maanantai 4. syyskuuta 2017

Yves Rocher Serum Végétal + alekoodi sinulle

Minua kysyttiin mukaan kampanjaan jossa sain valita kummasta Yves Rocherin sarjasta halusin kirjoittaa. Koska toinen sarja Hydra Végétal oli hyvin tuttu ennestään, päätin kokeilla Sérum Végétal tuotteita. Sarja sisältää anti-age tuotteita jotka sopivat 30+ iholle. Minä olen jo 35 ja ihoni alkaa olla kuivuuteen taipuvainen, olen siis ihan tätä kohderyhmää.

P7250029.ORF

Sarjasta tuli kolme tuotetta, päivä- ja yövoide sekä seerumi. Ennakkoluuloni olivat vähän tyyliin paksut ja tymäkän tuoksuiset mummovoiteet mutta ei! Sainkin ihanilla korallin värisillä pakkauksilla varustetut kivan tuoksuiset ja kevyet anti-age voiteet! Näitähän testaa mielellään :) 
Sarjan tärkein ainesosa on jääpäivikki jota kutsutaan elämän kasviksi. Jääpäivikki-uute stimuloi ihon mTHOR-proteiineja ja aktivoi siten ryppyjä vastaan vaikuttavia solumekanismeja. Vaikutusta tehostaa riisiuute joka heleyttää ihoa vauhdittamalla ihosolujen hapensaantia.

P7250042.ORF

P7250037.ORF

Wrinkles & Radiance - Smoothing Care päivävoide sopii kaikille ihotyypeille. Se on ihanan kevyttä ja silottaa ihoasi. Elvyttää ihosi kuulautta sekä vaikuttaa ryppyjä sekä juonteita vastaan. Ihosi on nuorekkaampi ja ihanan pehmeä. Koska voide ei ole rasvaista eikä jätä iholle kalvoa, se sopii meikin alle. Kaunis lasipurkki on ylellinen ja voide koostumukseltaan miellyttävää käyttää. Tuntuu kuin käyttäisi kalliimpaakin tuotetta. Tarjouksessa 17 euron luokkaa, normihinnaltaan yli 30 euroa. 

P7250034.ORF

P7250044.ORF

Wrinkles & Radiance yövoide silottaa ihoasi nukkuessasi. Kosteutta saanut iho on kuulaampi ja raikkaampi. Tämän koostumus on hyytelömäisempi ja paksumpi mutta silti yllättävän kevyt. Pidin molempien voiteiden koostumuksesta, ihanan kevyitä mutta kosteuttavia, mummosarjat kun mieltää niin raskaiksi ;D
Tämän jätän talvikäyttöön, otan taas esille ilmojen viiletessä. Vaikka koostumus oli kevyt eikä liian rasvainen, se kuitenkin kosteutti ihoa erittäin hyvin. Iho oli pehmeämpi aamuisin. Loppukesällä ihoni ei vaan kaipaa kuin kevyttä kosteutusta. Tämäkin on tarjouksessa naurettavan halpa, 17 euroa...onko mikään Yvesillä ikinä normaalilla hinnalla ;) normaalihinta on 34 euroa.

P7250047.ORF

Wrinkles & Radiance seerumi lupaa elvyttää ihon kuulautta. Juonteet ja rypyt pienentyvät eikä seerumi jätä ihoasi tahmeaksi. Pidin seerumin keveydestä mutta hyvästä tehosta. Oli helppo levittää eikä jäänyt pyörimään iholle. Imeytyy nopeasti ennen yövoidetta. Tuntui että nyt loppukesällä seerumi + yövoide oli vähän liikaa, ehkä seerumi yksinään riittää? Talvella ottaisin yövoiteenkin messiin. 
Kiva tuoksu, kaunis pullo, kepeä olemus. Hintakin on tarjouksessa parin kympin luokkaa, ei paha näin hyvästä seerumista joka sopii kaikille ihotyypeille. 

P7250051.ORF

^Yö-, päivävoide ja seerumi

Käyttämällä koodiani charmingnails5 saat 5 euron alennuksen 25 euron tilauksestasi. Koodi on voimassa 20.9 asti! Koodin voit käyttää koko tilaukseesi eikä sen tarvitse olla juuri näitä esiteltyjä tuotteita.


Oliko tämä tuotesarja sinulle ennestään tuttu? 

Postaus yhteistyössä Yves Rocherin kanssa, postaus sisältää mainoslinkkejä joiden käyttäminen tuo bloggaajalle pienen komission. Komissiot käytetään blogin sisällön tuottamiseen.

10 kommenttia:

  1. Nämä tuotteet eivät ole tuttuja, mutta YR:n jotain Hydra Vegetal voidetta ja putsaria olen joskus käyttänyt. Niistä jäi ihan myönteinen muistijälki. Nämä Serum Vegetalit näyttää tosiaankin ylellisiltä ja purkkien vaaleanpunainen väritys tekee lieracmaisen vaikutelma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän ylellisen tuntuisia. Mielellään käyttelee pois :)

      Poista
  2. Ei ole tuttu, olen muutenkin käyttänyt tosi vähän mitään ihonhoitotuotteita kasvoille YR:llä. Sen sijaan vartalo- ja meikkituotteita senkin edestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli joku aika sitten melkoinen YR hurahdus. Teki mieli kokeilla kaikkia voiteita ja putsareita pitkästä aikaa :)

      Poista
  3. Nämä eivät ole tuttuja kyllä ennestään, kuulostaa mielenkiintoiselta ja plussaa kivan värisestä pakkauksesta! :D

    VastaaPoista
  4. Muistan niin nuoruudesta, kun kotiin tuli postitse sellainen pieni paperikuvasto. Sieltä sitten nypittiin sellaisia pieniä tarroja tilauslomakkeeseen. Hinnat olivat edullisia. Silloin ei kosmetiikka oikein muuten saanut kotiin tilattua, että oli luksusta saada paketti kosmetiikkaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on samat muistot :) Yvesin kosmetiikka onkin ensimmäistä käyttämääni!

      Poista
  5. Ensimmäinen kosmettiikkabrändi itselläkin, jota olen kokeillut :) Harmi, että näitä tuotteita ei pääse kaupassa ihastelemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi nettikaupastakaan tilattessa ei ole suurempia pettymyksiä tullut :) ainoastaan joku sarja oli joskus vähän epäsopiva omalle ihotyypille mutta muuten mennyt aina kaikki nappiin!

      Poista

Kiitos kommentista <3