä mattapalateista, UD:N Ultimate Basics on mun suosikki, siinä ei ole kuin yksi helmiäissävy, joka on ihan kiva olla olemassa, jos palettia raahaa matkalla mukana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei tuota UD:n palettia ole mutta se varmasti on loistava!

      Poista
  6. Enempi tykkään mattaisista luomiväreistä, mutta kimalluksellakin on paikkansa. Tykkään laittaa vaaleaa hohdetta silmän sisänurkkaan, niin sellainen saisi olla mukana, vaikka muuten olisikin mattaa.

    Todella kauniita meikkejä jälleen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) pieni pilkahdus silmäkulmassa on aina paikallaan ;)

      Poista
  7. Koko matta paleteissa on hyviä, voi vaikka highlighteria laittaa silmänurkkaan jos tuntuu liian lattealta. Nättejä meikkejä oot tehny.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) niinpä juuri, aina sen kimalluksen jostain kaivaa ;)

      Poista
  8. theBalmin luomivärien laatu on kyllä ihan huippuluokkaa! Multa ei yhtään näitä mattapaletteja löydy, mutta Meet Matt(e) Trimony on ollut jo pitkään hankintalistalla :) Mä teen tosi harvoin kyllä silmämeikkiä pelkkien mattasävyjen kanssa, mutta veikkaan että siihen vaikuttaa aika suuresti se, ettei multa oikein löydy mitään hyvää mattapalettia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt olisi aika korjata tilanne, alennus on vielä voimassa ;))

      Poista
  9. Tuo vaalea keltainen on hieno. En tiedä mikä on iskenyt kun messuilta mulle tulee kirkkaan keltainen-saas nähdä :) Joskus nuorena (lukioiässä) oli joku pikkupaletti jonka keltaista käytin.
    Itse tykkään matasta ja shimmerisistä. Melkein saisi jokaista väriä olla molemmissa koostumuksissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kallistun enemmän mattaan mutta käytän paljon shimmeriäkin :)

      Poista
  10. Ennen suosin vain mattapaletteja, mutta en tiedä mitä sitten tapahtui :D. Mattasävyt voivat joskus olla vaikeita häivyttää, joten siinä huomaa helpostin eron hyvän ja huonon mattavärin kohdalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matat on tosiaan joskus vähän vaativia. En sanoisi huonoiksi, vaan ehkä vaativiksi. Minusta taas vähäpigmenttinen mattaväri häivyttyy liian helposti näkymättömiin :) esim. Anastasian Subculturea on haukuttu huonoksi mutta ei se minusta ole. Vaatii vaan taitoa käyttää :) ja nämä Balmit on taas helposti häivytettäviä vaikka ovat pigmenttisiä :)

      Poista
  11. Upeat silmämeikit :) Mä tykkään ehkä aavistuksen enemmän mattaisista, mutta sellainen ns. kermaisen mattahko on mun suosikkikoostumus :) Ehkä satiininen on hyvä kuvaus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) satiini juurikin, mä tykkään kanssa niistä!

      Poista
  12. Tykkään mattaluomiväreistä. Tätä palettia en uskaltaisi ostaa pelkän ulkonäön perusteella, sillä värit näyttävät tummilta. Hienoja meikkejä olet taas osannut tehdä. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) vaikka ovat tummia, ovat yllättävän helppoja häivtellä ja sulautuvat hyvin toisiinsa :) ei siis kannata pelästyä tätä herraa!

      Poista
  13. En ole vielä kokeillut The Balmin tuotteita. Voi olla, että jos niitä voisi käydä kaupoissa testaamassa, olisin ostanut jotain heidän tuotteitaan. Itse tykkään kyllä käyttää luomilla jonkinlaista kimalletta, harvoin käytän pelkästään mattoja sävyjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin sorrun kyllä ostamaan helpommin jos pääsisi livenä hiplaamaan ;)

      Poista
  14. tosi kauniit sävyt tässä paletissa!

    VastaaPoista
  15. Uppee! Voisi kyllä itekki harkita tuon hankkimista. :)
    xx

    VastaaPoista
  16. Silmämeikit on aivan ihanat!! MUTTA - kulmakynä(?) on aivan väärän sävyinen, liian lämmin, kun yksittäiset karvat ovat selkeästi viileäsävyisiä ja tummia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) olet kyllä oikeassa, kulmakynä sävyltään Taupe ei ole täysin minun sävyni mutta käytän sen pois. Onneksi loppuukin kohta! Mulla on kulmissa musta kestoväri, rajat teen IsaDoran Taupe kynällä ja kulmia täytän/väritän Make Up Storen Brown paletilla josta käytän kahta eri ruskeaa. Luonnossa toimii mutta jos meikkikuvia tirkistelee läheltä niin varmasti näkee eroja ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3