tiistai 19. syyskuuta 2017

Syyskuun suosikit

Elokuu meni ohi ilman että muistin listata suosikkeja. Hups! Korjataanpa tilanne tässä kuussa. Nyt onkin monta uutta ja mielenkiintoista, jotain halpaa ja jotain kalliimpaa!

Cien silmämeikinpoistoaine

Cien silmämeikinpoistoaineesta kuultiin kehuja sekä haukkuja. Koska tämä ei montaa euroa Lidlissä kustanna, uskalsin ostaa sen testiin. Ja hyvä että ostin!
Poistaa tosi hyvin vesiliukoisen meikin, ei ärsytä silmiä eikä tuoksu tai tunnu miltään. Pumppupullo vähän ruikkii ohi joten vanulappu on pidettävä tarkasti päällä pumpatessa. Mutta omassa hintaluokassaan erittäin hyvä! Silmämeikinpoistoaine on sellainen jossa en ole huomannut hinnalla olevan väliä. 

MAC Blankety

MAC Blankety huulipuna tuli minulle Back To MAC -systeemillä. Eli palautin kuusi tyhjää MAC -pakkausta ja sain valita yhden huulipunan ilmaiseksi. Siskoni toimii kuriirina joten hän kävi hakemassa minulle Blankety huulipunan joka on Amplified laatua. Rakastan Amplified koostumusta joka on luikas ja kosteuttava. Se ei ehkä pysy hirmu pitkään mutta se ei minua haittaa. 
Blankety on huomaamaton mutta kevyelti hohtava nudesävy. Hiukan vaaleanpunaiseen taittava hiekanruskea. Se on huulilla kiiltävä eikä sen kanssa tarvitse huolehtia rajoista. Minä kun en jaksa käyttää huultenrajauskyniä. Ihana joka päivän puna. 

Visclear silmätipat

Visclear silmätipat ovat olleet suuri apua ärtyvien ja vuotavien silmieni kanssa. Kiitos vaan vinkeistä ihanat lukijani! Valittelin vuotavia silmiäni jotka loppujen lopuksi vuosivat neljä viikkoa!! Liki koko kesälomani :/ sain ne kuriin silmätipoilla ja auringon välttelyllä, pidin koko ajan isoja mustia arskoja. 
Seuraavana ostan varmaan muita silmätippoja, sellaisia enemmän kosteuttavia. Täällä ei ollut apteekissa isoa valikoimaa, otin ne mitkä ensimmäisenä käteen osuivat. Mutta hyvin ovat auttaneet! 

Guinot Créme Fluide Hydrazone

Guinot Créme Fluide Hydrazone on ihana emulsiomainen ihon kosteuttaja. Se sopii normaali- ja sekaiholle. Minusta tuntuu että tämä saattaa olla talvella liian ohutta mutta näin loppukesästä/syksystä ihan täydellinen! Iho alkaa kuivua pikkuhiljaa ja kaivata tälläisiä tehopakkauksia.

Guinot Créme Fluide Hydrazone

24h emulsiovoide sopii käytettäväksi aamuin illoin. Meikin alla tämä on toiminut hyvin. Sisältää mattapuuteria ja sinkkiglukonaattia jotka estävät kiiltoa ja pitävät ihon mattapintaisena. Tärkeimpinä ainesosina tässä on hydroliposomit jotka kosteuttavat syvälle ihosolujen ytimeen saakka. Hydrastrukturiini vahvistaa ihon suojamuuria. Ihana löytää voide joka kosteuttaa supertehokkaasti mutta on ohutta ja meikin alla rullaamatonta. 

Guinotia myydään kauneushoitoloissa. Kyseessä on arvokas hoitolasarja, tämän uutuusvoiteen hinta on 74,90 e. On muuten arvokkain voiteeni! 

P8120068.ORF

Johnsson vanupuikot herättivät minut ajattelemaan kulutustottumuksiani vanupuikkojen suhteen. Käytän niitä paljon meikkaus- ja kynsihommissa. Ja ne ovat aina jotain halpoja muovivartisia. En tiedä oletko sinä ajatellut vanupuikkojen ympäristöystävällisyyttä, minä nimittäin en ollut. Muovin hajoaminen kestää satoja vuosia ja hajottuaankin muovin komponentit jäävät luontoon :/

Se vähä mitä voin tehdä, on ostaa jatkossa uusia Johnsson & Johnssonin paperivartisia vanupuikkoja. Nämä hävitetään sekajätteen mukana. Mutta vaikka näitä joutuisi vessanpönttöön, ne vettyisivät jo viemärissä ja jäisivät jätevesipuhdistamoon. Eikä nämä sen kalliimpia ole, 200 kpl paketti maksaa 1,89 e. Vanupuikkojen kärki on 100% puuvillaa ja varsi paperia. Mun pakkaus on vähän hassu maanantaikappale. Mutta varmasti tunnistatte nämä kaupassa. Minä teen jatkossa ekoteon ja ostan vain näitä.

Johnsson & Johnsson vanupuikot

Tuttuja, mielenkiintoisia?

Guinotin voide ja vanupuikot saatu blogin kautta.

26 kommenttia:

  1. Kiitos tuosta silmämeikinpoistoaine vinkistä. Mulla ei ole tällä hetkellä kuin yksi tökötti siihen hommaan ja,haluisin säästellä sitä. Tosin kun sanoit että tehoaa vesiliukoiseen meikkiin, niin ootko kokeillut vp ripsariin? Niissäkin on eroja. Ostin sun suosituksesta Lumenen mystic ripsarin. Se irtoo paremmin esim misellivedellä kuin vaikkapa e.lauderin vp. Täytyy muistaa toi kun käy liiterissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole wp ripsivärejä joten en osaa sanoa liukenevatko ne :) ootko tykännyt Mysticista? Minusta se on ihan huippu :)

      Poista
    2. Ihan ok se on. Aika paljon tulee massaa harjaan ja,saa varoa ettei a. Sotke b.ripset klimppiinny. Pysyvyys ei kyllä ole ihan parasta. Yläluomeen tarttuu vaikka on tfsi pohjustajaa. Udpp.llä levis ihan totaalisesti. En oo ikinä näyttänyt niin pandalta 🙈
      Onneks hiihtolomalla pääsee sephoraan 👍

      Poista
    3. Mä estän ripsivärin yläluomeen sotkemisen niin että laitan pohjustajan ja sen päälle häivytysluomiväriä tai vaaleaa puuteria ihan yläluomelle asti. Näin iho ei jää paljaaksi ja rasvaiseksi eikä ripsiväri koskiessaan sotke siihen. Oletko kokeillut tätä?

      Poista
  2. Cienin silmämeikinpoistoaine on jo pitkään ollut mun luottotuote. Nyt on käytössä Simplen versio. Sekin on tosi hyvä. Vedenkestävän silmämeikin poistamisesta en osaa sanoa, kun käytän vain vesiliukoista ripsaria yms., mutta vesiliukoiset poistaa kuin unelma, eikä ärsytä silmiä. Sama juttu Cienin kanssa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tärkeää ettei ärsytä silmiä! Simplen silmämeikinpoistoaine on kanssa hyvä :)

      Poista
  3. Hyvä vinkki nuo vanupuikot! Täytyy itsekin hankkia noita. :) Meinaan kuluu niitä vanupuikkoja täälläkin päivittäin. Tuo Guinotin kosteuttajakin vaikuttaa mielenkiintoiselta, vaikka en usko että sopisi mun iholle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin menee ihan kamalasti vanupuikkoja! Mullakin tukkeutuu iho mutta Guinotit on kyllä sopineet :)

      Poista
  4. Lidlissä on paljon hyviä tuotteita! Olen kiitellyt ketjun ruokapuolta vuolaasti, siellä otetaan vegesyöjätkin hienosti huomioon. Ja jos jotain tuotetta kaipaa, aika helposti otetaan valikoimiin jossain vaiheessa.
    Niin, asiaan. Cieniltä olen käyttänyt kasvovettä pitkään ja sitten niitä kasvonpuhdistuspyyhkeitä. Sama juttu tuossa annostelijassa, ruikkii! Onko tämä silmämeikinpoistoaine öljytön? Mun silmiin ei öljylliset käy, mutta muuten voisin ottaa tämänkin testiin. Kiitos taas vinkistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On öljytön. Ole hyvä :) Lidlissä en pahemmin käy kaupassa, hyvin hyvin harvoin. Nyt kävin vaan ne Heidi Klumit hakemassa ;D

      Poista
  5. Hei mahtava vinkki nuo vanupuikot! Oon ostanut omat paperiset puikkoni vähän kalliimmalla Body Shopista tai ekokaupoista mutta kiva että näitä on myös ihan "tavan kaupoissa". :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ei niitä jaksa mistään erikoiskaupoista hakea asioikseen ;)

      Poista
  6. Toi Guinotin voide oli mulla kesällä käytössä meikin alla, ihan loistava siihen tarkoitukseen. :)

    VastaaPoista
  7. Nuo vanupuikot olikin hyvä vinkki! :) Joskus mulla on ollut puuvartisia, mutta ne on vähän kiven alla, niin paperivartisethan ajaa saman asian :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ajavat :) ja tämä iso purkki kestää pitkään, mulla vasta aluillaan :)

      Poista
  8. Tuo Lidlin silmämeikinpoistoaine. Haluaisin niin tykätä. Hajuton, tehokas, helposti saatavissa, halpa... Mutta kirvelee mun silmissä ihan järkyttävästi. Tuntuu, että taju lähtee, kun sillä putsailee meikkejä. Pysyn siis jatkossakin öljyissä tai balmeissa, vaikka ne sotkevatkin enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi! Mulla taas öljyt kirvelevät mutta Lidl ei :) ihan päinvastoin siis menee :D

      Poista
  9. Vanupuikkoja kuluu täälläkin ihan päivittäin enkä tosiaan oo itsekään ikinä miettinyt sitä muoviasiaa noissa. Jatkossa lähtee ehdottomasti kaupasta mukaan vaan noita paperivartisia!

    VastaaPoista
  10. Kiitti tosta vanupuikko-vinkistä! Mulla on B2M myös lähestymässä ja Blankety vois olla yksi vaihtoehto :)

    VastaaPoista
  11. Lidlin misellivedessä on samanlainen pumppupakkaus, ja se on musta maailman kätevin. Tykkään kun ei tarvitse ottaa pulloa käteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynsilakanpoistoaineessa on kanssa, sekin ruikkii mihin sattuu :)

      Poista
  12. Kuten monet muutkin tässä ketjussa, kiitän vanupuikkovinkistä! Ostan seuraavaksi näitä. Olenkin ihan vasta miettinyt että vanupuikoissa on ihan turhaa muovis.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3