maanantai 19. kesäkuuta 2017

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: Rustic Antique

Ette varmaan ole voineet olla huomaamatta kauneusbloggaajien kesken kiertänyttä meikkitempausta; Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa. Idea lähti Charlotte Eveltä joka ehdotti yhtä ja samaa palettia jolla jokainen tekisi omanlaisen meikin. Ideana hyvä mutta toteutuksessa ilmeni hankaluuksia koska vaikea löytää palettia joka jokaiselta löytyisi. Ideaa ei kuitenkaan haudattu vaan toteutettiin yhteistyössä Pretty.fi:n kanssa. Meitä bloggaajia oli niin monta että jakauduimme neljään ryhmään joissa jokaisella oli oma NYX Professional Makeup Perfect Filter-paletti käytössä. Olemme nähneet jo kahtena edellisenä maanantaina kaksi palettia, ensi maanantaina tulee neljäs ja viimeinen.

NYX Rustic Antique

Olin jo aiemmin päättänyt ostaa Perfect Filler Rustic Antique paletin heti sen ilmestyttyä. Olin kyllä onnesta mykkänä kun pääsin mukaan Rustic-ryhmään! Paletti on niin minun näköiseni! Käytin palettia viikon putkeen sen saatuani :D sillä onnistuu kevyt työmeikki kuin näyttävämpi, vihreitä silmiä korostava iltameikki. 

NYX Professional Makeup Rustic Antique

NYX Professional Makeup Rustic Antique

Paletin napeissa on hyvä pigmentti. Osa napeista on kermaisia, osa hiukan kovempia. Kaikki ovat vaivattomia levittää ja sointuvat toisiinsa saumattomasti. Värit näkyvät luomella sopivasti ja voimakkuutta voi säädellä jokaisen maun mukaan. Tässä on just sopivasti mattaa ja helmiäistä. 

NYX Rustic Antique swatches

NYX Rustic Antique swatches

Tähän postaukseen tein meikin jonka nimesin Auringonlaskuksi. Käytin paletin oikeam yläkulman molempia kultaisia värejä. Varjostin vasemman reunan kahdella mattasävyllä; oranssilla ja punaisella. Vasen yläkulma on täydellinen häivytykseen.
Eyeliner mulla on IsaDoran Bold Tip, ripset Lumene Deep Impact ja kulmat Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Soft Brown & Make Up Store Tri Brow kulmapaletti. 

NYX Rustic Antique

NYX Rustic Antique

Huulilla NYX Lingerie Exotic.

NYX Lingerie Exotic

Minulla on tarjota lukijoilleni alekoodi Pretty.fi:lle. Kun ostat kolme NYX Professional Makeup-tuotetta, saat edullisemman niistä puoleen hintaan. Koodi syötetään verkkokaupan kassalla. Koodini on NYXYE266U ja se on voimassa 9.7 asti.

NYX Rustic Antique

Kauneusblogit-Facebook sivuilta näet kaikkien 40 bloggaajan meikit. Meikit näet myös bloggaajien blogeista: Look By Mari / The Diary Of Shopaholic / Ria G / Fantazya / Helmi / Magicbunny / High & Light / Kynsipöllö kosmetiikkapuussa / Pakolliset - tai ainakin melkein! 

Mitä pidit meikistä? Entä paletista, olisko sun värinen? Suosittelen ehdottomasti etenkin jos Smashboxin Ablaze tai NYX Professional Makeup Warm Neutrals meni sivu suun ;)

43 kommenttia:

  1. Todella upea meikki, tykkään kovasti tuosta kultaisen ja kuparin yhdistelmästä, itsekin siihen päädyin :D Tää on ollut kyllä tosi jännä projekti, miten erilaisia lookkeja kaikilla on! Mä ajattelin, että tällä tulee varmasti tosi samanlaisia meikkejä kun on niin "yksipuoliset" sävyt, mutta kyllä vaan jokainen on löytänyt sen oman juttunsa tästäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Jokaisella on myös oma tyyli meikata oman silmänmuodon takia. Tosi mielenkiintoista nähdä kaikkien meikit :)

      Poista
  2. Tämä on kyllä ihana paletti. Ja kauniin meikin oletkin sillä tehnyt. ♡
    Ps. Oikeen yläkulman vaalea helmiäinen on ihan mieletön myös highlighterina! :-D

    VastaaPoista
  3. Hihii, meillä molemmilla auringonlaskuja ;) aivan ihanan meikin teit :)

    VastaaPoista
  4. Ei ihan minun mukavuusalueellani väriensä suhteen, mutta jostain kumman syystä kovasti tästäkin huolimatta tekisi mieli paletti kotiuttaa xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarvittaessa tällä saa kyllä luonnollisempaakin meikkiä aikaan :)

      Poista
  5. Ihan sun näköinen paletti, mahtavaa että sait just sen :) Tulee tosiaankin Smashboxin Ablaze-sävymaailma mieleen tästä.
    Meikki on nätti ja vihreäsilmäiselle pukeva!

    Mä yritän skarpata ens viikon Gloomy Days paletin esittelyyn... jännittää 😱

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotan sun meikkiä ehkä eniten! Se yksi kuva Instassa jo lupaili jotain mahtavaa...Kiitos! Tämä paletti on kyllä kuin tehty mulle. Nyt on kyllä aika monta tätä värimaailmaa olevaa palettia mutta ainahan niitä tarvii ;D

      Poista
  6. Mulle tämä olisi ehdottomasti vaikein paletti, koska en osaa käyttää lämpimiä sävyjä vaikka toki sinulla ne näyttää kauniilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) käytän lämpimiä sävyjä lähinnä silmissä. Huulilla ne ovat taas ihan nou nou...

      Poista
  7. On hieno meikki! Vihreille silmille (itselläni on myös) sopivat juuri nämä sävyt mitä parhaimmin.
    Tilasin juuri viime viikolla toisen kappaleen samaa palettia NYX:iltä (Ultimate Shadow Palette Warm Neutrals). Juurikin sinä esittelit sen muinoin (ja sitä sitten metsästin ties mistä - oli kiven alla). Sama juttu tällä kertaa, mutta löytyi! Ihan paras paletti, kaikkia sävyjä voi käyttää. Punertavat sävyt rules. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä olit mielessä kun tätä meikkiä tein. Ajattelin että tästä saat nyt korvaajan Warm Neutralsille. Aika samanlaisia ovat mutta pieniä eroja tietysti on. En osaa sanoa kumpiko parempi, molemmat ihania :) Kiitos, tämä kyllä on vihreiden silmien paletti!

      Poista
    2. Kiitos kun teit meikin lempisävyjäni ajatellen. <3 Täytyy laittaa tuo Pretty.fi nyt hyvään talteen linkkehin, sieltä tuntuu löytyvän aika hyvin kaivattuja paletteja. Rapsut karvakuonoille! :)

      Poista
    3. <3 sinne tulee myös äkkiä kaikki uutuudet, oon tilannut just Sleekiä ja NYXiä sieltä :)

      Poista
  8. Upea, hyvin sun näköinen meikki. <3

    VastaaPoista
  9. Todella nätti meikki ja tuo paletti kyllä korostaa hyvin vihreitä silmiä. :) Kiitos sulle <3

    x Charlotta | www.charlottaeve.com/fi

    VastaaPoista
  10. Nätti ku mikä:) Ei voi kuin ihastella.
    Oot mestari saamaan sävyt soljumaan kauniisti:)

    VastaaPoista
  11. Kauni meikki ja tästä tulee kyllä ihan auringonlasku mieleen! :)

    VastaaPoista
  12. Tämä paletti muakin alkuun houkutteli, mutta totesin sen olevan liian turvallinen :D Kivan näköinen meikki! Sulle sopii niin hyvin tämmöiset lämpimät sävyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) turvallinen valinta tämä kyllä on ;) saa nähdä millainen ensi viikon Gloomy Days on, himottaako se paletti minua...

      Poista
  13. Kyllä on kaunis meikki ja tuo huulipunan sävy on ihana! Tämä paletti on mahtava, kun se sopii loistavasti myös vihreille silmille. Muutenkin ihanan monikäyttöinen, kun tosiaan saa sekä ihan nudea, että tummempaa lookkia tällä tehtyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tätä tulee käytettyä jatkossakin, ihan tylsäähän se olisi jos jäisi yhden kerran iloksi ;)

      Poista
  14. Ihanasti tulee tuo kultaisuus esiin ja taas kerran sävyt on niin kauniisti häivytetty! Todella kaunis meikki! Tässä tuo oranssi sävy on niin pehmeän näköinen, että voisin jopa uskaltaa jotain tälaista kokeilla itsekin. Oranssi ei ole nimittäin ollenkaan mun juttu, vierastan sitä ehkä eniten kaikista sävyistä luomilla! Vaikka siis mun mielestä tämän paletin oranssi onkin todella kaunis sävy! Huulipunakin ihanan sävyinen! Olen nyt kommentoinut kaikki meikit ja tuli sellainen olo, että jäin ehkä aavistuksen harmittelemaan, että en tehnyt ihan toisenlaista meikkiä. Tai ei ehkä sittenkään harmittamaan, enemmänkin kai vähän inspiroiduin ja tuli hinku tehdä uusia ja erilaisia meikkejä tällä paletilla. Ja vähän kokeilla ja revitellä siellä mulle vieraalla värimaalla! ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta se sun meikkihän oli just hyvä! Minusta kaikkien meikit oli kivoja ja omannäköisiä mutta sun meikki erottuu eniten sinisen rajauksen takia. Mullekin tuli inspiroituminen että haluan kokeilla tätä sinisen rajauksen kanssa. Ja kokeile ehdottomasti tuota oranssia, se toimisi sun tukan kanssa ihan erihyvin ;)

      Poista
  15. Tosi ihanan meikin oot tehnyt! Oot kyllä etevä blendailija ;-) Ja osaisipa itsekin tehdä maltilliset ja nätit pikkurajaukset eikä aina jättimäisiä megasiipiä....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) eipä siihen tarvita kuin hyvä sivellin, se häivyttää meikit ihan itsekseen ;)

      Poista
  16. Upeat sävyt valitsit, tuo rajaus on piste iin päälle! Sulla on kyllä tosi hyvännäköset meikkikuvat aina! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, kyllähän näitä joutuu aina viilaamaan ja osa kuvista joutuu hyljätyksi ;)

      Poista
  17. Tämä on juuri se meikki, jota itsekin tekisin tällä paletilla arkeen! Oranssia, vähän kimalletta ja tummempaa nurkassa. Ihania muuten nää sun lähikuvat, kun kerrankin näkee oikein selkeesti ja läheltä kaikki värit :)

    VastaaPoista
  18. Tää on kyllä ihan sun näköinen meikki. Tykkään! Mä ihastuin kanssa tuon kultaisen ja kuparin yhdistelmään, se on jotenkin vaan ihana!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3