tiistai 5. syyskuuta 2017

Picture Polish uutuudet; swatchit ja vertailukuvat

Siis nyt kyllä joudun sanani syömään! Kommentoin Elokuun kosmetiikkaostoissa että toivottavasti PP:ltä ei ole tulossa lakkoja, muuten tietäisi rahanmenoa...kunnes tuli taas ilmi että uusia lakkoja on tulossa! Ja varsin ihania syksysävyjä!
Sain näistä yhden esiteltäväksi ja kaksi ostin itse. Otin myös vähän vertailukuvia sekä pulloista että tikuista. Yksi lakka tulee vielä tämän päivän postissa joten tänään tulee toinenkin PiPo-postaus tuossa iltapäivällä ;) kyllä teitä nyt hemmotellaan!

Picture Polish vertailua


Macaron mietitytti ensin, onko se pinkki vai punainen. Se on pinkinpunainen! Lähimpänä sitä ovat Bridget ja Holo Berries. Verrattuna Macaroniin molemmat ovat punaisia kun taas Macaron taittaa enemmän pinkkiin. Macaron ei ole ollenkaan jouluinen vaan enemmän sellainen vadelmanpunainen.;

Picture Polish vertailua

Picture Polish Macaron

Macaron ihastutti kynsillä yhtä paljon kuin pullossakin. Sen säkenöinti on uskomattoman ihanaa ja katseen vangitsevaa. Svetan promokuvassa tämä on liian punainen, luonnossa tämä on pinkimpi. Loistava laatu, hyvä lakka lakata. Kaksi kerrosta riittää oikein hyvin. Säkenöi kuin jalokivi eikä näytä näissä kuvissa yhtä ihanalta kuin luonnossa on!

Picture Polish Macaron

Picture Polish Macaron

Picture Polish Macaron

Mossy oli ennestään ainut Picture Polish vihreäni. Se on kuitenkin sammaleisempi kun taas Forest on värinä kirkkaampi. Lisäksi glitter on molemmissa erilainen; Mossyssä holohitulaa ja Forestissa rehellistä kultaista isompaa glitteriä. 

Picture Polish vertailua

Picture Polish vertailua

Picture Polish Forest

Forest on ihana raikas vihreä kultaisella glitterillä. Kaksi kerrosta. Väri on kyllä luvattoman kaunis, nyt mullakin on kunnollinen vihreä Picture Polishilta! Vihreitten lakkojen ystäville must-have!

Picture Polish Forest

Picture Polish Forest

Picture Polish Forest

No hei, miltäs he näyttivät? Ostitko mitään, aiotko ostaa? Ja tosiaan muistahan lukea päivällä ilmestyvä postaukseni Foxystä :)

Picture Polish lakat ovat 5-free, eläinkokeettomia ja suomessa myynnissä vain CesarsShopilla!

25 kommenttia:

  1. Kiitos, ihanat ja hyvät kuvat näistä lakoista. Huomasin eilen, että uusia PiPo-lakkoja oli saapunut. Kiva, kun täältä löytyi lakkaukset näin pian. :)
    Minulla on entuudestaan Isadoran Forest-lakka ja sillä tekee juuri nyt mieli lakkata. :) Odottelen tuota Foxy-postausta, koska se kiinnosti eniten. Nuo kaksi muutakin lakkaa ovat kivanvärisiä.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :) Foxyn postaus siirtyy huomiselle kun eihän se pirun posti jaa sitä kirjepostia tänään :( menee siis huomiselle iltapäivälle!

      Poista
  2. Tämä on hieno kokoelma ❤️. Macaron on varmasti sellainen ettei sitä pysty kuvaamaan sellaisena että säkenöinti ilmenisi kuvista.
    Forest on tosi nätti mutta käytän niin vähän vihreää että en ostanut. Sininen on toinen väri mitä ei tule käytettyä. Kaikki kyllä kelpaisi.
    Tämä on ihan kummallista: mulla on Foxy ja Macaron mutta en saa aikaiseksi lakata. On vaan niin paljon muutakin. Olenkohan sairas vai mikä on vialla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla olisi taas paljon asiaa mutta liian vähän aikaa :D ja tuo posti, ai että ottaa päähän kun jotain odottaa niin posti ei kulje. Mä saan siis Foxyn vasta huomenna, sitä odotan aika kovasti!

      Poista
    2. Jess! Mun peukalon lakoista oli lohjennut pieni pala irti. Alla Unt ja tuntui ettei meinaa ollenkaan lähteä ja revin lakkaa vähän eilen illalla. Luultavasti tänään vihdoin sitten lakkaan :)

      Poista
    3. No niin eli tänään lakkasessiot uusilla ihanuuksilla ;)

      Poista
  3. Nuo punaiset on kyllä ihania! Vihreät ei kyllä ole yhtään omaan makuun, mutta eihän nekään rumia ole.
    Näistä lakoista tulee taas mieleen taltta ja vasara eli alle varmaan glitter offia. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eivät ole pahoja poistaa :) toki se glitter off helpottaa kummasti :D

      Poista
    2. Itsellä on sitä OPIn glitter offia. On aika jämäkkää, tuntuu että kerros kynnestäkin lähtee pois, kun sitä yrittää saada pois. Kaverilla oli jotain toista merkkiä käytössä ja se lähti pois heti seuraavana päivänä - yhtenä isona liuskana koko kynneltä. Mikäs se merkki nyt olikaan... Löytyisipä noiden välimuoto. :)

      Poista
    3. Olisko kaverillasi IsaDoraa? Se lähtee helpommin pois. Välimuoto on UNT, sitä löytyy Cesarista :) lähtee tarvittaessa helpommin pois, pysyy sen pari päivää muutoin :)

      Poista
    4. Juurikin se IsaDora! Kiitos vinkistä, täytyykin retkeillä joskus taas pyöräretkellä Cesariin. Viimeksi (ja ensimmäistä kertaa) kävin hetken mielijohteesta, kun ajoin siitä ohi. :)

      Poista
    5. Voi mikä ihana tekosyy pyöräretkelle ;) harmi kun Hipun kanssa ei voi pyöräillä ;D se ottaa sen leikkinä..mun pyörä ihan homehtuu, en ole koko kesänä koskenut siihen.

      Poista
    6. Joo, on se koiran kanssa aika vaarallistakin pyöräillä. Sun täytyy hommata Hipulle sellainen kuljetuskoppi etukoriin tai takapakkarille. :D Mulla on yksi tuttu, jolla on moottoripyörässä koiralle oma paikka - yhdessä ajalevat vähän lyhyempiä lenkkejä. Koiralla ajolasit ja lakki kanssa!

      Poista
  4. Forest näyttää kyll niin ihanalta!

    VastaaPoista
  5. Macaron on ihan hurjan nätti, samoin mossy ja forest. <3

    VastaaPoista
  6. Forest on IHANA! Miksi oi miksi se tuli vasta nyt? Tilasin just Mossyn, enkä ole ehtinyt edes lakata sillä vielä.. Ja nyt tuli Forest, jonka olisin ottanut mielummin. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Forest on kyllä ihan erilainen, ehkä sun pitää tilata sekin :D kyllä minuakin vähän harmitti kun just ostin Autumnin ja nyt tulee Foxy!

      Poista
  7. Macaron!!! Mun silmissä ihan täydellinen lakka. Juuri sopivasti pinkkiä seassa, niin raikas ja kaunis 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on raikas ja karkkinen! Koko päivän ihastelin sitä kun jätin eilen kynsilleni :)

      Poista
  8. Ai vitsit miten upeet lakat<3 Mä tilasin jo Macaronin ja Mythicalin, mutta joudun varmaan vielä tilaamaan Forestin ja Dragoninkin :DDD

    VastaaPoista
  9. Ihania uutuuksia taas! Himottas Foxy, mutta toisaalta Autumn on vaan hitusen vaaleampi.Forest on upea ja siinä on enemmän eroa Mossyyn.
    Mutta taidanpa silti tilata 😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Foxy on kyllä paljon tummempi kuin Autumn, tsekkaa uusin postaus ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3