sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Päivän meikki: Uudet Make Up Store luomivärini

On aika esitellä tarkemmin meikkauksen yhteydessä ostamani Make Up Storen luomivärit. Laittelin niitä paletteihin ja vaihtelin vanhojen nappien paikkoja. Yllättävän hyvin nuo MUS napit kestävät irrottelua vaikka ovat isoja ja ohuita. Väkivaltaa nyt kannattaa välttää mutta kestävät normaalia napsauttelua. Jos sitä ei nyt ihan koko ajan harrasta!

Ostin kolme nappia, tämän paletin Charcoal Grayn ja Mysteriousin. Muut ovat aiemmin ostamiani. Rakastan Make Up Storen marmoroituja luomivärejä, niistä ei jotenkin ikinä tiedä mitä väriä siitä tulee. 

Charcoal Gray on tosi jännä. Vaikka se näyttää vaaleansiniseltä, se on lila-harmaa ja joissain valossa kultainen. Mysterious on sinipohjainen violetti. Se kannattaa häivytellä kunnolla jos ei halua mustelma -efektiä.

Make Up Store Charcoal Gray

Moon Shadow Peach
Marble Microshadow Charcoal Gray
Marble Microshadow Rosso Asiago
Microshadow Mysterious

P8050032.ORF

Tyhjän paletin saa kun ostaa neljä MUS luomiväriä Make Up Storen Kuopion, Oulun tai Helsingin liikkeestä. Toisessa paletissa Cippolino on ainut uusi, muut vanhempia. Cippolino on hirmu sievä, sitä olen mietiskellyt jo aiemminkin. Se on niin nätti neutraali perussävy mutta silti, löytyyköhän minulta ihan vastaavaa sävyä ennestään? Ihana kullanohtoinen taupe. Sopii kivasti vaikka jonkun mattavärin kaveriksi toimistoystävälliseen arkimeikiin. 

P8050016.ORF

Microshadow Enigma
Microshadow Life
Marble Microshadow Cippolino
Microshadow Magic

Desktop

Pinkki-violetti meikki; Charcoal Grey + L´oreal duo Brazen + Make Up For Ever 92
Kulta-violetti meikki; Cippolino, Mysterious ja Magic

Olin kyllä tosi tyytyväinen ostoksiini. Nuo Marble luomivärit näyttävät jänniltä ja ovat sitä luomellakin. Hirmu eläväisiä, ei voi oikein sanoa mitä yhtä väriä ne olisivat. Pigmenttiä riittää ja tuo nappi kyllä kestää loppuikän...hyvin uniikin ja erikoisen näköisiä. Olen niihin vähän höpsönä :) krokokuvio on hieno ja paletit kokonaisuudessaan kivoja. Eiköhän näitä tule kerättyä lisääkin...näistä puuttuu aika tehokkaasti yleisesti suosimani mattavärit, mutta niitä minulla jo löytyy muista Make Up Storen paleteista aika paljonkin.

Omistatko sinä näitä Marble nappeja?


25 kommenttia:

  1. Kauniita ovat, niin napit kuin sun meikit niistä. En oo ikinä edes käynyt makeup storen liikkeesä! Minkä hintaisia nämä suunnilleen ovat? Toi krokopinta on kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt en ihan tarkkaa muista, olikohan 18 e? Sitä luokkaa kuitenkin :) Näitähän löytyy myös Sokokselta ja Kicksistä.

      Poista
  2. Oi miten upeilta noi näyttävät luomilla! Aivan ihania :) Oon testannut aika paljonkin MUS:n meikkejä aikoinaan, mutta jostain syystä en kuitenkaan yhtäkään luomiväriä. Pitäisi varmaan korjata toikin vahinko ja käydä hypistelemässä noita luomivärejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mulla on paljon MUS luomivärejä ja ehkä kiinnostaisi kokeilla meikkivoidettakin. Huulijuttuja en nyt osta koska niitä mulla on totaalisesti liikaa ;D

      Poista
  3. Upea tuo chargoal grey! Ihanat meikit olet tehnyt, varsinkin tuo missä on pinkkiä, ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi upea, sellainen yllättävän ihana! Kiitos Jonna <3

      Poista
  4. Nuo napit on kyllä upean näköisiä, tykkään myös Moon Shadow'ien ulkonäöstä :) Vielä en oo yhtään raaskinut ostaa, mun mielestä yhden napin hinta on aika kova :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta mieti miten iso tuo nappi on! Ei sitä kyllä elinaikana saa loppuun ;) MUS nappi on 4 g, MAC nappi 1,5 g. Ja olikos MAC vähän kalliimpi vielä...joten mä en kyllä sano näitä kalliiksi ;)

      Poista
  5. Ihania on kyllä noi marmorinapit. ♡ Ylltättävän sävyinen tuo Charcoal gray iholle levitettynä! Ja ihania meikkejäkin olet tehnyt. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tuo Charcoal Gray on kyllä mun suosikki näistä <4 sopii minkä värin vaan kaveriksi!

      Poista
  6. Ihania yhdistelmiä! Mulla ei oo marbleja, ne ovat hienoja!
    Saako sitä palettia ostaa erikseen?

    VastaaPoista
  7. Oot taas tehnyt niin kauniita meikkejä 🙂
    MUS-luomivärit ovat 17€, Moonshadow-luomivärit 19€. Mutta nappi on tosi iso ja lisäksi n. kerran kuussa, kun on kantispäivät, normaalihintaisista meikeistä saa 20% alea 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) hyvä kun selvensit kun eihän tämä ikinä muista hintoja ulkoa ;)

      Poista
  8. Mulla on toi Rosso Asiago ja se on ihana! MUSin luomiväreissä onkin huippu koostumus. Ja kauniit silmämeikit olet taas kerran loihtinut 😊

    VastaaPoista
  9. Upeita värejä, ja tosi siisti meikki! Näitä ei olekaan Sokoksilla tullut vastaan. Pitää kysäistä ensi reissulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kyllä näitä on Sokoksellakin, tosin hieman suppeammalla valikoimalla. Näitä paletteja sieltä ei tosin saa, vain omista MUS liikkeistä :)

      Poista
  10. Vau mitä luomivärejä ja vau mitä meikkejä oot toteuttanut. :)

    VastaaPoista
  11. Äh, kirjoitin jo kertaalleen kommentin ja sitten hävitin sen. Huoh! No mutta, halusin siis sanoa, että kauniit meikit! Tuo violetti-pinkin meikin isoin kuva on todella kaunis, kuin vesiväritaideteos! Tykkään tosi paljon noista marmoriluomiväreistä mutta en ikinä muista niiden olemassaoloa, kun eivät ole näkyvissä eli en muista juurikaan käyttää niitä. Jokunen jo poistunut väri on jäänyt kaivelemaan mieltä, kun en ole ajoissa tullut hankkineeksi ja nyt ei enää saa. Viime vuoden puolella sain Sokokselta tyhjän paletin ostaessani yhden luomivärinapin (ja muutaman muun jutun) mutta liekö sitten ollut joku kampanja tai jotain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh :/ se kyllä ärsyttää, tiedän itsekin! Kiva kun jaksoit kommentoida uudelleen :) Kiitos <3 voi olla joku kamppis mutta hyvä kuulla että Sokoksellakin on se mahdollisuus. Tai on ollut. Minusta nämä paletit on käteviä kun siinä on sitten kaikki ja niitä tosiaan tulee käytettyä :) minua kaiveli se Rosso Asiago mutta se onneksi tuli näissä uusissa isoissa napeissa.

      Poista
  12. Upea meikki! Rakastuin varsinkin Chargoal Greyhin ja Clippolinoon ♡

    VastaaPoista
  13. Hirmu upeet meikit ja vitsi miten kivan näkösiä noi moniväriset luomivärinapit!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3