perjantai 8. syyskuuta 2017

Syyskuun Bette Box

Jippiii, se on viikonloppu sekä Bette Box päivä! Boxin teema on kokeilla rohkeasti uutta. Kurkataanpa mitä syyskuun Bette Box piti sisällään. Tällä kertaa kaikki tuotteet ovat uutuuksia!

P9080002.ORF

P9080006.ORF

Lumene Nordic Chic SoftMatte puuteri
Ultra-hienojakoinen ja pehmeä, satiininen mattainen puuteri tarjoaa sekä täydellistä mukavuutta että pitkäkestoista pysyvyyttä. Mun sävyni oli 2. Tulee käyttöön koska puutereita tarvii aina :) Täysikokoinen tuote, arvo 17,90 e.

Blistex Bliss Flip Ultra Moisturizing huulivoide
Kosteuttavaa sheavoita sisältävä, mustikanmakuinen huulivoide on pakattu uuteen kätevään pakkaukseen. Korkki käännetään pakkauksen alle joten se ei irtoa ja pysyy tallessa. Ihan hauska idea! Täysikokoinen tuote, arvo 3,95 e.


P9080013.ORF

Nivea Creme Care Waterproof silmämeikinpoistoaine
Vedenkestävän meikin silmämeikinpoistoaine jonka hellävarainen, pantenolia sisältävä koostumus hoitaa herkkää silmänympärysihoa. Tämäkin tulee käyttöön kunhan entinen loppuu. Täysikokoinen tuote, arvo 6 e.

Vichy Mineral 89 Daily Booster tiiviste
Vahvistava tiiviste sisältää mm. lähdevettä ja hyaluronihappoa. Erittäin mielenkiintoinen tuote! Nämä tiivisteet kiinnostavat joten kokeilen mielelläni. Näytekoko 5 ml.

Schwarzkofpf BC Scalp Genesis syväpuhdistava shampoo
Shampoo syväpuhdistaa hiuspohjasta liiasta talista ja muotoilutuotteiden jäämistä. StemCoda-yhdiste ja B3-vitamiinin johdannaiset tasapainottavat hiuspohjaa. Käytän syväpuhdistavaa shampoota joten kiva kokeilla Vichyn versiota. Näytekoko 30 ml. 

Boxista löytyi myös SB12 Boost-ravintolisäpurukumit jotka raikastavat hengitystä ja ehkäisevät reikiintymistä. Näytteen arvo 6,90 e. Nämähän voivat olla tosi hyviä, ei tulisi kokeiltua ilman Betteä!

P9080015.ORF

Mukana myös näyte Vichyn virkistävästä vartaloemulsiosta ja Kenzon uutuustuoksusta.

Mitä tykkäsitte Syyskuun Bettestä? Kiinnostavia vai vähän plääh? Minusta kokonaisuus oli hyvä. Paljon kiinnostavia tuotteita ja käyttöön tulevia. Pelkästään Lumenen puuteri kattaa taas boxin arvon joka oli n. 40 euroa.

P9080008.ORF

Ensi kuun Bette Box onkin bloggaajaboxi! Jos tilauksesi ei ole voimassa, pääset tilaamaan oman Bettesi tästä mainoslinkistä. Linkin käyttäminen tuo minulle pienen komission joka käytetään blogin sisällön tuottamseen. Kiitos jos käytät linkkiäni :)

Bette saatu blogin kautta.

22 kommenttia:

  1. Jännitin vähän mitä tässä kuussa tulee, koska en tilannut boksia. Mutta ei ehkä haittaa. Ei ollut sellaisia juttuja, jotka herättäisi suurta ihastusta, mutta aion silti tilata ensi kuun bloggaajaboksin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensi kuun boxi on varmasti tosi hyvä! Odotan innolla mitä tutut ovat boxiin valinneet.

      Poista
  2. Mulla odottelee boksi kotona avaamista, kun eilen ei ollut aikaa sellaiselle, mutta pakkohan se sisältö oli etukäteen käydä kurkkimassa :) Oikein kivalta vaikuttaa ja ainakin viime kuun boksin tää pesee mennen tullen! Lumenen puuteri vaikuttaa mielenkiintoisimmalta, jos vaan oon saanut riittävän vaalean sävyn tosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 2 on jo aika tumma eli menee mulla kesäkäyttöön. Ei haittaa koska mulla on pari puuteria jotka on käytettävä ensin pois :)

      Poista
  3. Ihan käyttiksiä tuotteita. Nivean silmämeikinpoistoaineen pullo muistuttaa erehdyttävästi kropparasva. Piti oikein ottaa silmä käteen ja katsoa tarkemmin;)
    Lumenen puuteri on näistä ehkä kiinnostavin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin Lumene on taas kerran paras. Vichy kiinnostaa kanssa ja oikeastaan kaikki muukin koska joka tuote on minulle uusi :)

      Poista
  4. En lämmennyt yhtään. Onneksi olen menossa kirppikselle myymään viikon päästä, niin kiertoon lähtee koko boxi syväpuhdistavaa shampoonäytettä lukuun ottamatta. En ole seerumeiden ystävä ja puutereitakin on enemmän mitä ehdin käyttää. Huulirasvan pakkaus on aivan ääliömäinen. Nivean silmämeikin putsaria saatan kokeilla kerran, vaikken vedenkestävää silmämeikkiä käytäkään. En olisi ostanut tästä boxista mitään tuotetta oma-aloitteisesti. Toivottavasti saan omani pois kirppiksellä; maksoin boxista vanhan hinnan 14,48€. Minusta olisi hyvä, jos tietäisi tulevan boxin sisällön etukäteen ja sitten voisi päättää, tilaako sen vai jättääkö väliin. Todellakin pettymys oli suuri tämän boxin kohdalla.
    T. Katsku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä taas en haluaisi tietää, haluan boxin olevan täysi ylläri. Ja en käytä vedenkestävää meikkiä mutta eiköhän tuo sovi vesiliukoisellekin :)

      Poista
  5. Mulle tuli puuterissa 1 sävy ja sekin aika tumma, kesällä ehkä menee :/ Kokonaisuus hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kiva boxi, mieluummin vähän tumma kuin kalvakan vaalea!

      Poista
  6. Ekaa kertaa varmaan vuoteen olisin voinut maksaa tästä boksista, joten sisältö oli mielestäni ihan hyvä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, minusta sisältö oli varsin kiva :) kaikki olivat uutuuksia, se on aina jees!

      Poista
  7. Tuli tilattua tämä boksi alennuskoodin ansiosta ja joo, nyt kyllä täytyy todeta että tykkäsin tosi paljon! Kaikki tuotteet oli kiinnostavia ja tulevat käyttöön. Täysi kymppi sanoisin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva kuulla! Minä odottelen täyttä kymppiä ensi kuun bloggaajaboxilta ;)

      Poista
  8. No nyt oli tosi hyvä sisältö! Olisin minäkin tykännyt, mutta en tosiaan tällä hetkellä tilaa boxia. Tosi mielenkiintoisia tuotteita ja olisin ainakin itse ollut tosi innoissani noista SB12 purukumeista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen oikeasti innoissani noista purukumeista ;D en ikinä shoppaile apteekissa tai tutki uutuuksia. Haen vaan reseptilääkkeitä :) se SB12 suuvesi on hyvä mutta niin kallis etten raaski ostaa. Voisi siis kokeilla näitä purkkia :)

      Poista
  9. Tykkäsin tästä boxista, paljon kaikenlaista käyttöön tulevaa! On aina kiva, kun mukana on uutuuksia. Ainoa harmistus oli minikokoinen Vichyn tuote :/ Shampoo oli oma suosikkini!

    Oma postaukseni aiheesta löytyy täältä: http://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja/bette-box-syyskuu

    Kivaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shampoo oli minustakin hyvä :) ja tykkäsin kun oli paljon uutuuksia. Mukavaa sunnuntaita sinnekin, täällä on ihan kotoilupäivä vesisateen vuoksi ;)

      Poista
  10. Minusta tosi kiva boksi. Ei mikään huippu, mutta toisaalta monta kiinnostavaa tuotetta. Pääasiassa kokeilen tuotteet mielelläni. Oikeastaan vain shampoo on sellainen, etten välitä siitä kamalasti. Toisaalta edellinen syväpuhdistava loppui, joten eiköhän tuo tule käyttöön. Päänahka ei vaan kestä SL(E)S:ää ja sen takia käytän syväpuhdistavia tosi vähän. Edellinen Herbinan puteli kesti vajaat viisi vuotta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uutuuksia on kiva kokeilla :) toivottavasti pystyt käyttämään tuota shampoota, ehkä se kuluukin vähän nopeammin kun on pienempi pullo kuin herbinan ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3