torstai 19. toukokuuta 2016

Se ainoa oikea mummolakka

Näin Kahden tytön kynnet -blogissa lakan joka jäi himottamaan. OPI Just Lanai-ing on aika täydellinen mummolakka ja näytti tosi ihanalta! Kynnet jäivät mieleen ja ajattelin kurkata josko tätä vanhaa OPIa löytyisi Cesarista. No ei löydy enää enkä jaksanut alkaa tilata muualta. Siinä on se vaara että jos alkaa hirmuisesti pyöriä eri kaupoissa, ostoslistaa alkaa kertyä. Mielellään myös tilaisin kaikki samasta paikasta. OPI mummolakkaa ei nyt saanut joten lakkaus jäi vähän unholaan.

Sitten muistin että vitsit, mullahan on muutama uusista Lumenen lakoista testaamatta. Ja niissä oli yksi mummoväri! Summer Night - Kesäilta, sehän on ihan täydellinen! Uniikki se ei ole, minulla on ollut tämän värisiä. Jos tässä olisi hopeista shimmeriä, se olisi myös lähellä OPIa. Mutta on tämä kiva näinkin, tälläinen mummolakka cremekoostumuksella.

P5020006.ORF

Miksi tätä muuten edes sanotaan mummoväriksi, nyt kun alan pohtimaan? Mistä tämä nimitys on saanut alkunsa? Muistan itse viljelleeni mummolakka ilmaisua mutta mistä se tulee? Vaaleanpunaisen sävy on sellainen vanhan ajan roosa, siitäkö lie keksitty...mummolakkauksen koristelit Milveillä ja Lady Queen Beautystä saamillani niiteillä.

P5020007.ORF

On nämä Lumenen Gel Effect lakat vaan ihania! Tässäkin on hirmu hyvä laatu, jo yksi kerros riittää lyhyille kynsille. Mulla on kaksi kerrosta. Alus- ja päällyslakka tottakai Lumenea; Repairing aluslakka ja 3in1 päällyslakka.

P5020021.ORF

Kaikki postauksessa mainitut Lumene lakat saatu blogin kautta.

25 kommenttia

 1. Oijoijoi.. nämä iskee ;) luulin että mulla olis toi sama, mutta mun mummo lumene olikin lounatuuli summer wind. Pitääkin vetäistä mummokynnet tänään kun katsoo lätkää :)

  VastaaPoista
 2. Multa näyttäisi tuo Opin "mummolakka" löytyvän, en nyt muista onko edes kynsille asti päässyt, joten hyvä kun muistuttelit - tuohon on aivan upea!

  VastaaPoista
 3. Ai tämmöinen on mummosävy..? Mummot rules! Tää on upea :)

  VastaaPoista
 4. Lakkaa nyt ihmeessä sillä kun kerran omistat :))

  VastaaPoista
 5. Joo :D minustakin mummosävy on hieno!

  VastaaPoista
 6. EN tiiä kiinnostaako sinua lätkä mutta ehdontampa silti.
  Siehän voisit ideoida jotku MM kannustus kynnet? miten tehdä tyylikkäät (töihin kelpaavat, aikuisen naisen!) suomi-kynnet? Sinistä ja valkoista, mutta joku twist? :D

  VastaaPoista
 7. Nyt mentiin aihealueeseen joka on mulle evvk :D mies katsoo, minä nukun kuten toissailtanakin :D mutta jos tekisin kisakynnet niin sinistä ja valkeaa. Sinistä tekstuuria, sini-valkea ranskis...jotain tämmöstä. Jotain kisaleimoja saattaisi löytyä :)

  VastaaPoista
 8. Ihana kokonaisuus. Mikä milvi noissa on, mäkin haluun tuon :D

  VastaaPoista
 9. Heh mummolakka, ihana vanharoosa tuo Lumene. :)

  VastaaPoista
 10. Just Lanai-ing on kyllä ihanuus, hyvä että löysit ainakin korvaavan "mummo-lakan". :D

  VastaaPoista
 11. Kiitos! En löydä Cesarista näitä Milvejä. Voi olla loppu tai sitten nämä on tilattu Hypnotic Polishilta. Cesarissa on kuitenkin samanlaisia mutta punaisena:

  http://www.cesarsshop.fi/epages/cesarsshop.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2015052705/Products/N264-96

  VastaaPoista
 12. Kyllä tämä ihan hyvin korvaa jos ei Lanai-ingiä satu ikinä eteen :)

  VastaaPoista
 13. Mummot tykkää murretuista sävyistä tai ne käy vanhemmalle iholle paremmin. Tosi kiva lakka , äet tykkeis (:

  VastaaPoista
 14. Varmasti tykkäisi :) minäkin tykkään <3 totta kyllä, murretut sävyt sopivat paremmin vanhemmalle iholle ;)

  VastaaPoista
 15. Just Lanai-ing on kyllä kaunis! Kauneudenkaupasta tuota näkyy löytyvän, ja olisipa se tänään ollut Lahdessa OPIn ystävämyynneillä tarjolla 7 euron hinnalla. Olisi lähtenyt mukaan jos en sitä jo omistaisi!

  VastaaPoista
 16. Mä tykkään myös siitä OPIn mummolakasta ja tästä myös, kiva kokonaisuus. Toi MILV arkki on ihana, oon zoomaillut sitä mun kynsille monesti mutta vielä ei ole raaskinut rikkoa arkkia. Hirveetä marinointia :)

  VastaaPoista
 17. Hyvin tää Lumene menee mummolakasta! Ja kiva kuulla että inspiroiduit mun lakkauksesta <3

  VastaaPoista
 18. Höh mikä tarjous :D harmi kun täällä ei ole tuollaisia..

  VastaaPoista
 19. Kiitti :) joskus harmittaa rikkoa arkki, etenkin jos on erilaisia kuvioita ja sattuu käyttämään just sen kivan. Ja pahimmassa tapauksessa sössii just sen :)

  VastaaPoista
 20. Instagramin puolelle eilen sinut tägäsinkin; nyt löytyy mummot kynsiltä xD

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥