perjantai 1. syyskuuta 2017

Essencen kynsienhoitotuotteet

Sain pr-toimistolta huikaisevan paketin Essencen tuotteita. Ajattelin että näistä kynsienhoitotuotteista voisin kertoa enemmänkin. Mullakin on joskus sormi suussa Essencen hyllyllä kun mietin mihin tarkoitukseen mikäkin lakka on. 
Näitä tuotteita on niin paljon etten avaa kaikkia käyttöön yhtä aikaa, ihan siitä syystä etteivät ehdi mennä pilalle. Kokemuksia ja mielipiteitä tulossa ajan kanssa mutta jottei niitä tarvitse ikuisuuksia odotella, vilkaistaan tuotteita jo vähän!

Essencen kynsienhoitotuotteet

Growth Boosting Drops - D-pantenolia ja glyseriiniä sisältävä tehotippa! Yksi tippa päivässä auttaa vahvistamaan kynsiä ja tehostamaan niiden kasvua. Nämä Growth-tuotteet kiinnostavat ehkä eniten. Voisko tämä olla Trind Nail Balsamin korvaaja? 

Nail Growth Booster - Parantaa kynnen rakennetta keratiiniainesosien avulla. Nopeuttaa kasvua ja vahvistaa kynttä. Tämän tipan ja aluslakan aion ottaa pian käyttöön. Kuulostavat kyllä kivoilta tuotteilta. 

Nail Caring Oil - Aprikoosin tuoksuinen öljy vahvistamaan kynsiä ja kynsinauhoja. Öljyä mä käytänkin päivittäin, ihan kesälläkin vaikka kynnet ovat nyt tosi hyvässä kunnossa. Saa nähdä onko Essencen öljy paksua vai luirua, tuoksu on ainakin hyvä! Tiputan öljyä paljaalle kynnelle ja annan vaikuttaa. Kynsien ollessa lakattuina tiputan sitä kynnen alapuolelle ja siitä sen valuessa hieron kynsinauhoille. 

Essence kynsilakanpoistoaine

Sponge Nail Polish Remover - Asetoniton kynsilakanpoistoainesieni purkin sisällä. Tällä poistat lakan helposti yhdestä kynnestä jos lakkaus sattuu menemään pieleen. Nämä on kätsiä swatcheja tehdessä! Tykkään tämän makeasta tuoksusta ja hellävaraisuudesta kynsille. 

Nail Polish Remover Ultra - Tehokas ja asetoniton kynsilakanpoistoaine sopii myös tekokynsille. Miedosti hajustettu, lupaa myös kosteuttaa kynttä. Tehokas mutta ei liian voimakkaan tuntuinen. Ei jätä kynsiä tahmeiksi! 

hyvä aluslakka kynsille

XXL Nail Thickener - Tässä aluslakassa on akryylikoostumus joka kovettaa kynnet. Auttaa myös pitämään värilakan pidempään kiiltävänä. Tääkin kuulostaa hyvältä, oikeastaan kaikki pysyvyyttä parantavat kuulostavat ;)

Nail Hardening Base - Kynsiä vahvistava ja värjäytymiltä suojaava aluslakka. Tasoittaa kynnen pintaa ja tekee lakkauksesta kauniin kestävän. Samantyylinen kuin edellinen, varmasti hyvä kynnenkovettaja sellaista kaipaavalle. 

All In One Ridge Filler - Tasoittava aluslakka joka sisältää keratiinia. Ridge Filler aluslakat on aina hyviä, ne antavat aina vähän väriä kynnelle joten sopivat vaikka yksistään käytettäväksi. 

Anti Split Nail Sealer - Lohkeilevien ja hauraiden kynsien ykköstuote! Vaikka mun kynnet ei nyt lohkeile, tämä silti kuulostaa kokeilemisen arvoiselta tuotteelta.

Hinnat ovat ihanan edulliset. Liikumme 2-3 euron hintaluokassa! Mukavaa että näinkin edullisia kynsienhoitotuotteita on ja näin laajalla valikoimalla. En tiedä onko valikoima liiankin laaja, itsestä vähän tuntuu että vähemmälläkin pärjää ja osa tuotteista kuulostaa keskenään aika samanlaisilta. Ja tässähän ei tosiaan ole kaikki Essencen aluslakat ja hoitotuotteet ;D mutta onpahan ainakin valinnanvaraa ja halpa hinta laittaa ostamaan kerralla useamman pullon.


Käytän muutaman avatun aluslakan ensin loppuun ja sitten paneudun näihin vähän paremmin. Yritän nykyään olla avaamatta liian monta pulloa kerrallaan koska silloin käyttää vähän kaikkia, eikä tule niin keskityttyä testaamisen arvoisiin pulloihin ;)

Onko sulla joku erityinen suosikki Essencen kynsienhoitotuotteista? 

19 kommenttia:

  1. Essencellä on kyllä ihan älyttömän paljon erilaisia hoitavia lakkoja, joten tää postaus tuli tarpeeseen :)

    VastaaPoista
  2. Nämä on kyllä tosi kiinnostavia :) Onkin jo pitkään pitänyt tehdä Prettylle oikein kunnon essence-tilaus (koska en jaksa hypistellä paikallisen Tokmannin hyllyjä, joista suurin osa tuotteista on aina loppu ja loput epäsiististi esillä), täytyy ehdottomasti sisällyttää siihen näitä kynsituotteitakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kans mieluummin tilata, tietää mitä saa. Kaupassa hylly on usein tyhjä jos ei satu paikalla täytön jälkeen...

      Poista
  3. Laaja valikoima kynsienhoitotuotteita on kaksijakoinen juttu just kuten kirjoitit. Kun on paljon, vaikea miettiä mikä olisi just se tuote jota tarvitsisin. Sitten kun on tämmöinen inci-nörtti, joka haluaa tietää joka ikisen ainesosan jonka itseensä käyttää, ei oikein pysty ostamaan. Incien pitäisi olla lain mukaan kaikissa myytävissä tuotteissa mutta näissä ei ole. Kun olen herkistynyt synteettisille hajusteille, en voi ostaa sikaa säkissä. Hajusteherkkyys on inhottava juttu joka laukesi hometalossa työskennellessä. Tällä viikolla jouduin lähtemään koulusta pois kun olisi pitänyt tehdä ryhmätyö ja yhdellä oli niin voimakas hajuvesi, että en vaan enää voinut olla sisällä. Vaihdoin ensin paikkaa mutta sitten hajuvedellä kyllästetty opettaja käveli ohi ja paketti oli valmis-ulos ja äkkiä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo herkkyys on kyllä ikävä asia :/ ei tule itsekään aina ajateltua kun hajuvettä laittaa. Osassa aluslakkoja näyttää olevan inci, osassa ei. Varmaan nostaisi hintojakin jos näille alkaisi pakkausta tekemään.

      Poista
  4. Mulla on noi boosting dropsit ja ihan kivasti kosteuttaa. Öljy on mielestäni just sopivaa, ei liian lirua. Nestemäinen poistoaine toimii hyvin.

    VastaaPoista
  5. Kiva kun teit tällaisen postauksen, Essencen lakkahyllyllä meinaa kyllä mennä sormi suuhun..! Mä tykkään tosi paljon tuosta sinisestä/violetista kynsilakanpoistoaineesta, sen teho yllätti tosi positiivisesti! ja hinta! Sitä ostan kyllä jatkossakin, tuntuu jotenkin himpun verran hellävaraisemmalta kuin esimerkiksi Rainbow'n poistoaine :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kynsilakanpoistoaine on tosi hyvä, voisin itsekin ostaa sitä jatkossa :)

      Poista
  6. Kiitos vinkeistä!!! Tuolle öljylle tulee varmasti käyttöä erityisesti talvipakkasten kuivatessa ihoa ja kynsiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talvea varten kannattaa kyllä varautua öljyllä ja hyvällä rasvalla :)

      Poista
  7. Essenceltä tosiaan löytyy hoitotuotteita vaikka millä mitalla! Mä en ole näistä ollut erityisen kiinnostunut muutamaa kokeilua lukuunottamatta, mutta toisaalta voisihan noihinkin tutustua tarkemmin kun eivät tosiaan kalliita ole :)

    Mutta vitsit, miten mä olen ollut näin mielikuvitukseton! Mä olen aina ajatellut, että noi dippauspurkki-kynsilakanpoistoaineet on aika turhakkeita ja tarpeen lähinnä matkoilla, ja niiden (yleensä) epämukavien tuoksujen takia on jääneet pääasiassa hyllyyn. Muttasiis, toden totta tollanen olisi kätevä yhden, pilalle menneen kynnen lakkauksen poistoon. Nyt tiedän, mitä hankkia seuraavan kerran essence-hyllyltä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä dipattavassa purkissa on hyvä tuoksu, voin luvata! Se Maybellinen muinainen versio aiheutti järkyn migreenin ja Lidlin versio kuivattaa kynsinauhat. Tämä on taasen tosi hyvä!

      Poista
    2. Okei, mahtavaa kuulla! Mä olen tosi herkkä inhoksumaan kynsilakanpoistoaineiden parfymoituja tuoksuja, etenkin, jos aineet on kovin öljypohjaisia ja öklö haju jää leijailemaan käsille koko päiväksi :D

      Poista
  8. Mielenkiinnolla odotan tarkempia kokemuksia näistä edullisista tuotteista! Postausta lukiessani tuli yhtäkkiä mieleen, että minulla on joku tuommoinen dippipurkki kotona. Mitä arvelet, kauanko ne säilyy käyttökelpoisina? Uskaltaako esim yli 12 kk auki olleeseen dipata sormea?

    VastaaPoista
  9. Pro white -lakkaa olen käyttänyt. Viimeksi ostin tuon diamond nail hardening base -lakan. Olen käyttänyt sitä vasta vähän aikaa, niin en osaa vielä arvioida, toimiiko se. Näissä on vain se huono puoli, että olen nähnyt tätä kattavaa kynsilakkavalikoimaa vain niissä 2 metrin hyllyissä. :/ Lähelläni on vain metrin hyllyjä ja niissä harvoin juuri mitään hoitolakkoja. Värilakkoja suurin osa. Luulen, että seuraavalla kerralla, kun pääsen isomman hyllyn luokse saattaa useampi näistä päästä kokeiluun. ;) Varsinkin nuo hoitotuotteet, koska kylmemmät ilmat ovat tulossa.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon huomannut saman että noita kynsienhoitotuotteita on lähinnä kahden metrin hyllyllä. Olisin eilen halunnut ostaa Gel Look päällyslakkaa mutta oli loppu :/

      Poista

Kiitos kommentista <3