lauantai 3. kesäkuuta 2017

Lifestyle Lauantai - 25 faktaa minusta

Lifestyle Lauantai! Istuhan alas ja ota mukava asento, luvassa on 25 faktaa minusta! Postaus on pitkä ja se kannattaa nautiskella aamukaffen kanssa.

1. Tykkään kierrättää. Järjestelen kierrätykseen kaikki pahvit, lehdet, metallit, lasit ja kaatopaikalle menevät ongelmajätteet. Silloin kun kierrätys tuli, innostuin siitä heti. Ihan kamalaa että ennen on laittanut kaiken sekajätteeseen. Mies saattaa laittaa sekajätteeseen jogurtin tai voin metallikannet tai kananmunankuoret. Ja minä tongin ne sieltä :D

2. En ole ikinä halunnut lapsia eikä minulle ole ikinä ollut vauvakuumetta. Lapset on ihan kivoja ja tykkään mun kummilapsistani. Mutta kun sitä tunnetta ei ole ikinä ollut eikä vaan puolisoa, jonka kanssa asia olisi ollut ajankohtainen.

3. Tykkään siivoamisesta ja järjestelystä. Minusta on kiva että koti on siisti. Keväisin ärsyttää kun kissoilla ja koiralla alkaa karvanlähtöaika. Imuri laulaa kodissamme 1-2 päivän välein. Hermot menee karvoihin :D yleensä siivoan kerran viikossa perusteellisemmin mutta imuroin tai lakaisen lattioita usein. Ensimmäisenä kotiin tullessani, järjestelen kaiken paikoilleen ja siivoan miehen pikku sotkut. Ärsyttää että keittiö on vähän sekaisin ja vessa epäsiisti. Puhtaus ja järjestys tuo minulle mielenrauhaa.


P4060009

4. Tykkään huonekasveista. Mutta niin tykkää Pipsakin ;D jostain syystä orkideat ja joulukaktukset on ainoat jotka saa olla rauhassa. Samaten kumipuu ja palmuvehka. Kaikki vehkat, juorut tai muut kivat syötävät niitetään kyllä maan tasolle. Olenkin ratkaissut ongelman laittamalla toiseen makkariin kukkapöydän jossa ovat kaikki kissoilta kielletyt. Se ovi on sitten yöt kiinni ja silloin kun ei olla kotona. Viimeisin viherkasviostokseni on peikonlehti jonka toivon saavan elellä rauhassa!

5. En tykkää alkoholista. Eiköhän tuota ole aikoinaan tullut käytettyä eikä se mitään hyvää ole elämääni tuonut. Silloin tällöin yksi tai kaksi, kerran vuodessa pikkujouluissa ja kymmenen jälkeen kotiin :D alkoholi ei myöskään sovi mahalleni joten mitä tuota juomaan. 

6. En vaadi rinnalleni suurta ihmisjoukkoa. Minua sanottiin introvertiksi ja se pitääkin paikkaansa. Puolisoni on taas yltiösosiaalinen ja väsyttää joskus minua. Hyvin harvoin käymme yhdessä missään. Minä en jaksa mitään mp-tapahtumia tai reissuja. Ehdotus lähteä kiertämään Norjaa moottoripyörällä oli kauhistus minulle! En jaksa juosta juhlissa tai pikkujouluissa, ja yleensä jäänkin aina kotiin. Ehkä tämä kuulostaa jonkun korviin oudolta mutta en vaan viihdy illanistujaisissa vaan olen mieluummin yksin kotona. Se ei tarkoita etten olisi epäkohtelias tai tyly mutta en vaan ole niin sosiaalinen ja tykkään rentoutua yksin kotona. Eikä parisuhde mun mielestä tarkoita sitä että kaikki pitäisi koko ajan tehdä yhdessä. 

idkuva

7. Uskon kummituksiin. Mun mielestä täällä ei olla yksin. Mitään kokemuksia mulla ei ole enkä varmaan haluaisikaan. Pelkään kaikkia kauhuelokuvia ja jos sellaista erehdyn yksin katsomaan, valvon valot päällä enkä uskalla nukkua. 

8. Pelkään kuolemaa. Pelkään vanhempieni menettämistä ja syöpään sairastumista. Syöpä on yksi kirosana ja aiheuttanut niin paljon murhetta perheeni sisällä. Säikähdin kun löysin rintani vierestä patin. Ensimmäinen ajatus oli "miten Hippu, miten se pärjää ilman minua"? Menin heti työterveyslääkäriin josta pääsin samantien ultraan ja mammografiaan. Patti oli ihan vaaraton rasvapatti mutta kyllä se säikäytti koska googletin "rintasyöpä" ja lietsoin itseni täyteen paniikkiin. 

9. Minulle tärkeintä ovat eläimeni ja perheeni. Eläimet ovat number one aina. Rakastan koiraani ja kissojani. Tuovat niin paljon iloa elämään. Joku sanoo että ne ovat lapsen korvikkeita ja varmaan se on tottakin. Puoliso on tuki ja turva jolle voi kertoa päivän tapahtumat. Perhettä ikävöin vaikka eivät nyt niin kaukana asu mutta sisko asuu pitkän matkan päässä. 

17910888_10212652458645854_1260557193_n

10. Menen kauneusleikkaukseeni 40-vuotiaana. Sen olen päättänyt ja rahat siihen säästänyt! Se on lahja itselle. Joka päivä, aina kun meikkaan, kiroan tätä velttoa ryppyyn menevää silmäluomien nahkaa. Ei näytä hyvältä 34-vuotiaalla. Ja mitä nämä ovat 10 vuoden päästä? Tämä on jo kosmeettinen haitta ja aiheuttaa varmasti jonkun verran päänsärkyä koska joudun kohottelemaan kulmiani. Olenhan myös lukenut netistä että näin ruma ei voi olla kauneusbloggaaja. Sori vaan jos häiritsee etten ole klassisen kaunis ;)

11. Rakastan lukea hyvää kirjaa! Mun lemppareita ovat dekkarit ja kaikki jännityskirjat. Joskus luin hömppää ja rakkausromaaneja mutta nykyään en enää jaksa. Wallanderit ja Tess Gerritsenin kirjat ovat parhautta. Gerritsenit olen lukenut pariin kertaan, nyt pitäisi aloittaa Wallanderit alusta asti. Myös Lars Kepler ja Sidney Sheldon ovat kirjailijoita minun makuuni. 

12. Tykkään herkuista ihan liikaa. No kukapa ei ;) yritän kyllä vähentää ja jos niitä syö koko ajan, niistä menee maku ja maha on vaan kipeä koko ajan. Parempi siis pitää itsekuri ja se herkkupäivä kerran viikkoon. Nyt yritän syödä kesälomaan asti vähän fiksummin.

13. Mieluisin ammattini tai työni olisi eläinten parissa. Mutta en kestä kuolevia tai sairaita eläimiä, olen aivan liian herkkä. Lemmikkikaupassa voisin työskennellä mutta nykyään on niin hankala saada muun alan töitä. Voisin myös työskennellä kynsien parissa mutta käsien takia en pysty kynsiä tekemään. Myyjän työstä en tykännyt, en myöskään halunnut jatkaa työskentelyä kahvilassa tai ravintolassa.

17919066_10212652458925861_1975592586_n

14. Tykkään autoista. Olen aina harrastanut autoja. Aiemmin enemmän, mulla oli silloin kesäautoja ja talvella joku käyttöauto. Erossa jouduin luopumaan autoistani. Nykyään mulla on kiva auto alla jolla ajelee mielellään töihin. Täältä maalta kun ei muuten pääse kaupunkiin ;) ja mulle ei kelpaa mikä tahansa kottero :D

15. Syksy on lempivuodenaikani vaikka inhoan märkää ilmaa ja sadetta. Pimenevät illat, puista tippuvat lehdet ja sopiva kylmyys. Vaikka inhoan palelua ja haravointia :DD

16. En voisi ikinä osallistua Temptation Icelandiin tai muihin vastaaviin tosi tv-höpötyksiin. Sarjaa kyllä seuraan mielellään, olen ihan koukuttunut tähän kauteen! Mutta ei ole mun juttu, en ikinä menisi mihinkään parisuhdesekoiluihin. 

17. Geordie Shore on lempisarjojani. Mutta se ei näy antenni-tv:stä ilman kanavapakettia jonka lopetin hiljattain. Nyyh! Voiko tätä katsoa mistään netistä?

18. Autoihin viitaten, tykkään äijäohjelmista. Autojen rakenteluohjelmat ovat hyvin mielenkiintoisia koska ymmärrän niistä jotain. Jos saisin valita ja mulla olisi rahaa ylläpitoon niin kyllä mä jonkun klassikkoauton itselleni hankkisin kesäleluksi ;)

17965755_10212652458005838_1906105031_n

19. Joskus minua ahdistaa se että tuhlaan rahani kosmetiikkaan. Mutta sitten mietin että se on sitä itsensä hemmottelua. Jos on pakko käydä töissä, palkalla on myös saatava tehdä jotain kivaa. On tietysti mukava asua omassa talossa mutta en halua että kaikki rahat menee pakollisiin kuluihin. 

20. Olen ylisuorittaja ja perfektionisti. Haluan kaiken olevan tip top mutta eniten nämä luonteenpiirteet heijastuvat blogiini. Haluan sen olevan laadukas. Käytän hyvin paljon aikaa tähän, ehkä joskus liikaakiin. Olen yrittänyt vähentää, siinä onnistumatta. 

21. Haluan syödä terveellisesti ja normaalisti. Mutta minulla on myös ns. roskaruokapaheita. Tykkään hulluna nuggeteista ja eines pinaattiletuista. Ketsuppi on paras mauste. Onneksi kuitenkin kuutena päivänä viikosta syön ihan normaalia kotiruokaa, joskus saa vähän herkutella. Ulkona syön hyvin harvoin.

22. Inhosin nuorena maalla asumista ja halusin kaupunkiin. Jos halusi jonnekin, piti pyöräillä 10-20 km. Lähellä ei asunut kavereita mutta onneksi mulla oli sisaruksia. Teininä kaipasin kavereita ja actionia elämään. Päätinkin muuttaa lähimpään isoon kaupunkiin joka oli Kuopio. Täällä ollaan edelleen mutta kun etsimme taloa, löysimme sen maalta. En enää kaipaa kerrostaloon, en tiedä olisiko Hipustakaan kerrostalokoiraksi. Ahdistaisi pitää eläimiä niin pienessä tilassa. 

17965876_10212652458325846_445493197_n

23. Kaipaan sitä vanhaa blogimaailmaa. Mulla on välillä tosi paha olla tämän blogin takana. Ikävää että maailma on mennyt tälläiseksi nettikiusaamiseksi. Kun aloitin blogia, tätä ilmiötä ei ollut. Jos blogi joku päivä katoaa kokonaan, tämä on siihen syynä. Ikävöin esim. Oprin blogia joka taidettiin sulkea anomuumeilun takia. Minkä ihmeen takia bloggaajia halutaan haukkua niin paljon että he lopulta lopettavat kokonaan? Miksi lukea blogia mikä ärsyttää? En ymmärrä!

24. En osaa pukeutua. Tykkään pukeutua rennosti, farkut ja hupparit on jees. Tennarit on hyvät jalassa. En omista hienompia vaatteita ja ylipäätään ostan vaatteita tosi harvoin. En ole vaan ikinä ollut asiasta kiinnostunut ja mulla on aina ollut oma tyylini, johon ei kuulu olla hienis. 

25. Karvalasten silittäminen on parasta terapiaa. Kun mulla on paha mieli, siihen auttaa oman koiran haliminen. Pehmeää turkkia on ihana silittää ja halata eläintä kun takaisin saa pyyteetöntä rakkautta joka ei koskaan petä tai hauku ( :D ) sinua. 

Toivottavasti jaksoitte lukea! Tunnistitko mitään samoja piirteitä itsessäsi? Mukavaa lauantaita!


53 kommenttia:

  1. Voin samaistua useampaankin kohtaan :) Mullakaan ei ole koskaan ollut vauvakuumetta, enkä haaveile lapsista. Never say never, mutta tällä hetkellä en usko että "hankimme" jälkikasvua. En myöskään käytä alkoholia ja olen super eläinrakas. Minäkin haluaisin työn eläinten parista, mutta en voisi olla sellaisessa paikassa töissä, missä näkisi paljon sairaita tai kuolevia eläimiä. Onko rapsuttelijan ammattia olemassa? :D

    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rapsuttelijan ammatti olisi hyvä :) tykkäisin kyllä olla eläinkaupassa tai eläinruokatehtaalla. Meissä on kyllä samaa! Ihanaa viikonloppua <3

      Poista
  2. <3 mikä avautuminen

    Ps. Minusta olet todella kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin aika pitkään julkaisenko. Kiitos, niin olet sinäkin hiuskaksonen <3

      Poista
  3. Kiva lukea näitä ja voin samaistua moneenkin kohtaan: rakastan siivoamista ja järjestelystä, pelkään kuolemaa, olen introvertti, en tykkää alkoholista (olen itseasiassa absolutisti), perfektionisti, rakastan herkkuja , sekä kauneusleikkaukseen menen jossain vaiheessa, kun on tarpeeksi lurppaa ja lerppaa siellä täällä, niin menee samalla sitten kaikki;)
    Aurinkoista viikonvaihdetta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :D minä aion leikkauttaa nuo luomet, muu saa olla. Ei taida olla enempään varaa ;) Mukavaa viikonloppua, jospa se aurinko pilkahtaisi...

      Poista
  4. Hei täähän oli kiva♡ Ensinnäkin,SYKSY! ♡_♡ Tosin nytki tää keli vaikuttaa erehdyttävästi syksyä.. :D Toiseks,mua ärsyttää kun "ehostuksia" arvostellaan suureen ääneen,ite korjaisin oman nenän välittömästi jos tulis mahdollisuus. Sitä paitsi,sä olet kaunis♡ Ja viimeseks,voin kyllä yhtyä tohon blogimaailmajuttuun. En oo ees niin kauaa kirjottanu mut huomaa miten paha olla ihmisillä on kun se pitää purkaa tuntemattomiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 mä en ymmärrä, jos minua joku blogi ärsyttää minä en lue. Ja jos mulle tulee negatiivistä sanottavaa, lähden ihan hiljaa pois. Yksinkertaista, voi kun kaikki toimisi noin :)

      Poista
  5. Olipa kiva lukea tämä :)
    Useampikin kohta osui itsellekin. Minulla on 2 aikuista lasta, jotka eivät asu enää koton. Olemme siis kahden mieheni kanssa, sekä kahden villakoiran kanssa.
    Itse tykkään yksinolosta (no kahden puudelin kera), ja lukeminen on tärkein harrastukseni. Dekkarit ja rikosromaanit on niitä parhaita. Ootko muuten lukenut Peter Jamesin kirjoja?
    On kamalaa miten jotkut ihmiset viitsivät haukkua toisia ja arvostella toisten julkaisuja. Sellainen on hirveää käytöstä, ei minkäänlaisia tapoja...
    Ja minunkin mielestäni olet kaunis, älä suotta vähättele itseäsi <3
    Ihanaa viikonloppua!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ehkä on joku Peter Jamesin lukematon kirja. Kirjastosta voisi kanssa lainata. Kiitti vinkistä :) voi kiitos, kyllähän jokainen meistä on kaunis ja ihana ihminen :) Mukavaa viikonloppua <3

      Poista
  6. Minua ärsyttää, kun lemmikeihin suhtaudutaan "lasten korvikkeina." Miksi pitää ajatella, että kissa on korvike jollekin? Miksei kissa voi olla kissa ja lapsi lapsi? Minulla ei juuri nyt kissaa ole elämäntilanteen takia, mutta olen piakkoin sellaisen hankkimassa. Enkä todellakaan hanki kissaa siksi, etten pysty juuri nyt lasta hankkimaan. (Tai haluakaan hankkia, voi sen kai sanoa ihan niinkin..:D) Ja ihmisten kommentit "nyt hankit juu sen lemmikin, mutta kohta se ei enää riitä vaan pitää saada pulla uuniin." Argh. :D:D

    En myöskään jaksa ymmärtää toisten ulkonäköä kommentoivia ihmisiä. Mitä minä saan siitä, että kirjoitan jonkun bloggaajan olevan liian ruma? Ihan oikeasti? Etkä sinä sitä paitsi ole ruma, kaikkea muuta. Hyvänen aika sentään!!!! Minulle ei blogiin tule anomuumeja, mikä melkein harmittaa, sillä jotenkin ajattelen, että se on oikean bloggaajan mitta, että joku ärsyyntyy niin paljon, että kommentoi jotain idioottimaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D kyllä se kissa on mullekin kissa ja koira koira. Ne ovat eläinlapsia, eläimet olen valinnut lapsiksi lasten sijaan :) mä voin antaa kaikki anomuumeilijat vaikka sulle jos haluat. En kaipaa sellaisia enkä ymmärrä kuka jaksaa negakommentoida tai haukkua muita jossain netin keskustelupalstoilla...

      Poista
  7. No huhhuh tuo rumuuskommentti, kaunotar! <3 Mäkin tykkään lukea ja hengata kotona koirien kanssa (meillä on 2 nykyään). Onneksi nykyinen työni ei ole niin sosiaalista, myyjän työtä en enää jaksaisi. Perfektionismi on myös tuttua, yritän opetella ylisuorittamisesta vähän eroon. Lapsia en myöskään halua ja perhe ja eläimet on kaikki kaikessa. En myöskään ole mikään pukeutujatyyppi ja joskus harmittaa kun käytän liikaa rahaa kosmetiikkaan, ja ja ja... Samis! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samis! Kiitos <3 ja kiva kun kommentoit pitkästä aikaa, onnea koiravauvan johdosta!

      Poista
  8. Mun aamukahvi ehti just loppua kun tässä myöhäisen herätyksen jälkeen tavailen blogeja, mutta kävin kehotuksesta hakemassa alakerrasta santsikupin postauksesi tavailemiseen. :)

    Tälläisiä on mukava kyllä lueskella ja tulee sellainen tunne että vähän tuntee toista bloggaajaa (vaikkei sitten ihan oikeasti oikein tunnekaan). Meillä on ehkä aika vähän samankaltaisuuksia näiden faktojen perusteella, itse en voisi mainita montaakaan kohtaa pätevän itseeni... jos nyt kuitenkin jotain niin introverttiuden tunnistan myös hyvin itsessäni, mutta mulla vain sillä mausteella että jostain syystä silti pidän joistain ihmisjoukoista, vaikka oloni ei aina olisikaan "kotoisin". Mutta kotoilu on kuitenkin ihanaa! Ja mäkin tykkäsin Temptation Islandista, vaikka en takuulla lähtisi ohjelmaan mukaan. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kotoilu on ihan parasta! Onneks kohta on kesäloma ja neljä viikkoa aikaa tehdä mitä huvittaa :)

      Poista
  9. Olipa kiva lukea tämä ja juurikin aamukahvin kanssa :) Tuo nettikiusaaminen on ihan järjetöntä :/ Jos esimerkiksi koulu-tai työpaikkakiusaamista joka tapahtuu kasvotusten "on vaikea puuttua ja vaikuttaa" niin mites tämä verkossa tapahtunut? Se on muuttunut kehityksen myötä yhä julmemmaksi kun voi vaan huudella nimimerkin takanta :/

    Eläimen läsnäolon vaikutus myönteisellä tavalla on ihan tutkittu juttu, alentaa mm verenpainetta ja vähentää stressihormoneja. :) Nimenomaan juuri tuo ehdoton rakkaus ja ihmisten ottaminen juuri sellaisena kuin he ovat. Alan itseasiassa tekemään lähitulevaisuudessa mm. vankilatyötä terapiaeläinten kanssa :) Tarkoituksena kokeilla hommaa myös Nestonaattorin kanssa ^___^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kuulostaa kivalta työltä! Jotenkin se nimettömänä huutelu on helppoa. Nettipalstoilla on kai helppo olla nimetön. Itse ei jotenkin kehtaisi eikä mulla ole aikaa sellaiseen!

      Poista
  10. Loppukevennyksenä joka ei ole niin kevyt: onko joku kaunis vasta kun joku on sitä mieltä että se on kaunis? Eli onko kauneutta oikeasti olemassa vai syntyykö se vain ajatuksesta eli luovatko muut ihmiset pelkästään kauneuden? HMMM? ;)

    (ps oot <3)

    VastaaPoista
  11. Ihana postaus. Vaikutat tosi symppikseltä.
    Voi kun tulisit meille siivoamaan...:D itsekin tykkään siitä että on siistiä, mutta ollaan puolison kanssa molemmat turhan laiskoja. Ihailen myös huolellisuuttasi kierrättäjänä. Mites, kun asutte ilmeisesti vähän sivummalla, jätteiden säilytys kotona ja vienti kierrätyspisteeseen onnistuu? Asutko onnekkaasti sopivan lähellä kunnollista kierrätyspistettä vai jaksatko roudata kierrätettävät kauemmaksi?

    Mullakaan ei ole ikinä ollut vauvakuumetta, lapsia ei siis ole tullut. Nyt ikää alkaa onneksi olla sen verran että "kyllä sinä sitten muutat mielesi"-puheet on jotakuinkin loppuneet. :D

    Ainakaan blogikuvissa sun silmät ei näytä mitenkään erityisen ryppyisiltä, kauniit ovat! Tosi moni käsittelee nykyään kuviaan, ehkä siitä tulee vähitellen vähän harhainen käsitys siitä miltä "kuuluu" näyttää?

    Oikein aurinkoista kesän alkua sinne!

    Sara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) meillä mies on vähän sotkuisempi joten jälkiä saa siivota ;) kerään esim. pahvit ja lehdet tiettyyn paikkaan. Metallit, lasit ja ongelmajätteet tiskikaapin alakaappiin. Kun niitä kertyy tarpeeksi, ne alkavat ärsyttää ja nostan ne autoon. Mulla on kierrätyspisteet ihan puolen kilometrin päässä niin helppo viedä.
      Kyllä minäkin käsittelen hiukan kuviani mutta en photoshoppaa. Eikä mulla ole ripsienpidennyksiä tai muuta mitä melko monella muotibloggaajalla on. Ehkä joillakin menee bloggaajat hiukan sekaisin, minusta kauneusblogit ovat hieman arkisempia kuin viimeisen päälle silotellut muotiblogit.
      Ihanaa kesän odotusta Sara :)

      Poista
  12. Monesta kohdasta olen samaa mieltä, esim. kotona oleskelusta ja lapsiasiasta. :) On kyllä aivan älytöntä että bloggaajia kohtaan tulee todella ilkeää kommentointia, kertoo toki enemmän siitä sanojasta kuin bloggaajasta. Ei pitäisi olla keneltäkään muulta pois joku toinen harrastuksena (tai vaikka ammattina) bloggaa, kun ei muiden työt ole bloggaajaltakaan pois.;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on ihan harrastus ja olenihan tavallinen ihminen. En mielestäni kellekään aiheuta harmia. Siksi oudoksun sitä että pitää haukkua jossain netin palstoilla ja keksiä kaiken maailman sontaa :/

      Poista
  13. Kohta 6 sopii poikaystävään täydellisesti! Tänään juuri tästä puhuttiin :D Miekään en kylläkään viihdy esim. virallisissa juhlissa, mutta niissä on kiva käydä, etenkin kun niitä on niin harvoin. Meidän suku koostuu noin 12 henkilöstä miun perhe mukaan lukien, joten sukujuhlissa ei kovin isoa ruuhkaa ole :'D Reissatakin tykkään, etenkin junissa.

    Sie voisit tulla opettamaan kierrätyksen tuolle toiselle puoliskolle, se mättää kaiken poltettaviin :'D Itse kyllä kierrätän ja kesäkuun alussa pitäisi tulla muovinkeräyskin (tänään vein roskat, ei näkynyt vielä) jota odotan innolla!

    Gerodie Shore tuli aika yllärinä! Itsekin olen sitä, sekä alkuperäistä(?) Jersey Shorea katsonut. Nyt vaan tulee harvoin telkusta, tai katson väärään aikaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuon kokoiset juhlat olisi ihan jees. Inhoan sitä väkinäistä seurustelua, viihdyn paremmin pienemmässä porukassa :) GS on vissiin tauolla aina välillä kun kuvaavat uutta kautta. Harmi kun ei enää näy, oli ihan lempparisarjoja ;D

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  14. Useampi kohta pätee myös minuun, ja oli hauska huomata, että tiesin monen asian jo etukäteen, eli persoonastasi on jäänyt moni juttu mieleen :)

    VastaaPoista
  15. Mä olen voimakkaasti enemmän eläinihminen kuin lapsi-ihminen. :D En oikein jaksa uskoa, että me koskaan lapsia haluttaisi. Toki siskon lapset on tärkeimmät ipanat ikinä, mutta jotenkin en koe itse haluavani lapsia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minäkin tykkään veljen lapsista mutta koen etten halua omia :)

      Poista
  16. Olipa mielenkiintoista lukea tämä :) Mä en ajattele, että lemmikit olisi lapsen korvikkeita vaan lähinnä kavereita, jotka nyt vaan sattuu olemaan karvaisia :D

    Sidney Sheldonille peukku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielenkiintoista kuulla mitä ihmiset ajattelevat :) ovatko ne karvalapsia vai kavereita vaiko sitten pelkkiä elämiä :)

      Poista
  17. Anteeksi, poistin tän mun aiemmin kirjoittamani kommentin kun näköjään sijoitin sen väärään paikkaan ����‍♀️
    Mä luin tämän postauksen la aamulla mutta oli niin hektinen päivä että ehdin kunnolla kommentoimaan vasta nyt. Mietin sitä kuitenkin koko päivän. Ennen kaikkea haluan sanoa että minusta olet ihailtavan rohkea kun avasit sisintäsi lukijoillesi.

    Tuo kohta nettikiusaamisesta oli sydäntäsärkevää luettavaa �� Todella kurjaa että olet joutunut lukemaan ilkeyksiä.

    Olet ihana ja kaunis. Ihan erilainen kuin minä �� Mutta ihan huipputyyppi omalla tavallasi ja sehän on just hienoa! Jokaisen pitää saada olla sellainen millaisena viihtyy ja tehdä asioita joista tulee hyvä mieli. Se on jokaisen oma elämä, oma valinta, omat harrastukset, ulkonäkö jne. Ja jos toisen valinnat ei miellytä niin mitä hittoa siinä inistä ja haukkua kun voi rauhassa mennä muualle etsimään parempaa seuraa ja lukemaan muunlaisia blogeja!

    Voimia ja hyvää mieltä! ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maitta <3 minusta erilaisuus on rikkaus ja jokaisella on oikeus olla omanlaisensa. Ei sen pitäisi olla keneltäkään pois eikä kenelläkään pitäisi olla oikeus arvostella toisen tekoja. Oma elämä, omat valinnat :)

      Poista
  18. Luin tän jo tuoreeltaan, mutta en oikein keksinyt mitä kommentoisin. Kaikki oleellinen on jo sanottu aikaisemmissa kommenteissa.

    Sinulla on huippuhyvä blogi. Yksi parhaista minun mielestäni. Lakkaukset on hienoja, kynnet näyttävät virheettömiltä, kirjoitat hyvin, otat upeita kuvia, ja muutenkin blogi on hyvä ja selkeä. Lisäksi teet ihanan rohkeita meikkejä. Ehkä joku on kateellinen, kun ei itse pysty samaan.

    Joka tapauksessa, jos joku sinua haukkuu, on väärässä. Hyvin väärässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista <3 mulla on kyllä parhaat lukijat!

      Poista
  19. Eikä, Geordie Shore! :D Se on ihan paras sarja!
    Olet ihanan aikuinen bloggaaja, blogiasi on mukava lukea ja kuvat ovat kauniita. Kaikkea hyvää sinulle :)

    VastaaPoista
  20. Geordieta itse kattelen netistä musictelevisionin sivuilta, adblock pois (jos on käytössä), niin toimii :D http://www.musictelevision.fi/
    *aikuinen addikti*

    VastaaPoista
  21. Tosi kiva kirjoitus. On kiva tietää enemmän ihmisestä jonka blogia lukee. Samaistuin hyvin moneen kohtaan. Erityisesti siihen että ei jaksa kauheasti sosialisoida töiden jälkeen ja viikonloppuisin ainakin toinen päivä on kiva olla ihan rauhassa kotona. Oli rohkeaa tuoda kummitukset esiin, itse uskon moniin henkimaailman asioihin ja olen kokenut asioita, joiden perusteella ei voi muuta olettakaan.
    Eläimet ovat aina kuuluneet kiinteästi elämään. Pitkän linjan eläinsuojelutyö takana jatkuen.
    Lempivuodenaikaan en samaistunut vaikka syksyssä on puolensa. Ja autot on mulle liikkumisvälineitä. Onneksi asun niin keskustassa että HSL:N lippu on ainoa liikkumiskulu ja joskus lainaan äidin autoa pidempiin menoihin. Vuodessa olen kolmesti käyttänyt taksia hyvällä omallatunnolla, kun ei ole autoa joka syö tuntuvan osan palkasta.
    Kamalaa kun saat ilkeitä kommentteja. En voi ymmärtää miksi. Ihmiset on niin julmia. Se hyvä eläimissä on että eivät ole kieroilevia, kuten ihmiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) samaa mieltä monista asioista! Etenkin autosta että se syö ison osan palkasta mutta pakko pitää jos meinasi töissä käydä. Täältä ei linja-autot kulje kuin koulukasaikoina. Kesällä ei ollenkaan.
      Eläimet on parhaita vaikka joskus ärsyttää kun sotkevat, tiputtavat karvoja ja oksentavat joka paikkaan :D

      Poista
    2. Jos asuu syrjässä, on pakko tietty olla auto. Eläimiltä ton sotkemisen kestää (paitsi sitä karvaa ei vaan jaksa!) mutta kun mies sotkee niin se sitten vasta ärsyttää. Sillä olisi kuitenkin kyvyt olla sotkematta eli siivota jälkensä. Meillä on kissat käynnistäneet mehulingon, käyttäneet tietokonetta, säätäneet vedenkeittimen lämpötilaa ja käynnistelleet sitäkin. Odotan vaan koska alkaisivat tosissaan käyttämään imuria :D Kun asuin Egyptissä, mulla oli robotti-imuri. Oli superkätevä, kun siellä talot eivät ole mitenkään eristettyjä ja tomua ja hiekkaa lentää sisään jatkuvasti. Sai perussiistiä helposti parin päivän välein.

      Poista
    3. Voi kissat :D robotti-imuri olisi tosi hyvä mutta pelkäisköhän kissat sitä ja söisköhän koira sen :D
      Mainitsin miehelle että voisi pyyhkiä keittiöntason kun tekee leipää. No nyt se on ruennut sitä pyyhkimään mutta sitten se märkä tiskiluuttu unohtuu mytyksi tiskipöydälle! Aarrgghh :DD

      Poista
    4. Aluksi kissat pelkäsivät sitä mutta tottuivat. Ja rakas Frodoni ei vältittänyt pätkääkään robotti-imurista. Ei edes viitsinyt väistyä imurin tieltä ja joskus leikki sen kanssa. Pelastin sen 6-viikkoisena baarista, kun venäläiset lykkäsivät sen tarjoilijalle ja lähtivät ulos. Se ei enää löytänyt kotiin ja siitä tuli ehkä juuri siksi niin spesiaali, kun oli aivan liian nuoresta kanssani ja hoidin sen vauvaiän tarpeet. Frodon tapaturmainen kuolema sattuu vieläkin. Taas kun kirjoitan siitä, kyyneleet tulevat silmiin. Se oli yksi näitä lemmikkejä, jotka ovat unohtumaton sa itseä. Snif, nyt alan porata.

      Poista
    5. ❤️❤️❤️ voi Frodo. Minua aina pelottaa että jotain kamalaa sattuu, karvalapset on niin tärkeitä kyllä. Koiran ulottuvilta pitää aina muistaa siivota kaikki lääkkeet, purkat, karkit. Kesällä pelottaa että kyy pistää. Toivottavasti ei ikinä satu mitään :/

      Poista
  22. Lueskelen vähän jälkijunassa blogeja, kun en ole ehtinyt ajoissa kunnolla lukemaan. Tää oli kyllä kiva postaus, mukava oppia tuntemaan ihmistä blogin takanakin.

    Minäkään en ajattele eläinten olevan lasten korvikkeita tai millään lailla lapsiin verrattavia olentoja. Paitsi että niissä on mun mielestä enemmän hommaa kuin lapsissa, varsinkin pentuaikana. Tai siis koirissa. Mulle koira on koira. Se ei tarkoita sitä, ettei sitä voisi helliä ja halailla ja höpötellä sille mottipäitä. ;-) Niin ja aivan varmasti mun tulee toisinaan inhimillistettyä koiruuksia tarpeettomasti, en haluaisi niin tehdä koska en usko sen olevan koiralle itselleen hyväksi. En vain aina edes välttämättä ymmärrä niin tekeväni. Joskus tulee mietittyä, että sitä täytyy varmaan olla vähän pimeä päästään kun on eläimiä ottanut koska niistä luopuminen on aivan hirveätä ja sitä ei voi mitenkään välttää, koska niillä on kuitenkin suhteellisen lyhyt elinikä ja sen lisäksi ikinä ei voi tietää, jos vaikka jotain tapahtuu. No, ilmankaan en osaisi olla, että turha kai moisia on miettiä.

    Minäkin olen introvertti ja ajoittain erittäin epäsosiaalinen. Sitten on taas hetkiä, kun olen hyvinkin sosiaalinen, siis ihan mielelläni jopa. Mulla se tuppaa vaan olemaan vähän sellainen on/off-juttu jota en aina itsekään hallitse eli en pysty tahdonvoimalla vaihtamaan offista oniin ja päinvastoin.... Lapsena ja nuorena inhosin sukujuhlia yli kaiken ja yritin aina olla näkymätön ja vältellä ihmisten kanssa puhumista.

    En kanssa tykkää kauhuleffoista, mulla on vilkas mielikuvitus ja ne elokuvat jää elämään mun päähäni pitkiksi ajoiksi. Joo, on toki hyviäkin kauhuelokuvia joita olen katsellut, mutta silti niistä jää yleensä aina jotain ikävää ja pelottavaa mieleen joka sitten vaivaa aina tovin jälkeenpäin.

    Minä en pelkää kuolemaa, olen nähnyt kuolleita ja kuolevia eikä se pelota minua. Ajatus kivuista kuolemaa odotellessa on ehkä enemmän sellainen asia jota pelkään tai ettei esimerkiksi läheinen ole enää tolkuissaan eikä häneen saa kontaktia eikä pysty mitenkään "pääsemään läpi" ja lohduttamaan.

    Lukeminen on ihanaa! Lapsena ja nuorena suorastaan ahmin kirjoja, en meinannut malttaa alkaa nukkumaankaan, kun en vaan voinut lopettaa lukemista. ;-) Kesäisin saatoin kiivetä talomme katolle lukemaan, nojasin savupiippuun siellä korkeuksissa eikä kukaan tullut häiritsemään. :-D Nykyään en todellakaan uskaltaisi!

    Minäkin tykkään autoista. En tosin ymmärrä niistä mitään. Mies on aina harrastanut autoja, nykyään hänellä on tosin harrastaminen vähän hiipunut. Hän katselee auto-ohjelmia ja joskus katselen sitten minäkin, ihan kyllä viihdyn niiden parissa.

    Minä tykkäsin pukeutua vimpan päälle joskus nuorena aikuisena. No, silloin mulla oli toki kroppaakin (vaikka silloin sitä ei tyhmänä muka tajunnutkaan). Silloin olin jopa ihan tyylikäs. Nykyään painan menemään 24/7 koirankuolaisissa verkkareissa ja hupparissa, crocsit jalassa ja pipa päässä. :-D No, yritän mä välillä keksiä jotain vähän siistimpääkin vaatetta päälle, mutta eipä mulla taida farkkuja kummempia housujakaan edes olla. o.O Mä en vaan jotenkin nykyään raaski laittaa vaatteisiin kauheasti rahaa. Mielelläni mä siis kyllä pukeutuisin hienosti ja tyylikkäästi silloin kun tilanne sitä vaatisi, mutta, mutta...





    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa kiva lukea näin superpitkä vastaus! Mullakin on tuo sama ettei malttaisi alkaa nukkumaan hyvän kirjan ääreltä. Onneksi kohta on kesäloma ja saa lukea vaikka yöhön asti. Tuulen viemää on viimeksi ollut sellainen kirja että sitä heräsin lukemaan keskellä yötä kun ei väsyttänyt :)

      Poista

Kiitos kommentista <3