keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Vuosia nuoremmaksi meikillä

Mä tykkään meikeistä koska niillä on kiva leikkiä. Rakastan kokeilla uusia kosmetiikkatuotteita ja tehdä erilaisia lookkeja. Minulla on oma tyyli mutta jännä huomata miten itsestään saa myös nuorekkaamman näköisen. Karsii turhat pakkelit pois ja vaihtaa kaiken minimaaliseen!

Tämä meikki on myös nopea tehdä mutta se myös nuorentaa minua. Näytän tavallista virkeämmältä ja raikkaammalta. Tämä tyyli sopii kaikille ja onnistuu jokaiselta. Eikä siihen tarvita kuin 11 meikkituotetta!

Pixi Book Of Beauty Minimal Makeup

Ihon pohjustin NYXin Pore Fillerillä. Tekee ihosta tasaisemman ja antaa hyvän pohjan meikkivoiteelle. Laveran meikkivoiteen hienosti hehkuva koostumus tuo iholle kuulautta ja peittävyyttä. Täydellinen kesämeikkivoide!
Puuterina käytän IDUN Mineralsin meikkipohjaa. Se on kauniin kuultavaa ja tuo iholle nättiä hehkua. Jossain vaiheessa karsastin tätä mutta nyt olen tykästynyt tähän. Sairaan riittoisaa ja hyvin iholla pysyvää. Ei ala liejuuntua kasvoilla. Silmänympäryksille ja -alusille essencen Get Picture Ready! peiteainetta. Se tuo kirkkautta silmien ympärille.

idkuva

Silmämeikin pohjustin Elizabeth Ardenin Eye-Fix Primellä. Mulla tämä on pitänyt meikin paikoillaan ja mielestäni vaan parantunut kun on ollut avattuna. Ei ole niin notkeaa enää vaan asettuu luomelle paremmin. Päälle laitan synteettisellä siveltimellä Bellápierren makeup Basea. Se antaa ihonvärisen pohjan ja pitää silmämeikin viiruttomana paikoillaan.

Pixi Book Of Beauty Contour Creator

Meikin päätähtenä toimii Pixin Book Of Beauty-sarjan paletti Minimal Makeup. Pixillä on erilaisia paletteja joista aiemmin olen esitellyt varjostuspaletin. Mä tykkään että paletissa on kaikki valmiina. Ja mielellään puuterisina tuotteita!
Minimal Makeup paletti on tarkoitettu silmä- ja ihomeikin tekoon. Löydät paletista täydelliset värit varjostukseen! En ole aikoihin käyttänyt varjostuspaletteja vaan sutinut vaan aurinkopuuteria pannuprojektin takia. Arskapuuterilla saa toki väriä kasvoille mutta kyllä hyvät varjostukset on eri juttu!

kasvojen varjostus ja korostus

P5190204.ORF

Silmämeikki on tehty Minimalin kaikilla neljällä sävyllä. Tässä on kaksi hohtavaa ja kaksi mattaa. Täydellistä. Ylä- ja alarajaus Smashboxin Brewed linerillä. Ripsissä Lumenen Deep Impact. Kulmissa Anastasiaa.

Pixi makeup

P5190198.ORF

Kasvoja muotoilin Minimalin satiininhohtoisella varjostusvärillä. On muuten ihan täydellinen sävy! Uskaltaa sutia vähän enemmänkin eikä tuloksena ole viiruja vaan täydellinen poskiluun varjostus. Pientä punastusta satiinisella poskipunalla mutta sitten vielä korostetaan! Paletin kultainen korostusväri on dupe NARSin Albatrossille! Kuultaa todella kauniisti ja näyttää vaan niin hyvältä! Tuo yläkulman rusehtava korostus jäi vielä kokeilematta, seuraavan kerran sitä. 

kasvojen korostus ja varjostus

P5280122.ORF

Elizabeth Arden Eye-fix Primer
Bellápierre Makeup Base*
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Chocolate
Smashbox Always On Gel Liner Brewed*
Lumene Noir Nordic Deep Impact*
NYX Lingerie Exotic
essence Get Picture Ready!
NYX Pore Filler
Lavera Nude Effect Make-up Fluid*
IDUN Minerals Foundation Ingrid*
Pixi Book Of Beauty Minimal Makeup*

contour palette

On kyllä ehdottomasti alettava käyttää taas enemmän varjostuksia ja korostuksia. Kun käyttää hyviä tuotteita ja kevyttä kättä, lopputulos on luonnollinen sekä nuorekkaampi. 

Mikä on sinun kikkasi kun haluat näyttää vuosia nuoremmalta?

ps. Ostaessasi 35 eurolla Pixi-tuotteita eleveniltä, saat lahjaksi TÄMÄN Pixi tuotesetin. Setissä matkakoot Glow Tonic, Mud Mask ja Mud Cleanser! Lahjan arvo on 29 euroa. 

*-merkityt tuotteet saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä. 

18 kommenttia:

  1. Tosi hyvännäköinen meikki:) Musta tuntuu, ettei mua saa enää millään näyttämään vuosia nuoremmalta, vaikka yritän kovasti, oikeesti;)
    Pixin paletti on kiva ja monipuolinen. Olen joskus meinannut sen hankkia, mutta on kuitenkin hinnaltaan vähän liian korkea ja kun on palettejakin ennestään lähemmäs puoli tsiljoonaa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En usko ;D tässä paletissa on hyvät värit varjostuksiin ja korostuksiin. Näyttivät ensin liian hohtavilta mutta ovat ihanan kesäiset kuitenkin :) joskus Pixit on alessa, kannattaa seurailla eleveniä esim. Facessa tai Instassa ;)

      Poista
  2. Kiva ja raikas meikki. Oma nuorennukseni on kevyt rusketus. Ei tarvitse paljoa meikkiä, raikas huulipuna ja ripsari+ kulmat riittävät pääosin. Itse tykkään voidemaista varjostuksista, korostuksista ja poskipunista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mä en osaa voidemaisia, en sitten ollenkaan..

      Poista
  3. Heleät värit ovat mulla avainsana, jos haluan nuorekkuutta kasvoille. Esimerkiksi kevyen kimalteinen vaaleanpunainen huulikiilto toimii siinä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on myös :) nyt olen hurahtanut mattahuuliin ja kesäisiin kiiltoihin. Kaikki vähänkään tummat huulimeikit on nou nou!

      Poista
  4. Paksu kissarajaus ja punaiset huulet on sellanen mun-nude meikkini. Mut hei, me ollaan nuoria!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tohdi laittaa punaisia huulia ;D eikä ne sovi tämän tukan kanssa ;D

      Poista
  5. Onpa nätti raikas meikki!

    Itse näytän nuoremmalta kun en meikkaa 😀 Tai meikkaan vain vähäsen: ripsiväriä ja huulirasva ja joku raikas sävy poskiin, ettei näytä kuolleelta. Mutta se on niin tylsä setti että en montaa päivää jaksaisi samaa naamaa 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) meikkaaminen on kyllä sen verran kivaa ettei aina jaksa näyttää samalta ;)

      Poista
  6. Voi että, vähänkö kaunis ja kuulas meikki! <3

    VastaaPoista
  7. Todella kaunis meikki.
    Tämän luettuani piti heti laittaa tämä Minimal paletti tilaukseen. Huomenna saa nähdä tuleeko vuosia nuoremmaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnittelut hyvästä ostoksesta! Mullakin tämä paletti on ollut ahkerassa käytössä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3