torstai 22. kesäkuuta 2017

Kesäkuun suosikit

Muutamia suosikkituotteita on taas löytynyt tälle kuulle. Niistä täytyy tottakai päästä kertomaan teillekin ;)

 Biozell Color Mask Raspberry

Biozell Color Mask Raspberry

Kun värjäsin pään pinkiksi, ostin SIMin pinkin naamion. Mutta aiemminkin Biozellin naamioita käyttäneenä, nappasin tämän kaupasta mukaan. Minusta näissä on hyvä hinta-laatusuhde ja Biozell on lemppari markettimerkkejäni. 

Muhitan värinaamiota suoravärin kanssa kerran viikossa. Sekoitan tätä Manic Panicin suoraväriin ja pidän päässä about tunnin. Hiukset saavat lisää väriä ja hoitoaine hellii tukkaa. Ilman tämän käyttöä hiukseni olisivat kuivemmat ja takkuisemmat. Tuo kiiltävän pinkin värin hiuksiin. Värin voimakkuus riippuu oman tukkasi väristä, tämä ei siis värjää mutta tuo lisää väriä. Oliskohan tämä maksanut n. 8 euroa Prismassa. Näitä saa ihan marketeista ja tavarataloista. 

Treat Collection Fast Drying Top Coat

Treat Collection Fast Drying Top Coat


Upea kiilto ja nopea kuivumisaika saivat ihastumaan tähän päällyslakkaan. Kuivattaa hiukan kostean lakan kuivaksi hyvin nopeasti. Minulla on monia päällyslakkoja ja aika harva nousee todelliseksi suosikiksi. Tämä tekee paksun pinnan ja kiilto on omaa luokkaansa. Todella hyvä! Treatin lakkoja saa ostettua mm. elevenistä

5-free lakoilla on hiukan korkeampi hinta, 18 euroa. ( osa on nyt alessa elevenillä ). Mutta hinta vastaa laatua ja minusta nämä ovat kynsilakkojen mersuja. Kultakorkkinen pullo on ylellinen. Lakan erittäin pehmeä ja leveä sivellin levittää päällyslakan tasaisesti kynnelle.  

Faby Fitness Oil

Fabyn kynsiöljyä en ole käyttänyt vielä pitkään mutta ihastuin tähän heti! Tuoksu on huumaava ja öljyn koostumus täyteläinen. Ohuista litkuöljyistä en oikein välitä, tuntuu etteivät ne ole täyttä tavaraa. Mutta tämä on paksua ja ravitsee kynttä ihan kunnolla. Ainesosista löytyy E- ja F-vitamiinit sekä Ginseng and EchinaceaÖljyä voi käyttää ensin kuurina jolloin se kosteuttaa ja uudistaa kynnet sekä kynsinauhat. 

Kynsiöljyä kannattaa ehdottomasti käyttää etenkin jos omaat kuivat ja liuskoittuvat kynnet. Valitse mieluummin öljy kuin kovettava kynsilakka! Öljy hoivaa kynsiäsi sisältä päin, auttaa ehkäisemään kynnen kuivumista ja pitää kynnen joustavana. Joustava ja ravittu kynsi ei liuskoitu eikä napsahda niin helposti poikki. Fabyn Fitness Oilia löytyy Kauneutta.comista hintaan 22 euroa. Yksi tärkein tuote kynsienhoidossa on laadukas öljy joten jos haluat terveet kynnet niin öljyä jokaikinen päivä, mieluiten iltaisin!

Jeffree Star Androgyny paletti

Jeffree Star Androgyny paletti

Tämä paletti himotti minua aika pitkään. Minua kiehtoivat ihanat ja haasteelliset värit, mattakoostumus ja yleinen paletin ulkoasu. Tiesin merkin laadukkaaksi ja hintavaksi tietysti. Miksi kaikki kiva maksaa?? Olen kuitenkin ollut tosi tyytyväinen ostokseeni. Mikään nopea työaamun paletti tämä ei ole ellei sitten laita vaan yhtä-kahta väriä ylärivistä. Pidän kauniista ja yksilöllisistä meikkituotteista joissa on sitä jotain. Tässä sitä on. Perus-Pirkko saattaa kavahtaa Jeffreen meikkejä mutta tälläisille "hulluille" keräilijöille tämä on must-have.
Jeffreeltä himottaa mattahuulimeikit ja niitä meinaan muutaman ostaa. Jeffreen meikkejä voit tilata Oletkaunis.fi-verkkokaupasta. Nämä eivät ole edullisemmasta päästä mutta keräilijöille...ja pakkaukset on tosi isoja ainakin niissä korostuspuutereissa. Varmaan ikinä saisi sellaista kulutettua loppuun ;D

Viva La Diva Metallic Liptint Vanilla

P5200036.ORF

Viva La Diva Metallic Shine Liptint 

Minä en innostunut metallinhohtoisista huulista. Ne muistuttavat liikaa ysäristä tai ovat liian huomiotaherättäviä. Näin ajattelin ennenkuin näin tämän Vanilla-sävyn Kicksin myyjättären huulilla. Ai voiko metallihuulet olla kuitenkin noin nudet?
Vanilla on nude vaaleanpunainen metallisella kiillolla oleva huuliväri. Pysyvyys tällä on yllättävän hyvä ja tuntu huulilla miellyttävä. Laitan alle huulirasvaa ja päälle liptintiä. Pysyy useamman tunnin eikä tästä sävystä tarvitse huolehtia. Puolesta päivää saatan lisätä huulirasvaa ja taas tintiä. 

Tykkään juuri tälläisistä nudesävyistä jotka ovat näyttäviä mutta eivät vaadi rajauksia ja koko ajan peiliin kyttäämistä. Kicksistä ostin ja hintaa taisi olla n. 11 euroa. Näillä on kanssa tosi hyvä hinta-laatusuhde! Raaskii ostaa heräteostoksena ;)

Teille tuttuja? Kiinnostavia? 

ps. Pidän pienen juhannusloman koska kaikki on kuitenkin jossain eikä lue blogeja. Palataan asiaan sunnuntaina ja maanantaina starttaakin pitkästä aikaa teemaviikko! Mukavaa juhannusta ja olkaahan kiltisti!

Faby ja Treat pr-näytteitä, muut ostettu itse.

16 kommenttia:

  1. Ihana toi huulikiilto.
    Hyvää juhannusta. Vaikka olisin mä täällä käyny lukemassa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää juhannusta :) kyllä minäkin seuraan blogeja juhannuksena...mutta päätin ettei kannata postata ja joskus voi ottaa ihan vapaan kannalta!

      Poista
  2. Tuo paletti!Lääh. Sen peili on kuin antiikkinen peili, mitä seinillä pidetään. Tuollaiset ovat niin ihania, raaskiiko tuollaista edes käyttää. :)
    Oikein hyvää juhannusta sinne, nautitaan vapaista, vaikka vähän viileätä onkin. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raaskii sitä, on se kyllä ihana paletti <3 Mukavaa juhannusta! Meillä on pihahommia ja ikkunanpesua joten ei tarviikaan olla liian kuuma. Kunhan ei vettä sada ;)

      Poista
  3. Nätti metallinude - täytyypä käydä kurkkaamassa livenä. Hyvää Juhannuslomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää juhannusta <3 onneksi tässä on pieni loma, ei millään jaksaisi odottaa kahden viikon päästä alkavaa kesälomaa!

      Poista
  4. En vaan pääse yli miten tuo Androgyny on sun näköinen paletti. Jotenkin kun aikoinaan näin sen ekaa kertaa tubessa, ajattelin, että toi olis ihan sun juttu. Näin jännästi sitä alkaa ajatella toisin bloggaajia milloin missäkin tilanteissa. :D

    Mukavaa juhannusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanasti ajateltu <3 se kyllä on välillä kuin tuntisi toisen, vaikka ei olisi ikinä tavattu :)

      Poista
  5. Tykkään iteki noista värinaamioista,nuo on nii simppeleitä ja antaa upeeta säväkkyyttä väriin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hintakin on edullinen ja nää on helposti saatavilla :)

      Poista
  6. Juhannusterveisiä täältäkin! :)
    Nauti vapaapäivistä! Kohta se lomakin jo koittaa, ihan hiukan vielä pitää jaksaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) onneksi pari viikkoa menee nopeasti ja voi olla että on jopa intoatehdä töitä ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3