torstai 29. kesäkuuta 2017

NCLA - Lolanthe

Mulla on päässä, paperilla ja puhelimessa satamiljoonaa ideaa koristeluun. Mutta missä on se aika kun niitä ehtisi toteuttaa? Toivon että sitä löytyisi sitten kesälomalla :) joskus mulla on huono omatunto ja kateus kun katsoo muiden kynsibloggaajien upeita taideteoksia. Tuntee itsensä ihan nyhjyriksi ;D kun ei saa mitään aikaan.

Olen mennyt samoilla kynsillä monta päivää. Myös tuo tuleva teemaviikko vei vähän mehuja. Sitä oli kiva tehdä mutta se oli pakko toteuttaa tietyssä aikataulussa ja kynsistä tuli taas pakkopullaa. Olen harmitellut ja ikävöinyt monia hiljenneitä kynsiblogeja. Tavallaan voin ymmärtää syyn. Aikaa ei vaan ole ja on muuta tekemistä.

NCLA Lolanthe

Mutta ei mulla ole aikeita hiljentyä! Kynsien lakkaaminen ja koristelu on mulle liian rakas harrastus. Aina on myös uusia leimauslaattioja ja kuvioita mitä ei ole kokeillut. Tämä on loputon suo jossa vaan kahlaa eteenpäin. Yksi kokeilematon lakkani on NCLA violetti hololakka Lolanthe. Tätä on tummempi kuin Iridescent Dreams mutta vaaleampi kuin Out Of This World. Tätä lakkaa ei myydä Sokoksella, pelkästään Cesarisssa.

NCLA Lolanthe

NCLA Lolanthe

Lolanthen koostumus on erinomainen. Hyvin pigmenttinen ja helposti peittävä. Violetin värisävy ei ole liian tumma vaan sellainen keski-violetti. Hieman karkkinen ja pehmeä. Enemmän luumuinen kuin sinivioletti. Lineaarinen holo muodostuu selkeämmin auringonvalossa. Holo on kuitenkin scattered-kuviollista ja hyvin näkyvää auringonpaisteessa. Kaunis lakka! Yksi parhaita NCLA holoja mielestäni.

NCLA Lolanthe

Rock Nail Star Fire vinyls

Koristelussa käytin Rock Nail Starin Fire vinyylejä. Kylmän kultainen lakka on IsaDora Gold Crush. Onneksi tuli aurinkoa esiin koska kyllähän nuo holot on vaan herkullisempia täysiin oikeuksiin päästessään. Lightbox on hyvä mutta ei kyllä paras holojen kuvaamiseen.

Miltäs tämä ihana Lolanthe näyttää?

NCLA kynsilakat löydät CesarsShopista! Sokoksissa ja Emotioneissa pienempi valikoima mutta kaikkialla sama hinta. Lolanthe ja vinyylit saatuja.

19 kommenttia:

  1. Huh, miten huikea lakka tuo Lolanthe on! <3

    VastaaPoista
  2. Hienot kynnet ja yhdyn mielipiteeseen että Lolanthe on ehdottomasti NCLA:n parhaimmistoa! Loistava koostumus ja todella kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NCLA:lla on paljon ihania violetteja ja tämä on yksi parhaita <3

      Poista
  3. Tääkin on kyllä ihana! No, mulle uppoo kaikki vähänkään siniset ja violetit aikas vaivattomasti. ;-)Noi liekit on kanssa upeat! Ostin joskus tuhat vuotta sitten jostakin hologrammisia liekkitarroja (aika huonolaatuisia, sai vähän kikkailla, että sai ne kynsille ja ennen kaikkea pysymään) ja ne oli varmaan upeimmat tarrat ikinä ja niistä tuli tosi paljon kehuja ja kyselyä (meinasi alkaa naurattaan, kun yksi moottoripyöräjengiläisen näköinen iso mies alkoi kehua mun kynsiä baaritiskillä, kun molemmat odotti vuoroaan). En ole sittemmin törmännyt yhtä hienoihin liekkitarroihin. :-( Vinyylejä en ole koskaan käyttänyt, ei hajuakaan miten ne toimii. Noi olis kyllä kivat, mä jotenkin tykkään ihan erityisesti liekkikuviosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://charmingnails.blogspot.fi/2016/04/tutorial-rock-nail-star-vinyylit.html

      Tuossa muuten tutorial vinyylien käyttöön! Aika helppoja ovat kunhan ei hätäile ja laita lakkaa liian paksulti. Mä tykkään kans liekkikuviosta, olen aina tykännyt :)

      Poista
  4. Taas yksi nätti lakka NCLA:lta!

    VastaaPoista
  5. Uuu, kaunokainen! Liekit sopii kivasti Lolanthen kanssa. Minä pidän myös liekkikuviosta, mutta siinä pitää olla joku juttu. En nyt osaa paremmin selittää.. :D

    VastaaPoista
  6. Mulla ei ole vielä yhtäkään kynsilakkaa ncla:lta... Tämä Lolanthe tai sitten Out of this world voisivat olla hankintalistalla hmm :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kokeilemaan! Aika uskomatonta ettei sulla ole yhtäkään ;)

      Poista
  7. Onpas se nätti. Ihastelen auringossa Red squarea jota laitoin varpaisiin .

    VastaaPoista
  8. Upea tuo lakka! Ja nuo lieskat... olisivat kyllä ihan meikäläistä. Jaa, niin mitens se tilaus, pitäisiköhän vihdoin repäistä... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nythän on se tarjous että NCLA lakan ostaja saa wrap-arkin kaupan päälle. Joko Sokoksesta, Emotionista tai Cesarista. Ja mikäli ostaa kaksi NCLA lakkaa Cesarista, saa vieläpä valita haluamansa arkin. Nyt siis Tasmis ostoksille ;DD nuita liekkejä löytyy kanssa vinyyleistä.

      Poista

Kiitos kommentista <3