sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Vinkit kesämeikkiin

Kyllä, minäkin olen huomannut pienet haasteet kesäkuumalla meikkaamisessa. Jotkut vähentävät meikkiään kesäksi mutta itsellä ei ole kyllä ollut tapana ;) haluan käyttää meikkivoidetta koska tykkään siloittaa ihon ja tuoda sille tasoitusta. Silmämeikki saa olla värikäs mutta ei liian raskas. Luomet hikoavat ja meikki saattaa levitä helposti. Liian paksu huulipuna ei vaan toimi kesähelteellä. Meikkaustyyliä on pitänyt hieman muuttaa mutta edelleen on ihana käyttää lempparimeikkejä ja meikata aamuisin ihan pitkän kaavan mukaan! Tässä postauksessa mun oman niksit kesähelteen meikkiin.

Värikäs rajaus

Ihan tyhmää että paksu kissarajaus ei pysy. Totesin sen tätini synttäreillä jossa ripsarit ja paksut eyelinerit suttasivat yläluomelle. Kiva! Ja arvatkaa oliko meikkejä mukana että voisi vähän korjailla...hätäensiapuna pyyhin juhlapaikan vessassa pahimmat mustat pois ja laitoin levinneen meikin tilalle puuteria. Ja yritin selvitä kunnialla kotiin ;D
Käytän kesällä oikeastaan päivittäin erilaisia kajaleita. Suosikkejani ovat Yves Rocherin värikkäät kynät joista olen useaan otteeseen kertonut. Pidän myös Urban Decayn 24/7 kynistä. Kajalini täytyy olla pehmeä, hyvin liukuva ja sen täytyy sopia myös ylärajaukseen tökkimättä. Värivalikoimaa täytyy olla ja hinta ei saa olla liian kallis. Eniten käytän vihreitä ja sinisiä kyniä.

kasvojen korostus

idkuva

Hohto poskipäillä

Kaivoin esille MAC Mineralize Skinfinish hohtotuotteet eli MAC-kielellä lausuttuna MSF:t. Nämä hehkutetut kulttituotteet ovat varsin kauniita mutta myös äärettömän riittoisia. Hohto poskipäillä on kaunista ja kuultavaa. Osassa on jopa glittereitä mutta pääosin nämä ovat "smootheja". Sivellintä pyöräyttämällä saa jokaista suonta mukaan eikä lopputulos ole tietyn värinen tai liian värikäs ettei se sopisi korostuksiin.

MAC Mineralize Skinfinish swatches

MAC Mineralize Skinfinish swatches

MAC Mineralize Skinfinish swatches

MAC Mineralize Skinfinish swatches

Virkistä kasvojasi kesken kuuman päivän


Supermoodin Egoboost Perfect Moment Beauty Mist on monikäyttöinen kauneussuihke. Olen kaipaillut suihketta joka vähän virkistäisi ja pyyhkisi liikaa puuterisuutta pois. Joskus kuumana päivänä tekisi myös mieli viilentää kasvoja jollain suihkeella. Supermoodin "pick-me-up" suihke kosteuttaa ihoa ja hyaluronihappo pitää ihon pehmeänä. Liftonin® xpress yhdiste tuo suihkeeseen napakoittavan elementin. 
Tämä mahtava suihke on nyt tarjouksessa Hyvinvoinnin tavaratalossa. Normaalihinta tälle on 43,95 e mutta tarjoushinta on nyt 19,95 e. Olen todella pitkään halunnut kokeilla Supermoodin tuotteita mutta hinta on ollut hieman korkea. Nyt on mahdollisuus kokeilla vähän huokeammalla kesähinnalla. 

Supermood Egoboost Perfect Moment Beauty Mist

Supermood Egoboost Perfect Moment Beauty Mist

Hulluttele huulikiilloilla


Joku aika sitten höpsähdin mattahuuliin. Käytin myös paljon huulipunia. Nyt on kaikki heivattu hiiteen ja esiin on kaivettu väriä antavat huulikiillot! Pinkki-hate kausi on ohi. Koska hiukset on pinkit, samaa väriä saa olla myös huulilla. Pinkkiin huulipunaan en rohkene joten käytän mieluummin kepeitä kiiltoja. Lumenen Lip Oil tuo kivaa kosteutta ja hyvin hennon sävyn. MACin pirteä La Salsa on tämän kesän kiiltoni. IDUn Mineralsin Marleen tuo väriä eniten ja se sopii kevyeen kesämeikkiin jota haluaa vähän värittää huulilla. 

MAC lipgloss La Salsa

Kevennä meikkipohjaasi


Vaikka tykkään käyttää meikkivoidetta, sen voi sovittaa päivän mukaan. Hellepäivinä ei kannata valita sitä peittävintä ja mattaisinsa jos tiedät että hiki tulee. CC-voide on loistovalinta kesäksi! 
Make Up Storen Strobing Glow on monikäyttöinen tuote. Se sopii kasvojen korostuksiin ja on aivan mahtava poskipäillä. Mutta pullo on vähän iso ja mullakin on vaikeuksia kuluttaa tätä pois. Sain vinkin että tätä voi käyttää myös vartalolla! Ehkäpä kulutan tätä tänä kesänä pois säihkysäärissäni ;D no ei tosi, pattipolvia ei kannata esitellä. Tällä voi miksata paksua meikkivoidetta ohuemmaksi. Tällä saa myös mattaiseen meikkivoiteeseen kaunista kuultoa joka ei hohda liikaa. Ihana tuote ja sävy Aspen on ihana!

Make Up Store Strobe Glow

Millainen on sinun kesämeikkisi?

Postaus sisältää mainoslinkin sekä pr-näytteinä saatuja tuotteita.

16 kommenttia:

  1. Mulla ei ole varsinaisesti erikseen kesämeikkiä - yleensä yhtä tällingisissä kesät talvet;) , mutta värillisiä rajauskyniä tulee käytettyä kesällä enemmän. Tykkään erityisesti Artdecon vedenkestävistä meikkikynistä, joita voi käyttää sekä luomilla että rajauksissa. Ne pysyy kans paikoillaan, jos alkaa pukkaan hikeä enemmälti;)
    Niin ja pinkit huulipunat rules kesällä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NYXin kirkkaat eyelinertussit on myös käteviä kesällä:) mulla tulee kesällä ehkä vähemmän käytettyä huulipunia mutta syksyllä kaivan tummemmat punat esille.

      Poista
  2. Hei! Kesäisin olen enimmäkseen poissa ihmisten ilmoilta, joten ei tule meikattua tai hankittuja siistejä kesävaatteitakaan. Mutta sitten kun tulee lähdettyä, niin on kiva kokeilla värikkäitä silmiä, koska töihin ei viitsi eikä ole aikaakaan aamuisin. Huulipunat ovat minullakin kesällä kevyempiä, helppokäyttöisempiä.

    Rajauskynistä harmittaa se, että edes saman kynän eri värit eivät ole keskenään samanlaatuisia. Käytän tummanruskeaa Kikoa yleensä, ja se ei tuhraa olleenkaan, mutta musta ja tummansininen ovat heti sisäsilmänurkassa pitkin poikin, vaikka mainostetaan vedenkestäväksi ja long lastingiksi. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen hankkinut pari kesävaatetta mutta en sen ihmeempää. Vaatetusta on toki vähän kevennettävä ja onneksi nykyään urheiluvaatteeita käytetään muuloinkin, ne ovat mukavan viileitä ja kivoja päällä :)
      Kikoja en ole kokeillut mutat Yvesin rajauskynissä on keskenään sama laatu. Oli kimalletta tai ei, ne pysyvät tosi hyvin :) myös Smashboxin kynät ovat hyviä!

      Poista
  3. Kivoja vinkkejä! Ja aika hyvässä alessa tuo suihke. :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kyllä raaskisi ostaa normihinnalla vaikka Supermood sarjana kiinnostelee ;)

      Poista
  4. Mun kesämeikki ei kovin paljoa eroaa peruslookista mutta toki kuumuus asettaa omia vaatimuksia meikeille. Käytän kesällä enemmän stain-tyylisiä huuli- ja poskivärejä jotka pysyy helteellä hyvin koska väri pinttyy ihon pintakerrokseen. Puuteroin kevyemmin ja käytän enemmän kiiltoa pois imeviä papereita. Ja väreissä käytän enemmän kirkkaita, heleitä ja läpikuultavia sävyjä ja yritän unohtaa harmaat ja mustan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä me ehditään syksyn tullen kaivata tummempia värejä, nautitaan nyt keveistä kesäväreistä :)

      Poista
  5. Siis suihkitko tuota suihketta meikin päälle pitkin päivää? En ole oikein tajunnut noita kauneussuihkeita.. :)

    Mulla on aikalailla sama meikkirutiini kesät talvet. Käytän aina bb-voidetta, paitsi juhliin ihan meikkivoidetta. Syksyllä ja talvella tulee käytettyä tummempia luomivärejä, kesällä kirkkaampia sävyjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitan aamuisin viemään liikaa puuterisuutta pois. Jos olisi tosi kevyt meikki tai ei ollenkaan meikkiä ( esim. rantsulla ), sitten voisi suihkia pitkin päivää :)

      Poista
  6. Kesällä käytän kasvoilla vain Madaran BB-voidetta, joka tuo vain aavistuksen tasaisuutta. Todella ohut koostumus. Joskus en laita kasvojen iholle mitään. Silmien alukset täytyy kyllä peittää, raudanpuute näkyy. Eye liner on Nyxin Vinyl Liquid liner. Se pysyy, oli olosuhteet mitkä vain. Tuo on ainoa tuote mitä en ole saanut päivitettyä luonnonkosmetiikkaan.
    Värikäs huulipuna ja kulmat ovat itselläni tärkeimmät kesällä.
    Kun asuin Egyptissä, kesällä oli aina 37-43° ja silloin ei ikinä kuvitellutkaan laittavansa kasvomeikkiä
    Tiedän kyllä kaikki mahdolliset niksit ja tuotteet miten meikistä saa kestävän. Oli kyseessä sitten hirmuinen helle tai sukeltaminen. Nuo vuodet opetti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei varmaan itsekään tulisi noin helteessä meikattua. Tämä suomen kesä on miedompi :) itse hikoan helposti naamasta ja etenkin silmäluomista ;D pitää vähän miettiä miten meikkailee! NYX liner laitettu korvan taakse ;)

      Poista
  7. Mun kommentti ei ilmeisesti tullu.
    Mutta kesällä , mikäli on ees lämmin, meikkaan vaan silmät ja huulet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole tullut :/ ei edes roskapostiin...mulla on iho sen verran punakka että on tasoiteltava.

      Poista
  8. Saatko esim tämmöset meikit pysymään työpäivän yli siistinä,vai pitääkö korjailla kesken päivän? Välillä tuntuu että turhaan edes meikkaa töihin kun on loppupäivästä meikit valunu pois:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesällä naama kiiltää kyllä enemmän mutta en korjaile. Kotona tupsutan vähän puuteria ja korjaan silmämeikkiä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3