tiistai 13. kesäkuuta 2017

Kasilta maanantaina!

Sain uusia Faby lakkoja Kauneutta.comista blogiesittelyyn. Faby onkin lempimerkkejäni koska sen lakat ovat yksinkertaisesti laadukkaita. Minulla on niitä useampi kymmenen ja ei kyllä suoraan sanottuna huonoa yksilöä ole tullut vastaan. Siksi on mukava suositella lakkoja teillekin!

Ùberchic 5-02

Monday: Eight o´clock! on limenvihreä creme. Ei missään nimessä uniikki mutta siltikin harvemmin nähtävä. Mietin että mihin ihmeeseen mun kaikki hyvät vihreät limet ovat kadonneet, mulla ei ole toista tämän väristä! Jotenkin aina kesällä tätä sävyä alkaa kaipaamaan.

Faby Nail Polish

Tässäkin lakassa on konstailemattoman hyvä laatu. Se peittää kahdella kerroksella siististi. Fabyn sivellin on huippuhyvä ja lakka laadukkaan tuntuinen. Koostumus näissä oli 5-free. Aluslakkana mulla oli Fabyn Power, kynnenkovettaja ilman myrkkyjä. Päällyslakkana Faby Top Coat joka hieman sotki leimauksia. Ajatuksissani laitoin sitäkin leimojen päälle vaikka piti laittaa muuta ;D

Faby Monday: Eight o´clock!

Kaipasin jotain mustaa yksinkertaista leimaa. Kaivelin Ùberin laattoja ja käpäliin osui 5-01. Tämä kiva kukkakuvio on mennyt vähän ohi mutta tuleekohan tästä uusi lemppari? Näyttää hyvältä! Ùberin laatat on muutenkin tosi jees. Toimivat hyvin ja kuvioita on todella paljon. Tuli hyvin mieleiset kynnet! Viilasin myös kynnet vanhaan tuttuun muotoon, tämä tuntuu omalta. Pyöristetyt päät ei jotenkin sovi mulle enkä niissä viihtynyt kuin muutamien edellisten kynsien verran :)

Kuuluuko lime sävyihin joita alat kaivata kesällä?

Fabyn kynsilakat löydät Kauneutta.com verkkokaupasta sekä jälleenmyyjiltäPostikulut ovat edulliset 3,90 e ja yli 40 e tilauksissa ilmaiset. Maksaa voit myös Klarnan laskulla.

Lakat saatu blogin kautta.

16 kommenttia:

  1. Aika herkku väri ja sopii varsinkin rusketuksen kanssa. Faby-lakoista vain hyviä kokemuksia minulla l. ovat laadukkaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Toivoisin Fabyn olevan hieman tunnetumpi suomessa koska on niin hyvä merkki :)

      Poista
  2. Hitsi miten kivan sävyinen lakka! Mua harmittaa ihan urakalla etten ole pitkään aikaan lakkaillut kynsiä muuten kuin perus kynnenvahvistajilla, vaikka niissä olisi tällä hetkellä ihan ok -määrä pituutta. Ehkä vielä joku pävä!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ehkäpä nämä ihanat kesävärit innostavat lakkaamaan?

      Poista
  3. Kaunis lakkaus!
    Limeä en itse kaipaa (en usko että sopii minulle) mutta tietynlaisia keltaisen sävyjä tulee aina käytettyä keväällä ja kesällä enemmän 🙂 Nytkin lakkasin varpaankynnet kirkkaankeltaisella jo toisen kerran peräkkäin. Kirkas väri on kiva kun se kurkistaa sandaaleista 🙂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) muihin vuodenaikoihin varpaat ja kivat lakat on koko ajan piilossa :)

      Poista
  4. Oih, toi Fabyn lakka on ihanan värinen!

    VastaaPoista
  5. Ooooh onpa pirtsakka! Mulla on yks limelakka jota vaalin rakkaudella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tälläisen saisi shimmerillä tai holohipuilla niin olispa ihana <3

      Poista
  6. Mieletön ja mitä muutaman Fabyn lakan omistan, niin ei voi muuta, kuin suitsuttaa. :)

    VastaaPoista
  7. Nätti sulla. Mulle ei sopis mitenkään päin. Ihastelen monia lakkoja muiden kynsillä, mutta en itse halua käyttää sen värisiä. Syy voi olla ihonväri tai joku henkinen kynnys. Tää menee kyllä tuohon ihonväri-kategoriaan. Muuten kyllä tykkään limestä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On mullakin tiettyjä värejä jotka näyttää mulla oudoilta. Punertavat ruskeat, korallit ja oranssit on mulla vähän hankalia. Täytyy vaan löytää se tismalleen oikea sävy :)

      Poista

Kiitos kommentista <3