tiistai 31. lokakuuta 2017

Lokakuun loppuneet tuotteet

Lokakuun loppuneet! Tässä kuussa saavutettiin taas hyvä määrä :) Montako tuotetta loppui, se selviää postauksen lopusta ;)

P9300062.ORF

Ihonhoito

Yves Rocher Aprikoosinkivi vartalonkuorinta-aine

Miellyttävä rouhea ja hyväntuoksuinen perus vartalonkuorinta, ei jäänyt kovinkaan ihmeellisenä mieleen. Ei kiinnostusta ostaa uudelleen.

Yves Rocher Purifying Cleansing Gel
Sebo Végétal sarja on ollut tosi hyvä iholleni. Tämäkin puhdistusgeeli on hirmu raikas, hyväntuoksuinen ja pesee tuhdimmankin meikin helposti pois. Ympäristöystävällisestä tuubista plussaa! Näitä ostan aina uudelleen koska sopivat iholleni.

Palmolive Feel Glamorous deodorantti*
Tämä tupsahti Bette Boxissa. Piti kainalot kuivina, ei tuhrinut paitoja eikä pettänyt kertaakaan. Pisteet siis hälle! Tuoksuukin hyvältä.

P9300042.ORF

Ziaja Goat´s Milk kasvovoide*
Tämäkin kevyellä sk 20 varustettu päivävoide tuli Betten mukana. Pidin tätä ensin vähän tylsänä mutta voi miten ihana voide tämä olikaan! Sopivan täyteläinen mutta helposti imeytyvä. Ei jäänyt kasvoille pyörimään. Plussaa luonnollisuudesta ja hyvästä ( tosin jännästä ) tuoksusta. Oli erittäin hyvä pintakuivalle sekaiholle. Käytin kesällä yövoiteena öljyn kera. Ostaisin uudelleen!

Herbina Paradise Passion Body Mist*
Ihanan kevyt kesätuoksu joka sopi myös vessanraikastimeksi ;D

Lavera Illuminating silmänympärysvoide*
Siis huh huh, kylläpä kesti saada tämä tyhjäksi. Taisin avata tämän toissajouluna? Onko siitä jo niin pitkä aika? Ihanasti heleyttävä ja meikin alla sopivasti kosteuttava voide. Kyllästyin hiukan tämän riittoisuuteen joten käytän nyt välillä jotain muuta. 

Lumene Valo Bright Eyes silmänympärysvoide*
Tämäkin on tainnut tulla joskus Bettessä? Hyvä ja hyvällä tavalla neutraali silmänympärysvoide. Tekee mitä lupaa eli heleyttää ja korjaa. Oikein hyvä iltakäytössä ja silmänurkissa ei harakanvarpaita näy kun käyttää säännöllisesti silmänympärysvoidetta ;) 

P9300049.ORF

Kocostar Slice Sheet Mask*

Saatiin #mökkimiitistä nämä Kocostarin naamiot. Mun naamiossa oli sitruunan viipaleita! Koin että viipaleita oli helppo astella niitä kaipaaviin kohtiin. Hyvä vaihtoehto jos kokee kangasnaamiot liian ahdistaviksi tai huonosti istuviksi. Näitä saa ihan Sokokselta ja näissä on eri "makuja".

Pretty Animalz by Mascue Bar*

Tämäkin tuli #mökkimiitin goodie bagissa ja olen näitä eläinnaamioita itsekin ostanut Oletkaunis.fi:stä. Eihän näitä hauskempia ole! Kukapa ei haluaisi olla tiikeri yhden hetken ajan. Muutoinkin tosi hyvä ja kosteuttava kangasnaamio. Pysyy hyvin paikoillaan ja tekee ihosta pehmoisemman.

Holika Holika Baby Pet Magic Sheet Mask
Mopsinaamio oli kyllä hauska! Se imaisi itsensä kasvoille tiukasti kiinni ja oikein tihkui hoitavaa seerumia. Anti-wrinkle naamio sopii hyvin ikääntyvälle iholle ja vaikka ennen juhlia käytettäväksi. Iho jäi kosteaksi käytön jälkeen mutta jonkun ajan päästä pystyi jo meikkaamaan. Kaikki eläinnaamiot on mun suosikkeja kasvonaamioista. Näitä löytyy elevenistä. Voit olla oman elämäsi mopsi, apina, vihainen kissa tai panda :D


elevenillä 27.-31.10. kaikki tuotteet -20% ostosten ylittäessä 50 e (ei koske joulukalenteria).

P9300045.ORF

Cien silmämeikinpoistoaine
Yllättävän hyvä!! Tätä ei ole kyllä suotta kehuttu. Ei ärsyttänyt ikinä silmiä ja poisti meikinjäämät tosi hyvin. Ostaisin ehdottomasti lisää!

Georganics aktiivihiili suuvesi*
Tämä aktiivihiili oil pulling suuvesi oli jännä! Toisaalta tykkäsin purskutella öljyä suussa mutta en toivottua kahtakymmentä minuuttia ;) Hampaat olivat kyllä siistit ja jopa vähän kirkkaammat tämän käytön aikana. Suu oli puhdas ja raikas. Jään ikävöimään tuotetta. Vinkkinä muuten että suuvesipulloa kannattaa ravistella kunnolla. Mulla jäi pohjalle aika paljonkin aktiivihiiltä kun en tajunnut tätä tehdä :/ Georganicsin suunhoitotuotteista kirjoittelin tässä

Rfsu Easy Shaving geeli*
Tuli käyteltyä suihkussa, ei kummempaa tuumittavaa.

Rfsy Daily Wash intiimipesuaine*
Sama kuin yllä, perus neutraali pesuneste jota käytin koko kropan pesuun.

Piz Buin aurinkosuojavoide*
Tämäkin Bettessä tullut, joku perheessämme käytti tätä ja tämä loppui vain pyöri kaapissa. 

Nugg Hydrating kasvonaamio*
Oikeastaan ennen kangasnaamiohuumaa koin nämä superkosteuttavat kertakäyttöiset geelinaamiot parhaiksi. Tämä kosteuttava naamio tekee minkä lupaa ja on hirmu viilentävän tuntuinen kasvoilla. Ehkä nämä ovat jääneet sheet maskien jalkoihin mutta vähän suotta! Kyllä näitä tulee käytettyä silloin tällöin, ehkä vähän makuasia onko nyt hurahtanut kangasnaamioihin vai jaksaako näitä perinteisiäkin versioita. Pikku nugettinaamioita saa elevenistä. 

Frantsila Ruusu kasvoöljy*
Frantsilan luomuöljy oli hyvin riittoisaa. Käytin sitä juurikin tuon Ziajan voiteen kanssa iltaisin. Tykkäsin kovasti, pumppu oli hyvä ja pullo sen kokoinen että sai joskus käytettyä pois. Tykkään Frantsilan tuotteista muutenkin, edullisia ja ihanat pakkaukset.

P9300069.ORF

Hiukset

Manic Panic Fuchsia Shock suoraväri

Käytän tämän sarjan värejä koska ostan nämä mun kampaajalta. Sävyltään tämä Fuchsia Shock oli liian tummanpinkki ja violettiin taittava. Äärettömän pigmenttinen ja jo pieni pisara tämän huuhteluvettä värjäsi kylpyhuoneen seinät. Tämä loppui jo viikkoja sitten mutta edelleen tästä on muistot kylppärin seinä- ja lattialaatoissa. Ostan jatkossa vaaleampaa sävyä joka on sopivampi tukalleni eikä sotke paikkoja kuten tämä.

Meikit

Lavera Nude Effect meikkivoide*
Ihana ja kevyen luonnollinen meikkivoide. Helppo levittää ja antaa iholle nätin luonnollisen hehkun. Sävy oli aavistuksen liian tumma ( Ivory Light ) mutta tuli käytettyä loppuun. Hyvä pumppupullo!

essence Instant Volume Boost mascara*
En kyllä tykännyt kamalasti. En vaan näe essencen ripsareissa mitään erikoista. Hieman klimppaa mutta tekee pitkät ripset. Aavituksen tuuheammat. Mutta harjasta en tykännyt ja muutenkin..

IsaDora Flashing Volume mascara*
Tästä tykkäsin yllättävän paljon vaikka tässä on pieni harjasosa. Teki aina siistit ja pidemmät ripset. Ei sotke, laitettaessa, ei varose tai leviä päivän mittaan. IsaDoran mascarat on poikkeuksetta aina hyviä!

NYX HD peiteaine
Erittäin hyvä ja peittävä peiteaine silmänalusille. Ostaisin uudelleen! Hyvä levittää, peittää hyvin.

Lumene valokynä
Mukamas laitan tätä aina oikeaan paikkaan mutta en mä vaan huomaa eroa, onko valokynää vai ei. On jo ollut toista vuotta avattuna että eiköhän jouda roskiin.

P9300057.ORF

essence Super Precise eyeliner*
Dipattava rajaustussi mutta liian lötkö ja ohut pää mun makuun. Pysyi kuitenkin aina hyvin eikä ikinä levinnyt. Hyvä ja halpa sellaista etsivälle.

IsaDora Bold Tip eyeliner
Voi voi, tälle oli suuret odotukset kissarajaukseen sopivan päänsä ansiosta. Mutta tuntui että ei anna väriä tarpeeksi, viivan veto siis aina töksähti ja muutoinkin tämä oli niin kuivakka loppua kohti. Meni hermot, en tykkää oikeastaan kuin dipattavista rajaustusseista.

Elizabeth Arden Advanced Eye-fix silmämeikinpohjustaja*
Muistatteko kun bloggasin Purkkimafiassa? Ajasta jäi ihan hyvät muistot ja tulikin heti mieleen että sain tämän silmämeikinpohjustajan Purkkimafian aikaan. Eli oli se kyllä riittoisa, oli siis käytössä vuoden ja pari kuukautta!
Alkuun tämä oli hiukan juoksevampaa ja olikin kiva huomata että tämä jämäköityi ajan saatossa. Piti meikin hyvin paikoillaan, ei ollut luomiväriviiruja ollenkaan. Levittäessä hieman tahmaista josta en niin välitä, olen niin ihastunut Smashboxin heti luomeen tarraavaan pohjustajaan että sitä on vaikea päihittää ;) Ardenissa ei ollut moitittavaa, oikein hyvä ja toimiva pohjustaja kaksoispohjustuksessa.

Makiash Pale Pink poskipuna*

Nätti "joka päivän pinkki" poskipuna. Ei mitenkään erikoinen eikä kiinnosta sarjana ollenkaan muutoin. Kiva kuitenkin saada yksi poskipuna loppumaan, on se kyllä yksi työmaa aina!

Kynnet

China Glaze Midnight Kiss
Kiva kultainen frostlakka. Käytin paljon marmoroinneissa, en oikein kultaisella muuten lakkaile. 

IsaDora Gel Lacquer Top Coat*

Tosi nopsasti kuivuva geelipäällyslakka. Paksuuntui hieman ajan saatossa joten joutuu nyt poistumaan keskuudestamme. 

29 loppunutta!! Nyt taitaa olla enkat!

*-merkitty tuote saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

20 kommenttia:

  1. Huh mikä kilometripostaus! Piti hakea välissä.lisää kahviakin 😂
    Kiva,näitä on lukea 👍

    VastaaPoista
  2. Ihanasti loppuneita:) Cienin silmämeikinpoistoaine on mun vakiokalustoa. Oon käyttänyt sitä varmaan jo litratolkulla, jos kaikki putelit lasketaan yhteen.
    Multa on mennyt ihan ohi kertakäyttöiset geelinaamiot. Kun en ole kangasnaamioiden ylin ystävä, voisi tuollainen geelihommeli olla ihan kiva:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla, nuita on elevenissä erilaisia settejä :)

      Poista
  3. Onpa kyllä suorastaan kadehdittava kasa lokakuulta, itselläni saattoi hieman pienemmäksi jäädä vaikka viime kuusta paransinkin :D

    VastaaPoista
  4. Melkoisen kiitettävä satsi loppuneita. :D Suorastaan kahdehdittava.

    VastaaPoista
  5. Tässä oli tosi paljon tuttuja tuotteita, ehkä Bette boxin tilaamisen takia. Oil pulling kuulostaa erikoiselta, en tiedä tulisiko kokeiltua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voisin jatkossakin purskutella öljyllä, oli ihan veikeä kokemus :)

      Poista
  6. Hyvä kasa! Mitä ihmettä teen väärin kun löysin kotoa vain muutaman loppuneen tuotteen tän kuun päätteeksi 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä :D mä käytän yleensä 1-2 voidetta kerrallaan, ennen niitä oli jopa 5 avattuna yhtäaikaa. Kynsituotteissakin yritän käyttää nyt koko ajan samaa. Niin niitä saa loppumaan :) ja kun purkit jemmaa, huomaa että niitä kertyy yllättävän paljon vaikka muuta kuvittelee ;)

      Poista
  7. Betten kautta olen tutustunut moniin samoihin tuotteisiin, joita oli tässä esillä. Tuo Lumenen sy-voide oli ihan hyvä ja sain sen vihdoinkin loppumaan. ;) Oli riittoisa ainakin. :D Palmoliven dödö tuntui kuivalta, mutta taidan antaa sille vielä mahdollisuuden. Tuosta Ziajan SPF 20 -voiteesta tykkäsin. Laveran meikkivoiteesta oli kiva lukea. Kiinnostaisi itsekin kokeilla sitten, kun varastossa olevat meikkivoiteet ovat vähentyneet.
    Todella paljon tuotteita sait kulutettua. Luo ehkä vähän paineita ensi kuulle. ;)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä varmasti on samoja käytössä jos BetteBox tulee :) mä tykkään lukea näitä arvosteluja muidenkin blogeista, Loppuneet-postaukset on ihan parhaita! Jaa-a, saa nähdä miten paljon loppuu tässä kuussa ;)

      Poista
  8. Näistä ainut tuttu tuote taisi olla tuo Nyxin peiteaine, jota tykkään käyttää kasvoille mutta silmien alla peittävyys ei ole mielestäni kovin hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole muualla kasvoilla peitettävää, silmänalusetkaan ei kovin tummat ole :) mulle riitti ihan hyvin ja tykkäsin jämäkästä koostumuksesta ;)

      Poista
  9. Pakko kokeilla tuota oil pullingia,mielenkiintoista !

    VastaaPoista
  10. Mahtava kasa loppuneita! Mulla on toi Laveran Illuminating sy-voide kestänyt jo pitkälti toista vuotta ja mietin juuri tässä että koska mahtais loppua... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se loppuu joskus :) mutta meni mullakin siihen liki pari vuotta!!

      Poista

Kiitos kommentista <3