keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Ensimmäinen KIKO lakkani

Kiko on kynsibloggaajien kesken hyvin hypetetty merkki. Halpoja ja hyviä, näin mulle on kerrottu. Omaan silmään Kiko on näyttänyt perusvarmalta mutta hiukan epäkiinnostavalta merkiltä. En ole jaksanut tilata niitä mistään koska ne eivät kuitenkaan uniikin värisiä ole.

Kiko 343

Sain ystävältäni tuliaisia Espanjasta. Koiranhoitopalkkiona käteeni lykättiin Kikon kassi jossa oli lakkoja, jalkakoru ja Toblero suklaata :) kyllä ystäväni tietävät mistä Taina tykkää! Kokeilen kyllä mielenkiinnolla onko nämä lakat niin hyviä kuin kehutaan! Värit on ainakin mieluisia ja lopulta kun miettii, eipä taida olla lakkaväriä josta en tykkää? Huonot koostumukset on ne mistä en välitä.


KIKO nail polish

Turkoosi-kulta manikyyri

Kiko-neitsyys lähtee lakalla 343. Näillähän ei ole nimiä vaan numerot. Etiketissä on vieläpä numeroita monessa kohtaa joten piti vähän googlailla mikä numero on oikea ;) se on 343, lakka on sähäkkä turkoosiin taittava vihreä. Kun googletin lisää, tajusin että näillä taitaa olla nimet sittenkin. Jos olen oikeassa niin lakan sävy on nimeltään Spring Green.

Kiko Spring Green

Koostumus oli tosissaan hyvä, liukkaasti mutta peittävästi levittyvä. Kaksi kerrosta riitti tosi hyvin! Väri ei ole uniikki, tuli heti mieleen ainakin Color Clubin Wild Cactus joka on lähellä tätä. Mutta kyllä molemmat tulee käytettyä, varpaissa ainakin.

Born Pretty Store Geometry BP-X17

Koristeluissa IsaDora Gold Crush ja Born Pretty Storen geometrisiä kuvioita sisältävä laatta BP-X17. Jännästi minäkin olen näistä kuvioista innostunut vaikka nämä eivät ole ennen napanneet. Tässä laatassa on monta kivaa kuviota mutta geometriset kuviot aika lähellä toisiaan. Eikös vaan MoYoun laatoissa ole enemmän väliä? Kai tästäkin saa leimattua yksinään mutta en jaksanut joten nappasin leimasimeen kaksi kuviota kerrallaan. Leimauslakkana Color Clubin 24°Below.

P8090014.ORF

Koska Born Prettyn laattojen toimivuudesta on ollut taas puhetta, kerrottakoon että tämä laatta toimi hyvin. Olen siis saanut sen testiin, samaten Color Clubin lakka ja CND Ridge Fx aluslakka on saatuja. Essencen Gel-look päällyslakkana, sopii muuten leimojenkin päälle ;)
Onko sinulla yhtään Kikon lakkaa?

ps. Posti ei kuljettanut eilen kirjeitä joten saan PP Foxyn tänään. Iltapäivällä on siis luvassa toinen postaus. Bette Boxikin on tulossa joten siitä tulee myös postaus, mikä päivä sitten suvaitseekaan saapua ;) mutta ajatuksena oli pitää to ja pe taukoa uuden postausrytmin mukaan :)

22 kommenttia:

  1. Kikon meikit ja erityisesti kynsilakat ovat 5/5! Harvoin törmää noin hyvään hinta-laatusuhteeseen ja harmittaakin, ettei Kikoa ole lähiseuduilla. Kikomaihin matkatessa puolet matkabudjetista uppoaakin sitten tuohon puljuun :-D

    -Mikaela
    www.inhimillinenturhamaisuus.fi

    VastaaPoista
  2. Tää on just sen värinen lakka, mitä en ostaisi itselle. Sulle käy hyvin, ja koristelut on hienot. :) Mielenkiinnolla odotan, mullaiset lakkaukset loihdit tuolla kirkkaan pinkillä lakalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mä tykkään tämän värisistä! Pinkin kanssa käy mikä vaan, saat sitten nähdä ;)

      Poista
  3. Todella kaunis sävy, sopii hyvin mun mielestä varsinkin kevääseen ja kesään! Sun kynnet on kyllä muutenkin aina ihailtavan kauniit. Omani on töiden takia pakko pitää tylsinä, värittöminä ja lyhyinä enkä tykkää näistä sitten ollenkaan :D On kuitenkin kiva katsella muiden upeita luomuksia ja kauniita kynsiä :)

    VastaaPoista
  4. Kas, taas vihreää. Tuli heti mieleen ne Fazerin keksit, joissa vihreää kuulaa sisällä, lääh. :D
    Piti kysymäni, että kauanko Born Pretty-tilaukset ovat yleensä kestäneet, kun ovat tulleet perille? Netistä löysin keskusteluja, missä puhuttiin jopa kuukaudesta. Pari viikkoa olen tässä odotellut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos ne tulevat kuukaudessa niin se on nopeaa ;) mulla on joku kirje viipynyt kolmisen kuukautta, mitäpä sitä kiirehtimään ;D hah, pitäiskö tehdä Vihreät kuulat-kynnet??

      Poista
    2. No ohoh! Sitten odottelen rauhassa. Sitä tottuu niin helposti hyvään. Gutzy-kaupasta tilasin urheilujuomatuotteita - tulee perille vajaassa vuorokaudessa, aina! :)

      Poista
    3. Oletkaunis ja Cesars on kanssa nopeita postittajia, siksi tykkään asioida heillä :)

      Poista
  5. Ihana lakkaus ja upean värinen tää KIKO! Mä olin juuri hurahtanut tähän kynsilakkojen mailmaan 5 vuotta sitten ja suuntasin Portugaliin lomalle, niin siellähän se mopo lähti käsistä kynsilakkataivaassa (KIKON liikkeet) ja kotiin viemisinä kannoin reilut 30 KIKOA :D Sittemmin niitä on tullut tilatttua myös suoraan KIKOn omilta sivuilta, kun siellä sattuu tarjoukset oleen päällä, ja lakkapullo maksaa vain 1€ +postit. Loistava hintalaatu suhde näissä lakoissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 30 pulloa ;D mahtava Kiko-hurahdus! Kyllä minäkin saattaisin ostaa jos ne niin halpoja on :)

      Poista
  6. Ihana lakkaus! Kikot kyllä kiinnostaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä cremet on aika tavallisen värisiä mutta eikös Kikolla ollut tekstuurilakkojakin? Ne vois olla veikeitä!

      Poista
  7. Tykkään paljon Kikon poskipunista ja poskipuna-aurinkopuuteriyhdistelmistä. :) Onnea ensimmäisistä Kiko-lakoistasi. ;) Kynsilakkoja on myös jonkin verran, mutta ovat jääneet harmittavan vähälle käytölle. Pari Sugar Mat -lakkaakin löytyy. Toisen nimi on Verde Primavera, eli sama italiaksi kuin tämä sinun lakkasi englanniksi. ;) Nimiä ei ole pullonkyljissä, mutta esittelyissä niitä näkee. Isot suosittelut minulta Kikon tuotteisiin tutustumiseen. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minua kiinnostaisi Kikon meikit. Tuskinpa sitä kyllä tyhjin käsin pois lähtisi, jos sinne liikkeeseen pääsisi ;) olen heikkona juurikin tuollaisiin poskipuna-aurinkopuuterituotteisiin!

      Poista
  8. Ha, mä en omista yhtään Kikoa vieläkään, vaikka monta vuotta jo puhunut, että pitäisi kokeilla. Varmaan samat syyt kuin sullakin ollut näiden kanssa.

    VastaaPoista
  9. En olekaan pitkään aikaan seuraillut BP:n laattoja, tää laatta näyttää tosi kivalle! :)

    VastaaPoista
  10. Vastaukset
    1. Kiitos :) jännä että sulla ei ole yhtään Kikoa, muistelin että sulla olis ollut!

      Poista

Kiitos kommentista <3