maanantai 30. lokakuuta 2017

Drip Marble Tutorial Halloween väreissä

Lupasin teille toteuttaa toivetta tutorialista jossa tehdään Drip Marble eli kuivamarmorointikynnet. Koska Halloween alkaa olemaan ajankohtainen, tein kynnet Halloweenin teemaa mukaillen. Suomessa pyhä tunnetaan enemmän nimellä Pyhäinmiestenpäivä ja tänä vuonna sitä vietetään ensi lauantaina 4.11. Ehdit siis vielä hyvin hankkia tarvikkeet Halloween kynsiä varten ;)

Halloween nails

P9160093.ORF

Olin jo valinnut lakat valmiiksi, mitkä sointuisivat oranssin kanssa ja toistaisivat Halloweenin värejä. Valitsin valkean Color Club Blank Canvasin, kultaisen China Gaze Midnight Kissin, mustan Fabyn Faby Is The Great Magicianin ja tämän OPI Man-Darin lakan. Käytän sellaisia lakkoja jotka ei haittaa vaikka kuluvat.

P9160095.ORF

Tiputtelen lakkoja reilut tipat Messy Mansionin matolle. Vaihtoehtoisesti voi käyttää jonkun purkin kanssa. Mieti mitä väriä haluat toistaa eniten tai vähemmän, tippoja sen mukaan. Kun tipat on tiputeltu, vedä Dotting Toolilla viivoja ja muodosta haluamasi kuvio.

nail art tutorial

Drip Marble Tutorial

P9160103.ORF

Kun taideteos jää kuivumaan, alan lakkaamaan kynsiä. Oranssina lakkana on OPI A Good Man-Darin Is Hard To Find. Laitan sitä kaksi kerrosta. On minusta yksi parhaista oransseista lakoista; pigmenttinen ja helppo lakata.

P9160111.ORF

Leimat teen Konadin Square 17 laatasta. Käytän Konad Gold ja kimaltavan mustaa Black Pearl lakkaa. Päällyslakka on myös Konadin. Seuraavaksi alan tarkastella onko marmorointi kuivunut. Yleensä annan sen kuivua yön yli, nyt kuivatin neljä tuntia. 

P9160114.ORF

Ota lastamainen työkalu ja työnnä se kovettuneen marmoroinnin alle. Jos se on sopivan kova, lakat eivät liiku yhtään. Jos tulee kurttuja tai repeämiä, anna vielä kuivaa. 

P9160116.ORF

P9160119.ORF

Otan pikku sakset ja leikkaan niillä sopivan palan. Pyöristän hieman alareunaa joka tulee kynsinauhaa vasten. 

P9160122.ORF

Laitan kynnelle ohuen kerroksen Inm Out The Door pikakuivattajaa ja painan palasen siihen. Asettuu hyvin ja sitten vaan kerros pikakuivattajaa päälle. Jos marmorointipalanen on sopivan ohut, asettelua tai painelua ei tarvitse. 

Konad square 17

Peukusta tuli mun lemppari! 

Halloween nail art

Nauti kynsistäni! Omaan makuuni nimettömistä tuli liian tummat eli minun olisi pitänyt laittaa paljon enemmän valkeita tippoja. Ehkäpä seuraavan kerran sitten ;)

Toivottavasti pidit tutosta! Joko olet päättänyt millaiset Halloween kynnet teet?

Linkatut tuotteet saatuja.

25 kommenttia:

  1. Todella upeat!!
    Itse leimasin PP:n Sistersin päälle hopeat seitit ja päälle oli tarkoitus leimata hämiksiä. No hämyheikit heittäytyivät änkyräksi ja juuttuivat leimasimeen, vain yksi suostui siirtymään kynnelle :p
    Peukalon kynsiin leimatut lepakot eivät käytännössä erotu ollenkaan... se niistä halloweenkynsistä. Mut jos loppuviikosta yrittäis uudelleen jollain toisilla lakoilla/kuvioilla... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) voi ei...harjoitus tekee mestarin, lohduttaako yhtään?

      Poista
    2. No menee harjoituksen piikkiin, eihän tää niin vakavaa ole. Ja tykkäsin kuitenkin näistäkin, kun eivät kokonaan pilalle menneet :)

      Poista
  2. Hienot! Peukku on minunkin lemppari. 😊
    En olekaan koskaan tehnyt kynsiä drip marble -tekniikalla. Pitää varmaan laittaa samaan jonoon Milvien kanssa. 😁

    VastaaPoista
  3. Hienot tuli!
    Voisin hommata kaikki Konadin square-laatat. Hyvä laatu ja kaikissa kivoja kuvioita.
    Halloween-kynnet tehty ja kuvattu ja odottavat julkaisua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Square laatat on tosi hyviä laadustaan ja kuvioiltaan!

      Poista
  4. Miten hienot kynnet! Ensimmäinen ajatus jo ekasta kuvasta oli "vaude, vaude". :D Hienoja lakkauksia on ilo katsella. :) Tykkäsin myös tutosta. Kiitos siitä. :)
    Luulen, että pidän koko viikon tummaa lakkausta kynsillä. Sain vihdoinkin lakattua oktoberfestilla. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 kiva että tykkäät! Oktoberfest on yksi kauneimpia OPI-lakkoja ikinä <3

      Poista
  5. Upea tuo kuivamarmorointi! :) Olen katsonut monta tutorialia siitä, jopa sellaisia versioita, joissa märkä lakka siirretään "paloissa" siveltimellä kynnelle. Ah, mikä tilaisuus sotkea oikein kunnolla. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se märkä lakka ei ehkä ole mun juttu, tämä on vähän siistimpää ja helpompaa :)

      Poista
  6. Aivan mahtavat kynnet:) Hyvin opettavainen postaus myös. Tosi kiinnostava nähdä miten homma hoituu, kun en itse oikein osaa käytännössä laittaa kynsiä juuri ollenkaan. Kynsitaide on Taidetta :)

    VastaaPoista
  7. Voi miten upeat kynnet!!! Heh, mä taidan mennä näillä mudansävyisillä kynsillä Halloweeninkin. :D

    VastaaPoista
  8. Onpa upeat ja kiva nähdä miten tollaset saa tehtyä! :) Vielä kun saisi itsekin nauttia noin kauniisti lakatuista kynsistä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) nyt vaan opettelemaan tutorialin avulla ;)

      Poista
  9. Ihan tajuttoman upeat Halloweenkynnet! Multa ei ikinä onnistuisi tuollainen marmorisysteemi, ei edes ohjeiden kanssa. :D

    VastaaPoista
  10. Tosi kiva lopputulos! Mulla yleensä tollaisissa kynsissä on juuri se ongelma, etten malta odottaa kuivumista tarpeeksi kauan ja sössin koko homman. :D

    VastaaPoista
  11. Ooo-lalaa miten hienot Halloween-kynnet, wau!! Meinasin ensin todeta tykkääväni eniten kurpitsakynnestä mutta kokonaisuus on niin onnistunut etten voikaan enää varmaksi nimetä. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3